Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cloud

Quote from: noriko on 2009-04-10, 21:05:09
:zomg: Nemzetközi átjáróház lett a lakásunk!
Ma érkezett meg tesóm második adag ismerőse, így jelenleg a hongkongi-kanadai és a perui lány mellett már egy spanyol lánynak, egy román srácnak és egy kanadai srácnak is adunk szállást...  ^^"
legalább van ürügyem, hogy ne tanuljak  :haha:
MIk vagytok ti szálloda? :D
Tesódnak meg szép ismerősei vannak.  Honnan szedte össze őket? Cserediákprogram vagy mi?

noriko

az a vicc, hogy volt cserediák programon is, de ezeket pont nem onnan ismeri :D
az egyik lány osztálytársa volt kanadában, a perui ezzel a lánnyal cserediák svájcban, és most a suliszünetben eurotripeznek. a többieket meg berlini filmes munkából ismeri.

a nyelvekhez még annyit, hogy a spanyol lány tud kínaiul, és úgy találtak el a lakáshoz, hogy kínaiaktól kért útbaigazítást Budapesten  :lul:
"I wish I could, but I don't want to."

Zsiga

1100failGET

Quote from: Ramiz on 2009-04-10, 13:26:16
Egy hete nézegetem az OTP-s számlám, ma végre a szokásos -32 forint :D helyett 139.968 forint volt rajta... :hopp:
Milyen melóért fizetnek havi 140 nettót amit egy magadfajta lusta disznó is tud csinálni egyetem mellett? :confused: :D

Darkstar

Miből gondolod, hogy havi az a fizetés? (Főleg hogy ha már egy hete várta, hogy megérkezzen :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2009-04-10, 21:29:43
Miből gondolod, hogy havi az a fizetés?
Erősen bízom benne hogy nem az, mert akkor meg kell látogatnom és szájba kell rúgnom még ma este, viszont fáradt és lusta vagyok. :D

Cloud

Írni fogok egy tanulmányt "A fizetés megérkezésének hatása az ember internetes szokásaira" címmel. :D Egy hete nézegetem az OTP-s számlám, ma végre a szokásos -32 forint
Erről jut eszembe. Két meló  között amikor  -12 forint volt a számlámon hetente kaptam felszólító levelet hogy fizessem tartozásom mert különben ez meg az lesz. :D
Heh. Ezek képesek lennének szerintetek bármit is csinálni ilyen kevés   tartozás miatt? (OTP naná)

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2009-04-10, 21:30:42
Quote from: Darkstar on 2009-04-10, 21:29:43
Miből gondolod, hogy havi az a fizetés?
Erősen bízom benne hogy nem az, mert akkor meg kell látogatnom és szájba kell rúgnom még ma este, viszont fáradt és lusta vagyok. :D
:lol:

noriko: wow. Nem semmi. A kanadait kerdezd mar ki Kanadarol. Na egy pillanat. Ezekszerint te is voltal hosszabb ideig Kanadaban?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

noriko mindenhol volt.
Failure is the default option

Moha

Quote from: Cloud on 2009-04-10, 21:38:39
Erről jut eszembe. Két meló  között amikor  -12 forint volt a számlámon hetente kaptam felszólító levelet hogy fizessem tartozásom mert különben ez meg az lesz. :D
Gondolom nem volt hitelkereted és valami banki díj miatt kerültél minuszba. Ha van hitel a számlához, akkor nem pofázik a bank, csak ha túlléped a keretet.

Selmo

Első dolgom volt számlanyitáskor letiltatni a hitelkeretet. Jó kis A hitel jó kis kamatokkal mi? :ejj:

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Még fősulis koromban nyitottam Junior számlát kemény 5000Ft-os A-hitel kerettel. Számlát azóta váltottam, de ez még megvan :D

Quote from: Zsiga on 2009-04-09, 22:51:11
khm
http://www.youtube.com/watch?v=93WqMkzRbWo
:Kiraly:
Makos videója után ettől behaltam :D

Moha

Lehetne nagyon lol is, vagy hwsw vegyes is, de talán ide illik legjobban:
[spoiler=Szülők vs. hardware]Na ma este is jó volt...  ::) Jövök haza, géppel van valami.
Tápegység lekapcsolva. Visszakapcsolom. Marha hangos a gép. Na, mondom,  :wtf:
Nézem: hangfal a hangkártya helyett a TV tunerbe dugva, az antennakábelre a régi, már nem használt koax van dugva, scanner nincs bekötve, itt valami volt. Belenézek a gépbe. Ház hűtő szabályzója lóg (pedig be volt rakva a CD egység fölé, gépház oldala enyhe görbületben, proci ventilátora meg teker, mint a bolond. Nézem a fordulatszámot, 1900 a szokásos 800-900 helyett. Proci hőfok: 63 fok.  :he:

Mint kiderült, apám ki akarta próbálni a az alkatrészeket az én gépemben, hogy kiderítse: tényleg csak az alaplaja rossz-e. (nem voltam itthon). A memóriát ugyan nem lehet fordítva betenni, de azt persze nem tudta, hogy nekem 4-4-4-12 -es moduljaim vannak 2.1v-on (natívban ennyit kér), ami az ő 1.8v-os normál moduljainak nem biztos, hogy használt. :D
Aztán már egyúttal már kitakarította a proci ventimet, mert "olyan koszos volt". Naná, hogy nem volt a helyén a cooler és nem hűtött rendesen, azért tekert annyira a venti. Mondjuk egyúttal legalább kicsit felfrissítettem a hűtőpasztát a procin, ennyi haszna volt.[/spoiler]

Btw, az normális, ha HWmonitorban a core#0 és core#1 hőfoka közt 10-es különbség van? Gondolom, csak mérési hiba, de eddig nem figyeltem, hogy volt-e ez a különbség.

kikuchiyo

Failure is the default option

Tycho

Quote from: Moha on 2009-04-11, 01:54:47
[spoiler=Szülők vs. hardware]Na ma este is jó volt...  ::) Jövök haza, géppel van valami.
Tápegység lekapcsolva. Visszakapcsolom. Marha hangos a gép. Na, mondom,  :wtf:
Nézem: hangfal a hangkártya helyett a TV tunerbe dugva, az antennakábelre a régi, már nem használt koax van dugva, scanner nincs bekötve, itt valami volt. Belenézek a gépbe. Ház hűtő szabályzója lóg (pedig be volt rakva a CD egység fölé, gépház oldala enyhe görbületben, proci ventilátora meg teker, mint a bolond. Nézem a fordulatszámot, 1900 a szokásos 800-900 helyett. Proci hőfok: 63 fok.  :he:

Mint kiderült, apám ki akarta próbálni a az alkatrészeket az én gépemben, hogy kiderítse: tényleg csak az alaplaja rossz-e. (nem voltam itthon). A memóriát ugyan nem lehet fordítva betenni, de azt persze nem tudta, hogy nekem 4-4-4-12 -es moduljaim vannak 2.1v-on (natívban ennyit kér), ami az ő 1.8v-os normál moduljainak nem biztos, hogy használt. :D
Aztán már egyúttal már kitakarította a proci ventimet, mert "olyan koszos volt". Naná, hogy nem volt a helyén a cooler és nem hűtött rendesen, azért tekert annyira a venti. Mondjuk egyúttal legalább kicsit felfrissítettem a hűtőpasztát a procin, ennyi haszna volt.[/spoiler]

Btw, az normális, ha HWmonitorban a core#0 és core#1 hőfoka közt 10-es különbség van? Gondolom, csak mérési hiba, de eddig nem figyeltem, hogy volt-e ez a különbség.

Nekem faterom akart segíteni betenni a vidkarit... letörte a biztosító pöcköt egy mozdulattal. :grrr: Azóta soha nem nyúlhatnak a gépemhez.

Én a helyedben már agyoncsaptam volna apámat egy ilyenért. :eek:

Moha

Quote from: Tycho on 2009-04-11, 09:50:15
Na ja, asszem, most már nem lesz elég a jelszó a gépen, hanem a szobámat is be kell zárnom, ha elmegyek otthonról...  ::)

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-04-11, 01:54:47
Szülők vs. hardware
...
:lol:
Nem semmi.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Draconire

Tycho

Quote from: Moha on 2009-04-11, 10:43:46
Quote from: Tycho on 2009-04-11, 09:50:15
Na ja, asszem, most már nem lesz elég a jelszó a gépen, hanem a szobámat is be kell zárnom, ha elmegyek otthonról...  ::)

Tőlem elvették a szobám kulcsát és úgy eldugták azóta sincs meg... és üveg ajtóm van, még ha homályosított is átsejlik rajta minden... :zomg:

Amúgy nálam is szokták azért basztatni a gépem: lekapcsolják a tápom, hogyha elmegyek itthonról (csak ha nem megy a gép szerencsére...) amitől persze, amikor be akarom kapcsolni a gépet, várnom kell, hogy bemelegedjen, vagy nem pörögnek fel a hűtőventik elég gyorsan és a bios betöltés után megáll a gép hibajelzéssel...
Vagy, amikor arra jövök haza, hogy anyám kitépett minden kábelt a routerből, mert nem volt net és látta, hogy ilyenkor lehúzzuk a tápról egy pár másodpercre... (mi a faszért nincs ezeken amúgy egy reset gomb??? :_piszka: )

.Attila

A mi routerunkon van reset.

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-04-11, 12:24:23
A mi routerunkon van reset.
és azt 10-ből hány fehér ember képes észrevenni és megnyomni szted? (ha te is arra a besüllyesztett kb másfél mm széles lyukban elhelyezkedő reset gombra gondolsz)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2009-04-10, 21:26:32
1100failGET

Egy hete nézegetem az OTP-s számlám, ma végre a szokásos -32 forint :D helyett 139.968 forint volt rajta... :hopp:
Milyen melóért fizetnek havi 140 nettót amit egy magadfajta lusta disznó is tud csinálni egyetem mellett? :confused: :D

Nem havi fizetés, nyugi... ;D

Ma érkezett meg tesóm második adag ismerőse, így jelenleg a hongkongi-kanadai és a perui lány mellett már egy spanyol lánynak, egy román srácnak és egy kanadai srácnak is adunk szállást...  ^^"

Én is ilyet akarok! Én is ilyet akarok! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Annyira nem jó, tele van loliraep-pel. :D
[reserved]

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2009-04-11, 12:31:55

Én is ilyet akarok! Én is ilyet akarok! :)

kopogtass be hozzájuk, és reménykedj  :Kiraly:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Darkstar

Quote from: NLZ on 2009-04-11, 12:32:57
Annyira nem jó, tele van loliraep-pel. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Már többször kérdezni akartam, de ennek a képnek mi az eredete, azon kívül, hogy 4c? :)

Fatal

Gondolom az, hogy a trollok ilyen fejet vághatnak, mikor azt hiszik, sikeresek. :)
De ez egy szent topik, ne offoljunk.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

NLZ

Szerk: látom máris takarítottak. A véleményemet még mindig fenn tartom, hogy túl sok köztük a lolik. ^^
[reserved]

Darkstar

Quote from: Fatal on 2009-04-11, 12:43:37
Gondolom az, hogy a trollok ilyen fejet vághatnak, mikor azt hiszik, sikeresek. :)
Indeed, át is pakoltam. Erre nem odapostol mégegyet?   :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Nah, ha már úgyis átkerültünk ide, akkor leírom azt, amit eredetileg akartam. :D

Quote from: Fatal on 2009-04-11, 12:43:37
Nem pont. A trollok azt hiszik, hogy te azt hiszed róluk, hogy ilyen fejet vágnak, mikor trollkodnak.
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Fatal

Ok, bocs. A saját példámból indultam ki. :angyali:
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths