Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

ez átveréééés. rájöttem miért kaptam 5öst számításelméletbõl kevés szívatással :( a vizsgáztató is apáczais volt. :bruhuhu: :beken: ezt nem fogom kiheverni, amíg élek! :beken:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: blarkeez átveréééés. rájöttem miért kaptam 5öst számításelméletbõl kevés szívatással :( a vizsgáztató is apáczais volt. :bruhuhu: :beken: ezt nem fogom kiheverni, amíg élek! :beken:
Ahelyett, hogy örülnél a ténynek, hogy rendelkezel némi protekcióval, még rinyálsz is érte? Ungratefull.... very ungratefull....
És milyen lelki törést okoz? Ezentúl többet tanulsz, és csak olyan tanárnál leszel hajlandó vizsgázni, aki utál téged és az apáczait is?:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisAhelyett, hogy örülnél a ténynek, hogy rendelkezel némi protekcióval, még rinyálsz is érte? Ungratefull.... very ungratefull....
És milyen lelki törést okoz? Ezentúl többet tanulsz, és csak olyan tanárnál leszel hajlandó vizsgázni, aki utál téged és az apáczait is?:D
IGEN! és ha úgy kapok ötöst, akkor érezni fogom, hogy megdolgoztam érte! :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: LythisAhelyett, hogy örülnél a ténynek, hogy rendelkezel némi protekcióval, még rinyálsz is érte? Ungratefull.... very ungratefull....

Az önbecsülésén esett folt. Csak ez maradt neki... ne szólj be néki, inkább sajnáld õt, mert csak a gyötrelem jutott osztályrészéül. :zen:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAz önbecsülésén esett folt. Csak ez maradt neki... ne szólj be néki, inkább sajnáld õt, mert csak a gyötrelem jutott osztályrészéül. :zen:
utálom az ilyen iróniát :D
hoppla gyerekek, a kawaiicsapat tékelte a usteamet. (de már osonnak be cloakolva mások...)

Lythis

Quote from: blarkeIGEN! és ha úgy kapok ötöst, akkor érezni fogom, hogy megdolgoztam érte! :D
Jah, megdolgoztál.... kár, hogy nem lenne értelme. Ébresztõ hééé! Ha utálna, hiába tudnád még azt is amit õ nem, beléd tudna kötni. Habár sztem ismered annyira a világ dolgait, hogy tudd, hogy nagyon sokminden múlik mások jóindulatán... éljen a tömegtársadalom....:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisJah, megdolgoztál.... kár, hogy nem lenne értelme. Ébresztõ hééé! Ha utálna, hiába tudnád még azt is amit õ nem, beléd tudna kötni. Habár sztem ismered annyira a világ dolgait, hogy tudd, hogy nagyon sokminden múlik mások jóindulatán... éljen a tömegtársadalom....:D
deazigazánfontosdolgok nem más jóindulatán múlnak. (hopp ez egy hamisállítás volt egy látszatidealista szájából :D :zen: )

Rounin

Quote from: blarkeutálom az ilyen iróniát :D

I wuv it^^ teeehee :3 :3 :3

Quotehoppla gyerekek, a kawaiicsapat tékelte a usteamet. (de már osonnak be cloakolva mások...)

Szerintem ezt felejtsd el gyorsan. Nemrég kikérted magadnak a kavajságot :confused:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninI wuv it^^ teeehee :3 :3 :3
:hogyaza::D:D

Quote from: RouninSzerintem ezt felejtsd el gyorsan. Nemrég kikérted magadnak a kavajságot :confused:
az lehet, hogy kikértem magamnak, de te meg besértõdtél, úgyhogy inkább maradok betartozó, mint hogy te :beken:-ezz :D :rolleyes:

Rounin

Quote from: blarke:hogyaza::D:D

Meow? :3

Quoteaz lehet, hogy kikértem magamnak, de te meg besértõdtél, úgyhogy inkább maradok betartozó, mint hogy te :beken:-ezz :D :rolleyes:

Na igen, de ezt hívják birkaszellemnek, nem? Vagy csak engem akartál kímélni? Ez esetben hazugságról (igaz, kegyesrõl) van szó. Az pedig hosszútávon nagyon nem kifizetõdõ viselkedés embertársainkkal. Sõt, senkivel.
:confused:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninNa igen, de ezt hívják birkaszellemnek, nem? Vagy csak engem akartál kímélni? Ez esetben hazugságról (igaz, kegyesrõl) van szó. Az pedig hosszútávon nagyon nem kifizetõdõ viselkedés embertársainkkal. Sõt, senkivel.
:confused:
jaj farkastestvér. tudod, hogy fontos vagy nekem és ezért törõdök veled :rolleyes: éppen ezért nem kegyes hazugságról, hanem tisztességes lélekápolásról van szó jelen esetben... :)
[COLOR="White"][SIZE="1"]na ez már nagggggggyon rosszul-csúnyán-yaoin hangzott[/SIZE][/COLOR]
:D:D:D:D:D:D

Ramiz

Quote from: XagaAkko má holografikus kivetítõ:) Sört cd-meghajtóba ugyan már....tervez új hardware ami a sört digitalizálja neten keresztül szálithatóvá teszi majd realizálja :)
Digitalizálás...... bzzzzt... NAND vagy NOR kapukból? Flip-floppal vagy visszacsatolt kombinációs hálózattal? bzZZZZTT!!!

Quote from: ShiroiBármikor elõfordulhat. Csak pár kattintás a boldogság, próbáld ki te is.
Ha már törölni akarsz, a Gratulációkat töröld, ott tényleg nincsenek olyan dolgok, amiket visszakeresne az ember, itt meg szoktak lenni. Vagy a "Mit hallgatsz?"-ot, ami ellen annyira tiltakoztál, és amibe már mindenki - veled az élen - csak egysoros postokat gyárt, napi nagy mennyiségben.

Quote from: ShiroiEzt ki mondta neked? Lásd eggyel feljebb...
Zsozso mondta, nem is olyan régen... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

SaiyaGin

Kimentem kutyát sétáltatni, és furcsa dologra lettem figyelmes: hideg van!!

Feldin

Itt egyre nagyobb fa**ságok vannak... :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Bruce

Quote from: RamizHa már törölni akarsz, a Gratulációkat töröld, ott tényleg nincsenek olyan dolgok, amiket visszakeresne az ember, itt meg szoktak lenni.
Ez nem igaaaaaaz!!! BETONSZAMÁR!!!:whoah:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

SaiyaGin

Quote from: FeldinItt egyre nagyobb fa**ságok vannak... :)

:ejnye:  Nem ez a lényege az egész topiknak? :)

Xaga

Quote from: RamizDigitalizálás...... bzzzzt... NAND vagy NOR kapukból? Flip-floppal vagy visszacsatolt kombinációs hálózattal? bzZZZZTT!!!

Meghagyon neked a választást a lényeg hogy a sör molekulákból biteket csináljon és vissza :)

Member

Quote from: XagaMeghagyon neked a választást a lényeg hogy a sör molekulákból biteket csináljon és vissza :)
Már megint kezdõdik :). Támadnak az "Egyszerûsített lexikális elemzõk"!

Lt. Simoan Blarke

ne verje az Isten az egyszeri infóst digitális technikával!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :habzószájúfröcsögõssmiley: hülyére tanulom magam itt fórumozás közben (de komolyan), erre full olyasmit is kérdeznek, hogy végül esélyem se lehessen az 5ösre (bár tudja a franc), mindezért 8ra be kell menni, és mellé még rohadtul le is fáraszt. az infószak "legkönnyebb tárgya". :hogyaza: :mad:

Member

Quote from: blarkene verje az Isten az egyszeri infóst digitális technikával!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :habzószájúfröcsögõssmiley: hülyére tanulom magam itt fórumozás közben (de komolyan), erre full olyasmit is kérdeznek, hogy végül esélyem se lehessen az 5ösre (bár tudja a franc), mindezért 8ra be kell menni, és mellé még rohadtul le is fáraszt. az infószak "legkönnyebb tárgya". :hogyaza: :mad:

Ép kérdezni akartam, hogy milyen lett. :rolleyes: Én lesz***tam volna magam, hogy meglesz a kettes, szal...
Használj VLC-t, az mindent visz (habár kissé bétás :D).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉp kérdezni akartam, hogy milyen lett. :rolleyes: Én lesz***tam volna magam, hogy meglesz a kettes, szal...
ahol PÉNZRÕL van szó, ott nem a kettes kell, hanem a hatos :rolleyes:

Member

Quote from: blarkeahol PÉNZRÕL van szó, ott nem a kettes kell, hanem a hatos :rolleyes:

Jól fizetnek vagy levelezõrõl vala szó? Ha írsz egy mindent vivõ lejátszót, sztem megdobnak egy doktorival :):

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberJól fizetnek vagy levelezõrõl vala szó? Ha írsz egy mindent vivõ lejátszót, sztem megdobnak egy doktorival :):
pénz alatt én az ösztöndíjat értem. nem mindegy, hogy havi 8k, vagy 13k...
na igen, de én NEM fogok lejátszókat írogatni :D

Member

Quote from: blarkepénz alatt én az ösztöndíjat értem. nem mindegy, hogy havi 8k, vagy 13k...
na igen, de én NEM fogok lejátszókat írogatni :D

Pedig tök jól nézne ki:

BLARKE PLAYER 1.0
Választható Skinek:
Default (Yuka)
....
:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberPedig tök jól nézne ki:

BLARKE PLAYER 1.0
Választható Skinek:
Default (Yuka)
....
:D
:lol: :lul: ezért jár a rep :D

Member

Quote from: blarke:lol: :lul: ezért jár a rep :D
Köszi :D. Akkor már 2 van :D :D.

EDIT: Egy pillanat: 3 + -1 = 1 ? :mad:

Rounin

Quote from: MemberKöszi :D. Akkor már 2 van :D :D.

EDIT: Egy pillanat: 3 + -1 = 1 ? :mad:

Az az 1 ott nem az. Az rep power. A rep pontodat nézd a USERCP-nél :p

Member

Most sajnos mennem kell, de este visszanézek :D.
Köszi a felvit, Rounin!

Lt. Simoan Blarke

ÚRISTEN. új korszak nyílt az életemben. rádöbbentem, hogy torrentrõl is tudok letölteni 100 felett. 130cal száguld lefele a Masterplan nevû cucc. eddigi rekord 35. ÚR ISTEN. megtérek :D

Xipe

Quote from: blarkeÚRISTEN. új korszak nyílt az életemben. rádöbbentem, hogy torrentrõl is tudok letölteni 100 felett. 130cal száguld lefele a Masterplan nevû cucc. eddigi rekord 35. ÚR ISTEN. megtérek :D

740kbps, 1 seed.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_