Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Kiku... jót röhögtem a 30 éves postodon! :D

De be kell látni, a 40 még több. Nemhogy elindult a B oldal, hanem már jó ideje az megy. Mikor "csókolom"-mal köszönnek, eleinte megjegyeztem magamban, hogy "olyan öreg nem vagyok", mára beláttam, hogy dehogynem. :D A rádiós kívánságműsort hallgatva már kritizálom a mai ifjúság zenei ízlését, közben pedig próbálom megtalálni a helyes irányt úgy, hogy a közelemben jópár régi ismerős már az iskolás korú csemetéjét igazgatja, nekem meg csak a kutya szundít a lábamnál. De azért fel-felnézek ide, és ezek szerint a régi kemény mag hasonlóan tesz, csak nagyjából mindenki "read only" módban van.
Sógorom 40. szülinapjára nagy dínomdánom volt szervezve, úgy kellett nyomatékosítani anyámnak, hogy nekem nehogy ilyet merjen szervezni...
Valahol lehetne egy fék az öregedés vonatán.

Selmo

Szerintem ezt rosszul látod. Apám példáján látom, hogy ha az ember odafigyel magára, akkor majdnem 70 éves koráig teljes életet élhet, onnantól jön a fizikai leépülés, és már a kutyasétáltatásban is elfárad. Nyugodtan tervezz még 40 évet magadnak, még csak most kezdődik a B oldal. Több ismerősöm is 40+-osan vállalt családot.

A tökéletesség unalmas.

Moha

Azt hiszem, rosszul fogalmaztam. Nem vagyok egyedül, feleségem van, csak gyerek nincs és nem is lesz. A társadalom meg eléggé ferdén néz az emberre ilyen esetben. De van hasonszőrű társaságunk és azért van előnye is ennek, elvégre a kutyát nyugodtan otthon hagyhatjuk egyedül. :D
Igazad van, apám is teljesen jól tartja magát 66 évesen, pedig a Covid alatt pl. nagyon rottyon volt, de jól kijött belőle. Csakhát iszonyatosan gyorsan telik az idő. Az unokahúgom is még "tegnap született" és most már második osztályba jár.

Selmo

Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem szabad leírni magad, csak mert 40 éves lettél. Ne érezd magad öregnek, majd 60 felett. Nem szabad úgy hozáállni, hogy öreg vagyok, mindjárt jön a halál, mert akkor tényleg megöregszik az ember. Középkorú vagy, életed felénél, van még jó 20 éved, meg egy kevésbé jó 20. ^^

A tökéletesség unalmas.

Fazék

#56224
Ahogy Selmo mondja.
Idén lettem 41, de különösebb habozás nélkül elmentem snowboard-ozni a hétvégén, és ugyan párszor nagyon úgy éreztem, hogy I'm too old for this shit, de aztán túltettem magam rajta, és nem is ment rosszul.
Kicsit jobban oda kell figyelni a fittségre, mozgásra, de sztem sok 30-asnál vállalhatóbb állapotban vagyok.
(Mondjuk a covid itt is kicsit bedugta a botot a küllők közé jan elején, de mostanra nagyjából helyreálltak a dolgok.)

szerk: hééé, hova tűnt az avatar-om??
na mindjárt előkeresem
szerk2: ja hogy az még a 9 éve ott hagyott családi cég ftp-jéről volt linkelve.. okké:D

Moha

Nekem asszem a homeoffice tett be egy kicsit, meg az hogy asszonykám nem éppen túl aktív. De azért nem tunyultam el teljesen, mert tavaly nyáron különösebb megerőltetés nélkül körbebicikliztem a Tisza-tavat.
Aztán vettünk egy bicót asszonykámnak is, szóval idén már lehet majd menni együtt is, csak legyen vége a télnek.

kada

Faterom 60 évesen kezdett újra egyetemre járni mert tanulmányi szerződéses munkaajánlatot kapott.
Nagyon bizarr élmény volt például Formális Nyelvekből korrepetálni őt...
 :3x3:

Amíg még több idő van az elméleti nyugdíjamig mint amennyit eltöltöttem felnőttként, nem aggódom annyira.

Moha

Óh, a FONYA, azt a tárgyat szerettem, a tanár egy igazi humorzsák volt.

Persze amúgy, tanulni sosem késő. Én is munka mellett csináltam meg az egyetemet 35 évesen, mert korábban, zsenge 21 évesen feladtam és abbahagytam. A feleségem meg 42 évesen csinálta meg a második MA diplomáját.

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2023-01-29, 20:03:36En is beleptem a 40-es klubba (meg az ektelenul irok klubjaba is). Vicces es szomoru volt eloszedni, hogy mit irtam ide 10 eve: http://usteam.hu/forum/index.php?topic=751.msg508968#msg508968

Sajnos annyi elet csak van itt, amennyi az agyamban es a gerincemben. Jellemzo (a forum-aktivitasra, meg az agyamra is), hogy ketszer alltam neki ennek a hozzaszolasnak, mert elsore elfelejtettem megnyomni a POST gombot.
lol
Udv a klubban XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.