Ki a kedvenc anime/manga szereplőd?

Started by phr0zen, 2003-11-15, 14:10:12

Previous topic - Next topic

Mi a legfontosabb egy animében?

Sztori
Karakterek
Animáció/Artwork
Hangulat

.Attila

Quote from: Tiaro(Ja igen, az előbb azt mondtad, még nem láttad végig az egészet. Ha így van, még nem is tudod,mennyire beletrafáltál... :zen: )
Khm...ööö...ano...izé...hmm...igen...nos...tulajdonképpen... ... ...
(végignéztem és láttam :D)

Titkos®

Quote from: TotyaA Trigun főszereplői Vash és Wolfwood is elég korrekten összerakott karakterek. Igaz lehetne sorolni elég sok jó karaktert.

Most nézem a Trigunt és épp most akartam mondani én is, hogy Vash the Stampede egy hatalmas egyéniség! :D
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

roderick

Quote from: Titkos®Most nézem a Trigunt és épp most akartam mondani én is, hogy Vash the Stampede egy hatalmas egyéniség! :D

vash egy kis senki, KURONEKO-sama mellettt!!!
KURONEKO-samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Titkos®

Quote from: roderickvash egy kis senki, KURONEKO-sama mellettt!!!
KURONEKO-samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te jó ég, igazad van, őt hogy hagyhattam ki? :merci:  Hiszen a sorozat legTITOKzatosabb szereplőjéről beszélünk! :hopp:
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Soridan

Az NGE-s Rammstein: Engel + Prodigy: Breathe AMV óta, bár még nem láttam az NGE-t, ki merem jelenteni, hogy Asuka nekem nagyon is bejön. Ilyen eszelős berzerkert még nem láttam mást :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Itachi

Nekem egyik kedvenc egyéniségem(eim) Suikotsu az Inu Yashaból...Vajon honnan vehette Takahashi dono a design ját... :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

Suikotsu? Öhhh... szánom bánom, de így névről nem tudom ki az... felhomályosítanál?
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Itachi

Quote from: SoridanSuikotsu? Öhhh... szánom bánom, de így névről nem tudom ki az... felhomályosítanál?
A Shichinintai ból a az enyhén skizofrén...Akinek a jó énje segítőkész orvos,  a rossz énje meg egy vérszomjas gyilkológép.Fémkarmokkal harcol. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tiaro

Na, erről eszembe jutott a FMP2-ből az iskolai gondnok, akinek kinyírták az aranyhalát, és bekattant Sagara-ékra. Kolosszális jelenet+egyéniség!  :hahaha:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Quote from: TiaroNa, erről eszembe jutott a FMP2-ből az iskolai gondnok, akinek kinyírták az aranyhalát, és bekattant Sagara-ékra. Kolosszális jelenet+egyéniség!  :hahaha:
:confused: Na ezt akkor sikeresen elfelejtettem, pedig láttam a sorozatot.

Tiaro

Akkor tuti emlékszel rá...

SPOILER-WARNING-FULL_METAL_PANIC_SEASON_2

Egy harcművész- csókával veszett össze a kis millitarista, és büntetésből együtt kellett dolgozniuk a gondnoknak. Eleinte elpusztították a sulit, aztán az öreg kikészült, de utolsó esélyként kiadta, hogy dolgozzanak együtt. Erre feltálalták neki a tíz éve dédelgetett halacskáját...
 Csórikám meg elborult, és előkapott egy láncfűrészt. Én betegre röhögtem magam rajta.  :rotflol:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Quote from: TiaroAkkor tuti emlékszel rá...

SPOILER-WARNING-FULL_METAL_PANIC_SEASON_2
Beugrott :lol::lul::rotflol: Hát nem volt semmi, egy békés pasasból előhozni a pszichopata tömeggyilkost... na ez már teljesítmény :D

DWz

Szerintem Lain. Nem spoilerezek, hogy miert, hatha valaki nem latta a sorozatot, de engem nagyon megfogott.

Vóbert

Quote from: SoridanAz NGE-s Rammstein: Engel + Prodigy: Breathe AMV óta, bár még nem láttam az NGE-t, ki merem jelenteni, hogy Asuka nekem nagyon is bejön. Ilyen eszelős berzerkert még nem láttam mást :)

Orson a ROLW TV-ből :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Raggie

Az NGE-ben elég sok egyéniség van!
Pl.: -Sinji két legjobb barátja!
     - a vége felé :) már Sinji is
     -Asuka valóban nem kis egyéniség
     -és Misato sem elhanyagolható!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

via_mala

Gats (Berserk)
Vash (Trigun)
Spike (Cowboy Beebop)
Kintaro Oe (Golden Boy)
Onizuka Eikichi (GTO)
Alucard (Hellsing)
Porco Rosso (Porco Rosso)
Kenshin Himura (Rurouni Kenshin)
Sanosuke Sagara (Rurouni Kenshin)
Tsume (Wolf's Rain)

Motoko (Love Hina)
Sakaki (Azumanga Daioh)
Chloe (Noir)
Lina Inverse (Slayers)
Ryoko (Tenchi Muyo)
Miyu (Vampire Princess Miyu)
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

.Attila

Quote from: via malaMotoko (Love Hina)
Sakaki (Azumanga Daioh)
Chloe (Noir)
Oh, vkivel nagyon egyezik az ízlésünk :tezsvir:
Bár én a Tenchi Muyo-ban inkább Washu-chan-ért vagyok oda, de Ryoko is nagyon jó :jee:

Ramiz

Quote from: via_malaVash (Trigun)
Spike (Cowboy Bebop)
Alucard (Hellsing)
Tsume (Wolf's Rain)
Lina Inverse (Slayers)

Hát igen. Egész szép lista. De egyvalaki biztos kimaradt...
A kalózok királya, a leghíresebb kalóz a legnagyobb vérdíjjal a fején: Monkey D. Luffy!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Elsõsorban Victoria Ceres (Hellsing), mert olyan emberi, esendõ annak ellenére hogy méteres lövegekkel futkozik a sorozat nagyrészében, meg néha bekattan és szétszed egy hadseregnyi ghoult.
A többi meg csak úgy mert.
Leon Orcut (Pet Shop Of Horrors)
Kitsune (Love Hina)
Lain
Gourry Gabriev (Slayers)
Misato (NGE)
Melissa Mao (Full Metal Panic)

lynx655

Az én kedvenceim:

Sagara Sanosuke (Rurouni Kenshin)
Himura Kenshin (ruroken)
Myojin Yahiko (ruroken)
Shinomori Aoshi (ruroken)
Hiko Seijuurou (navajon)
Yuukyuuzan Anji (...)
Saitou Hajime (meg õ is)

Nara Shikamaru (Naruto)
Hyuuga Neji (Naruto)
Uzumaki Naruto (khm)
Hatake Kakashi (Naruto)
Rock Lee (Naruto)
Uchiha Sasuke (Naruto)
Tsunade (Naruto)

Otohime Mutsumi (LH)
Urashima Kanako (LH)
Aoyama Motoko (LH)
Maehara Shinobu (LH)
Noriyasu Seta (LH)

Kamishiro Maiku (Onegai Twins) :hehe:

Gally/Alita (GUNNM/BBA)
Onizuka Eikichi (GTO)
Ayanami Rei (NGE)
Nagisa Kaoru (utolsó angyal) (NGE)
Hiroko Asahina (RahXephon)
Kamina Ayato (RahXephon)
Shitou Megumi (RahXephon)
Morisato Megumi (Oh! My Goddess)
Peorth (OMG)
Morisato Keima (Keiichi apja) (OMG)
Bateau (Ghost in the Shell)
Kusanagi Motoko (GitS)
Kurei (Flame of Recca)
(Hanabishi) Recca (manga)

stb...

.Attila

Quote from: lynx655Kamishiro Maiku (Onegai Twins) :hehe:
Õ miért tetszik neked? Te lány vagy?
Nekem Miina jön be nekem :)

Moha

Szép kis lista. :D Látom, jópár kedvenced van a Love Hina-ból is.
Maiku-t amúgy miért emelted ki? (Ja, a melóját kicsit én is irígylem :p)

Na, hogy már én se maradjak ki a sorból, kedvenc karaktereim:

Maehara Shinobu (Love Hina) - Of course :D
Kasuga "Osaka" Ayumu (Azumanga)
Ichigo Morino (Onegai Twins / Teacher)
Oe Kintaro :D (Golden Boy) - Kimondott egyéniség.
Mahoro (Mahoromatic)
Moteuchi Youta (Video Girl Ai) - szintén nagy egyéniség, bár ez inkább csak a mangában jön elõ, az animében kevésbé.

Nagyjából ennyi. Késõbb majd lehet, hogy bõvül a listám. :D

Bruce

Hümm... ezen még így nem is gondolkoztam. Lássuk csak... Amiket eddig láttam, azokból:

Hellsing: Alucard. (Verhetetlen :D)
Record of the lodoss war OVA: Ashram
X TV: Fogós kérdés... talán... Sorata.
NGE: Misato és Kaji.
Most nézem a Slayerst, és hát Gourryra szavazok! Kicsit hülyegyerek, de neeem baaaj :D
Ja, és majdnem kihagytam a vasárnap reggeli programomat: InuYasha! Ott Sesshoumaru (remélem jól emléxem hogy így kell írni, mert valamikor régen láttam csak leírva, amúgy meg a magyar változatot nézem)
És végül, aki mindent üt nálam, nem más mint az avatárom, Aion! Õ az, akirõl soha nem tudtam eldönteni, hogy gonoszabb-e Arthasnál. Mert amivel eddig csak játszottam, vagy láttam, vagy olvastam, gonoszságban ezek ketten az elsõ helyezettek :D

Upsz... így visszanézve kicsit rémisztõ, hogy a felsoroltak 90%-a a sötét oldalon van  :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Feldin

Tomo chan!!!!!!
Aztán Da Capo-ból Mako chan, Twins-bõl Mina, de inkább a futó barátnõje :), aztán... ano... Shiroi segíts egy kicsit! Nem jutnak eszembe a nevek! Te meg úgyis tudod :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: FeldinTomo chan!!!!!!
Aztán Da Capo-ból Mako chan, Twins-bõl Mina, de inkább a futó barátnõje :), aztán... ano... Shiroi segíts egy kicsit! Nem jutnak eszembe a nevek! Te meg úgyis tudod :D
Futaba-chan, Motoko-chan, Rin-chan (mindenki chan :D) ;)

Feldin

Quote from: TriviFutaba-chan, Motoko-chan, Rin-chan (mindenki chan :D) ;)
Hai hai! Arigatou! De még tuti van... :D (persze tuti õk is chan-ok :))
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: ShiroiTrivi: hehe, ezt kihagytad - Miina barátnõje Yuuka Yashiro .
Mert nem is tudtam, hogy Feldinnek tetszett az a csaj :)

Titkos

Ha már a "-chan"-oknál tartunk, akkor megemlíteném Shampoo-chan-t és Lum-chan-t. :hopp:
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Titkos

Quote from: BruceUpsz... így visszanézve kicsit rémisztõ, hogy a felsoroltak 90%-a a sötét oldalon van  :rolleyes:
Jah, pont ellentétes lett, mint az enyém: nekem a 90%-a "jó" vagy "semleges" szokott lenni, de a Slayers-bõl speciel pont Xellos-ra tenném le a voksomat. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Manu

Mugen, Jin, Fuu - Samurai Champloo :jee:  :haha: