Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: szpeter on 2011-03-03, 21:13:26
és az egészségben rá számíthatsz.  ^^"

Bollocks.
Csak akkor, ha érdekesen betegedsz le. :ejnye:

Member

Ön mire gondol?
Akinek nincs se pénze, sem hatalma, sem tudása a körülötte működő világról, és ezeknek hála a testi függőségeknek is könnyebben lesz a rabja, szerinted? :)

QuoteAjh.El kell halasztanunk a megélhetési bűnözés témájára átnyergelt beszélgetést, egyik koczka ismerősömet úgy tűnik megfenyegették vmi netes játékban :D Röhej.
Azt mondták, törlik az acc-ját, ha nem adja oda a Gloves of Might-ot, vagy mi? :)

szpeter

Quote from: Rounin on 2011-03-03, 21:17:19
és az egészségben rá számíthatsz.  ^^"
Bollocks.
Csak akkor, ha érdekesen betegedsz le. :ejnye:
Na igen...  :muhahah: Az AXN csak sugározza, nem nézi :D
Quote from: Member on 2011-03-03, 21:17:47
Ön mire gondol?
Akinek nincs se pénze, sem hatalma, sem tudása a körülötte működő világról, és ezeknek hála a testi függőségeknek is könnyebben lesz a rabja, szerinted? :)
Én a "nem voltak olyan komoly feszültségek, amik ilyen tömegmédia által túlhangsúlyozott formákban törhettek elő." mondatra értettem.

Quote from: Member on 2011-03-03, 21:17:47

Ajh.El kell halasztanunk a megélhetési bűnözés témájára átnyergelt beszélgetést, egyik koczka ismerősömet úgy tűnik megfenyegették vmi netes játékban :D Röhej.
Azt mondták, törlik az acc-ját, ha nem adja oda a Gloves of Might-ot, vagy mi? :)

Rosszabb.Atyám..Ez a történet beszarás :D :D Szakadok..XD
A történet - Cod: Modern Warfare-n multizott a srác, bejött egy "rosenberg rabbi" nevű júzer.Vhogy szóba jött a holokauszt,mondta a rabbi hogy "more than 6 millions" haltak meg.Mondta a srác h szerinte nem valószínű,h 6 milka fölött.Erre a héber az ip-je alapján valahogy kiderítette a szerencsétlen lakhelyét ,sőt nevét.Mondta neki h feljelenti a rendőrségen,mire a srác szabadkozni kezdett és gyorsan kilépett.Most épp retteg,hogy bekerül a dutyiba.  :ejj:  ^^"
Bár tagadni nem tagadja amúgy sem (Szerintem egy ember se, a revizionizmus meg más kérdés,de persze a revizionistákat ugyanúgy megdemokratizálják mostmár ) , eléggé befosott. Szal gondolatrendőrség befigyelt.

Zárókép
Zárókép2
:muhahah:

Azt tegyük hozzá,hogy a fiatalember szerintem nem véletlenül hozta fel a dolgot valszeg,annyira nem hívő hogy úgy mondjam. :D De nem hiszem,hogy feltett szándéka lett volna megsérteni vagy ilyesmi. Csak elcsodálkozott a "more than" szövegen.

De a kérdés: hogy a francba derítette ki a zsidó júzer a fiú adatait?  :eek:

szerk.: Még mindig fél.. ^^"

szpeter

Már tudjuk,hogy hogy csinálta a rabbi.
QuoteHy, we met today when we were playing CoD6.
you haven't wanted to agree about holocaust, do you know is it a crime?
I ask you I don't want to do that in the nearly future, cause you'll might have some problem with it . I just told it for you, cause I'm a nice person.
And if you thinking about how could I got your e-mail adre , I tell you I got it from facebook with their backdoor hack programme

I hope you won't do it again in the future!
'Your best wishest:" Ismael Rosenberg
Ohh I forgot something, and you thinkin' about too HOW COULD I GOT YOUR ADRESS?
I tell you now : my mother is a police officer at the local police station, and they got a very nice programme and I did all with it!
Durva.

szerk.: Már tudom miért van a fészbúk :D

szpeter

Az utcánkban csináltak egy hóembert :D Kíváncsi vagyok,meddig húzza :P

Cobra

És hogy deríti ki egy amerikai rendőr a magyar lakcímet? Vagy amerikai a barátod is?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

szpeter

Quote from: Cobra on 2011-03-03, 22:04:55
És hogy deríti ki egy amerikai rendőr a magyar lakcímet? Vagy amerikai a barátod is?
Nem, budapesti.Ezt is megírta neki,de a pontos címét már nem tudta kideríteni vagy csak nem írta.
Szerintem az anyja a magyarországi rendőr lehet,de ez csak tipp.

Próféta

Quote from: szpeter on 2011-03-03, 21:55:51
szerk.: Már tudom miért van a fészbúk :D
Vagy egyszerűen a srác egyik vicces kedvű haverja a "rabbi" :)
Az egyik volt gimis osztálytársam a mai napig küld nekem bírósági végzéseket meg csillaghajózási engedélyeket a Föderáció Admiralitásáról.

Member

Quote from: szpeter on 2011-03-03, 21:51:38
Én a "nem voltak olyan komoly feszültségek, amik ilyen tömegmédia által túlhangsúlyozott formákban törhettek elő." mondatra értettem.
Én pedig arra válaszoltam. :) A szoci korszak elmúlásának ez a réteg volt a legnagyobb vesztese.

Ha nem hazai a srác, nemigen tud feljelenteni. Jó, az ENSZ Emberi Jogi Bíróságánál talán próbálkozhat, de nem valószínű, hogy komolyan veszik.

szpeter

Quote from: Member on 2011-03-03, 22:09:49
Én pedig arra válaszoltam. :) A szoci korszak elmúlásának ez a réteg volt a legnagyobb vesztese.
Jahaaa!Emmá' igaz. :frown:
Quote from: Member on 2011-03-03, 22:09:49
Ha nem hazai a srác, nemigen tud feljelenteni. Jó, az ENSZ Emberi Jogi Bíróságánál talán próbálkozhat, de nem valószínű, hogy komolyan veszik.
Gyereknek ez a válasza erre :
Quoteanyja rendőr
küld e-mailt bp főkapitányságra
és jönnek értem
Téynleg paranoiás lesz a végén  :eek:  :ejj: Eléggé beszart, most látom csak igazán.

szpeter

Kezd áttorkollni a srácnál egy zsidó-fóbia lassan :D Meg fog ijedni minden kipának látszó tárgytól XDD

Mindenesetre részemről ennyi, 2 órája próbálok elolvasni egy cikket de mindig mással kell foglalkoznom.Baromságokkal, többnyire. Az utca hóembere meg jól bírja eddig, a holnap délutánt viszont lehet,hogy nem éli túl.

Member

Quote from: szpeter on 2011-03-03, 22:23:32
Kezd áttorkollni a srácnál egy zsidó-fóbia lassan :D Meg fog ijedni minden kipának látszó tárgytól XDD
http://www.youtube.com/watch?v=LZ-sIm-qsgE
Küldd át neki.

szpeter

:lol:  :muhahah:  Ez jóóóó  :cool: Felirat van a filmhez? :D

Ismét a srác,de csak akit érdekel.[spoiler]Most a sokkos állapotban lévőkre jellemző érzelmi hullámvölgyeket produkálja.Volt olyan megjegyzése,miszerint szinte sajnálja,hogy nem zsidónak született  :eek: Micsoda reklám a megfélemlítés.
[/spoiler]

NLZ

Vagy hülye, vagy már csak produkálja magát. Vagy csak te produkálod magad. :D
A honfoglalós tetszett. :)
De ne doublepostolj.
[reserved]

Member

Quote from: szpeter on 2011-03-03, 22:37:12
[spoiler]Most a sokkos állapotban lévőkre jellemző érzelmi hullámvölgyeket produkálja.Volt olyan megjegyzése,miszerint szinte sajnálja,hogy nem zsidónak született  :eek: Micsoda reklám a megfélemlítés.
[/spoiler]
Na persze, akkor benne lett volna abban a nem egészen 6 millióban, akit eltakarítottak! Most bűnhődsz, bruhahaha!

Amúgy nem lehet, hogy csak trollkodik ő maga is?

Filmhez nem találtam eddig feliratot, de szerintem az nélkül is simán megérthető. Gyilkos pajesz és zsidóűző sonkásszendvics! :whoah:

szpeter

@NLZ : Bocs a triplaposztért,egyszerre 100 fele figyeltem.
@NLZ,Member : Nem hiszem,hogy produkálja,csak hülye vagy még nem szóltak be neki idegenek,hogy a címét-nevét is tudták.(Már lenyugodott végre..)
@Member :  :whoah: Rábeszéltél XD
Egy sötét éjszaka megnézetem vele is :D

Member

Quote from: szpeter on 2011-03-03, 23:04:38
@NLZ,Member : Nem hiszem,hogy produkálja,csak hülye vagy még nem szóltak be neki idegenek,hogy a címét-nevét is tudták.(Már lenyugodott végre..)
Pedig Magyarhonban már teljesen normális, hogy kikerül a neved-címed kuruc.info-ra. ::)

NLZ

Quote from: Member on 2011-03-03, 23:06:47
Pedig Magyarhonban már teljesen normális, hogy kikerül a neved-címed kuruc.info-ra. ::)
A magadfajtának, lehet.  :__devil:
[reserved]

Makos

Ez az egész ott megbukott, hogy cod6ból ipt kiszedni. Természetesen kivétel, ha admin az illető.
Pontos helyet viszont nem tud lenyomozni.

Flaser

Quote from: NLZ on 2011-03-03, 23:10:31
Quote from: Member on 2011-03-03, 23:06:47
A magadfajtának, lehet.  :__devil:

Evvel az egész "fajtázással" az a baj, hogy könnyen lesz abból is "másfajta" aki eddig nem így hitte magáról...

...aztán mikor a hétköznapi embernek is tele az egésszel a hócipője, na akkor a fajtázósaknak "elkezd fázni a lába". Nagyapám még emlékszik rá, milyen volt, mikor az Andrássy úton lengtek a piros távíróvezetékkel felakasztott nyilasok. Szóval, óvatosan a népharaggal, népítélettel! Ez kutya nem csak, hogy visszanyal de még vissza is haraphat!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

NLZ

Quote from: Makos on 2011-03-03, 23:47:05
Ez az egész ott megbukott, hogy cod6ból ipt kiszedni. Természetesen kivétel, ha admin az illető.
Varázszsidó. Átlát a falon, retteg és tojással szaporodik. Meg lenyomozza a zípédet.

Köszönjük, Flasher.
[reserved]

Member

Nekem tetszik Flaser szövege, csak ide indokolatlanul erős. NLZ ha jól tévedek, csak Krisztikétől idézett.

Én

Quote from: Flaser on 2011-03-04, 01:19:36
...aztán mikor a hétköznapi embernek is tele az egésszel a hócipője, na akkor a fajtázósaknak "elkezd fázni a lába". Nagyapám még emlékszik rá, milyen volt, mikor az Andrássy úton lengtek a piros távíróvezetékkel felakasztott nyilasok. Szóval, óvatosan a népharaggal, népítélettel! Ez kutya nem csak, hogy visszanyal de még vissza is haraphat!
Izé, remélem ezt csak poénból válaszoltad...

NLZ

Quote from: Member on 2011-03-04, 07:58:14
Nekem tetszik Flaser szövege, csak ide indokolatlanul erős. NLZ ha jól tévedek, csak Krisztikétől idézett.
Én meg egy reklámból.
[reserved]

Xzone

Country Wars! So much jellyyyy... everybody wants to sleep with meeee...

Nem bírom kiverni a fejemből :zomg:

Cloud

Eh, szigetelik a panelt, és megy a fúrás ezerrel. Én meg már nem tudom hangosabbra venni a hangfalakat.  :falba:

szpeter

"Fülbedugós" fülhallgatók ,a jobb minőségűek egész jól kiszűrik még ezt a külzajt, max hangerővel meg tökéletes az elszigeteltség. (pár év panellakás tapasztalata szólt belőlem,uff.  :zen: Átérzem a problémát tezsvér :D)

TurboK

Szerintem csak bedobta a googlba a srác nicknevét, amire első találat volt a manusz facebook oldala, amin le van írva név, cím, születési anyakönyvi kivonat szám, szüzesség elvesztésének időpontja, stb.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Nakedape

Quote from: szpeter on 2011-03-04, 17:07:50
Fülbedugós" fülhallgatók .. max hangerővel ..pár év ..
mely után zene hallgatás nélkül se fognak zavarni  a zajok :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

szpeter

Quote from: Nakedape on 2011-03-04, 17:16:07
Quote from: szpeter on 2011-03-04, 17:07:50
Fülbedugós" fülhallgatók .. max hangerővel ..pár év ..
mely után zene hallgatás nélkül se fognak zavarni  a zajok :D
Persze csak ha fúrnak.Azért érzi az ember,mikortól káros a hangerő. (bár a tömegközlekedés során szerzett tapasztalatok alapján nem annyira) A hallásom jól van (római katolikus ..) , köszöni szépen.  :haha: A maxra tekert hangszórók + fúrás kombó sem kevésbé kártékony, a füldugós változat legalább kevésbé szenvedés.
Quote from: TurboK on 2011-03-04, 17:14:15
Szerintem csak bedobta a googlba a srác nicknevét, amire első találat volt a manusz facebook oldala, amin le van írva név, cím, születési anyakönyvi kivonat szám, szüzesség elvesztésének időpontja, stb.
A "Warrior" névből elég sok idő lett volna megtalálni, a manusz 10 perc alatt kihozta az adatait.