Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Próféta on 2009-09-22, 23:37:53
Note to self: ha valaha szemműtétre adnám a fejem, előtte letölteni 10GB+ hangoskönyvet. Olyat, amit amúgy is kedvem lenne elolvasni. Plusz beszerezni olyan kondigépeket, amiket vakon is biztonságos használni :)
sajnos ez a hangoskönyv téma a 2. napi lábadozás közben ugrott csak be nekem, akkor meg már nem volt kedvem szórakozni a begyűjtésükkel, jobban fájt annál a szemem, hogy ilyesmivel szórakozzak :)

Quote from: Darkstar on 2009-09-23, 00:07:45
Quote from: Próféta on 2009-09-22, 23:37:53
Plusz beszerezni olyan kondigépeket, amiket vakon is biztonságos használni :)
Szemműtét utáni lábadozás közben kondigép?  :zomg:
simán. fizikai korlátozással nem jár a műtét. annyi, hogy nem szabad, hogy víz érje a szemem még egy ideig, illetve antibiotikumos szemcsepp kellett napi 5x, most már csak napi 3x. szóval nyugodtan sportolhatok, emelhetek, stb.

kondigépet/szobabiciklit/taposógépet használtam volna, csak az elmúlt évek során az összeset elpasszoltuk már vaterán, szóval kínomban már tegnapelőtt a "nem-annyira-jó-állapotban-lévő" biciklimet vettem elő és tekertem egyet a környéken :haha:

Tycho

Visszatérten a netmentesség szeszélyes földjéről. :Kiraly:

Nakedape

Quote from: Tycho on 2009-09-23, 08:34:33
Visszatérten a netmentesség szeszélyes földjéről. :Kiraly:
kivagytenemisismerlek :angyali:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Lythis on 2009-09-23, 02:57:30
Mindegy, a lényeg, hogy nem szeretek kórházba kerülni. Hálistennek eddig csak kétszer sikerült...[/color]

És ahogy sejtettem, tényleg lökdösni kell majd. Most jól érzi magát, ezért egyelőre inkább nem menne, megnézi, hogyan alakul most.

Kórházba, néhány kivétellel, senki sem szeret lenni szerintem. Bár én egyszer volt, hogy egy jó társasággal kerültem össze nagyjából korombeliekkel.

Lythis

Quote from: .Attila on 2009-09-23, 10:28:07
Quote from: Lythis on 2009-09-23, 02:57:30
Mindegy, a lényeg, hogy nem szeretek kórházba kerülni. Hálistennek eddig csak kétszer sikerült...[/color]

És ahogy sejtettem, tényleg lökdösni kell majd. Most jól érzi magát, ezért egyelőre inkább nem menne, megnézi, hogyan alakul most.

Kórházba, néhány kivétellel, senki sem szeret lenni szerintem. Bár én egyszer volt, hogy egy jó társasággal kerültem össze nagyjából korombeliekkel.
mindenképpen lökdössétek el, nem hiszem, hogy hiányozna nektek még egy olyan, mint a tegnap esti. max azt mondják, hogy semmi gáz.

A társaság annyira nem számít bele, nekem is volt mindíg kivel dumálni. Engem inkább a körülmények - amik elég siralmasak - és egykét másik beteg szoktak leginkább elriasztani. Na meg persze az, hogy lényegében ki vagy szolgáltatva olyan embereknek, akiket nem is ismersz. Szóval társaság legyen a talpán, aki ezt kompenzálni tudja...

.Attila

Az eset, amiről beszéltem, nem volt komoly. Csak többnapos szemészeti kivizsgáláson voltunk mindannyian és mind nagyjából korabeliek. Volt, hogy az egyik lány átpattant az ágyamba, aztán visszazavarták :)

Nakedape

SaiyaGin

Quote from: .Attila on 2009-09-23, 13:14:26
Az eset, amiről beszéltem, nem volt komoly. Csak többnapos szemészeti kivizsgáláson voltunk mindannyian és mind nagyjából korabeliek. Volt, hogy az egyik lány átpattant az ágyamba, aztán visszazavarták :)

:Kiraly:

motifator

Hogy tegnap elkeztem a Cross Game-et, most megint baseball-láz van. Nézegettem a magyar csapatokat, erre látom, hogy szombaton du. 1-től Debrecen Tigers - Óbuda Brick Factory 2. NBIII-as meccs lesz itt Debrecenben, a Határ úton. Asszem megvan a szombat délutáni programom. Szurkoljatok, hogy meccs végén legyen merszem odamenni megkérdezni, hogy nem keresnek-e játékosokat ^^"
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Lythis

mondom, hogy szar hely a kórház, nem?
Nekem legutóbb a sebészet vendéglátását volt szerencsém élvezni. Szerintem az ottani "társaság" valamivel kevésbé kellemes, mint akikkel te voltál összezárva :)

Cobra

Merényi baleseti sebészet: 6 ágyas szoba, abból másnap már kettőn hajléktalan feküdt (másik 3 ágyon legalább rendes emberek voltak).
Do I win/lose? :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lythis

Quote from: Cobra on 2009-09-23, 23:45:06
Merényi baleseti sebészet: 6 ágyas szoba, abból másnap már kettőn hajléktalan feküdt (másik 3 ágyon legalább rendes emberek voltak).
Do I win/lose? :)
János sebészet, jó sok ágyas szoba, ebből a mellettem levő srácnak valami 40 centis bélszakaszát vágták ki, a gyomra is ki volt lyukadva, egy cső vezetett ki belőle, a sebe begyülladt, ezért középen fel kellett vágni, és kikotorni a gyennyet belőle, plusz minden kötözéskor kinyomkodni, ami esetleg benne van. Egy boxal mellettem volt egy olyan vén múmia, akiről azthittem, hogy halott, csak észrevettem, hogy pislog, ileltve a reggeli kötözésen arra eszméltem, hogy egy infúziórakötött zombikéz kaparja az üveget (miután elmentem, másnap meghalt, kitépte az infúziókat éjjel, meg fene tudja még mit.). A vizsgálatok és egyéb alatt 2x vittek el embert tepsiben, és volt valami fazon, aki bugyborékolva hörgött esténként. Egy másiknak egy kis üvegbe vezetett valami sönt nemtudom honnan, de kellően guszta látvány volt. És volt egy vén fazon, aki szanaszét volt operálva, gyak ha annak eltűnnek a hegei, akkor lazán beléphet az x-menbe. Emellett totál meg volt zakkanva, és avval próbálkozott, hogy kitépi a nyakából az infúziót.

De ha akarsz, akkor a két hajléktalannal nyerhetsz :)

Próféta

Nekem bőven elég volt, hogy kiállt belőlem az infúzió, a katéter meg a drén. A terem ehhez képest tök rendben volt.

Xzone

Én pedig még sosem feküdtem kórházban.

Próféta

Quote from: Xzone on 2009-09-24, 01:00:25
Én pedig még sosem feküdtem kórházban.
Kötelező kötekedés: a szülészetet is végigülted? Elég korán kezdted a kocka életmódot.

Bicskei

Zsiga, Ramiz
köszi h elviseltetek ilyen állapotban is.
remélem nem fertőztelek meg titeket.
sajnálom h  tovább nem tudtam veletek tartani
remélem nem voltam nagyon idegesítő és fasz(tudom h az voltam)

ui[spoiler]Ramiz élőben kellemes csalódás volt
[/spoiler]
Ultras liberi

Kuroi Tenshi

Quote from: Bicskei on 2009-09-24, 01:33:23
[spoiler]Ramiz élőben kellemes csalódás volt
[/spoiler]

[spoiler]
Akkor tényleg korán mehettél el, ha még nem ivott annyit,
hogy a Zimar előtörjön belőle :haha:
[/spoiler]

Lythis

Quote from: Próféta on 2009-09-24, 00:46:04
Nekem bőven elég volt, hogy kiállt belőlem az infúzió, a katéter meg a drén. A terem ehhez képest tök rendben volt.
bleh. Engem már az infúzió is mocsokmód irritál. Katétert meg drént meg .... inkább hagyjanak megdögleni, de tényleg...

Nakedape

én kórházakban mindig jól elvoltam, infúzió akkor rossz, ha másik kezed meg hozzád van kötve.. nem marad kéz.. :D egy szanatórium volt rossz ahol  nagyon kicsiként majd egy nyarat/hónapot töltöttem szülő nélkül, bőröm miatt in b4 house.

amúgy meg  elmegyek most Prága és Nancy,  jó napokat mindenkinek

Kvikveg

:lol: :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2009-09-24, 08:32:00

Jó utat!

Zsiga

Próféta

Quote from: SaiyaGin on 2009-09-24, 20:55:09

Jó utat!
+1

Moha

Quote from: Próféta on 2009-09-24, 21:27:31
Quote from: SaiyaGin on 2009-09-24, 20:55:09

Jó utat!
+1
+1
Én meg Münchenbe megyek, szintén jó napokat mindenkinek! :D

Rounin

Én meg tönkre.

Draconire

Lythis

Én

Lol, mindig meglepődöm, miket produkál a szemem... Ha egy darabig nézem a szomszédos háztömb felső sarkát, pár másodperc után a körülötte lévő kék eget rózsaszínnek látom :D Ha odanézek visszakékül, de amíg nem pont oda nézek, tiszta rózsaszín az egész... wtf

Rounin

Én