Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Tud valaki jó német vagy angol fórumot? Már csak nyelvgyakorlásból (meg kíváncsiságból (meg megkérdezni, hogy milyen az EUban :D )) is...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Quote from: FeldinHát én is egy sorozatot szoktam nézni egyszerre.
De mondjon nekem vki egy embert aki a Ranma-t egybe nézte meg és nem nézett közbe mást!!!

Jelen :D :D Bár volt benne 1 kis kavarodás 2 részt nem sikerült elinditani igy azokat kihagytam és késöbb potoltam csak. Ja és most jut eszembe még az OVA-kkal nem végeztem. Legalább lesz mit nézni amig lejön Noir.

Quote from: norikomás: ti néztetek már winamp-al animét? Tök jó! Nem is kell a letöltésre várni, egyből ott van!  persze a minőség nem a legjobb, és azt sem tudom befolyásolni, hogy mit adnak épp, de azért mókás dolog!

Igen de nem mindig mert állt azt kapom hogy fullon van és mindig a végét kapom és nem is olyan jó a netem hogy kisebb megszakításokkal menyen.

Más: aki végignézte a Mabutaho-t: az utcsó részben voltak kicsitt kockés részek?? Me nekem igen és addig nem akarom kiírni míg nem tom kijavítani.

noriko

Quote from: Lorenornoriko, neked nem hibás a 144. rész?Én akárhányszor letöltöm, és akármivel próbálom lejáccani hibás.... :beken:  :zen:
nemtom...úgy rémlik hogy azt usteam-ről szedtem, és nekem nem volt vele probléma. és sima windows media playert használok...
Xaga: ja igen, az is hátrány..nekem is volt már többször fullon..
ha a végét kapja el az ember, az legalább arra jó, hogy egy kis ízelítőt kapjon a sorozatból :)
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Én is több sorozatot nézek egyszerre. Hangulatfüggő vagyok. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Tradicionális japán harcművészet? Kendo+iaido együtt. Ennek már van vmi köze a víváshoz.  Hm. Az aikido későbbi, a judo-t nem tom. Talán a dzsudzsicu. De nem biztos.
De a nindzsucu az tuti. Tudom hogy nem dzs, de már leírtam.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Kilteh

Quote from: SoridanEgyébként... a Lodoss OVA-t egyhuzamban, felállás nélkül néztem meg... kétszer egymásután -_-"
Ezt az Inu Yasával is el tudod játszani? ;)  :lol:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Totya

Quote from: KiltehEzt az Inu Yasával is el tudod játszani? ;)  :lol:

Ha Kagome azt mondja neki SIT! akkor biztos megteszi   :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Itachi

Quote from: FeldinTradicionális japán harcművészet? Kendo+iaido együtt. Ennek már van vmi köze a víváshoz.  Hm. Az aikido későbbi, a judo-t nem tom. Talán a dzsudzsicu. De nem biztos.
De a nindzsucu az tuti. Tudom hogy nem dzs, de már leírtam.
A jiujitsu,az (most néznin fogtok...) amerikai..Csak a neve japán...Vicces mi?  :_piszka:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

Quote from: KiltehEzt az Inu Yasával is el tudod játszani?

Igen... katéter+infúzió, néhány fogpiszkáló a szemeimhez (kitámasztás), pár liter kávé (saját főzésű... ettől űrhajós lesz a pulzusod, bár nem szeretem) és mehet.  :D

Vóbert: úgy hat óra hosszú a Lodoss :) DE megérte ;)

Quote from: totyaHa Kagome azt mondja neki SIT! akkor biztos megteszi

SoriPofa vs. Anyaföld nem kedvez a tartós animenézési ingereknek :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Totya

Quote from: SoridanSoriPofa vs. Anyaföld nem kedvez a tartós animenézési ingereknek :)

De legalább a monitor előtt maradsz  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Soridan

No igen... így se csinálok sokminden mást. Legfeljebb alszok meg eszek :(

Edit: van valakinek Első Törvénykönyve MAGUShoz, amitől megválna? (Jó állapotban)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Bruce

Quote from: SoridanNo igen... így se csinálok sokminden mást. Legfeljebb alszok meg eszek :(

Edit: van valakinek Első Törvénykönyve MAGUShoz, amitől megválna? (Jó állapotban)
Egy animéző Garfield :)
ET-m meg van, de sajna (?) nem eladó... KMként igen nagy becsben tartom :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Soridan

Quote from: Bruce579Egy animéző Garfield :)
ET-m meg van, de sajna (?) nem eladó... KMként igen nagy becsben tartom :)

Fene...pedig nagy szükségem lenne rá.... jó áron  el tudnám passzolni :rolleyes: :T

Egyébként... Garfield? Hmm... kövér nem vagyok, de cinikus és rosszindulatú, és zabagép, és lusta és szép igen. ;)

Kalibur

Quote from: SoridanHmm... kövér nem vagyok, de cinikus és rosszindulatú, és zabagép, és lusta és szép igen. ;)
Argh... ez most komolyan de tényleg komolyan fájt ... :D
Jó hír viszont, hogy az önbecsülésed nem igényel fejlesztést :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Totya

Arrrrrrgggghhhhhhhhh most sikerűlt elszúrni egy zh-t. Én sötét humanoid rossz adatot helyettesítettem be az egyik képletbe és ezzel be is buktam a dolgot  :grrr:  fránya fizika.
Teacher Banzai!!!

Kilteh

Quote from: TotyaArrrrrrgggghhhhhhhhh most sikerűlt elszúrni egy zh-t. Én sötét humanoid rossz adatot helyettesítettem be az egyik képletbe és ezzel be is buktam a dolgot  :grrr:  fránya fizika.
Részvétem :( fizika? Erről a szóról valami ilyesmi jut eszembe:  :eek:  :morci:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

.Attila

Quote from: TotyaArrrrrrgggghhhhhhhhh most sikerűlt elszúrni egy zh-t. Én sötét humanoid rossz adatot helyettesítettem be az egyik képletbe és ezzel be is buktam a dolgot  :grrr:  fránya fizika.
Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study!Study! :D:D:D

Tiaro

Study:
Hát, nem is tudom. Amikor kb húsz óra pötyögés után a gépen egy (matematikai, logikai alapon nyugvó) függvény egy igen-nem eldöntendő kérdésre sorra a
-talán
-nem tudom
-Miért éppen tőlem kérdezed?
válaszokat adja, akkor az egyszeri infós kezdi egyre erősebben fejelgetni a monitort.

(Viszont már tudom, hogy lehet cirka tíz kilobyteos forrsákóddal 2-300 megás fileokat generálni. Egy egyszerű txt-kezelő függvény meg úgy hazavágta a 2+ -os AMD processzoridejét, hogy majdnem sírva fakadtunk... :D )

Menetrend:
fizika zh (amit már sikerült ma elszúrnom)
leadandó magvis,
leadandó C progi
leadandó AWK-shell script
számgéprendszerek zh
leadandó html
diszkrét matek zh
termelési rendszerek zh
aztán kezdődik az analízis, fizika, termrendszerek, szgrendszerek pótzh, majd vizsgák, szigorlatok...

I hate life.  :uzi:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Xaga

Sok sikert hozzá Tiaro, ehhez képest az érettségi tényleg kutyafüle :D Had kérdezzem meg hol és milyen szakon tanulsz???

Soridan

Gambare Tiaro! Sose add fel, az élet szép (vagyis ezt mondják...)

Totya: részvétem. C'est la life :T

Ma jól eláztam... szakadó esőben caplattam be.... brrr.

Kalibur: önbecsülés? Nyehe.... mondjuk úgy, hogy ez egy szégyentelen önimádási rítus volt, amivel mozgásban tartom magam,, amolyan dopping :)
És alássan megkövetlek szép hölgy, amiért akaratlanul fájdalmat okoztam, de az őszinteség a címerem :D (hmm, ez megintcsak elég szerénytelen volt :rolleyes:  :rotflol: )

Edit:
Elegem van :( Hajszálnyira vagyok az idegösszeomlástól. Az még hagyján, hogy zabolázás nélkül nem látok ki mögüle, de hogy Laokónként küzdjek vele, mint holmi tengeri kígyóval... hát ez már sok. Kis híján ollót ragadtam. Hajnalra pihentem csak ki a harc fáradalmait... pfff... :T
Csak ki kellett öntenem a lelkem :D

Kvikveg

Szia Tiaro!

Csak hogy vigasztaljalak: /nem vagy egyedul/
Nekem ugyan mar nincsenek zh-im, de vizsgaidoszakban szeretettel varnak a kovetkezok:
Analizis szigorlat /anal, funkanal, komplex, stb.../
sztohasztikus folyamatok - a kedvencem!
meg 2 nehez vizsga, de azok legalabb kidolgozott tetelekkel
eees lazitasnak egy kis logika+halmelm.

Sirjunk egyutt!  :beken:  :hehe:  :rotflol:  :grrr:

Megehtunk egyutt a Lipotmezore idegosszeomlassal.  :lol:

Tenyleg milyen szakon vagy hol?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

ignus

Go-go Tiaro és mindenki akinek szüksége van rá! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Képgyűjtősök figyelem!

Szereztem olyan programot, ami duplikátumokat keres, és jó is, személyes tapasztalat. Kb. 5000 kép közül kikeresni a duplikátumokat ugyebár elég nehéz, ezért jó ez a progi. Érdekel vkit?

Xaga

Quote from: TriviÉrdekel vkit?

Persze, hallgatlak

.Attila

Quote from: XagaPersze, hallgatlak
A program neve NoClone. A 3.0.5-ös verziót kell keresni, mert még csak arra van crack. Innen letölthető: http://download.terminal.hu/.
Cracket meg tudjátok, hol kell keresni.

Kalibur

Quote from: SoridanKalibur: önbecsülés? Nyehe.... mondjuk úgy, hogy ez egy szégyentelen önimádási rítus volt, amivel mozgásban tartom magam,, amolyan dopping :)
És alássan megkövetlek szép hölgy, amiért akaratlanul fájdalmat okoztam, de az őszinteség a címerem :D (hmm, ez megintcsak elég szerénytelen volt :rolleyes:  :rotflol: )

Hmm, hát ha ezt így vesszük, meg van bocsájtva az eset :D (bele úgyse halok... :rolleyes: :D)
QuoteEdit:
Elegem van :( Hajszálnyira vagyok az idegösszeomlástól. Az még hagyján, hogy zabolázás nélkül nem látok ki mögüle, de hogy Laokónként küzdjek vele, mint holmi tengeri kígyóval... hát ez már sok. Kis híján ollót ragadtam. Hajnalra pihentem csak ki a harc fáradalmait... pfff... :T
Csak ki kellett öntenem a lelkem :D
Megértelek... az utsó 2 hetem nekem is röhejes lesz... De azért csak küzdj, jó lovag ;)
Oh, mielőtt elfelejteném: Ha van időd, nem firkantanál a lovagodról egy egészalakos állóképet? Szeretném felhasználni egy ötletemhez, persze csak ha nem sért meg...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

Ide írom, mert ide mindenki szokott járni:

Megjelent PS2-re a .hack !!! Ez RPG, és van hozzá egy 45 perces bónusz Anime DVD. Teljes címe: .hack Infection. 23-án jelent meg (a Konzol Stúdióban legalábbis).
Vki olvasott róla, hogy milyen? Akarok venni nemsokára egy PS2-t, és lehet, hogy akkor ezt veszem meg hozzá először.

edit: itt a játék hivatalos oldala: .hack Infection
(engedjétek a pop-up-ot)

Itachi

Quote from: TriviIde írom, mert ide mindenki szokott járni:

Megjelent PS2-re a .hack !!! Ez RPG, és van hozzá egy 45 perces bónusz Anime DVD. Teljes címe: .hack Infection. 23-án jelent meg (a Konzol Stúdióban legalábbis).
Vki olvasott róla, hogy milyen? Akarok venni nemsokára egy PS2-t, és lehet, hogy akkor ezt veszem meg hozzá először.

edit: itt a játék hivatalos oldala: .hack Infection
(engedjétek a pop-up-ot)
Mint tudod a .hack egy tetralógia. Még van 3 része.Kb. ennyit tudok róla. :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

Quote from: TriviIde írom, mert ide mindenki szokott járni:

Megjelent PS2-re a .hack !!!

A gamefaqs-en már 4 részhez van leírás. Ez most akkor az európai verzió akar lenni? :confused:

ismertetö az elsö részröl (angol tudással rendelkezök elönyben :D)