Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-10-06, 15:04:44*khm maffia* :D
bocsánat, de pont tőlük nyerte (volna). sok ember befizeti a hülyeadót, annak töredékét visszaadják pár embernek nagy kegyesen :)

Zsiga

Darkstar

Ezaz, kettőkor lefeküdtem egy egy órás délutáni szunyára, órát is beállítottam és most ébredtem fel...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Rounin on 2009-10-06, 16:09:48
Akkor jól tudtam.
Ez esetben mire fel a "nyertem"? :confused:
De tudtam hogy beleköt majd valaki. :D

Ezer éve lottózom és örülök mert soha a büdös életbe egyetlen egy számot nem találtam el. :)

Rounin

Quote from: Cloud on 2009-10-06, 19:28:10
De tudtam hogy beleköt majd valaki. :D

Nem belekötök, csak NEM ÉRTETTEM! :gyagya:
Amúgy nálunk rendszeres volt a hármas a hatoson és a kettes az ötösön.

Moha

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 07:04:31
És ezúton köszönet a kenyérpirító feltalálójának, akármikor halt is meg.
Wikipedia szerint:
QuoteIt is unknown who invented the first electric bread toaster.
Szóval akkor: http://www.youtube.com/watch?v=-Hi26f-NQe0

Btw, a "csókolom" témához. Én azt birom, mikor a személyes ügyfélszolgálatról hívnak fel, kollega átadja a kagylót az előfizetőnek, az beleszól, hogy "kezitcsókolom" én meg direkt jó mély, öblös hangon: "Jó napot kívánok, miben segíthetek?" :D

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-10-06, 20:15:27
Quote from: Lythis on 2009-10-06, 07:04:31
És ezúton köszönet a kenyérpirító feltalálójának, akármikor halt is meg.
Wikipedia szerint:
QuoteIt is unknown who invented the first electric bread toaster.
Szóval akkor: http://www.youtube.com/watch?v=-Hi26f-NQe0

Btw, a "csókolom" témához. Én azt birom, mikor a személyes ügyfélszolgálatról hívnak fel, kollega átadja a kagylót az előfizetőnek, az beleszól, hogy "kezitcsókolom" én meg direkt jó mély, öblös hangon: "Jó napot kívánok, miben segíthetek?" :D
:lul:

Elvesztem. Most fedeztem fel, hogy a lakotelepi kisbufekajalda tulajdonkeppen egy alcazott kinai, ahol ugye van a szokasos leves, amit imadok. Most betoltam egy adaggal. Azt hiszem ok a szokasosnal tobb eros pistat nyomnak bele. Muszaj volt egy kis tejfollel enyhitenem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Quote from: Kvikveg on 2009-10-06, 21:10:11
Elvesztem. Most fedeztem fel, hogy a lakotelepi kisbufekajalda tulajdonkeppen egy alcazott kinai, ahol ugye van a szokasos leves, amit imadok. Most betoltam egy adaggal. Azt hiszem ok a szokasosnal tobb eros pistat nyomnak bele. Muszaj volt egy kis tejfollel enyhitenem.

Csak egyszer ettem kínaiban levest. Olyan volt mint egy tányér takony, szóval nem kísérleteztem vele többet :frown:

Cloud

Quote from: Xzone on 2009-10-06, 21:29:00

Csak egyszer ettem kínaiban levest. Olyan volt mint egy tányér takony, szóval nem kísérleteztem vele többet :frown:
Annyira bátor még én se voltam hogy levest egyek, de egy két evőpálcikával ehető dolgot kipróbáltam. Eh rizst elég nehéz vele enni. :D

Én

Detto, de most lehet még azt is szívesebben enném, apám olyan kibaszottul sós fasírtot csinált hogy küzdelem minden falat...

Cloud

Quote from: Én on 2009-10-06, 21:43:57

Detto, de most lehet még azt is szívesebben enném, apám olyan kibaszottul sós fasírtot csinált hogy küzdelem minden falat...
Beleejtette sószórót? :D

Lythis

Quote from: Darkstar on 2009-10-06, 18:58:09
Ezaz, kettőkor lefeküdtem egy egy órás délutáni szunyára, órát is beállítottam és most ébredtem fel...
I've been up the past 33 hours... ^^

Az ellenőr orra előtt vettem bérletet, mégis ragaszkodott hozzá, hogy megnézze, és hogy az orra előtt írjam rá a diákom számát, mert különben 3k bírság a helyszínen, amit ő nem szab ki, de mások ki szokták. Szép kifogás arra, hogy FELTARTSON.
Nem kellett megtartanom a kiselőadást, helyette csinálhatok ppt-, amit leadhatok kvázi AKÁRMIKOR, majd arra kapok jegyet (másnak ilyen nincs, gondolom örül, hogy folyton belepofázok az órájába). Volt véradás, nem érdekelt. A kórházi kiruccanás után egy évig még a vérvételhez is csak életveszélyes helyzetben járulok hozzá. Ma is voltak lolik és shoták a metrón, valami hülye előadást tolhattak, mert ilyen magas kalap gebasz volt rajtuk, meg valami elvont maskara. A másik kocsiba száltak. Vagy csak haluztam. Villamoson valami számomra ismeretlen lány úgy belemászott a személyes aurámba, hogy kvázi a falhoznyomott.A barátnője meg mintha mi sem lenne természetesebb, csak ott támasztotta a 4-6 csuklós részét mellettünk. Egy megállót utaztunk így, aztán elpusziszkodott a barátnőjétől, és kaptam egyet én is "helyes vagy, mosolyogj!" szöveggel. WTF? Ha lett volna vérkeringésem, lehet, hogy elpirultam volna lányos zavaromban.  A TO-s néni rendes volt, és normális, hirtelen azt hittem rossz helyen járok.  Láttam a nyamvadt BME-s kockaműholdat is, sőt manuálisan megtapinthattam, és meg sikerült állapítanom, hogy IRL rondább, mint amikor még csak hallomásból ismertem. De legalább kaptam kókuszdiót, ami finom.
Előadáson 10 percen keresztül próbáltam a számbatömni a pulcsimat, hogy elejét vegyem a hisztérikus nevetésnek, ami akkor tört rám, amikor a tanár éppen arról magyarázott, hogy bár a kereszténység beszivárgott a néphiedelembe is, mégsem tudta kiölni a babonákat, a mágiával kapcsolatos hiedelmeket, etc. - és akkor eszembejutott az EXÖSZÁJZBÚÚÚK. Halál. Hazaténfereg, még útközben összefut egy baráttal, aki a hugijával kézenfogva jön (nem, túl fiatal). Nevezett hugica pedig nem tudta távolról eldönteni, hogy lány vagyok-e, pedig nem most találkoztam vele először - mentségére szóljon, hogy nem tudta, hogy a nővére velem találkozik, csak jött vele. Most itthon vagyok, és nem tudok aludni....

.Attila

Benne leszek a tévében... talán.
Jöttek filmezni a salsa iskolába és filmezték azt a számot, amit én vezettem. Persze lehet, hogy semmit nem vágnak be belőle.

Zsiga

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 21:46:23
és kaptam egyet én is "helyes vagy, mosolyogj!" szöveggel.
epic  :muhahah:

Próféta

Yeah, innen lehet proxyzni!

Lythis: :3x3:

Moha

Quote from: MB on 2009-10-06, 13:40:49
Én az egyik kollégámmal jártam sokkal durvábban. Kb. 1,5 éve dolgoztunk egy cégnél amikor felvetődött a téma. Megkérdezte mennyinek nézem... Mondom olyan korombéli 20-25 évesnek. Erre ő: Múlt héten töltöttem az 50-et. :he: Aztán persze megnyugtatott, hogy eddig mindenki megszívta a korbecslést.
Engem mindig fiatalabbnak néznek a koromnál. Most olyan 22-23-at szoktak tippelni, pedig lassan 27 leszek. Legdurvább az volt, mikor 19 évesen egyszer 14-nek néztek... :haha:
Bár, ha 50 évesen 25-nek fognak nézni, valószínű örülök majd neki. :)
Quote from: Rounin on 2009-10-06, 19:57:48
Ja, nekem is jópárszor volt már hármasom a hatoson. Más lottóval nemigen nyertem eddig.

Cloud

Quote from: Moha on 2009-10-06, 23:05:02
Quote from: MB on 2009-10-06, 13:40:49
Én az egyik kollégámmal jártam sokkal durvábban. Kb. 1,5 éve dolgoztunk egy cégnél amikor felvetődött a téma. Megkérdezte mennyinek nézem... Mondom olyan korombéli 20-25 évesnek. Erre ő: Múlt héten töltöttem az 50-et. :he: Aztán persze megnyugtatott, hogy eddig mindenki megszívta a korbecslést.
Engem mindig fiatalabbnak néznek a koromnál. Most olyan 22-23-at szoktak tippelni, pedig lassan 27 leszek. Legdurvább az volt, mikor 19 évesen egyszer 14-nek néztek... :haha:
Bár, ha 50 évesen 25-nek fognak nézni, valószínű örülök majd neki. :)
Quote from: Rounin on 2009-10-06, 19:57:48
Ja, nekem is jópárszor volt már hármasom a hatoson. Más lottóval nemigen nyertem eddig.
Mákerek vagytok. :D

Lythis

kb 36 óra :D  :whoah:
(fukk you Xipe, I AM gonna come and take your record :D )

egyébként jah, racionálisan szemlélve most rohadtul aludnom kéne... vagy legalábbis álmosnak lennem asszem.

Kuroi Tenshi

Quote from: Lythis on 2009-10-07, 01:18:01
kb 36 óra :D  :whoah:
(fukk you Xipe, I AM gonna come and take your record :D )

egyébként jah, racionálisan szemlélve most rohadtul aludnom kéne... vagy legalábbis álmosnak lennem asszem.

Ekörül én is így voltam vele, de már éreztem, hogy bár
az álmosság alábbhagyott, a reakcióim, mozdulataim,
gondolataim jelentősen lelassultak. 40-42 körül nálam
újabb mélypont szokott lenni, akkor már inkább le
szoktam feküdni aludni.

Moha

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-10-07, 01:47:48
40-42 körül nálam
újabb mélypont szokott lenni
Quotemélypont szokott lenni
Quoteszokott
:confused: Te valami mazochista vagy, hogy ezt rendszeresen kipróbálod?  :zomg:

Kuroi Tenshi

Nem mazochista, hanem egyetemista voltam :)
Nem önszántamból csináltam, hanem a hülye
beadandók, diplomamunka, meg szűk határidők
miatt.

Lythis

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-10-07, 02:08:17
Nem mazochista, hanem egyetemista voltam :)
Nem önszántamból csináltam, hanem a hülye
beadandók, diplomamunka, meg szűk határidők
miatt.
az a vicc, hogy most qrvára semmi dolgom nincs egyébként, holnap még csak nem is lenne kötelező bemennem :) Aludhatnék mint a bunda akár délutánig, ha arról van szó.
Szóval ha van valami tuti módszered, hogy mivel ütötted ki magad anno, akkor szívesen meghallgatlak :D
Egyébiránt velem ilyen nem történik olyan gyakran mostanság - hálistennek. Most is csak azért zavar, mert tudom, hogy így ha bemegyek holnap, és utána még elcsászkálok, akkor iszonyat szét leszek esve. Bár tudja a halál.
harminchét és fél egyébként. Az a gáz, hogy nem érzem álmosnak magam, még csak a szemem sem ragad le. Az egyetlen, ami zavaró, az az enyhe nyomás attól, hogy már bevérzett :)
És egy dobozban megtaláltam a régi, beszáradt fekete körömlakkomat  :lul:

Kuroi Tenshi

Ha már nincs semmi dolgod, akkor sztem aludjál :)

Kvikveg

Oh yeah megkertek, hogy a menhelyes lapomat alakitsam at egy masik menhelynek, aminek van honlapja, szep is, csak kezelhetetlensegig tulbonyolitott. Jol szorakoztam most amig belottem az SQL-t, atneveztem a tablaimat, meg eljatszottam a kinezetevel. LOL XD Tiszta nosztalgia.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

noriko

Quote from: Lythis on 2009-10-06, 21:46:23
I've been up the past 33 hours... ^^

Quotethe rest of the post

biztos, hogy nem álmodtál közben? :D

[spoiler=related to the BKV part] "Csókolom! Egy diákbérletet kérek matricával, és étkezési utalvánnyal fizetnék."[/spoiler]
"I wish I could, but I don't want to."

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-10-07, 01:47:48
40-42 körül nálam
újabb mélypont szokott lenni, akkor már inkább le
szoktam feküdni aludni.

Ugyan, olyankor már feküdni se kell. :D
(és legjobb arra riadni, hogy dőlsz elfelé)

Tycho

én egyszer voltam ébren 76 óráig... viccen kívül az utolsó pár órát végig haluztam, és nem, nem aludtam közben, mert dörzsöltem a szemem meg a homlokom, hogy WTF az amit látok.

(PL az éjszakai buszt a harmadik nap hajnalán a BME folyosólyának láttam, pedig tudtam, hogy busz, és sehogyse akart visszaváltozni, még a megállókban sem :eek:)

a vége persze az lett a dolognak, hogy átaludtam egy napot röpke 13 órás alvással, majd este felkeltem vacsorázni, és aludtam utána még vagy 12 órát :rotfl:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Imádom azt a takony állagú csípős-savanyú levest. Barátnőm meglátta az állagát és nem kért belőle :)

Nakedape

ZH-t iratok ma, ráadásul nincs a teremben net sem.. unalmas lesz...3* 45 percig írhatják... és fogják is

Quote2,     Hányféle módon rakhatsz sorrendbe 3 almát, 2 körtét, 1 epret, 1 dinnyét, 2 ananászt, 1 kökényt, 3 áfonyát, 1 banánt és 4 kis ork harcost? (4 pont)
3, A modern háztartási gólemek átlagsúlya 57.5 kg, a szórás 11 kg.
·   Mekkora a valószínűsége, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott háztartási gólem 40 kg-nál könnyebb?
·   A  háztartási gólemek hány százalékának a súlya esik 50 és 60 kg közé?
(7pont)
7,    Az afrikai töketlen fecskék átlagos sebessége 11 m/s, a szórás 2,7 m/s.
A, Mekkora a valószínűsége, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott afrikai töketlen fecske gyorsabb egy európai töketlen fecskénél, akik EU szabvány miatt egységesen 10 m/s-mal repülnek?
B, Az afrikai töketlen fecskék hány százalékának a sebessége esik 9,5 és 12,5 m/s közé?
(7 pont)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution