Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

Quote from: Zen on 2009-06-02, 15:51:09
This thread made me lol
QuoteThere are 10 types of people in the world, those who understand ternary, those who don't, and those who think it's binary.
Ez jooo. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-06-02, 16:01:05
Quote from: Zen on 2009-06-02, 15:51:09
This thread made me lol
QuoteThere are 10 types of people in the world, those who understand ternary, those who don't, and those who think it's binary.
Ez jooo. :)
megzavarodtam, de ok
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Xzone

Makos

Ha jól sejtem, a legelsőre gondoltál :D

motifator

Quote from: Xzone on 2009-06-02, 19:31:41
OK, nekem ilyen KELL:

http://www.sankakucomplex.com/2009/06/02/konata-on-your-penis-lucky-star-pantsu-quality/
Bazz, vajon milyen lehet egy ilyenben felszedni egy csajt. Hazaviszed, elkezditek egymást vetkőztetni, és akkor Konata kimosolyog a nadrágból. A lányka reakcióját komolyan le kéne videózni és mehetne fel a youtube-ra :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Moha

Quote from: motifator on 2009-06-02, 20:13:40
Bazz, vajon milyen lehet egy ilyenben felszedni egy csajt. Hazaviszed, elkezditek egymást vetkőztetni, és akkor Konata kimosolyog a nadrágból. A lányka reakcióját komolyan le kéne videózni és mehetne fel a youtube-ra :D
Előtted a pálya!  :hopp:
Csak aztán majd linkeld be nekünk is.  :hehe:

SaiyaGin

Draconire

Tycho

Drukkoljatok! Mégis behívtak egy last minute állásinterjúra :whoah:

Zen

A személyid legyen veled.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

Quote from: Tycho on 2009-06-03, 12:42:11

bróker? :D

najó mire?

druck

.Attila

No, egy álláskereső sorstárs.
Hajrá :jee:

Quote from: Zen on 2009-06-03, 12:50:40
A személyid legyen veled.

?

Zen

Druckolunk, mint Kyle Reese a Terminátort.

@.Attila: Really lame StarWars pun.
&fmt=1

Tycho

Quote from: Nakedape on 2009-06-03, 12:51:29

bróker? :D

najó mire?

druck

Pénzügyi tanácsadó már vagyok.... :redface: Kár, hogy nem az én kenyerem, ezért nem csinálom.

HA megkapom a helyet, akkor tech supportos leszek, amit részmunkaidőben az egyetem mellett is csinálhatok :jee:

Moha

Quote from: Tycho on 2009-06-03, 13:06:16
HA megkapom a helyet, akkor tech supportos leszek, amit részmunkaidőben az egyetem mellett is csinálhatok :jee:
Welcome to the club! :D Ha megkapod a melót, készülj fel egy nagy adag facepalm-ra és ellenőrízd az idegeid teherbíró képességét! :P

Kvikveg

Eddig logtam a neten ejjel-nappal, most sajnos le kell gyoznom a fuggosegemet, es elmennem franciat es angolt tanulni. Eg veletek, este leszek.

Ezen meg mindig halalra rohogom magam, ha az egesz sorozatban ilyen dumak vannak, igy eloadva, akkor meg kell neznem.
http://www.youtube.com/watch?v=rd5lGzUSPGQ&NR
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-06-03, 13:34:17
Ezen meg mindig halalra rohogom magam, ha az egesz sorozatban ilyen dumak vannak, igy eloadva, akkor meg kell neznem.

Valóban jónak tűnik :)
A kommentektől viszont zárlatos lesz a gépem.

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-06-03, 13:45:22
Quote from: Kvikveg on 2009-06-03, 13:34:17

Valóban jónak a tűnik :)
A kommentektől viszont zárlatos lesz a gépem.
A kommenteket nem neztem.

...

francba meg mindig itt logok

Nakedape

http://vimeo.com/4504861

játéktopicba ne  járok, de ez jópofa, a streetfighter alap grafikai elemei, ha jól értem, tiszta atari egyesek szerint :)

Cloud

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2009-06-03, 18:36:09
Quote from: .Attila on 2009-06-03, 18:07:20
http://www.ize.hu/click.php?id=12072&url=http%3A%2F%2Fuzenetsouthparkbol.hu%2F
:D
Baszki ez nagyon  LOL.
Hallgassátok végig miket mond ha nem kattintotok semmire. :lul:
:lol: :lul:

edit:
[spoiler=Brrr]Mas: most azon gondolkodom, hogy a) gyogyszerallergiam van b) nem ettem/ittam eleget c) valami mas bajom van. Delutan total ki voltam utve, lement az osszes ver a fejembol, befekudtem az agyba angolozni, erre bealudtam ket orara, es utana is ki voltam utve. Most tesztelem a kajahianyt, benyomtam egy adag paprikas csirket es ittam ra egy rakas vizet. Holnap meg goto doki ha nem javul. :/
En, aki max meg vagyok fazva.  :zomg:
Mondjuk az is jo volt, amikor hetfo delutan beultem egy kad vizbe, amit minden szent idoben egyszer csinalok, erre amikor kiszalltam elore kellett hajolnom, mert az osszes ver kiment a fejembol, es kezdtem nem latni... le kellett fekudnom, mert nem birtam allni. Erdekes elmeny volt, de azert nem szeretnem rendszeresen kiprobalni.
Bar szerintem ezt a jelenseget mindenfele betegseg nelkul is produkalnam. Eljen a tul forro viz. XD
[/spoiler]

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-06-03, 18:54:02
Eljen a tul forro viz. XD

Főleg, ha elalszol benne és arra ébredsz, hogy görcsbe rándul minden lábujjad. :3x3:

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2009-06-03, 19:38:36
Eljen a tul forro viz. XD

Főleg, ha elalszol benne és arra ébredsz, hogy görcsbe rándul minden lábujjad. :3x3:
Ugh.  :eek:

Kuroi Tenshi

Erdekes elmeny volt, de azert nem szeretnem rendszeresen kiprobalni.

Nálam sajna elég gyakori, ha túl hirtelen kelek fel

Quote from: Rounin on 2009-06-03, 19:38:36

Nekem a hidegtől szoktak néha

Nakedape

:eek: :zomg:
jobbulást, meg vigyázzon magára mindenki!

Én pedig jelentkezzen be

NLZ

Sportolsz elégségesen?
[reserved]