Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

NLZ

[reserved]

Én

Jó lesz az mának is. Na megyek, maholnap egész napos magolás.

Flaser

Quote from: Selmo on 2009-05-12, 17:41:45
Nálunk a monitorhoz, csak d-sub kábel jár. DVI 3K HDMI 7K lol, asszem maradok egyelőre ennél. Még jó hogy optional a kábeltartozék. Persze 3 quick guide 27 nyelven, az van. ::)

A használati útmutató mellékelésére a törvény kötelez, ha nem adnak meg lehet őket basz(at)ni.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Tycho

QuoteYou are Zeus. You are fierce and stong, and you like to throw lightning bolts at people who deserve it. You are fearless when it comes to fear, and harmless to nothing. You have the guts to take on anything and never look back. Congratulations!! You are God!!

I lol'd :P

Draconire

Rounin

Quote from: Én on 2009-05-12, 22:47:33
Őrszoba, ha jól tudom.
:3x3:

QuoteHa nem, majd Rounin leolt.

Damn right!

QuoteED: nem, eszembejutott, az csak az ágy :D

Oh... :angyali:

QuoteYou are the Holy Lord. You are the shepherd and those that follow you are your lambs. You are kind and patient, but when need be, you are vile and creul. You are often asked for advise or wisdom, and you willingly give it. Congratulations!! You are God!!

What the.... :3x3:

Kvikveg

Argh, nincs kedvem bemenni dolgozni.

Es Buddha lett.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2009-05-13, 00:44:27
Quote from: Tycho on 2009-05-13, 00:40:11
Quote from: Zen on 2009-05-13, 00:25:02
Quote from: Tycho on 2009-05-13, 00:18:18
ED.: ultrakill jött volna előbb...uFail :hehe:
You can't even count to MONSTER kill.  :p
double-, multi-, mega-, ultra-, monster-...and my previous argument is still valid. :hehe:
[spoiler][/spoiler]

:muhahah:

Oké, tegnap söröztem és barátnőztem és a Szimplában blues fesztivált hallgattam. De még mindig van 4 órám megírni 10 oldalt a szakdogámba... :D :zomg: :comp: :falba:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Én kifogtam a god quiz-en. :D Első helyen holtversenyben volt Jézus és a Sátán... :lul:

Zen

Nyugi, nekem is. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2009-05-13, 10:46:10
Oké, tegnap söröztem és barátnőztem és a Szimplában blues fesztivált hallgattam. De még mindig van 4 órám megírni 10 oldalt a szakdogámba... :D :zomg: :comp: :falba:

:gyagya: :hehe:

4 óra? Hét közepén lenne a leadás?

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-13, 11:10:15
Quote from: Ramiz on 2009-05-13, 10:46:10

:gyagya: :hehe:

4 óra? Hét közepén lenne a leadás?

Péntekre már printelve, szépen kell leadni, ma van az utolsó vizit a konzulensnél. Jó, persze még utána is cigánykodhatok, de már nem nagyon kéne... plusz egy napot még dolgoznom is kell a Cégnél.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: Flaser on 2009-05-13, 06:17:05
A használati útmutató mellékelésére a törvény kötelez
Mégse olvassa el soha senki. :haha:
Mondjuk az amerikaiaknak meg kell is a használati (b)utasítás, különben beteszik a macskát a mikróba, meg felállnak menet közben a volántól, mondván a tempomat majd megoldja. :P

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-05-13, 11:41:12
Mondjuk az amerikaiaknak meg kell is a használati (b)utasítás, különben beteszik a macskát a mikróba, meg felállnak menet közben a volántól, mondván a tempomat majd megoldja. :P
Urban legend.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila

Tök jó, hogy olyan hibák miatt húznak meg forgalmi vizsgán, amikről nem is tudtam.
Fasza oktatóm van :falba:

Xzone

Quote from: Moha on 2009-05-13, 11:41:12
meg felállnak menet közben a volántól, mondván a tempomat majd megoldja. :P

http://www.youtube.com/watch?v=tfF95PjAG4Q

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-05-13, 13:09:59
Tök jó, hogy olyan hibák miatt húznak meg forgalmi vizsgán, amikről nem is tudtam.
Fasza oktatóm van :falba:
kifejtené? :)

.Attila

1. Rendkívül hülyének látszó hiba: parkolást megcsináltam, de végén nem húztam be a kéziféket. Nem tettem azért, mert az órákon sem csináltuk, csak megálltunk, azt mentünk is tovább. Nyilván nem hagynám ott az autót kézifék behúzása nélkül, bár spec. apám nem húzza be vízszintes terepen, csak sebességbe rakja az autót. Oktató saját bevallása szerint számtalanszor elmondta, hogy vizsgán be kell húzni a kéziféket. Hülye nem vagyok, ha számtalanszor elmondta volna, behúztam volna.

2. Autó kerülése közvetlenül a kereszteződés előtt. A baj az volt, hogy én rögtön indexeltem jobbra és jöttem vissza a sávba, holott előbb át kellett volna menni a kereszteződésen, hogy ne higgyék azt, jobbra akarok kanyarodni, miközben valójában megyek tovább egyenesen. Oktató állítólag ezt is elmondta számtalanszor. Csak nem nekem, az tuti.

3. Vissza a parkoláshoz: oktató nekem úgy tanította az órákon, hogy előre parkolásnál is leállok az autó mellé, 1-es és becsorgok. Ma a vizsgáztató belekötött, hogy nem kéne megállni, hanem folyamatos menetben becsorogni. Ja köszönöm, nekem ezt az oktató tiltotta meg, de sebaj.

4. Túl sokat van a kezem a váltón. Váltsak, majd rakjam vissza a kezem a kormányra. Ja persze, teljesen életszerű. Tiszta színház ez a vizsga, mindent számon kérnek, csak úgy igazán vezetni tudni nem tanítanak meg.

kikuchiyo

Nemvezetőként a partvonalról pofázok be:

1. Ebbe tényleg beleköthetnek, logikus, hogy parkolás után be kell húzni a kéziféket, akár mondta az oktatód alef-nullszor, akár nem. (Valójában a kézifék nem fog annyit, mint a sebességbe tett álló motor.)
2. Ez is jogos, megtéveszted vele a többi autóst, bár súlyos hibának azért nem mondanám.
3. Ez egy fasság, jogosan háborogsz.
4. Mondd nekik, hogy akkor dugják fel a váltót inkább...

Engem egyszer az autókezelési (műszaki) vizsgán azért b@sztak meg, mert parkolás után az első kerekek nem voltak a kocsival párhuzamosra állítva.
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Ömm... nem akarom elvenni a kedved, de az első kettő
tényleg jogos; nálunk még külön ki is emelték, hogy
erre majd figyeljünk. Az első nyilvánvaló, hogy miért,
a másodikra meg azt írja a kresz, hogy kereszteződésben
lehetőleg ne előzzünk, max. akkor, ha felsőbbrendű úton
haladunk. Másrészt ott van az is, hogy nem szabad
félreértelmezhető jeleket adni.

Most mondjam azt, hogy egyes oktatók motoron
előszeretettel szórakoznak avval, hogy négy ujjal kell
fogni a féket, miközben egy ujjal is akkorát tudsz
fékezni, hogy fejreállsz; kreszben kétütemű motorokat
kell megtanulni; rutinpályán meg olyan hülyeségek
vannak, mint pl. x m-en max. 3km/ó sebességgel kell
szűk bólyasor között "haladva" a kétszáz kilós motoron
egyensúlyoznod, és bukta, ha a lábad leteszed vagy
a kerék érinti a bólyát... mennyire reális már ez? ::)

Moha

Quote from: kikuchiyo on 2009-05-13, 14:26:08
1. Ebbe tényleg beleköthetnek, logikus, hogy parkolás után be kell húzni a kéziféket, akár mondta az oktatód alef-nullszor, akár nem. (Valójában a kézifék nem fog annyit, mint a sebességbe tett álló motor.)
Anno a Marutimnak télen befagyott a kéziféke. Utána télen sose húztam be a kéziféket, csak sebességben hagytam az autót.
4. Mondd nekik, hogy akkor dugják fel a váltót inkább...
Erről meg az jut eszembe, mikor haverokkal voltunk kirándulni, 7 fős társaság, 2 kocsival. Haver lemaradt, bevártam. Mikor utólért, megállt, majd kaján vigyorral felemelte a sebváltókart: "Nem kell egy sebváltó?" :lul:

sirtomi

Quote from: .Attila on 2009-05-13, 13:39:53
4. Túl sokat van a kezem a váltón. Váltsak, majd rakjam vissza a kezem a kormányra. Ja persze, teljesen életszerű. Tiszta színház ez a vizsga, mindent számon kérnek, csak úgy igazán vezetni tudni nem tanítanak meg.
Ez a leghülyébb indok a buktatásra :)

Nekem is a 3. vizsgánál voltak olyanok, hogy nem jó a kormány kezelésem, addig jó volt, meg hogy nem töröltem ablakot :D

2. Autó kerülése közvetlenül a kereszteződés előtt. A baj az volt, hogy én rögtön indexeltem jobbra és jöttem vissza a sávba, holott előbb át kellett volna menni a kereszteződésen, hogy ne higgyék azt, jobbra akarok kanyarodni, miközben valójában megyek tovább egyenesen. Oktató állítólag ezt is elmondta számtalanszor. Csak nem nekem, az tuti.
Én is visszamentem volna a sávomba, mert szerintem az a logikus. Szembejövő sávban nem megyek át a kereszteződésen :)

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2009-05-13, 14:26:08

Persze, a vizsgáztató részéről jogos, én az oktatómat hibáztatom itt, mert n+1 alkalommal csak annyit csináltunk, hogy beparkoltam, megnéztük, hogy jó-e, aztán irány tovább, kézifék szóba sem került.

Quote2. Ez is jogos, megtéveszted vele a többi autóst, bár súlyos hibának azért nem mondanám.

Igen, ez is jogos, nem is kétlem. Itt megint csak az oktatást hibáztatom, mert sehol szóba sem került ilyen szituáció

K_T: nem előztem, hanem kerültem. A helyzetét tekintve meg csak a kereszteződésbe hajtva lehetett kikerülni.

QuoteEngem egyszer az autókezelési (műszaki) vizsgán azért b@sztak meg, mert parkolás után az első kerekek nem voltak a kocsival párhuzamosra állítva.

Direkt keresik a hibát, hol vághatnak el, hogy majd később újra beszedjék a vizsgadíjat.
Ismerős leperkált 20k-t és első vizsgán átment ::)

Quote from: sirtomi on 2009-05-13, 14:43:22
Ez a leghülyébb indok a buktatásra :)

Nekem is a 3. vizsgánál voltak olyanok, hogy nem jó a kormány kezelésem, addig jó volt, meg hogy nem töröltem ablakot :D

A kézifék nem behúzása már önmagában bukta volt, ezt kvázi már csak mellékesen megjegyezte.

Nakedape

hát arra mondjuk háklisak, ha nem két kéz van a kormányon...

nekem szerencsém volt,:D forgalmin lefulladtam, máshova is parkoltam, minta hova ők mondták, meg amúgy is rosszabbul vezettem, mint előtte, de átengedtek :D

inb4: nem, nem fizettem érte
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

ezt a "túl sokat van a sebváltón a keze" reklamációt én is megkaptam az oktatómtól folyton, igyekeztem is figyelni rá vizsgán, hogy ne legyen ott, szerencsére sikerült. de persze mióta jogsim van, nem voltam képes leszokni erről. városban annyit kell váltani, 1-1 gyorsuláshoz, kikerüléshez, stb, hogy kb odaragadt a váltóhoz a kezem mostanra már. (hosszabb utakon, ahol maradhat 5-ösben végig a váltó, ott persze nem)

az első kettő tényleg jogos rossz pont, de persze szívás, hogy nem hangsúlyozta ki eléggé az oktató őket. a 3-as pontot meg rohadtul nem értem, hogy miért így tanította, még sosem találkoztam ezzel a megoldással :eek:

.Attila

Quote from: Fazék on 2009-05-13, 14:49:00
az első kettő tényleg jogos rossz pont, de persze szívás, hogy nem hangsúlyozta ki eléggé az oktató őket. a 3-as pontot meg rohadtul nem értem, hogy miért így tanította, még sosem találkoztam ezzel a megoldással :eek:

Valószínűleg azért, mert iszonyat mód félti az autóját.
A legjobb példa erre, hogy tilos induláskor gázt adnom, hanem csak a kuplungot csúsztathatom, majd ha már teljesen felengedtem, akkor adhatok gázt. Ez is teljesen életszerűtlen, mondta is, hogy majd a saját kocsimon csinálhatom, az övén nem.

sirtomi

Quote from: .Attila on 2009-05-13, 14:51:53

Valószínűleg azért, mert iszonyat mód félti az autóját.
A legjobb példa erre, hogy tilos induláskor gázt adnom, hanem csak a kuplungot csúsztathatom, majd ha már teljesen felengedtem, akkor adhatok gázt. Ez is teljesen életszerűtlen, mondta is, hogy majd a saját kocsimon csinálhatom, az övén nem.
Ez mekkora baromság, mi baja lesz annak az autónak egy kis gázadástól?! :D

Makos

ezt a "túl sokat van a sebváltón a keze" reklamációt én is megkaptam az oktatómtól folyton, igyekeztem is figyelni rá vizsgán, hogy ne legyen ott, szerencsére sikerült. de persze mióta jogsim van, nem voltam képes leszokni erről. városban annyit kell váltani, 1-1 gyorsuláshoz, kikerüléshez, stb, hogy kb odaragadt a váltóhoz a kezem mostanra már. (hosszabb utakon, ahol maradhat 5-ösben végig a váltó, ott persze nem)

Vizsgán tényleg figyelik hogy a kormányon van e a kezed, na meg hogy helyesen fogod e....
Bár mióta megvan a jogsim, mindig csak 1 kézzel fogom a kormányt :D

Amúgy a 3. tényleg hülyeség...

Nakedape

én gyakran hajlamos vagyok egy kézzel, de direkt szoktatom magam a kettőre, mert valóban van h jól jöhet az a két kéz ott..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution