Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Xzone

Slowpoke módjára most találtam rá az Anime Expo élő közvetítésére a Nico-n. Ilyen weeaboo-sűrűséget rég láttam már :zomg: :zomg: :zomg:

Moha

Quote from: Darkstar on 2011-07-04, 02:24:59
Quote from: fema on 2011-07-04, 02:14:39
Kifejezetten nekem való ez az időjárás.
+1
Ez a jó idő, nem a 35-40 fok.
A 35 fok tényleg nem jó, de azért így nyáron jó lenne ha napközben olyan 25-27 fok lenne a mostani 14 helyett...

Puru²

Semmi baj nincs az időjárással ,legalább van mire fogni miért kockulok a gép előtt és nem a strandon , na meg nem kell hallgatni a  rokonokat ,hogy : "Hát te miért nem barnultál még le az idén? ".  :cool:

Fazék

utóbbira no comment.

ezt a hideget én se komálom túlságosan. kicsit lehangoló. naphiányom van.
bár megdögleni se jó a melegben...
"25 fok szórványos felhő, enyhe szellő"-ben hajlandó vagyok kiegyezni. :)

amiről viszont le lehetne szokni, ez a heti sok front...
nem szeretek ennyi gyógyszert szedni, máskor ha havi 1x kell fejfájáscsillapítóhoz nyúlnom, az elmúlt két hétben meg már volt, hogy napi 2-t is be kellett vennem, hogy életben maradjak...

Flaser

Quote from: NLZ on 2011-07-03, 21:02:20

Ám ha raksz a ház elejébe és a hátuljába egy-egy ventillátort, akkor egyből jobb lesz a szellőzés, mint oldal nélkül. Ezt főleg a vinyók méltányolják.

Ha meg régi házad van, amiben nincs elöl helye nagy ventilátornak, akkor érdemes lehet vlm. ilyesmibe beruházni:
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2542
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

SaiyaGin

Quote from: Puru² on 2011-07-04, 10:56:55
Semmi baj nincs az időjárással ,legalább van mire fogni miért kockulok a gép előtt és nem a strandon , na meg nem kell hallgatni a  rokonokat ,hogy : "Hát te miért nem barnultál még le az idén? ".  :cool:

:Kiraly:

szpeter

Quote from: Fazék on 2011-07-04, 11:08:56
kicsit lehangoló. naphiányom van.

amiről viszont le lehetne szokni, ez a heti sok front...
+1
+1
Nekem nem volt fejfájásom.Épp csak nem tudtam aludni/kipihenni magam, alhattam én 10 órát akár.

A tegnapi fázást betudom annak is,hogy ebben a remek kőházban nyáron hűvös,télen kva hideg van,és nagyon lassan melegszik föl, így van hogy nyáron kint megsülök de idebent felveszek egy vékonyabb pulóvert.
..Vajh' azért ilyen az idő hogy erről beszéljünk politizálás helyett? A HAARP-al felszerelt usteam moderátorok,látom is magam előtt a képet.. XD

Member

Úgy tudtam, hogy itt 16-25 éves egyének vannak, nem nyugdíjasok.

Hátborzongató: http://indavideo.hu/video/Mesterlovesz_lotte_le_a_szir_fotost

Fazék

Quote from: Member on 2011-07-04, 14:22:46
poénkodhatsz, de próbálok felidézni ismerősi körben, akinek nincsen fejfájása a mostani fronthatásoknál, és nem igazán jut eszembe egy név se...
szóval lehet hogy ez csak tápos pesti jelenség, de rohadt jól fogynak a tabletták frontnál.

Darkstar

Quote from: Fazék on 2011-07-04, 14:27:10
poénkodhatsz, de próbálok felidézni ismerősi körben, akinek nincsen fejfájása a mostani fronthatásoknál, és nem igazán jut eszembe egy név se...
szóval lehet hogy ez csak tápos pesti jelenség, de rohadt jól fogynak a tabletták frontnál.
Nekem nincs bajom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Nem a fejfájásra, hanem az időjárásra, mint gyakori központi témára gondolok. :) Jó, tudom, lassan már csak ezt engedélyezi a fórumszabályzat. XD

Selmo

Nem érdekel a rinyálásotok, ma 20+, holnap 25+, szerdától 30+°C. :hehe:

A tökéletesség unalmas.

Fazék

Quote from: Member on 2011-07-04, 14:42:40
Nem a fejfájásra, hanem az időjárásra, mint gyakori központi témára gondolok. :) Jó, tudom, lassan már csak ezt engedélyezi a fórumszabályzat. XD
áhám! sztem ebben az esetben azt sem zárhatjuk ki, hogy angolosodunk :D

Member

Tényleg, nektek milyen esernyőtök van? Nekem egy fekete, két személyes kínai van, mert untam, hogy az egyszemélyeseket leszedi a szegedi Belvárosi Hídon a szél.

Fazék

Quote from: Member on 2011-07-04, 15:24:38
Tényleg, nektek milyen esernyőtök van? Nekem egy fekete, két személyes kínai van, mert untam, hogy az egyszemélyeseket leszedi a szegedi Belvárosi Hídon a szél.
esernyő? az meg minek?

Moha

Quote from: Darkstar on 2011-07-04, 14:30:45
Nekem nincs bajom.
Áh, te még fiatal vagy, neked meg se kottyan. :)

Részemről a frontokat sajnos én is megérzem. Fejfájás, álmatlanság, szellemi tompultság...

Member

Quote from: Moha on 2011-07-04, 20:33:03
szellemi tompultság...
Az front nélkül is megvan, nem? :D

Kvikveg

Frontnal en neha zombi vagyok. De hivhatjuk szellemi tompultsagnak is.

Mas:
Hogy nezhet ki egy kutya igy?  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Most mé, tök aranyos. :)

fema

Valaki lenne szíves megmondani, hogy hova írjam a kérdésem, ami a következő:
Link, itt vannak a Spice and Wolf novellák, ezeket akarom elolvasni, de úgy látom, az újabbakat max az unokám születésekor fogom tudni, ha az angol változatra várok, ami nem nyerő opció. Épp most láttam kikuchiyo rantját a japán nyelvről, szóval csak ezért a nyelvet se nagyon akarom megtanulni. Tud esetleg valaki valami fanmade fordítást ezekhez? Németre és angolra vagy magyarra is jó lenne.

Ha esetleg nincs megfelelő hely a kérdésnek, akkor egy válasznak is örülnék. :D

Selmo

Ezt mondjuk a manga információkba kellett volna, de legyen szerencséd.

A tökéletesség unalmas.

fema

Quote from: Selmo on 2011-07-05, 20:45:00
Ezt mondjuk a manga információkba kellett volna, de legyen szerencséd.

A light novel is manga? :o
Égő, akkor keresek neki ott helyet. :D Kösz

Selmo

Nem, de ha bárki is képben van fordításügyileg, az valószínűleg ott olvasgat.

A tökéletesség unalmas.

Member

Úristen, fél év után először behívnak interjúzni!

frozenstein

Nekem meg úgy néz ki őszig lesz munkám, egy ismerősnek van külföldi turistákra specializálódott üzlete a Szent István Bazilikánál, ott segítek. Be vagyok jelentve alkalmi munkavállalónak, és napi 9 óráért kapok 5000Ft-ot, fizetés minden nap végén. Bár a bérletek így is elvisznek 40000-et, de a semminél bőven jobb.

Próféta

Hajrá Member!
frozenstein: bérletár :zomg:

Megyek holnap délutántól igazi kocka nyaralásra. Egy hétig se net, se térerő, de még víz és áram se lesz. Csak erdő meg sátor meg tábortűz meg ilyesmi  :cool:

Cobra

Honnan és mivel jársz te be dolgozni?  :eek:
Ennyiből már kijön lazán egy komolyabb robogó törlesztője meg az útiköltsége.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Quote from: frozenstein on 2011-07-08, 23:49:23
Bár a bérletek így is elvisznek 40000-et, de a semminél bőven jobb.
:zomg:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2011-07-09, 00:18:49
Quote from: frozenstein on 2011-07-08, 23:49:23
Bár a bérletek így is elvisznek 40000-et, de a semminél bőven jobb.
:zomg:
passzol az avádhoz

de amúgy tényleg, he?

ha már munka:
nekem meg a mai nappal eddigi egyik legfrusztrálóbb munkahetem zárult le.
[spoiler]
kezdem az átmeneti munkanélküliséget nem csak egyre valószínűbb keserédes
kimenetelnek, hanem egészségem és elme/lelkiállapotom érdekében szükséges
lépésnek is értékelni...
[/spoiler]

Kvikveg

Fulladjon meg a Western Digital vagy mi a 640 gigas laptopba valo HDjevel egyutt, lavaban.
Tegnap este egyszeruen meghalt alattam. Ja es az acer is fulladjon meg, amiert nem birt neki jobb szellozest... egyaltalan szellozest csinalni. Ugy dolgott meg, hogy meg ra se lehet nezni! 
[spoiler]:b+::b+::b+: .... :b+:[/spoiler]
:morci: :morci: :morci: :comp: :comp: :comp:
Elerhetetlen az osszes adatom, amit persze nem raktam at a kulsore. Meg jo, hogy tesomnal meg a blogon is megvannak a fotok.
A cv-m meg a google mailben. Na akkor orditanek ha az elveszett volna.
Viszont cso az osszes bookmarkomnak is, a jo kis allaskereso oldalakkal. Tobbsege visszamentheto, de hat ize.

Meg jo, hogy a szomszedban van bolt, beruhaztam egy uj HDre, es ma este miutan volt megfelelo installer, eees a Microsoft vegre elintezte, hogy a laptopom aljan levo koddal mukodjon is, ne csak az Acernek, installalgattunk. Meg drivereket, meg Firefoxot, meg... jaj, a levelezes... arrgh.
Es persze nemreg toltottem le az Apache+php+MySQL-t, meg jo, hogy nem telepitettem fel, akkor meg jobban uvolten'k.
O isteni, a magyar billentyukiosztas sincs fent. A rohadt eletbe mar.
...
...
...
ááá na vegre ez is megvan.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.