Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cobra

De a cikkírónak meghaladta a képességét, hogy eltalálja a név sorrendjét :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Ja, gondolom reflexből megfordították.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Bizonyos szempontból némileg lehangoló tud lenni, amikor egy animeconon összefutva két régi barát szinte egyből a munkáról kezd el beszélgetni, majd hamarosan előkerülnek a "bezzeg a mi időnkben" és az "ezek a mai fiatalok" című témák is. ^^"

Junchi

^A következőn nyomhatunk akár egy versenyt is, hogy kié a designosabb protézis és/vagy járókeret. :)

Btw nekem a trap volt a nap fénypontja.

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2014-04-27, 11:39:39
^A következőn nyomhatunk akár egy versenyt is, hogy kié a designosabb protézis és/vagy járókeret. :)

:Kiraly:

Ó igen, az egy nagyon nagy jelenet volt. :lul:
"Én meg megyek, és felakasztom magam."

kikuchiyo

Quote from: SaiyaGin on 2014-04-27, 09:50:48
Bizonyos szempontból némileg lehangoló tud lenni, amikor egy animeconon összefutva két régi barát szinte egyből a munkáról kezd el beszélgetni, majd hamarosan előkerülnek a "bezzeg a mi időnkben" és az "ezek a mai fiatalok" című témák is. ^^"

Ehhez nem kell animecon, késő-huszon-, kora-harmincasként ez az alapmódus. Hamarosan aztán jönnek a gyerekek fényképei és az óvodás-iskolás rémtörténetek, aztán az, hogy hol fáj.
Failure is the default option

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2014-04-27, 15:14:46
Ehhez nem kell animecon, késő-huszon-, kora-harmincasként ez az alapmódus. Hamarosan aztán jönnek a gyerekek fényképei és az óvodás-iskolás rémtörténetek, aztán az, hogy hol fáj.

A vége pedig az, amit bélyeggyűjtő-klubom egyik, 70-80 közötti tagja szokott mesélni: azt, hogy éppen melyik ismerősének a temetésén volt a héten, és milyen volt a temetés.

Nakedape

Quote from: SaiyaGin on 2014-04-27, 18:50:29
Quote from: kikuchiyo on 2014-04-27, 15:14:46

A vége pedig az, amit bélyeggyűjtő-klubom egyik, 70-80 közötti tagja szokott mesélni: azt, hogy éppen melyik ismerősének a temetésén volt a héten, és milyen volt a temetés.
akkor neked ez  ek a szupernormális kulcsingereid?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2014-04-27, 21:16:54
akkor neked ez  ek a szupernormális kulcsingereid?

Most, hogy mondod, ilyenjeim még nincsenek. :haha:

Leara

Én még mindig azon röhögök, akárhányszor eszembe jut  :rotfl:.
MAL

Kvikveg

Udv Brightonbol. A tengerparti szalloda... hatso szobajaban vagyok ami majdnem egy teglafalra nez.
Obligatory vigjatekjelenet: https://www.youtube.com/watch?v=ja53KE5KquQ&t=5m0s (Igen, '82es)

A hetem
http://9gag.com/gag/azboovq

Ma kb 11 orat aludtam, a felet vizes hajjal, nem onkent. Hajnali 5kor ket alvas kozott meg nem szaritottam hajat .
Mondjuk eletemben az is eloszor fordult elo a heten, hogy a noi wc (kb en hasznalom csak) kezszaritojaval melegitem fel a labamat/zoknimat/cipomet. Szerencsere ez be van epitve a wcvel egy helysegbe, es normalis ajtaja van, szoval a szomszed nem azt latja, hogy ott allok mezitlab.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

noriko

nem hangzik túl fényesen ez a Brighton... Kitartást!

velem londonban fordult elő, hogy egy nagy zuhé miatt úgy átázott a cipőm, hogy a zoknimból lehetett facsarni a vizet. én akkor egy gyorsétterem wc-jében szárítottam a zoknimat a kézszárítóval :D sajnos nem volt annyira eldugott, zárt hely, de az kevésbé zavart mint vizes zokniban lenni. :P
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

[spoiler][/spoiler]

Lythis

kikuchiyo

De gyorsan elment ez a négynapos hétvége. Mondjon le!
Failure is the default option

Lythis

Quote from: kikuchiyo on 2014-05-05, 00:21:29
Na ja. És fele annyira sem sikerült kipihennem magam, mint szerettem volna. Lehetne gyakrabban ilyen. Mittom, kéthetente, vagy ilyesmi.

Darkstar

Jah.

[spoiler]Sendai?  :D[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2014-05-05, 00:46:54
Jah.

[spoiler]Sendai?  :D[/spoiler]
[spoiler]I WISH! :D Got Akagi tho.[/spoiler]

Fazék

és cserébe jön egy 6-napos munkahét! yaaaaay

pedig olyan jól eltervezi az ember, hogy mit fog csinálni egy ilyen hosszabb hétvégén, de valahogy ez nem nagyon akar összejönni... valami összeesküvést sejtek a háttérben.

Megmurdel

Nekem pont szarul jött ez a 4 nap, mert így is volt meló rendesen.  :frown:

Cloud

Quote from: Fazék on 2014-05-05, 07:56:26
és cserébe jön egy 6-napos munkahét! yaaaaay

pedig olyan jól eltervezi az ember, hogy mit fog csinálni egy ilyen hosszabb hétvégén, de valahogy ez nem nagyon akar összejönni... valami összeesküvést sejtek a háttérben.

Én beáldoztam egy napot és kivettem a szombatot szabinak. :D

frozenstein

Quote from: Cloud on 2014-05-07, 15:42:13
Én beáldoztam egy napot és kivettem a szombatot szabinak. :D
Nekem azt nem adták, de kaptam helyette hétfőt(máj.12.). Fair deal.

Megmurdel

Én a múlt hétvégével váltottam magamnak ki a mostanit xD

Nakedape

én félnapnyi szabiért kapom meg (másrészt ez az utolsó nem lekötött napom félnapja lesz, de most jöttek nővéremék franciából)

Darkstar

http://index.hu/belfold/2014/05/08/nem_lesz_olcsobb_az_uj_parlament/

Napalmot ennek az egész kibaszott bandának. Csak a parlament épületéért lenne kár...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2014-05-08, 10:04:13
http://index.hu/belfold/2014/05/08/nem_lesz_olcsobb_az_uj_parlament/

Napalmot ennek az egész kibaszott bandának. Csak a parlament épületéért lenne kár...
ideggáz.

SaiyaGin

Nem tudom, hogy melyik topikba illene leginkább, szóval ide:
http://www.metropol.hu/kultura/cikk/1181519-virtualis-es-kozossegi-ter-egyszerre-a-jovo-konyvtara
[spoiler=tl;dr]A Központi Szabó Ervin Könyvtár leggyakrabban kikölcsönzött könyvei/könyvsorozatai között tavaly 3 mangasorozat is volt[/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2014-05-05, 00:46:03
Na ja. És fele annyira sem sikerült kipihennem magam, mint szerettem volna. Lehetne gyakrabban ilyen. Mittom, kéthetente, vagy ilyesmi.
Volt 4(!) szabad napod? Ahhaha HAHAHAAahhh ahahahaha...  :lul: :bruhuhu:

Holnap elmegyek mosni, es utana remelem kijutok a pier-re is. \o/
I love amikor az ugyfel foglalja a simet, legalabb tuti van kis idom nem ott lenni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

mai tudományos munkásságom,: szubjektív felmérése egy papírrepülő menettulajdonságainak változásának, folyékony nitrogénes kezelés utánm

Cobra

És az eredmény?
Hide and fear, Cobra Commander is here !