Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Rounin

Nem kombókat, hanem a Chocobo-kat hiányolta :D

Ps3-ra nem lesz FF7 :( Hivatalos források szerint vagy 500 ember 3 évi munkájába kerülne :( Nem vállalják :(

Edit: Az oroszlán a vállán nekem is feltûnt, eléggé Squall-os beütés, de egye fene, ennyi még belefér :D

Alkyra

Quote from: RouninNem kombókat, hanem a Chocobo-kat hiányolta :D

Ps3-ra nem lesz FF7 :( Hivatalos források szerint vagy 500 ember 3 évi munkájába kerülne :( Nem vállalják :(

Edit: Az oroszlán a vállán nekem is feltûnt, eléggé Squall-os beütés, de egye fene, ennyi még belefér :D

A túróba...azé álmodozni jó... :)

Itachi

Quote from: RouninNem kombókat, hanem a Chocobo-kat hiányolta :D

NOOOOOOOOOOO :bruhuhu:  Gebedjenk meg!!!!bezzeg azt a fos FFXII meg kihozzák PS2 re. :mad:  

White Seed: mi nem teccink Tifán?????Komolyan sztem csúcs lett.Mit lehetett volna jobban.Mondom, a szerkója tökéletes volt.Az arca nem teccet?Lehet, hogy valóban úgy nézki mint az a lotyó Rinoa.Csak ugye a FF7 ben más volt a karik ábrázolása, így nem tûnhetett fel.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

Quote from: White SeeDAzért volt pár színes helyszín és nem volt mindenki talpig gyászban.
+Lehet, hogy a történet kissé igénytelenségéhez hozzájárúlt a felirat is. Nem tudom, az angolt azt lenyomtam mikor a sempai-ra Sir-t fordítottak. De a magyar feliratban is sokhelyen feltûnt hogy nem ezt mondja.

A játékban persze, hogy színesebb volt, de azért az így filmben kissé fura lenne. Túl csicsás :|
A filmbeli sok szürke ruha.. hát istenkém, romvárosban élnek, két év még nem lehetett többre elég, mint beindítani az energiaforrásokat, helyreállítani úgy-ahogy a várost, élelmiszerellátást megoldani, etc. Ruházkodás praktikus, mivel erre van igény, a színes meg nagyon koszolódik :)

QuoteAmúgy a végn az a szörny Bahamut akart lenni??.. Hát, ugyan csak 2 félére emlékszek pedig volt három de azokközûl egyikre sem hasonlított...

Ld. korábbi megbeszélés. Jellegzetes Bahamut vonásokat visel magán.

QuoteFõszereplõközpontúság: Na igen, de nem 1 sort kaptak fejenként a mellékszreplõk:)

A játék pár tucat órányi végigjátszást igényel.
A film mennyi is volt? :)

QuoteTifa: Hai, hai, valóban érdekes lett volna akkora mellekkel. De a haját legalább hasonló viseletre csinálhatták volna meg.

Két év eltelt. Barretnek is kinõlt valamennyire :D

Ramiz

Quote from: AlkyraFF7(a játék végig profi maradt mind a 3 cd során. Mindig volt vlm ami lekötötte s újra képernyõ elé szegezte a figyelmemet...csak hát a grafika...)
Hehe... nekem a FF8-ban a legnehezebben elfogadható pont a grafika volt (kiv harc és mozik), viszont a FF7 kifejezetten tetszik. :)

Nem animés graf: még nem láttam ugyan a filmet, de: hát ez egy játék alapján készült... ami szintén látványos (akkor, amikor kijött, pláne az volt... így néztük: :eeek: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

L.Mole

Tegnap láttam az AC-t... Meglepõ volt, rég hatott rám ennyire film. Mikor az FFVII-et anno végigjátszottam (kb. négyszer) hiányérzetem volt. Remek játék, remek hangulat, remek történet. Egy kifogástalan, és különleges kétfogásos ebédhez tudnám hasonlítani, ami még jól is lakatja az embert, de... hiányzott a desszert. Láttam megmenekülni a földet oké. De mi történt a szereplõkkel, hogyan élték tovább az életüket, beforrtak-e a régi sebek, mi lett velük, hova mentek, mit csináltak, helyére került-e minden. Az outro mindebbõl semmit nem árult el.
De most végre láthattam a kimaradt fejezetet, az utolsó pár oldalt. A történet ezzel légmentesen le van zárva, az i-re felkerült a pont, megkaptam a desszertemet. És micsoda desszertet kaptam! Nemcsak, hogy szép volt és ízletes. De minden merészsége ellenére is tökéletesen belesimult az ebéd egészének az ízvilágába, kiegészítette, a részévé vált.
Ha egyszer megszerzem a DVD-t akkor az szépen fel fog kerülni a játék négy CD-je mellé, mert számomra mostantól EZ az FFVII mindenkori befejezése. Aki pedig soha nem játszotta végig a játékot az meg se próbálja megemészteni a filmet, mert csak édességgel jóllakni nem lehet (vagy érthetõ gyomorrontás lesz a vége).
Minden tiszteletem a fõszakácsé.

Rounin

Quote from: RamizNem animés graf: még nem láttam ugyan a filmet, de: hát ez egy játék alapján készült... ami szintén látványos (akkor, amikor kijött, pláne az volt... így néztük: :eeek: )

És mekkora monszta gépigénye volt :rolleyes: :D

L.Mole : mint aktív édesszájú, aki képes kanállal, befõttesüvegbõl szó szerint zabálni a lekvárt (kenyér nélkül), elárulom, hogy gyomorrontás nélkül is jól lehet lakni édességgel :D

L.Mole

Quote from: Rouninmint aktív édesszájú, aki képes kanállal, befõttesüvegbõl szó szerint zabálni a lekvárt (kenyér nélkül), elárulom, hogy gyomorrontás nélkül is jól lehet lakni édességgel :D
Nekem csak azokkal van bajom akik panaszkodnak, hogy nem ízlett a sütemény, pedig csak a tejszínhabot nyalták le a tetejérõl.

(A félreértések elkerülése végett: még mindig az AC-rõl beszélek ;) )

Manu

Én nem vagyok FFVII fan, sõt nem is játszottam vele, csak a nyálamat csorgattam a borítókon, meg a leírásokon, mert akkor sem PS-em, sem megfelelõ PC-m nem volt hozzá.
Talán így egy kicsit más szemszögbõl rávilágíthatok.
Nem ismerem az eredeti karikat, de nekem a hangok rendeben voltak. Tifa melle lehetett volna nagyobb :D, feltétlenül játszanom kell most már a játékkal. A sztorival semmi gáz nem volt - egy könnyed, szórakoztató filmhez ültem le, ami "csak" egy játékadaptáció, erre az elsõ 5 percben annyi infót kaptam, hogy alig bírtam megemészteni és ez csak tovább romlott. Mondjuk péntek este ültem neki, egész hetes iszonyat hajtás után, s emiatt, ill. más okoból is elég tompa voltam :D. Egy kicsit olyan érzés volt, mintha kihagytam volna egy filmet, ami az elõzményeket tárgyalja. Az akcók kellettek, egy full CG filmtõl elvárja az ember, hogy rohadt mód látványos legyen, tele fighttal. Másrészt sok japán film van (pl.: chambarák), amik gyakorlatilag csak akcióból áll. A mindenki-mosolyog-a-végén-happy-end idegesített egy kicsit, dehát ez egy gaméból készült, ne legyek már maximalista. Az is hozzátartozik, ha nincs ennyi action, akkor színészkedni kellett volna, amire viszont a CG miatt nem igazán volt lehetõség. Sztem ez a filmnek az egyetlen felróható hibája. A fõszereplõközpontúság nekem kellett, mert besz*rtam volna, ha elkezdik kibontani minden karakter jellemét, illetve, mint ahogy elõbb is írtam, azok a szemek és a mimika nem nagyon akart kifejezõ lenni.
Laikusként én egy nagyon jól átgondolt, és a lehetõségekhez képest maximálisan kidolgozott és kivitelezett filmet kaptam.

Edit: Azt az egy negatívumot elfelejtettem, ami egybként egyéni szocprobléma, mert nem hiba csak rétegjelenég: Kadaj, meg a két haverja nagyon metálfazonok lettek, pózokkal, hosszú hajjal, meg fekete ruhával, amit még az alatta felhangzó õsmetál zene még jobban erõsített (egyébként nem értem mért szeretik a jappok ezt a 80-as évek heavy metált). Szóval nekem túl konkrétak voltak a srácok, nagyon látszott, hogy a középiskolás korosztályt célozzák meg velük, akik vevõk erre a "hú-de-kemény" dologra. Tudom, megint csak sokat várok egy játékadaptációtól, gome...

Ramiz

Szóval nem fogom érteni (és élvezni), hogyha nem fejezem be elõtte a játékot? De arra nincs idõm most... :(

L. Mole: grat a gigantikus hasonlatodhoz... nem is, ez már metafora! :cool:

Manu: hát igen, aki sok filmet néz, és szereti elemezgetni a filmeket, az a végén már nem tud "csak úgy leülni" és élvezni...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Ramiz: hát nem lehetetlen a dolog, de necces. Sok dolog van, amihez nem árt egy kevéske elõismeret. :) De nem lesz túl sok hátrányod belõle, legfeljebb pár dolgot lelõ a játékból (nem vészesen sokat)

Manu kiegészítõjéhez : Kadajékról csak annyit, hogy nekem például eléggé M. Manson koncertszerûnek tûnt a gyerekek itatása jelenet, amikor pedig a fákról potyogtak (Kadaj integet) az egy az egyben mint valami Michael Jackson klip :D

Necrid^

Ismét egy Detective conan-os Movie. és Ahogy várható sok izgalmas jelenet. Sok Dráma (lehet érezni szókás szerint a sok Feszültség) ,Romance, akcio,sok poén.A tóbbi movie-ra nem lehet hasónlitani... a Zene nagyon jó volt. csak Kár hogy még nincs OST belóle :mad:.

Aljánlom mindenkinek.:jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

L.Mole

Quote from: Ramizhát igen, aki sok filmet néz, és szereti elemezgetni a filmeket, az a végén már nem tud "csak úgy leülni" és élvezni...
Csak óvatosan, mert az ember könnyen beleeshet abba a hibába, hogy "túlmagyarázza" a filmeket.  :ejj:

Meg aztán aki a kákán is csomót keres azt megeszik a mókusok (vagy valami ilyesmi no  :hehe: )

Cloud

megnéztem az ff 7-et.nagyon bejött nekem... sokan azt mondják hogy a játék is marha jo de én csak 2 percre láttam kb azt is pár éve ps-en .nincs olyan akinek meglenne a pc-s változat?(emulátor no)?

sirtomi

Beszereztem én is az új FF filmet. Kiváncsi lettem, volt itt olyan aki szintén nem játszott a játékkal és tetszett neki, úgyhogy megnézem én is.

Rune

Quote from: akna3megnéztem az ff 7-et.nagyon bejött nekem... sokan azt mondják hogy a játék is marha jo de én csak 2 percre láttam kb azt is pár éve ps-en .nincs olyan akinek meglenne a pc-s változat?(emulátor no)?
Nekem megvan a pc-s változat. Igaz nem eredeti.
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Maron

Quote from: NecridIsmét egy Detective conan-os Movie. és Ahogy várható sok izgalmas jelenet. Sok Dráma (lehet érezni szókás szerint a sok Feszültség) ,Romance, akcio,sok poén.A tóbbi movie-ra nem lehet hasónlitani... a Zene nagyon jó volt. csak Kár hogy még nincs OST belóle :mad:.

Aljánlom mindenkinek.:jee:

Egyetértek  :jee: És ost van, NazoNoKami elvben kirippelte! Vagy talán már az Edogawaconan.com-on is fennt van (lehet újra regelni^^)

Cloud

Quote from: RuneNekem megvan a pc-s változat. Igaz nem eredeti.

:)
 :)
meg tudnánk valahogy egyezni hogy nekem is meglegyen?

ha igen akkor irj lécci mail-t:

akna1@freemail.hu

SaiyaGin

Quote from: MaronEgyetértek  :jee: És ost van, NazoNoKami elvben kirippelte! Vagy talán már az Edogawaconan.com-on is fennt van (lehet újra regelni^^)

Hétvégén EC.com-ról én is leszedtem a filmet, de még nem volt idõn megnézni :rolleyes:  Talán majd most hétvégén.  :)

Itachi

Quote from: White SeeDAC-hez még kiegészítés. Ha a végén az a dög bahamut akar lennei akkor megaszinten elszúrták és megabéna lett.

FMP SR 8, vagy amelyik a legfrisebb.
Hát, érdekes volt. Kissé. Fõleg mikor Tessa kioktatta Sagarat. Nade igaza volt. Csak kicsit túl sokat várt el szerintem:)
Mindenesetre a beharangozó szerint igen izgalmas lesz a következõ rész. Remélem mielõbb kijön:)
Márpedig sztem jó.A színe az ami miatt elõször nem ismertem rá.A többi pont olyan.A legjobban a FFX es Bahamut ra haonlít.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

Necrid^

Quote from: MaronEgyetértek  :jee: És ost van, NazoNoKami elvben kirippelte! Vagy talán már az Edogawaconan.com-on is fennt van (lehet újra regelni^^)
:merci: már mindenhol kerestem. :jee:

Ramiz

Quote from: L.MoleMeg aztán aki a kákán is csomót keres azt megeszik a mókusok (vagy valami ilyesmi no  :hehe: )
Látom nagy vagy hasonlatokban és metaforákban. :D

L.Mole

Quote from: RamizLátom nagy vagy hasonlatokban és metaforákban. :D

Ez semmi! Fogok én még szavalni is, de akkor kõ-kövön nem marad :haha:

Lazzaret

Hali!

Most néztem végig a "Video Girl Ai"-t. Hát ilyen romantikus filmet sem látsz a TV-ben az biztos. Nekem nagyon tetszet. Maguk a karakterek jellemei, kinézetük nagyon el van találva. A zenéje tökéletes, az animáció is nagyon jó nem is gondolná az ember hogy '92-ben készült el. A story nagyon megható egyes részeknél,máshol pedig nagyon vicces tud lenni.Teljesen magával ragadott a történet ahogy rájön fõhösünk hogy valójában kit is szeret, akiért képes lenne mindenért.
Igaz a film vége kicsit homályos és képzeletünkre bizza hogy "Happy end"-el zárul-e a történet.
Összesités képen nekem nagyon tetszet rég láttam ilyen filmet amitöl ennyire meghatodtam volna, csak ajánlani tudom mindenkinek.

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: LazzaretHali!

Most néztem végig a "Video Girl Ai"-t. Hát ilyen romantikus filmet sem látsz a TV-ben az biztos. Nekem nagyon tetszet. Maguk a karakterek jellemei, kinézetük nagyon el van találva. A zenéje tökéletes, az animáció is nagyon jó nem is gondolná az ember hogy '92-ben készült el. A story nagyon megható egyes részeknél,máshol pedig nagyon vicces tud lenni.Teljesen magával ragadott a történet ahogy rájön fõhösünk hogy valójában kit is szeret, akiért képes lenne mindenért.
Igaz a film vége kicsit homályos és képzeletünkre bizza hogy "Happy end"-el zárul-e a történet.
Összesités képen nekem nagyon tetszet rég láttam ilyen filmet amitöl ennyire meghatodtam volna, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ha az anime ennyire tetszett (riszpekt!), akkor feltétlenül olvasd el a mangát is! Abban sokkal tovább megy a történet és szerintem hangulatban jobb, mint az anime. Ráadásul van egy csomó szereplõ, aki kimaradt az animébõl.

Relunx

Most kezdtem el nézni, és NAGYON TETSZIK! Feljött az ELSÕ helyre! (AMG és ROWL mellé)
Akciódus, romantikus anime! Vann benne harc, szerelem, konfligtus, és sokssok karakter (köztük a kawaii fõhõs csajszi)

Relunx

Necrid^

Chidori komoly akcioban.és végre meg ismerhetunk Tessa tesvérével.izgalmas rész volt.

Fazék

Quote from: NecridChidori komoly akcioban.és végre meg ismerhetunk Tessa tesvérével.izgalmas rész volt.
De hisz még csak a RAW van kint, nem? Te megnézted azt? :eeek: Lelkes vagy! :D

Necrid^

Quote from: FazékDe hisz még csak a RAW van kint, nem? Te megnézted azt? :eeek: Lelkes vagy! :D
Nemtom meg várni a sub-t. muszálj megnézni:).