Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Hat, nem lesz gitarom, nem fer bele a csomagba nekik. De legalabb par oran keresztul remenykedhettem. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-08-18, 20:20:46
Azt gondoltam, hogy occsogitar, csak az erdekelt volna, hogy occso vagy hasznalhatatlanul pocsek occso-e. XD

Ahhoz kevés a ránézés, hogy azt megmondjuk :p

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-08-18, 22:37:45
Quote from: Kvikveg on 2009-08-18, 20:20:46
Azt gondoltam, hogy occsogitar, csak az erdekelt volna, hogy occso vagy hasznalhatatlanul pocsek occso-e. XD

Ahhoz kevés a ránézés, hogy azt megmondjuk :p
A vegzet kozbeszolt, ket heten belul (hacsak nem asnak el nemeteknel ket ketre) a kezemben lesz.
Ha akkor eltunok a forumrol akkor tudjatok mi van. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Quote from: Selmo on 2009-08-19, 15:07:53
japán-e vagy?  :lul:
Eszerint a teszt szerint mindenki az, csupa nem-re is azt irja ki, hogy az vagy.
Es  :lol: :lul:

.Attila

Jók a kérdések, de az eredmény tartalmaz egy hibát :)

QuoteJapán vagy. Ha eddig erről mást gondoltál, keresd fel kezelőorvosod, gyógyszerészed, esetleg dr. Csernust a viccházban! Ha eddig is így érezted, akkor a japán külképviseletet keresd fel, és folyamodj állampolgárságért.

Zen

Quote from: Kvikveg on 2009-08-19, 15:24:12
Eszerint a teszt szerint mindenki az, csupa nem-re is azt irja ki, hogy az vagy.
A következő értékelés vonatkozik rád:

Sajnáljuk, rossz hírünk van. Nem vagy japán. A nyelvleckékre, aikidotanfolyamra, szusira eddig kiadott összeg kidobott pénz volt. Követeld vissza.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

Quote from: Zen on 2009-08-19, 15:48:02
A következő értékelés vonatkozik rád:

Sajnáljuk, rossz hírünk van. Nem vagy japán. A nyelvleckékre, aikidotanfolyamra, szusira eddig kiadott összeg kidobott pénz volt. Követeld vissza.
:D

Es most megyek fuvet nyirni.

Rounin

Es  :lol: :lul:

"A következő értékelés vonatkozik rád:

Sajnáljuk, rossz hírünk van. Nem vagy japán. A nyelvleckékre, aikidotanfolyamra, szusira eddig kiadott összeg kidobott pénz volt. Követeld vissza."

Tévedsz, vagy elbambultál menet közben. :hehe:

Szerk.: slowpoke.jpg :haha:

Cloud

Érdekeset láttam ma:

Meló közben nagy morgást-zúgást hallok. Miután rájöttem hogy nem a gyomrom volt az az éhségtől felnéztem az égre. 3 katonai helikopter  húzott el felettünk alacsonyan. Őket egy perces különbséggel követte egy katonai teherszállító(vagy csapatszállító franc se tudja) amit 2 vadászgép(ismeretlen típusok számomra.Tuti hogy nem Mig-ek és nem is Grippenek voltak) kísért kötelékben.  Őket követte még egy teherszállító gép, szintén két vadászgéppel(ezek Mig-ek voltak).  Egy perccel később pedig 3 vadászgép követte mindezt szintén kötelékben(ezek megint Mig-ek voltak)
Vajon mit szállíthattak a tehergépek?  :confused:

(mielőtt jönnek a kommentek hogy ez marhára nem érdekes, jelzem nekem nagyon is az volt.Egy évben talán kétszer háromszor látok vadászgépeket.)

Más:

Szabadsááááááág. Szerdáig senki ne beszéljen nekem melóról. :D

Zen

Kitört a zombiapokalipszis Nagybajomon.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

nem lehet h holnapra gyakorlatoznak?  mármint légibemutató szokik lenni 20án nem?
tippre nincs olyan dolgunk amit 5 géppel kísérnénk :D

Quote from: Zen on 2009-08-19, 18:26:36
Kitört a zombiapokalipszis Nagybajomon.

az ki, de az nem lehet, mert kézben tartom a szálakat és nem szivárgott ki
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Quote from: Nakedape on 2009-08-19, 18:27:42
nem lehet h holnapra gyakorlatoznak?  mármint légibemutató szokik lenni 20án nem?
Oda nem hiszem hogy kellene két batár teherszállító. :)

Nakedape

Quote from: Cloud on 2009-08-19, 19:07:13

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=369995

tavaly ilyenek is voltak, géplistát nem látok, de én nem tartom azért kizártnak

igen megtaláltam, DC-3as is megy

képek máról
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=92746872&t=9017339

Cloud

Quote from: Nakedape on 2009-08-19, 19:16:59

képek máról
Igeeen ezek voltak azok. Na jó a batár teherszállító elég nagy hülyeség volt így képeket nézegetve. :D

Azt meg tudja mondani valaki hogy az első képen milyen vadászgép látható? A többi az tuti hogy mig meg gripen.

Nakedape

Quote from: Cloud on 2009-08-19, 19:35:55
Quote from: Nakedape on 2009-08-19, 19:16:59

képek máról
Igeeen ezek voltak azok. Na jó a batár teherszállító elég nagy hülyeség volt így képeket nézegetve. :D

Azt meg tudja mondani valaki hogy az első képen milyen vadászgép látható? A többi az tuti hogy mig meg gripen.
tippre L–39ZO Albatros

más: ma is túl vagyok 2 infarktuson '. nem volt aknakereső a vistán, nno ez hamar megoldódott, be kellet csak kapcsolni..nade hogy néz ki ez már??

Member

Jó ocsmány, egyáltalán hová tűnt a mosolygó arcocska?

Meg az a mű mahjong gyűjtemény, inkább írnának rá egy normális mahjong játékot.

Selmo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-08-19, 20:21:38

Mellette egy talán érdekesebb cikk:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=531025
Balaton + elhagyatott szellemváros! Epic win combo!
Évek óta vitáznak a megépítendő repülőtérről, amíg meg nincsen megegyezés, nincsenek engedélyek. Néha szoktak ott rendezni gyorsulási versenyeket. ::)

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Próféta

Kuroi Tenshi

er

ermentem megint pár napra.
Vasárnap este jövök, addig legyetek szobatiszták,
csá

Próféta

GLHF K_T

Néztem, mi ez a durrogtatás odakinn, talán petárdáznak vagy tűzijátékoznak megint.
Aztán leesett.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-08-20, 22:09:20
...
Néztem, mi ez a durrogtatás odakinn, talán petárdáznak vagy tűzijátékoznak megint.
Aztán leesett.
Hubasszus, be kell szednem a macskakat!  :zomg:
edit: phew, megvannak.

Selmo

Mi a faszér kell énekelni meg táncolni tüzijáték közben? És nem, nem érdekel akármilyen világhírű művész is műveli. MINEK?!

Amúgy hazajöttem. :P
Bár asszem azt sem mondtam, hogy elmegyek. :D

A tökéletesség unalmas.

noriko

szerintem szép volt :)

és tök jól lehetett látni és hallani a lépcsőházból :D

a kedvencem a Himnusz után fellőtt rész volt, és főleg azok, amik egyoldalas ívben estek le és csillogtak. az olyan volt, mint valami égen úszó sárkány  ^^
"I wish I could, but I don't want to."

Squazee2005

Én az itthoniakat néztem többnyire, a magasabbakat a kertünkből is lehetett látni. szegény kutyák jól elbújtak, a cicám csak bámult. XD

@Kvikveg: Akkor a cicukkal minden rendben. Húh.

Zen

Quote from: Kvikveg on 2009-08-20, 22:10:11
Hubasszus, be kell szednem a macskakat!  :zomg:
edit: phew, megvannak.
:lol:
&fmt=1