Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: NLZ on 2009-06-15, 18:50:21
És mi a különbség a vers és a szöveg között ebben a konteksztusban? Mindkettő csak arra való, hogy átugord a szemeddel és többet kelljen görgetni a következő postig.
De Cloud csak a versét vette volna ki.
Quote from: Nakedape on 2009-06-15, 18:53:37
[spoiler][/spoiler]
Ezen még tanksapka is van! :D

Rounin

Member

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Itt valami nem stimmel. 5 éves kor alatt 2375 gyerek járt álsuliba, és 6-13 1939 szakmunkásképzőbe?! :confused:

Nakedape

Quote from: Member on 2009-06-15, 18:56:00

Itt valami nem stimmel. 5 éves kor alatt 2375 gyerek járt álsuliba, és 6-13 1939 szakmunkásképzőbe?! :confused:
igen

biztos pre school, meg  kis zsenik meg ilyenek, vagy van ahol nincs óvoda és ott felügyelnek, meg x
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Makos

Rohadt Tré onlájn....

Múlthét kedden bekötötték a netet. Ezek a birka szerelők olyan routert hoztak amit nem is ide szántak a központból.
Perpill most ha a routerre rákötött telefont hívom akkor egy pécsi nőnek csöng ki a telefonja. WTF
És már szerdán szóltunk hogy valami baj van. Azóta szarakodnak és nem tudják rendbehozni. Sok gyökér. Ráadásul most kb 10percenként rohangálok a másik szobába ki-be kapcsolgatni a routert, mert sima reset után még nincs netem...
:Eztneked: :Eztneked: :Eztneked:

Member

Gondolom emlékeztek, Anyum tavaly nyáron megörvendeztetett csodás almás rétessel. Óóóó, miért is tudnánk, hol kell feladni.

Cloud

Fuck fuck fuck. Isten elmehet a francba.

Az előbb hívtak hogy féltesóm anyját(náluk lakok most Pesten) kórházba kellett vinni. Most derült ki hogy terhes de valami baj van mert vérzik.
Na fasza mondom. Hívtak hogy menjek be étterembe kisegíteni  míg a férje bemegy hozzá kórházba. Totál idegek vagyunk.
Erre meg telefonál barátnőm. (Az apja egy hete kórházban van. Rutin hasműtét.) Erre kapom a hívást. Baj van. Fertőzést kapott. Életmentő műtétet kell végezni rajta.
Szal most kivagyok mint atom. És persze itt kell rohadnom ebben a mocskos étteremben.
:Eztneked:

Fuck life.

Én

Quote from: Member on 2009-06-15, 20:13:19

Gondolom emlékeztek, Anyum tavaly nyáron megörvendeztetett csodás almás rétessel. Óóóó, miért is tudnánk, hol kell feladni.
Miért, ez nem tűnik olyan vészesnek, mint pl az a főzelék amit régebben lefotóztál. :D De tényleg, csak el van csúszva kicsit, nem?

Cloud: :eek: Remélem nem lesz baj egyikből sem...
Étterem? Nem postás vagy?

Kvikveg

A versikek jok. :)

Quote from: Cloud on 2009-06-15, 18:06:29
...
Egyébként rájöttem hogy rohadt szar egy hét szabadság után újra dolgozni. Mé nem lehet azt csinálni hogy az legyen a melóm hogy szabin legyek?  :Kiraly:
+1. Erre meg ratett egy lapattal az, hogy nem volt ertelmes munka, ti tobb idot vett el az, hogy a masikra vartam, vagy olyan reszegyseget kerestem, amin lehetett dolgozni, mint maga a munka. Tulkepp ma csinaltam eloszor ertelmes, alkoto munkat mult het csutortok ota. Ettol azert kicsit helyrebillent a depi lelkivilagom.  :haha:

Uristen, arra a retesre meg emlekszem.  :zomg:
Ez most kicsit elviselhetobben nez ki. Az ize milyen volt? Member! Member! ... ... ... Member?

Cloud: jobbulast mindkettojuknek!!!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Cloud: Szép kombó. :(  Valahogy az élet vagy csendes, vagy halmozottan ömlik a szar.

Kviki: Sokat segített a kinézetén, hogy csak a felvágottat sikerült lekapnom. :p A tészta volt valami eszméletlen, nem véletlenül mondom mindig, hogy kézzel kell gyúrni, nem valami előkészített vacakból tolni.

Ramiz: Ez tetszik.

Én

Quote from: Ramiz on 2009-06-15, 21:26:59
img
kir kép, de nem a dubya tee eff topicba ment? :D

Makos

Quote from: Cloud on 2009-06-15, 20:19:28
Fuck life.

Szépen összejött minden :S

Tycho

Cloud: kitartás!

Másegyéb: Raggie-nek kéne valami magyar proxy, hogy tudjon ámerikából írni ide, veterán utazó usteamesek, plz segítsetek neki! :merci:

Kvikveg

Mit csinal Raggie kint?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tycho

Quote from: Kvikveg on 2009-06-15, 22:15:50
Mit csinal Raggie kint?

Konyhás :D Még mindig :hehe:

Cloud

Quote from: Én on 2009-06-15, 20:23:05

Miért, ez nem tűnik olyan vészesnek, mint pl az a főzelék amit régebben lefotóztál. :D De tényleg, csak el van csúszva kicsit, nem?

Cloud: :eek: Remélem nem lesz baj egyikből sem...
Étterem? Nem postás vagy?

Postai ellenőr. Családnak van egy indiai étterme, asszem már említettem. Ott segítek be néha kiszállításban. (kismotorra)

Kórházakból még semmi   hír. Fuuuuuuuuuuuck.

Nakedape

Quote from: Tycho on 2009-06-15, 22:07:39
Cloud: kitartás!

Másegyéb: Raggie-nek kéne valami magyar proxy, hogy tudjon ámerikából írni ide, veterán utazó usteamesek, plz segítsetek neki! :merci:
http://www.unlock.hu/
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Tycho on 2009-06-15, 22:32:57
Quote from: Kvikveg on 2009-06-15, 22:15:50
Mit csinal Raggie kint?

Konyhás :D Még mindig :hehe:
Megint ilyen Camp America-szeruseg?

Kuroi Tenshi

Quote from: Tycho on 2009-06-15, 22:07:39
Másegyéb: Raggie-nek kéne valami magyar proxy, hogy tudjon ámerikából írni ide

Már kint van?
Volt ez az össze-vissza súgdolózás, utalgatás, erre most egy
szó és egy búcsúpost nélkül csak úgy lelép, még meg se
várja, hogy GLHF és hasonlókat írjunk. Tudja mit, bekaphatja :hehe:
És nem, nem tudok proxyt.

Cloud: kitartás

Ramiz

chateltem ma Raggie-nek, kevéssé volt beszédes, nemtom biztos túl sok nagymellű zsidó lány mászkál körülötte bugyiban a Staff lounge-ban és el van gyengülve agyilag az állandó gigantikus méretü erekcióitól :D hű azok az izraeli lányok... :hopp: :Kiraly:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Quote from: Ramiz on 2009-06-15, 23:26:02
chateltem ma Raggie-nek, kevéssé volt beszédes, nemtom biztos túl sok nagymellű zsidó lány mászkál körülötte bugyiban a Staff lounge-ban és el van gyengülve agyilag az állandó gigantikus méretü erekcióitól :D hű azok az izraeli lányok... :hopp: :Kiraly:
[spoiler=How to spot a female Jew][/spoiler]
[reserved]

Tycho

My inner evil bastard loled. :muhahah:

Zen

Quote from: Tycho on 2009-06-15, 23:52:45
My inner evil bastard loled. :muhahah:
My inner Cartman loled. :Kiraly:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Ez akár mehetne is arra a bizonyos ".info"-ra. ::)

Darkstar

Eperlekváros-nutellás szendvics ftw \o/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Próféta

Quote from: Member on 2009-06-15, 18:56:00

:lol:
Nyugi, az alsó sornál se sikerült rendesen az összeadás, ha megnézed. Már ha jól értem.

Ramiz

Quote from: NLZ on 2009-06-15, 23:51:36
Quote from: Ramiz on 2009-06-15, 23:26:02
[spoiler=How to spot a female Jew][/spoiler]

Vices... de ennél sokkal szebbek voltak egyébként :D

Draconire

Kvikveg

Nos, ma ugy dontottem megkezdem a jihad-ot az ablakom alatt 600 decibellel "eneklo" rigo ellen. Kibirhatatlanul hangos. Mivel a terasszal szemben fak vannak, gondoltam az egyik fakoronaban ul, es onnan uvolt. Kimentem a teraszra. Ekkor kezdett gyanus lenni, hogy mintha a fejem folul jonne a hang. Es igen, a teraszom tetejen, a sarkon ult - csodalatos pozicio, belatja az egesz teret. Karnyujtasnyira tolem, rohadna meg. Amig a partvissal fel nem nyultam. Utana erezhetoen csokkent a hangero. Phew. Remelem nem jon vissza.