Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

TurboK

Jó látni hogy még mindig létezik az oldal és az FTP is. Még akkor is ha nem túl aktív. Egy élet munkája lehet mögötte.

Egy órát kellet keresnem a belépőmet a fórumhoz, még freemailes fiókra volt beállítva így a jelszó visszaállítás kiesett... Még jó hogy tartok logot a jelszavaimról... húsz éves fiók, te jó ég.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Shiroi.

Quote from: TurboK on 2025-06-20, 14:17:18Jó látni hogy még mindig létezik az oldal és az FTP is. Még akkor is ha nem túl aktív. Egy élet munkája lehet mögötte.

Egy órát kellet keresnem a belépőmet a fórumhoz, még freemailes fiókra volt beállítva így a jelszó visszaállítás kiesett... Még jó hogy tartok logot a jelszavaimról... húsz éves fiók, te jó ég.
Same here :D Csoda, hogy be tudtam lépni.
Van itt mire emlékezni, ha visszaolvas az ember. :)

Darkstar

Holy shit, dettó. Reg 2005 január.  :eek:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

A fiatal "friss"regek csak ne hüledezzenek :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kada

Alkoholt vehetnének a regisztrációink, ha személyek lennének.

Mondjuk az is fura érzés volt, amikor nemrég érettségiztem megint, a felügyelőtanárt (aki egyébként régen is tanított) nem számítva mindenki más a gyerekem lehetett volna életkor alapján.

Cheesy

Még az USA-ban is vehetnének alkoholt!  :haha:  :kocc:

Az első fórum amire regisztráltam... lassan 23 éve.  :zomg:

Moha

Nocsak, nocsak! Megjelennek a régi motorosok? :)
Mondom én, hogy lassan találkozót lehetne szervezni...  :hopp:

Cheesy

Quote from: Moha on 2025-08-05, 16:23:52Nocsak, nocsak! Megjelennek a régi motorosok? :)
Mondom én, hogy lassan találkozót lehetne szervezni...  :hopp:
Na és mi vezetett anno a regisztrációhoz?  ::)

Emlékszem a mi esetünkben az, hogy az egyik kocka cimbi megtudta, hogy innen lehet hentályt letölteni :)
És 2002 szilveszter estéjén 17 évesen mit csináljunk? Regisztráljunk és nézzük meg mi ez! Eléggé körbeültük a host pc-jét aznap 1/2részegen.  :kocc:  Csak annyit tudtunk, hogy szokatlan látvány.  ^^"
Még arra is emlékszem melyik volt az első amit letöltöttünk! Akkoriban még nem volt gyors net sehol a környéken (ISDN is csak a burzsujoknál), ezért a 30-40MB ami a fájl mérete volt is idő volt mire leérkezett.

A neve nem ugrik be, de ha jól emlékszem egy compilation volt és a mai napig az egyik legszebben rajzolt cici volt, amikor a fürdőben hátulról átöleli a csaj a srácot.

Shiroi.

Quote from: Cheesy on 2025-08-09, 11:45:11Na és mi vezetett anno a regisztrációhoz?  ::)
Animékről olvasgattam, valaki megfogalmazott egy nagyon jó Berserk leírást, megkérdeztem honnan szerezte és azt válaszolta innen.
Mivel az internetem nekem is olyan volt amilyen először egy csomó amv-t néztem és azok alapján választottam ki mely animéket töltsem le.

kada

Quote from: Cheesy on 2025-08-09, 11:45:11Na és mi vezetett anno a regisztrációhoz?  ::)
Sokáig "másodkézből" lettek meg a kincsek: Haver a suli szerverének kiadta a feladatot hogy mit szedjen le éjszaka/hétvégén, majd bement egy hatalmas 3,5"-ös flopitoronnyal a könyvtárba, zip/rar darabolásokkal felmásolta rájuk, hazavitte, otthon kiírta CD-re, és én már azokat kölcsönöztem.

Aztán jött a félelmetes villámsebes 500kbps(?) ADSL korszak, ott már kellett saját regisztráció, hogy kedvemre mazsolázhassak, bár még akkor is átugrottam hozzá időnként egy rakat üres írható DVD-vel, mert továbbra is gyorsabb volt mint neten leszedni bármit, és közben még jót dumáltunk is arról hogy miket néztünk.