Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Ramiz on 2009-06-16, 21:10:06
"Guilty as charged?"
Nem. "Just as planned."

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2009-06-16, 19:38:15
Amúgy család... utálom azt is, mikor egyedül akarok lenni és nem hagynak békén, bár erre már megvan a módszerem. Öcsém nem szokott háborgatni, anyámnak megmondom, hogy "légyszi most ne", ha apám zargat, akkor neki állok játszani, ha meg a húgom, akkor benyimok egy hentait. :D

:muhahah:

Rounin

Hmm... itt senki nincs jó viszonyban az apjával? :P

Mostanra egyedül vele. :P

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-06-16, 18:42:05
Quote from: Ramiz on 2009-06-16, 18:33:46
Különben meg fasznak mászkál nagyfeszültség közelében... Persze, sajnálom a srácot, meg minden... de hát ez van. Ő legalább tehet róla valamennyire, de egy csomó ember meghal tényleg teljesen véletlenül...
Szó szerint ez jutott eszembe.
Amúgy látványilag zsír. :jee:
+1 Durva. Hulyeje vagy nem jart iskolaba vagy nem figyelt oda. Nyomorult marha.

Quote from: Cloud on 2009-06-16, 20:28:53
Quote from: Member on 2009-06-16, 20:06:58
Az enyém nem tud beszélgetést kezdeményezni és kb. 1 perc után ki is fogy a témákból, de nem sok vizet zavar.
Én 15 év után találkoztam az enyémmel. :D
He?

KT: mondjak jo dokit? Nekem kettot szedett ki, es nagyon jol sikerult mindketto. Semmi borzalmas verzes meg arcfeldagadas nem volt, 1 db algopyrinnel megusztam a mostanit. Szerintem az erzestelenito jobban kiutott, meg maga az elmeny, mint az utohatas.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: Kvikveg on 2009-06-16, 21:56:46
+1 Durva. Hulyeje vagy nem jart iskolaba vagy nem figyelt oda.
Nekem olyan "majdnem hozzáérek és nem csap meg, figyeljetek, öcsém!" jelenetnek tűnt.

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-06-16, 21:58:56
Nekem olyan "majdnem hozzáérek és nem csap meg, figyeljetek, öcsém!" jelenetnek tűnt.
Darwin-dijra jeloltek-mar?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Quote from: Kvikveg on 2009-06-16, 21:59:35
Darwin-dijra jeloltek-mar?
Ahhoz nem elég érdekes, még ha látványos is, ahogy pukkan kettőt.
[reserved]

Member

Azok azért extrémebb esetek voltak. Ha beöltözött volna verébnek, jelezve, hogy a verebeket nem csapja meg és ő most veréb, akkor talán.

Nihilus

Átmentem a nyelvvizsgán.
92% szóbeli, 75% írásbeli. ^^

SaiyaGin

Quote from: Nihilus on 2009-06-16, 22:26:40
Átmentem a nyelvvizsgán.

:appl:

Kuroi Tenshi

Szerintem meg vagy öngyilkos akart lenni (első fél percben
hányan próbálták lekönyörögni onnan) vagy azt próbálta
bemutatni, hogy mennyire tökös és mennyire nem érdeklik a
veszélyek (erre az a fölényes intés, amibe belehalt).

Amúgy jól láttam, hogy ki is gyulladt (lángok a fejénél)?

+1 Durva. Hulyeje vagy nem jart iskolaba vagy nem figyelt oda. Nyomorult marha.

mondjak jo dokit?

Indiában nem túl alapos a közoktatás...

Holnap megyek dokihoz, de azért pm-ben elküldheted
a nevét. Amúgy valószínűleg az van, hogy ez a rosszul,
ferdén, alig elérhető helyre nőtt bölcsességfog belül elkezdett
szuvasodni, és most, hogy megpiszkáltam, a leginkább
elvékonyodott oldala letört. Csak az időzítése volt kicsit
rossz, így a diplomavédés előtt...

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-16, 22:31:49
...
Amúgy jól láttam, hogy ki is gyulladt (lángok a fejénél)?
...
Ja, valami nagyon fustolt. En ugy lattam a ruhaja volt az, de nem nezegettem tulzottan.
PM ment.

NLZ

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-16, 22:31:49
Indiában nem túl alapos a közoktatás...
Azért ez olyan alapvető dolog, hogy megbasz a nagyfeszültségű vezeték, mint hogy összetöröd magad, ha 5 emelet magasból leugrassz.
[reserved]

Én

Átmentem a nyelvvizsgán.
:kocc:

Xzone

Boldog születésnapot post a guildfórumon, köszönöm Google Translate  :lul:

Quote from: doojEz egy nap részére születésnap nem, Glam.  Önnek kellene telefon a lány -ban kék bikini.  ÉN gondol ő akar ön.

Love,

dooj

Kvikveg

Member

Grat, nihilus, bár a nevedből ítélve ez is semmiség. :D
Azért indiában is kell lennie az utcán "Vigyázz, megbasz!" feliratoknak.

NLZ

Persze, de ki mászik fel vonat tetelyére vezetéket fogdosni? Az út mellett sincs minden méternél tábla, hogy "Vigyázz, elüt!".
[reserved]

Xzone

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2009-06-16, 22:43:29
"Vigyázz, megbasz!" feliratok

Ha csupaszmajom lennék és annyi időm lenne,
akkor most ráshoopolnék egy villámos "Vigyázat!
Magaszfeszültség!" táblára egy dildót és alá a
"Vigyázz, megbasz!" feliratot....
Méghozzá villámgyorsan megbassza az embert.
- Én vagyok a villámfaszú farkas, Piroska!
- Jujj! És az fáj?
- Miért, fájt?

katz

Amióta a föld alatt van, azóta egész ok a kapcsolatunk :P

Próféta

K_T: részvét

Quote from: Ramiz on 2009-06-16, 21:10:06
Én ma kaptam meg a bírálatot, csütörtökön védek. Amit kritizáltak a szakdogámmal kapcsolatban, az mind jogos. Ilyenkor mit kell csinálni? "Guilty as charged?" Kéne az ötös a felvételi miatt...

• Ha a kritika jellege olyan, hogy "a 12. ábrán bal oldalt alul meg kéne fordítani a nyíl irányát", akkor jogos, köszönjük az észrevételt, de ettől nem dől össze a világ.
  • Ha olyan, hogy "meg lehetett volna még vizsgálni a következő három szemszögből", vagy "nem meggyőző a megoldás, mert nincs biztosíték efelől", akkor mondod, hogy nagyon jó az észrevétel, bizony további munkát is kell végezni ilyen meg ilyen téren, például... és mondasz valamit, amivel kicsit kibővíted, továbbgondolod amit a bíráló mondott. De tűnjön ki belőle, hogy te is okos vagy ám, érted a bajt, és már mozognak (vagy eddig is mozogtak) a kerekek a megfelelő irányba. Ezt érdemes a konzulenssel megbeszélni.
  • Ha olyan, hogy "a harmadik lépés nem jogos, kicsivel több ilyen és kevesebb olyan megy át a negyedik lépésbe", szóval nem végzetes jelentőségű elvi hiba egy nem kritikus fontosságú részben, akkor fenékbe rúgod a konzulenst, hogy nem konzultált és irányított megfelelően, vagy lusta volt elolvasni a munkádat. De persze ezt nem adod elő így a bizottság előtt, szóval ez tényleg a guilty as charged esete.
  • Ha olyan, hogy "á, ennek semmi értelme, az egész koncepció teljes baromság, nem old meg semmilyen problémát, alapból rossz irányba indult", és jogos, akkor tényleg kínos a helyzet. De: valószínűleg nem totális hülye a konzulens / témakiíró, szóval itt inkább elvi / filozófiai / hitbeli / beidegződésbeli / paradigmabeli különbség lesz köztük és a bíráló közt. Ilyenkor udvariasan alátámasztod a te táborod felfogásának jogosságát, életképességét (de nyilván nem kizárólagosságát), rámutatsz, hogy milyen korlátok közt érdemes így gondolkodni, hol hasznosul a munkád, és hol nem érdemes alkalmazni, és sajnálod, hogy ezt nem említetted külön a szakdolgozatban. Feltétlenül kérj tanácsot a konzulenstől.
De tényleg, ezt az egészet miért nem a témavezetővel / konzulenssel beszéled meg? Ők csak jobban tudják nálam. Nekik kis szerencsével volt már több szigorló diákjuk, nekem egy se :D

Quote from: Én on 2009-06-16, 22:39:08
Átmentem a nyelvvizsgán.
:kocc:
+1

Tycho

Nem kell ide Nakdape és MSpaint:[spoiler]
[/spoiler]

Member

Ebből a képből kiindulva mondtam. :p

Draconire

Nakedape

Quote from: Tycho on 2009-06-17, 07:16:07
Nem kell ide Nakdape és MSpaint:[spoiler]
[/spoiler]
:frown:
[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Tycho

:muhahah: - Ha otthon lennék, most begördülne a rofltank  :whoah: :muhahah:

Cobra

Quote from: Nakedape on 2009-06-17, 11:06:14
kép
Nem kellett volna megenned a munkaadódat...
Hide and fear, Cobra Commander is here !