Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: NecridNa azt amit utálok a legjóbban. :morci:
Neeem, a varakozas edes pillanatai, mint Karacsonykor varod a... eee... talan nem a legjobb hasonlat ebben az esetben... Najo, szulinap elotti napon? Es a beteljesedes, amint kezbe kapod katztol/leteped veletlenul katz kezfejet, mert tul gyorsan veszed el tole.  :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Yakumo

Quote from: katzRendelés feladva.

Õket ismerve kb a jövõ héten adják fel a csomagot. Akkor fogom megtudni, hogy megvan e minden és mennyibe kerül illetve onnantól számítva kb 2 hét h megjöb a cucc...
Király!  :jee:
Várni én is utálok, dehát nem élünk Amerikában, mondjuk én nem is akarok :lazza:
Remélem mindenkinek meglesz minden amit rendelt :whoah:  :p

kisvirag

Quote from: sirtomiPüss figurák milyen minõségûek? Rendelt egyáltalán már valaki?

Unokaöcsémnek rendelnék legközelebb egy Vash figurát :D

én most rendeltem egy Ed-et, ha megjön, tudok nyilatkozni :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

kisvirag

Quote from: KvikvegEs a beteljesedes, amint kezbe kapod katztol/leteped veletlenul katz kezfejet, mert tul gyorsan veszed el tole.  :__devil:

mmm, Kvikveg, akkor veled majd vigyázunk  :hehe:
(mondjuuuk mikor meglatunk közeledni (vampirkent ugyis messzirõl megérzem a szagod :P ), letesszuk gyors asztalra/székre/földre) :hehe:

Yakumo

Quote from: KvikvegEs a beteljesedes, amint kezbe kapod katztol/leteped veletlenul katz kezfejet, mert tul gyorsan veszed el tole.  :__devil:
:hahaha: De azért majd vigyázzatok a kezére, még NAGY szüksége lesz rá! (pl. novemberi rendelés :haha:

Necrid^

Quote from: Yakumo:hahaha: De azért majd vigyázzatok a kezére, még NAGY szüksége lesz rá! (pl. novemberi rendelés :haha:
Okos!! :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Quote from: Yakumo:hahaha: De azért majd vigyázzatok a kezére, még NAGY szüksége lesz rá! (pl. novemberi rendelés :haha:
:D Akkor majd visszafogom  magam. :D
Bar vicces, hogy en vadulok itt verbalisan. En, aki inkabb kiguvadt szemmel nezek es kivarok. Szoval sok kell ahhoz, hogy elboruljon az agyam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegNeeem, a varakozas edes pillanatai, mint Karacsonykor varod a... eee... talan nem a legjobb hasonlat ebben az esetben... Najo, szulinap elotti napon? Es a beteljesedes, amint kezbe kapod katztol/leteped veletlenul katz kezfejet, mert tul gyorsan veszed el tole.  :__devil:
Nem te lennél az elsõ vámpir akit levadászok :rolleyes:

Rossz hírek:
Status: Pend
Már irtam nekik hogy WTF van. Az volt kiirva, h 48 órán belül válaszolnak. Szoval plussz 1-2 nap késlekedés várható.  :(
Legfeljebb holnap feladom ujra a rendelést

Moha

Quote from: sirtomiPüss figurák milyen minõségûek? Rendelt egyáltalán már valaki?
Nekem egy Kitsune plüssöm van, az egész jó minõségû, normális anyagból van és jó a kidolgozása is. Igaz, azt nem itt vettem, hanem eBay-en, de amennyire láttam, ugyanazokat árulják mindenhol.

Kuroi Tenshi

Quote from: NecridNa azt amit utálok a legjóbban. :morci:
jaj, mit nyavalyogtok itt avval a két héttel!
Én három hónapot vártam a legutóbbi gitáromra (a vicc benne az volt, hogy másfél hónap alatt elkészítették, viszont a szállítás sztrájkok, határeltorlaszolások, meg legfõképp kedves kis magyar vám ( :b+: ) miatt 5 hét volt... szóval az utolsó 5ésfél hetet úgy vártam végig, hogy már úton van Németországból, bármikor megérkezhet...  :rolleyes: )
És tudjátok mit? Ez még nem is volt sok néhány különleges mesterhangszerhez képest... tudok 1-2 esetrõl, ahol 3 évbe telt, míg elkészült  :eeek:  :3x3:

Kvikveg

Quote from: katzNem te lennél az elsõ vámpir akit levadászok :rolleyes:
Szegeny kisvirag, megvannak meg a fogai, vagy mar az oveden logo fuzert bovitik?  :eeek:  :lul:

kisvirag

Quote from: KvikvegSzegeny kisvirag, megvannak meg a fogai, vagy mar az oveden logo fuzert bovitik?  :eeek:  :lul:

Kvikveg, ugye te sem gondoltad, hogy olyan könnyen el lehet velem bánni?
a fogaim a helyükön vannak, mellesleg köszönik szépen jól :)

Kuroi Tenshi

Quote from: KvikvegSzegeny kisvirag, megvannak meg a fogai, vagy mar az oveden logo fuzert bovitik?  :eeek:  :lul:
"Jók a fogai, Laci bátyám. Most már visszateheti õket." :D

katz

Quote from: KvikvegSzegeny kisvirag, megvannak meg a fogai, vagy mar az oveden logo fuzert bovitik?  :eeek:  
Egy így nemes prédát kár lenne elpusztítani ;)

No de elég az OFF-ból!

Status: Recv  
CC is good and your order is being processed. Thank you.
Lassan elkezdik csomagolni a cuccot :)

Yakumo

Quote from: katzStatus: Recv  
Yeeeee! :jee:  :lazza:  :hopp:  :kiraly:  :p  :whoah:  :lol:  :cool:  :appl:

Necrid^

Quote from: katzStatus: Recv  
Király!  :jee:  :hopp:

thrall

Quote from: katzNo de elég az OFF-ból!

oh, yeah, oh yeah *örömtáncot jár* (de aztán nehogy valaki által rendelt cucc ne legyen már raktáron, mert akkor átúszunk megöljük azt, akinél olyat látunk és elvisszük  :__devil: )

Darkstar

Még nem adták fel a rendelést?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarMég nem adták fel a rendelést?

Minden nap amikor hazajövök, azzal kezdek, h megnézem :)

Majd akkor lehet örülni, amikor ezt olvassátok:
Status: Pkgd vagy Status: Ship

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Ne örüljetek elõre a macira, én is már gondolatban-álmaimban minden cigit Bebopos öngyújtóval gyújtottam meg (szerettek is a lányok... ^^), aztán kiderült, hogy nincs raktáron. Azóta is magányos vagyok, az autók lefröcskölnek az utcán, megvágom magam borotválkozás közben, vírusok zabálják a gépemet és ráadásul egy kés nyele lóg ki a hátamból. :D Szóval még ne örüljetek. :bsd:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Na már csak egy hetet kéne várni. (Remlélem)

Ramiz

Nagy a dilemma...
Eddig a Hellsinget angolul gyûjtögettem, egyesével, amikor volt pénzem (1.-4.). Viszont most elértek idáig a német fordítással is, azaz ezentúl vehetném azt (több mint egy ezressel olcsóbb). Viszont félek, hogy ki vannak cenzúrázva a "Heil!"-ek meg a horogkeresztek, meg különben is, hogy néz ki, hogy a Führer németül szónokol, aztán Lady Hellsing, a 100%-os angol is németül szólal meg... Nem tudom, mi legyen...
A Ghost in the Shell legalább nincs németül (legalábbis én még nem láttam), úgyhogy az nem kérdés, hogy hogy vegyem meg. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

What's the status of the order? If I may ask.. :3x3:

kisvirag

sajna semmi jó (legalábbis még tegnap...)
vsz várnak valamire, ami nincs raktáron...

Darkstar

Quote from: kisviragsajna semmi jó (legalábbis még tegnap...)
vsz várnak valamire, ami nincs raktáron...
Erre rendesen ráültek. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarErre rendesen ráültek. :)
A lóvét már rég zárolták a számlán, de még semmi eredmény. Irtam nekik egy mailt, de nem válaszoltak, most akarnák nekik irni mégegyet, de a freemail Adatbázis hibán kívül mást nem tud produkálni  :b+:

Ha sikerül végre belépnem, akkor ma irok mégegyett, h küldjenek vmit, vagy adják vissza a pénzt...

Ramiz

Quote from: katzde a freemail Adatbázis hibán kívül mást nem tud produkálni  :b+:
Így jár, aki freemailt használ :lazza:

animoni

Quote from: RamizÍgy jár, aki freemailt használ :lazza:
Nekem mükszik a freemail!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Necrid^

Quote from: animoniNekem mükszik a freemail!
Nekem viszont nem. :mad:, hotmail Rulez :lazza: