Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Vacsoracsata?

Member

Az isten f*szát ebbe a helybe, mindig találok egy újabb okot, hogy rühelljem.
Véletlenül leálltam beszélgetni egy volt osztálytársam testvérével, hogy mi van velük, erre a haverja nem úgy jön ki, hogy tárva-nyitva hagyja a kaput, és sikeresen az én kutyámra mászik az ő nekem mellkasig érő husky-ja. Aztán persze csak ordítozni tud tisztes távolból, hogy "Maci!! Maci!!", miközben én fogom mindkét állat nyakörvét, hogy ne érjenek össze és jól végigkaparták a lábamat, meg a fogával is végigkaristolta a dög a karomat.
Ezt imádom, ha véletlenül a tiéd elejt egy szardarabot, máris üvöltöznek veled meg fel akarnak jelenteni, ellenben azt a helyi rendeletben lefektetett szabályt, hogy a kutyát ne engedjük ki közterületre póráz nélkül, szinte egy emberként hágják át. Remek. Ez az, Dunavecse!

Xzone

Quote from: Member on 2010-07-08, 19:06:45
[spoiler]Az isten f*szát ebbe a helybe, mindig találok egy újabb okot, hogy rühelljem.
Véletlenül leálltam beszélgetni egy volt osztálytársam testvérével, hogy mi van velük, erre a haverja nem úgy jön ki, hogy tárva-nyitva hagyja a kaput, és sikeresen az én kutyámra mászik az ő nekem mellkasig érő husky-ja. Aztán persze csak ordítozni tud tisztes távolból, hogy "Maci!! Maci!!", miközben én fogom mindkét állat nyakörvét, hogy ne érjenek össze és jól végigkaparták a lábamat, meg a fogával is végigkaristolta a dög a karomat.
Ezt imádom, ha véletlenül a tiéd elejt egy szardarabot, máris üvöltöznek veled meg fel akarnak jelenteni, ellenben azt a helyi rendeletben lefektetett szabályt, hogy a kutyát ne engedjük ki közterületre póráz nélkül, szinte egy emberként hágják át. Remek. Ez az, Dunavecse![/spoiler]

Mer' minek kell kutyát tartani...

Xipe

Quote from: Xzone on 2010-07-08, 20:27:23
Quote from: Member on 2010-07-08, 19:06:45
[spoiler]Az isten f*szát ebbe a helybe, mindig találok egy újabb okot, hogy rühelljem.
Ezt imádom, ha véletlenül a tiéd elejt egy szardarabot, máris üvöltöznek veled meg fel akarnak jelenteni, ellenben azt a helyi rendeletben lefektetett szabályt, hogy a kutyát ne engedjük ki közterületre póráz nélkül, szinte egy emberként hágják át. Remek. Ez az, Dunavecse![/spoiler]

A hideg tel es a kinai konyha oromere.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

:morci: :morci: :morci:
[spoiler]Franc esne az idiota, toketlen, szervezesre keptelen managerekbe meg a foskupac regi rendszerbe. Ja, dolgozzak, csak nincs min vagy osszef*ssa magat.
Es gyulolom ha valaki visszafojtottan agressziv, es az o hibaja az egesz, mert basszus neki kene megadnia a munkafelteteleket.[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: Xzone on 2010-07-08, 20:27:23
Mert alapvetően jó az, csak mindig voltak/lesznek f*szfejek, akiknek az a törődés, hogy ad neki kaját meg néha kinyitja a kaput és hadd menjen szélnek világnak, aztán meg van lepve, hogy a más kutyákhoz nem szokott döge csak az emberekhez tanult meg viszonyulni.
Bezzeg városban kulturáltan, pórázon viszik és már kölyökkorától megtanulja a parkban, hogyan kell tolerálni a többi ebet.

Próféta

Na remek, a héten összeszedtem felnőttkorom első biciklissérülését. Bár nem fáj, de nem igazán akar szépülni a seb, sőt ellenkezőleg, szóval holnap megyek dokit nézni.  :uzi:  :morci:

De jó lett volna, ha gyerekkoromban bicikliztem volna, mert akkor megtanultam volna biciklizni, és nem így tessék-lássék botladozva tekeregnék. Plusz a nagy tanuló esések is akkor lettek volna, amikor még ruganyosabb vagyok és alacsonyabbról esek, nem 24 éves vén csontként külföldön :(

Quote from: Member on 2010-07-08, 21:34:46
Bezzeg városban kulturáltan, pórázon viszik és már kölyökkorától megtanulja a parkban, hogyan kell tolerálni a többi ebet.
Nem tudom, hogy egyértelműen a városi lét hozza-e meg a gazdik nagyobb felelősségét, de te tudod. Város + kertes ház kombóban jó is így. Ellenben egy 70 négyzetméteres lakásban kutyát tartani szerintem állatkínzás.

szpeter

NomádÉtel pályázat!

Írj egy Nomádos, vicces történetet 400 karakterben, amelyből a következő reklámfilmünk készülhet! Mindenképpen szerepeljen benne a ,,csobolyó" szó! Tedd közzé a NomádÉtel Facebook oldalán, és ha a te ötleted kapja a legtöbb ,,tetszik" jelzést, 10 000 Ft értékben rendelhetsz a NomádÉtel.hu-tól! Határidő: július 18., éjfél.

:lol: Most ezt nem tudtam,hova rakjam, ide jött.
[spoiler]Ötletem: Valaki megírja innen,a többiek lájkolják és osztozunk a pizzán  :__devil: :D[/spoiler]

Próféta

Quote from: Próféta on 2010-07-10, 23:17:17
Na remek, a héten összeszedtem felnőttkorom első biciklissérülését.
Ja igen, el is felejtettem: megállt az ütődéstől a nagyapámtól örökölt karórám, mint a klasszikus krimikben.  :frown:
Nem kételkedek abban, hogy találok majd órásmestert vagy akár szuper új órát, elvégre ez mégis csak Svájc, csak az áraktól fázok máris.

Quote from: szpeter on 2010-07-11, 00:14:55
pizzán
Alapvetően nem kenyérlángost szállítanak? Még ha azóta tágították is a profilukat, szerintem azt érdemes rendelni tőlük, amihez igazán értenek, nem?

szpeter

Quote from: Próféta on 2010-07-11, 00:41:02
Quote from: Próféta on 2010-07-10, 23:17:17
Na remek, a héten összeszedtem felnőttkorom első biciklissérülését.
Ja igen, el is felejtettem: megállt az ütődéstől a nagyapámtól örökölt karórám, mint a klasszikus krimikben.  :frown:
Nem kételkedek abban, hogy találok majd órásmestert vagy akár szuper új órát, elvégre ez mégis csak Svájc, csak az áraktól fázok máris.

Quote from: szpeter on 2010-07-11, 00:14:55
pizzán
Alapvetően nem kenyérlángost szállítanak? Még ha azóta tágították is a profilukat, szerintem azt érdemes rendelni tőlük, amihez igazán értenek, nem?
1. A héten 2 nap zsínórban estem egyet-egyet.Azelőtt még soha sem estem bicóval úgy,hogy meg is sérüljek komolyabban.Kétszer ugyanarra a kézfejre estem.
2. Igaz,hogy kenyérlángost,de ha rendeltél már tőlük,akkor tudod,hogy azon kívül,hogy nem pizza az alap nem sokban tér el tőle.Még a doboz is pizzát ír,amin hozzák,igaz, nem ők gyártják.De jól van,igazad van.Kenyérlángoson, töltött lepényen-bajosan,desszerten ill. gyümölcsleven tudnánk osztozni. :D :__devil:

Lythis

Draco új aváján és sigjén felbuzdulva:
[spoiler]SADLYGROVE DIES[/spoiler]
Also: I want my goddamn second season already!!!!  :morci: :morci: :morci: :morci:

p.s.: "I watch this show for the plot"

Bruce

Quote from: Lythis on 2010-07-11, 06:15:29
Draco új aváján és sigjén felbuzdulva:
[spoiler]SADLYGROVE DIES[/spoiler]
[spoiler]Death is way overrated.[/spoiler]
Also: I want my goddamn second season already!!!!  :morci: :morci: :morci: :morci:

p.s.: "I watch this show for the plot"

Csak mint mindenki más :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

SaiyaGin

Tata elég szép hely. :jee:

Draconire

2011 ;_;

chilip

Quote from: Draconire on 2010-07-11, 12:50:58

2011 ;_;
miezmiez?

Rounin

2011 ;_;

Say WHAT?!

Draconire

Rounin

Bruce

Quote from: Draconire on 2010-07-11, 13:03:43
Quote from: Rounin on 2010-07-11, 12:58:34
2011 ;_;
Say WHAT?!

link
:bruhuhu: (Bár tekintve hogy az utolsó pár részre is hónapokat kellett várni, meglepve nem vagyok.)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Lythis

Kvikveg

Kerdes: honnan tudnam kideriteni, hogy Nagykovacsiban mikor szabad fuvet nyirni/korfuresszel ugykodni stb?
Most hallottam valamit, hogy hetvegen nem szabad fuvet nyirni?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

o.O
Nem szabad még továbbá kedden, illetve olyan teliholdas éjszakákon sem, amelyek tetszőlege hónap első hetére esnek, illetve ha a szomszéd tehene a bal hátsó lábát mozdítja először adott nap hetedik órájában.

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2010-07-11, 18:02:10
o.O
Nem szabad még továbbá kedden, illetve olyan teliholdas éjszakákon sem, amelyek tetszőlege hónap első hetére esnek, illetve ha a szomszéd tehene a bal hátsó lábát mozdítja először adott nap hetedik órájában.

:P

En csak a szomszedokkal megkotott szobeli kultur-megallapodasrol tudok miszerint vasarnap nem tancolunk egymas idegein. XD
Pedig nekem korfureszeznem kene, hogy meglegyen a polc, hogy rarakhassuk a paplanokat, hogy ne legyen rumli a nagyszobaban... :(

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2010-07-11, 18:04:33
Quote from: Lythis on 2010-07-11, 18:02:10
o.O

:P

En csak a szomszedokkal megkotott szobeli kultur-megallapodasrol tudok miszerint vasarnap nem tancolunk egymas idegein. XD
Pedig nekem korfureszeznem kene, hogy meglegyen a polc, hogy rarakhassuk a paplanokat, hogy ne legyen rumli a nagyszobaban... :(
őő... és biztos nem lehet vele várni holnapig? Mármint szerintem hétköznap - pláne hétfőn - kevésbé táncikál az ember mások idegein, ha ilyesmit csinál nap közben. :)

Member

Darkstar

Paul tévedhetetlen
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Member on 2010-07-11, 18:20:02
Helyi rendeletek az önkormányzat honlapján?
http://www.nagykovacsi.hu/upload/2010rendelet/(3-kornyezetvedelmi-rendelet-modositasa).pdf
On nyert. Koszonom, ennek kikeresesere mar nem volt lelkierom.

Xipe

Quote from: Kvikveg on 2010-07-12, 14:28:05
http://www.nagykovacsi.hu/upload/2010rendelet/(3-kornyezetvedelmi-rendelet-modositasa).pdf

Kolcsonkerhetem a korfureszedet?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Kvikveg

Quote from: Xipe on 2010-07-12, 14:48:50
Quote from: Kvikveg on 2010-07-12, 14:28:05

Kolcsonkerhetem a korfureszedet?
Nem. Csaladi peldany es szabaly szerint par rossz tapasztalat utan senkinek semmi komolyabbnak szamito gepet, letrat nem adunk. Bocs es koszi a megertest elore is.  :hai:
Amugy mit akarsz fureszelni?