Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Ramiz

Köszönöm az eygüttérzést, én is azt remélem, hogy ha meghalok, zombi leszek :D
Na jó akkor holnap bekocogok (besántikálok) a Fiumei úti baleseti kórházba, remélem oda bárki mehet és nem hajtanak el... :) De ha levágják a lábam legalább papírom lesz róla hogy nem kell sportolnom, és nyomatni fogom a bluest mint Deák Bill Gyula bácsi... :whoah: ( :zomg: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Persze, az OBSI-ba bárki mehet (a rendelőintézet részébe legalábbis), más kérdés hogy le fogják tépni a faszod amiért 3 nap után mész orvoshoz... :D

Zen

Quote from: motifator on 2009-05-25, 23:08:37
Gratula Dreamcleaver és Damnatus!  :appl: :kocc:
Nem olvastam vissza, összeházasodtak?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

SaiyaGin

Tycho

Quote from: Zen on 2009-05-26, 01:36:50
Quote from: motifator on 2009-05-25, 23:08:37
Gratula Dreamcleaver és Damnatus!  :appl: :kocc:
Nem olvastam vissza, összeházasodtak?
Bizonyára :muhahah:

Kvikveg

Orszagos forditoiroda valami brutalis arakkal dolgozik. 15 napra egy oldal kb 5000 Ft. Nemetrol angolra kicsit dragabb. Menjenek a #$^&#^&! Mi vagyok en, milliomos?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

motifator

Quote from: Ramiz on 2009-05-26, 01:25:50
[...]nyomatni fogom a bluest mint Deák Bill Gyula bácsi... :whoah: ( :zomg: )
Bizony, a nemzet körzője  :whoah: Durva fickó, egyszer játszottunk előtte Nyíregyházán egy szabadtéri színpadon, nagyon fürge ember, vége lett a koncertünknek, épp egy pár másodpercre nem néztünk oda, és már fél lábbal a színpadon volt!
[spoiler]Bocs  ^^"[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Draconire

SaiyaGin

Eltudná nekem valaki magyarázni, hogy a bkv honlapján a metrók menetrendje miért pdf-ben van? :gyagya:

Zen

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-26, 11:11:39
Eltudná nekem valaki magyarázni, hogy a bkv honlapján a metrók menetrendje miért pdf-ben van?
Quote from: SaiyaGin on 2009-05-26, 11:11:39
:gyagya:
Megválaszoltad magadnak. Egyéb kérdés?  :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Moha

Quote from: Squazee2005 on 2009-05-25, 22:21:18
Hihetetlen, hogy a forró olaj mikre nem képes.
Képes például olyan maradandó nyomot hagyni, ami az ember élete végéig meglátszik. Például amilyen az az 5 centi átmérőjű forradás a combomon...

Quote from: Zsiga on 2009-05-26, 01:29:31
Persze, az OBSI-ba bárki mehet (a rendelőintézet részébe legalábbis), más kérdés hogy le fogják tépni a faszod amiért 3 nap után mész orvoshoz... :D
Hallod, Ramiz! Rendbe teszik a lábad, cserébe ugrott a hancurléc... Jól gondold meg: lábad végülis kettő van... :haha: :hopp:

Na, de viccen kívül amit írtál, az alapján szerintem is menj el dokihoz.

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-05-26, 11:37:24
Quote from: Squazee2005 on 2009-05-25, 22:21:18
Hihetetlen, hogy a forró olaj mikre nem képes.
Képes például olyan maradandó nyomot hagyni, ami az ember élete végéig meglátszik. Például amilyen az az 5 centi átmérőjű forradás a combomon...
Az alapjan amit elmondtal, azt hittem fel combod egy egybe forradasnyom. Nyilvan ez sem egy nepunnepely (en is imadom a vakbelmutetem nyomat), csak azt hittem rosszabb.

Quote from: Moha on 2009-05-26, 11:37:24
Quote from: Zsiga on 2009-05-26, 01:29:31
Hallod, Ramiz! Rendbe teszik a lábad, cserébe ugrott a hancurléc... Jól gondold meg: lábad végülis kettő van... :haha: :hopp:
...
:lol: :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Flaser

Quote from: Ramiz on 2009-05-26, 01:25:50
Köszönöm az eygüttérzést, én is azt remélem, hogy ha meghalok, zombi leszek :D
Na jó akkor holnap bekocogok (besántikálok) a Fiumei úti baleseti kórházba, remélem oda bárki mehet és nem hajtanak el... :) De ha levágják a lábam legalább papírom lesz róla hogy nem kell sportolnom, és nyomatni fogom a bluest mint Deák Bill Gyula bácsi... :whoah: ( :zomg: )

Te Ramiz!

Húzás a tetanuszért, mielőtt még olyan képet küldök neked priviben, hogy életed végéig rettegéssel nézel a lábadra!
(Aki nem ismeri, a Rotten.com-on nemrég volt egy kép, jelige: maggots).
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Én

Grat Dreamcleaver és Damnatus! :kocc:
Ramiz, remélem ezt csak azért írtad fel, hogy kórusban üvöltve hajtsunk el dokihoz. :zomg:
[spoiler]Én tegnap csak a samponos flakonnal vágtam ki egy kisebb darabot a hüvelykujjamból, de nem igazán hatott meg (már miután lemostam róla a sampont :zomg: )[/spoiler]

.Attila

Quote from: Én on 2009-05-26, 15:14:20
[spoiler]Én tegnap csak a samponos flakonnal vágtam ki egy kisebb darabot a hüvelykujjamból, de nem igazán hatott meg (már miután lemostam róla a sampont :zomg: )[/spoiler]

Ha te nem lennél, ki kéne találni :D

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-05-26, 15:16:15
Quote from: Én on 2009-05-26, 15:14:20

Ha te nem lennél, ki kéne találni :D
+1  :lul:

Nakedape

asszem ez rövid nap lesz

[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

chilip

SaiyaGin

Visszatértem a koliba, ismét örvendeztem annak, hogy ellentétben a tavaly szobámmal, ebben nincs 9001°C nyáron, majd rávettem a szobatársamat, hogy takarítsa le a cuccait és a morzsáit, konstatáltam, hogy a 20 napja lejárt tartós kenyerem még ehetőnek látszik, aztán kidobtam a hűtőből a felettébb büdös és zöld sajtomat. (Nem, nem francia különlegesség, hanem trappista!)  :angyali:

Moha

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-26, 17:36:17
aztán kidobtam a hűtőből a felettébb büdös és zöld sajtomat. (Nem, nem francia különlegesség, hanem trappista!)  :angyali:

Erről két idézet jut eszembe:
QuoteA legénylakás az a hely, ahol a szobanövények már rég kiszáradtak, ám a hűtőben csírázik valami.
Quote- Garfield, maradt még sajt?
- Igen. Zöld is, barna is.

:D

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2009-05-26, 17:45:24
Quote- Garfield, maradt még sajt?
- Igen. Zöld is, barna is.

:Kiraly:

Cloud

Zsiga:
Nagyon merész voltál azzal a  Tüncikés képpel WTF topicban.   :zomg:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Szoval.
Jelentkeztem IELTSre. honlap: http://www.britishcouncil.org/hu/hungary-education-take-a-uk-exam-ielts.htm
Ez ugye magyarul van.

Intezem a TEF jelentkezest. Magyarul beszelek egy tanarnovel aki ezt intezi. Francia nyelvu levelet kapok tole. Mert az, hogy a melleklet francia, az OK, de a level minek? Ez csak nekem furcsa?
En csak egy hulye kezdo vagyok, meg jo, hogy a Google translate letezik, igy legalabb kinai-gyorsforditas szinvonalon felfoghattam percek alatt, hogy mi van.  :eek: :haha:
Namindegy, legalabb gyakorlok...

Lythis

jelenleg mitől 118% a légszennyezettség? Nemrég örültem is neki, hogy milyen kellemes levegő van.. wtf?

Rounin

Máskor 180%+ :C

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2009-05-27, 01:52:20
jelenleg mitől 118% a légszennyezettség? Nemrég örültem is neki, hogy milyen kellemes levegő van.. wtf?
Nem en fingtam.

Zen

Quote from: Kvikveg on 2009-05-27, 02:56:44
Nem en fingtam.
I lol'd.
&fmt=1

Draconire

SaiyaGin

Quote from: Zen on 2009-05-27, 06:50:06
Quote from: Kvikveg on 2009-05-27, 02:56:44
Nem en fingtam.
I lol'd.

Én is.