Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

krisz07

rendben, bocsi, tudod, nem nagyon tudok fórumozni, vagyis nem szoktam, és nem értek ilyenekhez, hogy spam.
több helyre nem dobom ki. ha moderátor olvasná a postot, akkor döntsön ő, hogy honnan törli .

.Attila

Quote from: krisz07 on 2009-03-30, 14:13:35
És még egy újdonság, nem tudom ki ismeri-e a HD résznézést. Ez is lenne természetesen, mivel én találtam fel a magyaroknál elsőnek ^^

Utóbbi mondatod alapján saccra 16-17 éves lehetsz max.
Mi az, hogy HD résznézés?

krisz07

majdnem, 15 leszek októberben, és már most értek a phphoz.
és olyan, h van egy lejátszó, és a rész full minőségben van, és ha kinagyítod nagy képernyőben, akkor nem akadozik.

.Attila

Quote from: krisz07 on 2009-03-30, 14:21:32
majdnem, 15 leszek októberben, és már most értek a phphoz.
és olyan, h van egy lejátszó, és a rész full minőségben van, és ha kinagyítod nagy képernyőben, akkor nem akadozik.

Mármint nálad nem akadozik. Az én gépem egyébként sem bírja a HD-t, de ez egyéni probléma.
Sok sikert az oldallal, de azért egy tanács: ne hangoztasd, hogy milyen cool arc vagy te, mert ezt-azt te találtál ki. Az emberek allergiásak ilyesmire.

Quoteés már most értek a phphoz

Ez dicséretes, de erre ugyanaz vonatkozik, mint az előzőre.

Rounin

Na, már jól indul a napom. :lul:

krisz07

persze nem szokásom, de valamivel meg kell magyaráznom, hogy miért is hiheted, hogy annyi vagyok, meg oldalt indítok, mivel azt php tudás nélkül nem ajánlott.

motifator

Wow, Attila, a türelmed irígylésre méltó.
Én inkább nem válaszolok, most, hogy olvastam a további hozzászólásait. Nem volna értelme, csak felhúznám magam, pedig általában nem szoktam. Inkább megpróbálok én is röhögni rajta.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

krisz07

Hmm, ez vicces, valahogy mindenki csak röhög rajtam ... most mit vétettem?

Nakedape

én, értem, h szórakoztató ( bocs  :angyali: ), de azért lássuk, be, hogy illedelmes, érdemben reagáló a felvetésekre (pl,  h ne sok helyre rakja). tehát azért nem kell bántani imho

Quote from: krisz07 on 2009-03-30, 14:35:31
Hmm, ez vicces, valahogy mindenki csak röhög rajtam ... most mit vétettem?

te szemszögeből :öreg cinikusak találkoznak a  fiatal hévvel. más szemszögből más.. nno

de ne vedd fel, nem ilyenek azokkal akit bántani akarnak :D:D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

krisz07

akkor én még jobban jártam ...

Fazék

doki mondja menjek szépen szemészetre, gondoltam naívan akkor mostan bejelentkezek. bemondom a taj-számomat, mondja ok, aztán hallgat egy fél percig legalább, már-már azt hinném, hogy el is feledkezett rólam, de megszólal: május 15. 15 óra megfelel? hát nem akartam hinni a fülemnek, vissza is kérdeztem, hogy jól hallottam-e, de sajnos igen :haha:
azért rohadtul kíváncsi lennék rá, hogy ha még mindig meglenne az "átkozott csúnya rossz" vizitdíj, abban az esetben mikorra kaphattam volna időpontot :)

sirtomi

Mindig ilyen időpontokat akarnak adni, de mikor fater megmutatta a duplájára dagadt könyökét amit mozgatni sem tudott akkor lett időpont aznapra, fél órán belül. Doki ki tudott jönni a kávézóból egy vizsgálat erejéig :)

Fazék

Quote from: sirtomi on 2009-03-30, 14:45:29
Mindig ilyen időpontokat akarnak adni, de mikor fater megmutatta a duplájára dagadt könyökét amit mozgatni sem tudott akkor lett időpont aznapra, fél órán belül. Doki ki tudott jönni a kávézóból egy vizsgálat erejéig :)
nekem egy szemnyomás-mérést írtak elő, nem hiszem hogy ez olyan sürgős lenne, hogy a sürgősségi helyeket elfoglaljam.
(él bennem egy olyan naivitás, miszerint elhiszem, hogy tényleg csak a sürgős eseteknek adják ki az ilyen helyeket)
beutaló amúgy mennyi ideig érvényes? csak mert ma kaptam és bennem ilyen 30 napos érvényesség él, ami persze könnyen lehet téves...

Darkstar

öö háth, animekkel. Azon belül letöltés, és nézés. mint mindenhol xD
Fordítani jelenleg a Naruto Shippuuden Anime, és Mangára gondoltam, de ha többen vagyunk lehetne persze többet is, Bleach, stb...
És még egy újdonság, nem tudom ki ismeri-e a HD résznézést. Ez is lenne természetesen, mivel én találtam fel a magyaroknál elsőnek ^^
With all due respect
1, Ugye tudod, hogy ha licenszelt animéket akarsz letöltésre felkinálni / elérhetővé tenni, gyorsan seggberúgnak érte
2, Mi az hogy "magyarok között" te "találtad fel" elsőnek?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Fordítani jelenleg a Naruto Shippuuden Anime, és Mangára gondoltam, de ha többen vagyunk lehetne persze többet is, Bleach, stb...
Véletlenül lol topicba keveredtem? :D

NLZ

Quote from: Darkstar on 2009-03-30, 15:50:22
With all due respect
1, Ugye tudod, hogy ha licenszelt animéket akarsz letöltésre felkinálni / elérhetővé tenni, gyorsan seggberúgnak érte
Énis tizenöt vagyok, és én találtam fel a magyaroknál elsőnek a 2/10es trollkodást ^^
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-03-30, 16:11:43
Quote from: Darkstar on 2009-03-30, 15:50:22
With all due respect
Énis tizenöt vagyok, és én találtam fel a magyaroknál elsőnek a 2/10es trollkodást ^^

1/10

Én

Mér, ez most jó volt :D

Bicskei

hajnalban sikerült visszatérnem albániábol...
hát ez valami nagyon komoly volt :Kiraly:
Ultras liberi

Makos

Quote from: NLZ on 2009-03-30, 16:11:43
:facepalm:

Jól kezdődik a délutánom :D

Bicskei: Üdv újra itthon :D

SaiyaGin

Quote from: Én on 2009-03-30, 16:23:52
Mér, ez most jó volt :D

Lásd, milyen nagylelkű vagyok, legyen most az egyszer igazad.  :D

Bicskei: üdv ismét a fedélzeten!

Moha

Quote from: sirtomi on 2009-03-30, 14:45:29

Nekem erről ez a vicc jutott eszembe:

QuoteAmerikában egy lakó este kinézett az ablakon, és azt látta, hogy sötét alakok pakolják ki a garázsát. Kétségbeesetten hívta a zsarukat, a válasz azonban ez volt:
- Bocs, most nincs szabad járőrkocsink, amit azonnal oda tudnánk küldeni. Majd ha lesz, akkor odamegy valaki, és megnézi, mi van.

Az ember fogta a fejét, de nem volt mit tennie. Letette a kagylót... Aztán gondolt mégis egy merészet, és tárcsázott újra:
- Halló, rendőrség? Én vagyok az előbbi bejelentő, akinek azt mondták, hogy majd később kiküldenek egy kocsit. Csak azt akartam mondani, ne fáradjanak, már lelőttem a betolakodókat!

Fél percen belül tele volt a környék zsarukkal. Úgy villogott az utca, mint egy hatalmas karácsonyfa. Persze, mellesleg elfogták a tolvajokat is. A jegyzőkönyv felvétele közben az egyik nyomozónak feltűnt valami, és firtatni kezdte az ügyet a lakónál:
- De, uram, mintha azt mondta volna a telefonban, hogy lelőtte őket...
- De, biztos úr, maguk meg mintha azt mondták volna a telefonban, hogy pillanatnyilag egyetlen szabad járőrkocsijuk sincs...

.Attila

Quote from: krisz07 on 2009-03-30, 14:28:43
persze nem szokásom, de valamivel meg kell magyaráznom, hogy miért is hiheted, hogy annyi vagyok, meg oldalt indítok, mivel azt php tudás nélkül nem ajánlott.

Meg kell magyaráznod? Hogy "te találtad fel Mo.-on a HD résznézést"? Meg hogy "te még csak 15 vagy, de már tudsz php-zni? Ezek teljesen irreleváns infok (irreleváns, azaz semmi közük az egészhez), nem is kérdezte senki (senki nem feltételezte, hogy 15 évesen ne lehetne php nyelven programozni), ezzel csak dicsekedni próbáltál, aminek kvázi nagyképűsködés érzete van. Én erre tanácsoltam, hogy ne tedd. Persze dönthetsz úgy, hogy nem fogadod meg a tanácsot.

Squazee2005

Gondolom, ha ezek után megkérdeném a magam 22 és fél évével mi az a php akkor légneművé válnék.  ^^"

Nakedape

Quote from: Squazee2005 on 2009-03-30, 17:45:52
Gondolom, ha ezek után megkérdeném a magam 22 és fél évével mi az a php akkor légneművé válnék.  ^^"
á, én szám sok vagyok és azon biztos tudással, hogy ez a  players handbook rövidítésének elgépelése , még mindig életben hagytak és megbecsülnek itt

Squazee2005

Ha nem is az életben maradási esélyeimet, de az abban való hitet növelted.  :D

Rounin

Ugyanmár, nem az alapműveltség része, miért kövezne érte halálra bárki is. :angyali: (én sokáig csak hallottam róla, hogy létezik valami rituálészerűség ilyen néven, amit egyes ismerőseim előszeretettel emlegettek fel, de még nem végeztem kondérban =3)

kikuchiyo

Nem nagyon akartam ezt felemlegetni, de ez az eset is megmutatja, hogy mi a baj a fórummal és miért tartunk ott, ahol tartunk. Megjelenik egy fiatal, kicsit talán naiv és tapasztalatlan kolléga, és be szeretne kapcsolódni a fórum életébe, de esélye sincs, mert azonnal lehurrogjátok, kiröhögitek és a földbe döngölitek. Pedig csak annyi a bűne, hogy fiatal, és ki akarta próbálni az ötletét a nyilvánosság előtt. Nem lehetne egy kicsivel több türelemmel, empátiával?
Failure is the default option

Rounin

Too obvious.

Nakedape

Quote from: kikuchiyo on 2009-03-30, 18:39:43
Nem nagyon akartam ezt felemlegetni, de ez az eset is megmutatja, hogy mi a baj a fórummal és miért tartunk ott, ahol tartunk. Megjelenik egy fiatal, kicsit talán naiv és tapasztalatlan kolléga, és be szeretne kapcsolódni a fórum életébe, de esélye sincs, mert azonnal lehurrogjátok, kiröhögitek és a földbe döngölitek. Pedig csak annyi a bűne, hogy fiatal, és ki akarta próbálni az ötletét a nyilvánosság előtt. Nem lehetne egy kicsivel több türelemmel, empátiával?
túl sok időd van :D :D