Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

sirtomi

Én se értem :)

Damnatus

NLZ

Egy randa emós lány randán néz és pózol két papírfecnivel a kezében. Lehet az a két papírfecni a poén kulcsa?

Alvásprobléma ftw. Bár mostanában sikerült az akaraterőmmel elérnem, hogy lefeküdjek hajnali 1kor. :D
[reserved]

Ramiz

Voltam angol felső nyelvvizsgán. Levélbe beleírtam a Ghost in the Shell-t egy internettel kapcsolatos idézet segítségével (>> "The net is vast and limitless..." - quoted from... <<) Spreading the Word!!! :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

"Sajnálattal értesítjük" stb.
Failure is the default option

SaiyaGin

Én

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-17, 14:06:43
kikunak melyik cím jár ki lassan? A valóság talajára visszarángató, vagy a bizakodást szétzúzó entitás?
Esetleg egy rövidebb: pessimist fag :D

Flaser

SNAFU Generator/General
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kvikveg

Miert en nemet nyelvvizsgan a Yamada csaladrol rizsaztam. A tema nem garancia a bukasra.
Kerdes hol volt nyelvvizsgan? :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: Én on 2009-04-17, 15:41:27
entitás
Szóval Kiku jellemzők összessége? :D

Rounin

Member

Emberre vonatkoztatva még nem hallottam. :p Vagy az entity-ből indultál ki, Te?

.Attila

Vidámpark jó volt :jee:
Van egy-két komolyabb berendezés, pl. a T-Rex, kapaszkodni kell rendesen, kicsit meg is húzódott a bal karomban egy izom.

Bicskei

Hogyan biztosítsunk egy egészséges őrültségi szintet:
1. Ebédidőben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit.
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövő posta.
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggőségből, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Az összes csekkednek a "megjegyzés" részébe írd be, hogy "szexuális szolgáltatásokért".
7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
8. Ne hasznalj ekezeteket.
9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek.
11. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
12. Az operában énekelj együtt a darabbal.
13. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.
14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.
15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
16. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!"
17. Amikor kifelé mész az állatkertből, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"
18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikőtöktől meg kell válnunk.
19. Küldd el ezt mindenkinek, akire ráfér egy kis röhögés.
Ultras liberi

Member

Quote from: Bicskei on 2009-04-17, 19:11:24
This has made my day. :lul: :lul:
Quote5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggőségből, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Az összes csekkednek a "megjegyzés" részébe írd be, hogy "szexuális szolgáltatásokért".
16. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!"
:jee:

Rounin

Zen

7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
17. Amikor kifelé mész az állatkertből, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"
18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikőtöktől meg kell válnunk.
WIN :Kiraly:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Mondtam már, hogy legközelebb akkor szólhatsz be nekem, amikor postolod a szakállas képeket magadról? :D

On a different note:
felébredős rémálmom volt. Tanács: SOSE aludj el délután, egy pohár szar bor után, ha kialvatlanságod van! ezek a rövid, kétórás 9ngyilkosság-túrák a legmélyebb, legnyomasztóbb álmaidat hozzák elő (faterommal álmodtam kiabálósan felébredőset :zomg: milyen gyerekkorom lehetett? miért emlékszek olyan kevés dologra? miért arra végződött az álmom, hogy futok a sivatagban, újra és újra elesek, és mindig egy csörgőkígyóra, és küzdök az életemért, nehogy megharapjon??? :zomg: ). És még fáradtabb is vagyok, és fáj a fejem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Aludtam egyet délután, és azt álmodtam, hogy egy csörgőkígyó vagyok a sivatagban, és éhes voltam, és egy embert akartam megmarni, de futott, aztán eltűnt Aztán tudtam, hogy így éhen fogok halni, és felébredtem. :D

Member

Nekem is beteg álmaim voltak reggel, mindjárt 3. Még Freud is beszarna pártól. De nekem ezek mindennaposak. :)

Makos

Quote from: Ramiz on 2009-04-17, 19:38:32

Mondtam már, hogy legközelebb akkor szólhatsz be nekem, amikor postolod a szakállas képeket magadról? :D

On a different note:
felébredős rémálmom volt. Tanács: SOSE aludj el délután, egy pohár szar bor után, ha kialvatlanságod van! ezek a rövid, kétórás 9ngyilkosság-túrák a legmélyebb, legnyomasztóbb álmaidat hozzák elő (faterommal álmodtam kiabálósan felébredőset :zomg: milyen gyerekkorom lehetett? miért emlékszek olyan kevés dologra? miért arra végződött az álmom, hogy futok a sivatagban, újra és újra elesek, és mindig egy csörgőkígyóra, és küzdök az életemért, nehogy megharapjon??? :zomg: ). És még fáradtabb is vagyok, és fáj a fejem.

Ez az álom azt jelenti hogy hamarosan egy macska meg fogja nyalni a kislábujját...

Moha

8. Ne hasznalj ekezeteket.
Copyright by Kvikveg :)
Ezt tök lol volna élőben előadni. :D

Én

Én is szunyáltam délután, de én csak a péntek délutánomat szúrtam el vele. Shit sux.
Valaki másnak okozott gondot a dózsánál a metrós fail rajtam kívül? Én késtem vagy fél órát, de a tanár ugyanavval a metróva já, és többet késett :D
Amúgy mi volt pontosan? Reggel a rádióban valami robbanást hallottam, aztán suliban azt, hogy belement az egyik metró a másikba.

Kuroi Tenshi

ez már egy pár kört megtett az intarwebzen, ne mondjátok, hogy még nem
hallottátok...

Quote from: Ramiz on 2009-04-17, 19:38:32

hm... pix for teh lulz, poast them nao!

---o---

most nemrég értem haza céges outingról.
Ez a gokart poénosabb, mint gondoltam. Ahhoz képest, hogy most
vezettem életemben először (in b4 lulz), ezt a többiek el sem akarták
hinni -- ugyebár a sok szimulátor gépen... viszont a hülye ülés jól
megnyomta a gerincem, kicsit bedagadt az a környék.
A késő délutáni ebéden ismét bebizonyosodott, hogy bár nem
mondanám magam nagyivónak, mégis sokkal jobban bírom a piát,
mint ezek a mai fiatalok szobakocka fejlesztők. Miután már
nem üres gyomorra ittam, azután én már józanodtam, hiába csorgott
le 2.5-3dl pálesz a torkomon, míg ők csak egyre részegedtek lefelé...

gb2szakdoga. Na majd holnap meglátom, hogy miket írok ilyen állapotban...

Cloud

Quote from: Én on 2009-04-17, 21:34:11
Én is szunyáltam délután, de én csak a péntek délutánomat szúrtam el vele. Shit sux.
Valaki másnak okozott gondot a dózsánál a metrós fail rajtam kívül? Én késtem vagy fél órát, de a tanár ugyanavval a metróva já, és többet késett :D
Amúgy mi volt pontosan? Reggel a rádióban valami robbanást hallottam, aztán suliban azt, hogy belement az egyik metró a másikba.

Metrós fail? Mi  volt? Nem hallottam semmit. Bár én csak keleti-ig utazok reggelente. :D

ed:
Megtaláltam:
http://index.hu/bulvar/2009/04/17/szandekos_gyujtogatas_miatt_eghetett_a_metro/

Én

Lol index: url-ben szándékos gyúltogatás, cikkben műszaki hba. :D
Ezek szerint 3. verzió volt... Kösz a cikket

Próféta

Quote from: NLZ on 2009-04-17, 11:43:53
Egy randa emós lány randán néz és pózol két papírfecnivel a kezében. Lehet az a két papírfecni a poén kulcsa?
Ez jut róla eszembe: http://www.madeindesign.com/imgzoom-Psy-shirt-love-femme-Pa-Design-refpa85t1l.jpg
De ezzel sem vagyunk közelebb.

Én: ja, ezen nagyot néztem én is :)

Fazék

ahogy ennyit dumáltok róla, foglalkoztok vele, egyre tökéletesebb WTF képnek érzem :haha:
hibátlanul ontopic-ká varázsoltátok a sok találgatással, stb :D

Tycho

Quote from: Fazék on 2009-04-17, 22:08:04
ahogy ennyit dumáltok róla, foglalkoztok vele, egyre tökéletesebb WTF képnek érzem :haha:
hibátlanul ontopic-ká varázsoltátok a sok találgatással, stb :D
én törölném onnan, sehogy se való oda, akárhogy keresik páran a megfelelő értelmezést (PROTIP: nincs) :D ez olyan, mintha párkapcsolatok topicba postolnék egy játékról és kielemeznétek a magánéletem a postból kiindulva... attól még nem lenne ontopic a postom :ejnye:

Kuroi Tenshi

Faszomat vagytok ennyire kiakadva egyetlen kép miatt.
Az utolsóak közül nekem Makos képe nem jelenik meg, Én
mad pussy képe max vicces, a dudás meg semmi Dizzy
Gillespie-hez képest (ő viszont durván néz ki, vékony,
hosszú arc, aztán nagy levegő, fújja a trombitát, és a
pofazacskója mint egy béka felfúvódik). Mégse verem itt
a nyálam, hogy "WTF? Ez nem WTF!" :hehe: