Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Nem is mondtam, megint egy olyan lakasban jartam ahonnan kihalt - ezuttal egy nagyneni, akit az orokos 15 eve nem latott.
Na itt meg a papirzsepi is ott volt meg a haloszobaban az ejjeliszekreny elott a foldon, a jarokeret mogott.
Azt hittem, a morbiditasnak van hatara, de ugy latszik nincsen.
Az embernek kene a penz, annyi, amennyit ezert nem fog soha megkapni, de hogy egy orat arra szanjon hogy rendet rakjon, na azt mar nem.
Szociotrip. :zomg:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Nem akarok holnap fél hatkor kelni  :bruhuhu:
Két hetes szopótúrára menni meg még kevésbé  :bruhuhu:
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2013-02-24, 23:59:37
Nem akarok holnap fél hatkor kelni  :bruhuhu:
Két hetes szopótúrára menni meg még kevésbé  :bruhuhu:
Hohoho.
[spoiler]Mit izelsz, ingye' hotelreggeli, szep nemet varoska es 10 perc ido munkaba. Sot meg ropkodhetsz is.[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Hétvégi Cisco tanfolyam után így hétfő reggel eléggé :punny:
Még szerencse, hogy nem tolong a munka.
* .Attila éppen tableteket nézeget.

szerk.: hűűű, működik a "/me".

NLZ

* NLZ csodálkozik
[reserved]

Darkstar

Én mára mar végeztem is.  :Kiraly:
Bár keddtől csütörtökig be vagyok táblázava meetingekkel meg konferenciahívásokkal. :punny:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

* Cloud nem is tudta hogy létezik ilyen.  :muhahah:

Kvikveg

* Kvikveg hasznalta, regen. :P

Selmo

Pedig nem egy mai darab. ;)

A tökéletesség unalmas.

Nakedape

* Nakedape úgy csinál, mintha használná, de nem is

[spoiler]aza mitől ad többet a per me ehhez?[/spoiler]

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Selmo

6 karakterrel. :D

A tökéletesség unalmas.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Próféta

Régi IRC-es hagyomány, ezt nem érthetitek :D

Kvikveg

SaiyaGin

Quotea Cayman síneket fektet maga alá az aszfaltra, ha még élne, valószínűleg Matuska Szilveszter sem tudná lerobbantani az ideális ívről

(innen)

Kvikveg

lol
http://ingatlan.com/szukites/t:Budapest+elado+lakas+u:Fodor_utca+20-mFt-ig+50-m2-felett+felemelet-3-emelet+xii-ker?sid=15
Avagy hogy van bent ugyanaz a lakas 26(!!!)szor. Szanalmas...
Raadasul gaz(cirko), hera es konvektoros felvaltva. Ami azert valljuk be, nem mindegy.

Cobra

Mindet nem néztem végig, de az elején mindnek más a telefonszáma, szóval ennyi üzletkötőnél van kint a lakás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Tudom, de akkor is...  :grrr:

Cloud

Van itt olyan aki pesti, és tud/szokott rendelni Ebay-ről cuccokat?

.Attila

Rendeltem már párat, most is érkezik egy, elvileg.

Fazék

ezer éve nem rendeltem semmit, de régebben havonta többször is. miért kérded?

Cloud

Fizu most 5-én, és kellene egy ruha/kabát, viszont lusta dög vagyok, meg nem is értek ebay-hez, szóval azt gondoltam megkérnék valakit hogy rendelje meg nekem a saját címére, aztán ha megjött elmennék érte, kifizetném az árát ( vagy előre is utalom neki) meg megmondja az illető hogy mit kér a segítségért.

Assassin's Creed ruhákat nézegettem:
[spoiler]
http://www.ebay.com/itm/400334643768?var=670045361627&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

http://www.ebay.com/itm/Hot-Stylish-Assassins-Creed-3-Desmond-Miles-Hoodie-Coat-Jacket-Cosplay-Costume-/150984705152?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D5917944685715504864%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D3%26sd%3D350718967644%26

http://www.ebay.com/itm/180954110197?var=480192327399&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649[/spoiler]

Ebből kellene az első, amint kitaláltam hogy mekkora méret kell nekem.

Fazék

elnézést, de ezt átpasszolnám .Attila-nak.
többször nem megyek bele ilyesmibe.
egyszer kellett rendelnem kollégámnak egy Jónás fiúk cd-t, hogy a lányának adja, azóta is hasonló ajánlatokkal áraszt el az az oldal. :ejj:
rendelnék egy ilyen kabátpulcsit, tutira elárasztani apple cucc ajánlatokkal  :__devil:

Cloud

.Attila

Tudnál akkor segíteni?

Darkstar

Quote from: Fazék on 2013-02-28, 22:16:36
rendelnék egy ilyen kabátpulcsit, tutira elárasztani apple cucc ajánlatokkal  :__devil:
És az miért baj?  :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: Cloud on 2013-02-28, 22:18:22
.Attila

Tudnál akkor segíteni?

Biztos, hogy kell neked kínai ruha?
Decemberben vettem pár ruhadarabot, 3 inget Kínából, 1 kardigánt Törökországból. Utóbbi k* jó, mind kinézetre, mind minőségre, az ingek meg hát... szóval már sajnálom, hogy kiadtam a pénzt. Alibianyagot használtak és a méretekre való odafigyelés ellenére mellkasban szűk.

Amúgy neked mind a három kéne vagy csak egy?

Cloud