Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Darkstar

Ha már GDR kés volt, akkor ez még egy fokkal tovább megy. És még mindig tökéletesen "működik" (mondjuk nem használjuk persze, de lehetne).  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

It's alive!

A tökéletesség unalmas.

zsozso

Quote from: Selmo on 2016-04-18, 10:58:32
It's alive!

Kicsit nyogvenyelosen, de megy.
Roviden osszefoglalva az externet bekaphatja...
Kicsit hosszabban, 15 ev utan szolgaltatot valtottam, mert bar elkoltottem naluk kb 10m forintot hostingra, elkezdtek kocsogolni a szamlakkal meg olyan bunko stilust vettek fel, hogy nem ragaszkodtam tovabb hozzajuk...
A dns lassan korbejar, onnantol kezdve mindenki ujra el fogja tudni erni.
Ha valami nem megy nem ugy megy mint kene szoljatok pls.
Death is the only redemption

kikuchiyo

Failure is the default option

chilip

\o/  praise thee, god of usteam

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2016-04-18, 21:20:17
\o/  praise thee, god of usteam

:tezsvir:

Más: szombaton a Budapest 100 rendezvény során ugyanis a Szent István körúton belefutottam egy érdekes cégtáblába:
NTR Kft.

http://www.cegtalalo.hu/Ceg/budapest/ntr-office-szolgaltato-kft/0109266290

Megmurdel

kada

Cloud

Darkstar

Olyan jó, hogy van ügyfélkapus időpontfoglalás az okmányirodákba. Csak épp a nekem elérhető helyen lévő 3 közül (ezek egyike a központi) egyikben sem mutat kapacitást útlevél megújításra a következő másfél hónapban.  :appl:
Hétfőn majd felhívom őket, állítólag úgy lehet "szerezni".
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Elvileg hosszabban nyitvatartó irodában ha bemész, akkor jó eséllyel bejutsz elfogadható várakozási idővel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cloud

Lejárt a jogsim. Ha elmegyek dokihoz, kiperkálom a pénzt, majd okmányirodában is elintézem dolgokat (ott is kell fizetni?), akkor mennyi idő kb míg kézhez kapom vajon az új jogsim?

Cobra

Okmányirodában nem kell fizetni. Kapsz rögtön egy ideiglenes papírt, azt a rendőr elfogadja.

frozenstein

Abban a szerencsében volt részem, hogy egy hétig a magyar egészségügy vendégszeretetét élvezhettem, hasnyálmirigy-gyulladás ürügyén. Mostmár azért jobban vagyok, főleg, hogy egy hét után leülhettem a gép elé :D. Holnap megyek háziorvoshoz megérdeklődni, hogy mikortól kéne dolgozni menni.

Cobra

Örülünk, hogy túlélted, további jobbulást.

Selmo

És mennyit kellett fizetned, hogy ne öljenek meg?

A tökéletesség unalmas.

frozenstein

Teljesen ingyen volt :Kiraly:. Mondjuk édesanyámnak volt szándékában valamit adni az orvosnak, de aztán nem volt rá alkalom. Én se beszéltem vele tegnap négyszemközt.
Háziorvos azt mondta egy hét múlva menjek vissza, úgyhogy jövőhéten még itthon leszek. Mondták elég könnyen megúsztam, gyors lefolyás, semmi szövődmény (bár az inkább jelentős alkohol fogyasztás esetén fordul elő). Elviselni nem volt olyan szörnyű, hasfájással kerültem be, aztán néhány napig nem lehetett enni-inni-->infúzió, meg most úgy fél évig vigyázni kell mit eszek, kerülni a zsíros nehéz ételeket, káposztaféléket meg hüvelyeseket.

Darkstar

Quote from: Darkstar on 2016-04-23, 23:38:25
Olyan jó, hogy van ügyfélkapus időpontfoglalás az okmányirodákba. Csak épp a nekem elérhető helyen lévő 3 közül (ezek egyike a központi) egyikben sem mutat kapacitást útlevél megújításra a következő másfél hónapban.  :appl:
Hétfőn majd felhívom őket, állítólag úgy lehet "szerezni".
Na, Június 2-án (!!) találtam helyet.  :kocc:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Én hétfőn megyek Alphasonichoz állásinterjúra. Drukkoljatok, hogy megszabaduljak a postától :)

Darkstar

Good luck!

Ha nem titok, milyen szerepkörre pályázol?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Lejárt jogsi intézése. Tegnap megvolt orvosi, ma okmányiroda (csak 1 órát vártam, kész csoda), 8 napon belül kapom új jogsit. Ok minusz 12k a kasszából, de sajnos kell a jogsi...

Cobra

Quote from: Darkstar on 2016-04-27, 21:09:42
Good luck!

Ha nem titok, milyen szerepkörre pályázol?
Egyszerű eladói.

Darkstar

Quote from: Darkstar on 2016-04-04, 12:19:05
OMFG OMFG OMFG.
Meg bizonyos dolgokat egyeztetni es véglegesíteni kell, de elég vaskos a lehetősége, hogy fel éven belül költözhetek Tokyoba.
Szerintem 3 infarktust kaptam a beszélgetés közben.
[spoiler=update]És megjött az áldás fentről.  :whoah:
Szóval ez azt jelenti, hogy 4-6 hónap múlva fél év Tokyo és ha a project beindul, akkor végleges transzfer.  :appl:
[spoiler]Kellemes mellékhatás, hogy band 7 helyett band 4 managerré sorolnak át.  :whoah:[/spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Gratu :)

Quoteband 7 helyett band 4 manager

Ez csak nekem nem mond semmit?

Fazék

Quote from: .Attila on 2016-05-04, 00:19:31
Gratu :)

Quoteband 7 helyett band 4 manager

Ez csak nekem nem mond semmit?
nekem talán mond valamit, csak furcsállanám, hogy külön band számozás megy manager-eknek

SaiyaGin

Hogy én mennyire nem szeretem az ÁNYK-t...

kikuchiyo

+sok

Én is épp most foglalkozom a hitéletemmel (Adobe Vallás), és nem örültem, hogy 8-as Javát kellett csak ezért külső tárolóból telepítenem.

Moha

Quote from: kikuchiyo on 2016-05-08, 20:57:30
+sok

Én is épp most foglalkozom a hitéletemmel (Adobe Vallás), és nem örültem, hogy 8-as Javát kellett csak ezért külső tárolóból telepítenem.
Tény, hogy átállhatnának már valami jobb megoldásra. Leginkább web alapú felületre, mert az teljesen platformfüggetlen volna. Nekem szerencsére könyvelő elintézte. :)

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2016-05-09, 09:37:58
+sok

Tény, hogy átállhatnának már valami jobb megoldásra. Leginkább web alapú felületre, mert az teljesen platformfüggetlen volna. Nekem szerencsére könyvelő elintézte. :)

Alapvetően maga a kitöltés nem olyan bonyolult, ha nem vállalkozó vagy, hanem alkalmazott, nekem is csak az bonyolította meg a dolgot, hogy a munkahelytől kapott pénz mellett még a munkanélküli segély munkakeresési járadék összegével is foglalkozni kellett.Az adatlapok kitöltése nem tartott sokkal tovább, mint amennyi időbe az telt, hogy megkerestem a keretprogramot meg az űrlapot, telepítettem a keretprogramot, dühöngtem azon, hogy miért nem települ az űrlap, rájöttem arra, hogy az űrlap magától telepíti a keretprogramot, letöröltem a keretprogramot, majd telepítettem azt az űrlapot telepítő fájlon keresztül.
[spoiler]Mondjuk még nem adtam fel az Ügyfélkapun, a hitéleti rész (copyright by Kiku) már megvan, már csak az 1%-hoz kell megtudnom a szükséges adatokat.[/spoiler]

kikuchiyo

Quote from: Moha on 2016-05-09, 09:37:58
+sok

Mint egy webalkalmazás backendjét fejlesztő iparos, azt mondom, hogy inkább ne.