Main Menu

MUonline

Started by phr0zen, 2004-05-08, 20:46:56

Previous topic - Next topic

ignus

Hogyan lehet questet csinálni? Mert ott van egy de fogalmam sincs hogy hogyan...
 És mi az a speare point vagy mi?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Chronos

Quote from: ignusHogyan lehet questet csinálni? Mert ott van egy de fogalmam sincs hogy hogyan...
 És mi az a speare point vagy mi?
Ha jól tudom, (és most ezt mégegyszer megerősítem: Ha jól tudom) akkor:

-Daviasban lévő nő a nyugati kijáratnál, papruhába van öltözve
-Vele kell beszélni, ha elérted a 150-es szintet
-Adni fog neked 1 quest-et (A király könyvét kell megtalálni, amit elvileg a Dungeonban droppol nagyon ritkán egy szörny)
-Egyes (privát) szervereken ez a könyv ingyen kapható a boltokban... :lol:
-"Megveszed" és visszaviszed neki, cserébe kapsz:
-10 spare point-ot és "elvileg" pénzt is
-A 10 spare point olyan mint a normál pont, amit minden szintnövésnél kapsz, szabadon felhasználható

Második quest:

-Ugyanahoz a nőhöz kell menni
-Újabb quest, karaktertől függően kell beszerezni 1 dolgot (pl: Tear of Elf, stb...)
-Szintén "megveszed" a "boltban"  :rotflol:
-Újra vissza, és jutalmad:
-Újabb 10 spare point
-Új kategória a karakteren belül, lásd:
Dark Knight --> Blade Knight
Elf --> Muse Elf
Dark Wizard --> Soul Master

Ezek az új kategóriák arra jók, hogy a legjobb techinkákat, legjobb spelleket, legjobb felszereléseket csak akkor viselheted/használhatod, ha ez a szint megvan... :)

Ennyit a questekről, ugyanis több egyelőre nincs... :rolleyes:

CHRONOS

Chronos

Ja igen, nem tudom, hogy tudtátok-e, de én már "kipróbáltam", hogy mi az a lila csík a mana mellett... :)
Nos, lehet, hogy hülyén fog hangzani, de az az akció pont...
Pl: Atlans ugye egy olyan világ, amit víz borít, itt csak úszni tudsz, és úszás közben az akció pontod folyamatosan csökken...
Ha leállsz az úszással, akkor újratöltődik...
Ha az akció pont a nullára ér, akkor nem tudsz úszni, és nem tudsz mágiát/speciális technikákat használni, amíg újra nem töltődött...
Ütni persze még mindig lehet veszteség nélkül... :)

Egy másik világban pedig (még én sem láttam) állítólag a levegőben lehet sárkányokkal repülni, és az is eszi az akció pontot... :)

Ennyi...

CHRONOS

Shadowolf

Quote from: ChronosHa jól tudom, (és most ezt mégegyszer megerősítem: Ha jól tudom) akkor:

-Daviasban lévő nő a nyugati kijáratnál, papruhába van öltözve
-Vele kell beszélni, ha elérted a 150-es szintet
-Adni fog neked 1 quest-et (A király könyvét kell megtalálni, amit elvileg a Dungeonban droppol nagyon ritkán egy szörny)
-Egyes (privát) szervereken ez a könyv ingyen kapható a boltokban... :lol:
-"Megveszed" és visszaviszed neki, cserébe kapsz:
-10 spare point-ot és "elvileg" pénzt is
-A 10 spare point olyan mint a normál pont, amit minden szintnövésnél kapsz, szabadon felhasználható

Második quest:

-Ugyanahoz a nőhöz kell menni
-Újabb quest, karaktertől függően kell beszerezni 1 dolgot (pl: Tear of Elf, stb...)
-Szintén "megveszed" a "boltban"  :rotflol:
-Újra vissza, és jutalmad:
-Újabb 10 spare point
-Új kategória a karakteren belül, lásd:
Dark Knight --> Blade Knight
Elf --> Muse Elf
Dark Wizard --> Soul Master

Ezek az új kategóriák arra jók, hogy a legjobb techinkákat, legjobb spelleket, legjobb felszereléseket csak akkor viselheted/használhatod, ha ez a szint megvan... :)

Ennyit a questekről, ugyanis több egyelőre nincs... :rolleyes:

CHRONOS

De igen a scroll of emperor quest, amit a játék elején kapsz. ;) Csak sajna egy bibi van ebben az egész papnős dologban: amint el kezdek vele beszélni a quest-ről, a játék szépen disconnect-el. Viva la bugs! :rolleyes: Az AG bar-on amúgy már régóta filózom, hogy mire jó, most már legalább ezt is tudom. :D

ignus

Én most 11es vagyok... hol fejlődjek, mit tanácsoltok? Duel mire jó?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Itachi

Quote from: ignusÉn most 11es vagyok... hol fejlődjek, mit tanácsoltok? Duel mire jó?
Én javaslom Noriát. Lorenciában az É K i részén van a bejárata. A duellel ki tucc másokat párbajra hívni. Ők vagy elfogadják vagy elutasítják. Ennyi. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Vóbert

Quote from: ignusÉn most 11es vagyok... hol fejlődjek, mit tanácsoltok? Duel mire jó?

Igen, valóban Noria a legjobb táphely... először kezd Bug Monsterekkel és Hunterekkel, aztán Agon és Forest Monster... aztán jöhetnek a Stone Golemek... ebben a sorrendben lehet elég jól fejlődni... akkor érdemes a következő párosra ugrani, amikor már szinte sebzés nélkül meg tudsz ölni adott szinten egy dögöt...

Egyébként mi a karaktered neve?
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shadowolf

Quote from: VóbertIgen, valóban Noria a legjobb táphely... először kezd Bug Monsterekkel

Az nem Beetle Warrior? :confused:

ignus

IgnusMM (fantasztikus mi? :D ). Már 14es vagyok... Párszor jöttek rohadék killerek... Na pl killerkedni mért jó? Én csak probaképp kinyirtam egy szerencsétlent... SE xp, se zseton... Kész butaság...

Vóbert

Quote from: ShadowolfAz nem Beetle Warrior? :confused:

De igen ;) bár nekem csak katicabogár ;)

Ja és örömmel jelentem be, hogy ki tudok nyírni már egy olyan pici golden dragon-t ... úgyhogy a mai naptól rendelkezem egy box of luck nevű itemmel :D :D :D Ügyi vagyok??? na? na? ügyi vagyok? :D Még mindig 2 hit vagyok neki, de ügyesen sikeredett a dolog...

Vóbert

Quote from: ignusIgnusMM (fantasztikus mi? :D ). Már 14es vagyok... Párszor jöttek rohadék killerek... Na pl killerkedni mért jó? Én csak probaképp kinyirtam egy szerencsétlent... SE xp, se zseton... Kész butaság...

Figyu... emiatt találták ki a nonPVP szervereket, melyek az 1-es és a 15-ös... ott nem tudnak kinyírni... egyébként meg vigyázz az öléssel... ha nem killert ölsz meg (piros) akkor a 3. után saját magad is killer leszel egy jó ideig... nem tudsz kereskedni... stb.
Viszont 3 piros killer megölése után elméletileg Hero leszel... ami nagyobb drop-ot jelent... igazából ezt phr0zen tudná elmondani...

phr0zen

Ha elkezditek ezt a privát szerveres dolgot,akkor én is szívesen csatlakoznék. ;)

Vóbert

Quote from: phr0zenHa elkezditek ezt a privát szerveres dolgot,akkor én is szívesen csatlakoznék. ;)

jó lenne, ha egy olyan szerver lenne, ahol mindenki magyar ;) milyen király lenne... a saját szerverünk... kár, hogy effective nem tudok segíteni a létrejöttében...

Shadowolf

Quote from: Vóbertjó lenne, ha egy olyan szerver lenne, ahol mindenki magyar ;) milyen király lenne... a saját szerverünk... kár, hogy effective nem tudok segíteni a létrejöttében...

Naja, se a gépem se a karim lvl-je nem stimmel ahhoz, hogy aktív szerepet vállalhassak benne. ^^" De a privát server dolgot akkor ha másért nem is, de phr0zen-ért elkezdjük. :D

Xaga

Hát ha TriumpH Bane-nak sikerálna összehozni egy servert az nagy király dolog lenne a Mujátékosoknak. Én esetleg egy részmunkaidős server admin szerepet be tudnék válalni habár nem tudom igazából mi lenne a feladatat amiért napi 1h-t kéne karbantartani.

ignus

Ujabb idiota kérdés... szerverváltás means új karakter? :(

Xaga

Quote from: ignusUjabb idiota kérdés... szerverváltás means új karakter? :(

Újabb idióta válasz: igen

ignus

És hogy lehet valaki assassin? mert láttam olyan is... Valami guild-es dolog? Meg láttam játékost aki úgy nézett ki mintha óriás lett volna... Nagyobb volt a többieknél... (nem golem). Ja és hogy lehet "kis állatokat" szerezni magad mellé?

Vóbert

Quote from: ignusÉs hogy lehet valaki assassin? mert láttam olyan is... Valami guild-es dolog? Meg láttam játékost aki úgy nézett ki mintha óriás lett volna... Nagyobb volt a többieknél... (nem golem). Ja és hogy lehet "kis állatokat" szerezni magad mellé?

Egy játékos sem assassin... az egy summonolt karakter... az elfek orb-okon keresztül tudnak summonolni különböző karaktereket maguk mellé... ez egyfajta varázslat nekik a küzdésben... irányítani nem tudják, de folyamatosan mellette van, és gyapja az ellent... azok az óriások, meg speckón kinéző valamik, mind-mind elfek varázsolta extra dolgok... karakter csak 4 féle van Dark Knight, Dark Wizard, Elf és Magic Gladiátor...
Vagyis ha nem vagy elf, akkor olyan állatod soha nem lesz ;)

Shadowolf

Quote from: VóbertVagyis ha nem vagy elf, akkor olyan állatod soha nem lesz ;)

Hacsak nem szerzel magadnak egy pacit, vagy egy dinót. :D

ignus: Wigle-ről Maya-ra és fordítva váltani tényleg csak új kari létrehozásával lehet.

ignus

Quote from: ShadowolfHacsak nem szerzel magadnak egy pacit, vagy egy dinót. :D

ignus: Wigle-ről Maya-ra és fordítva váltani tényleg csak új kari létrehozásával lehet.

És a kettő közötti külömbség? :) Ja és mi a teendő akkor ha 1st stage outlaw lettem, de nem akartam az lenni?

Shadowolf

Quote from: ignusÉs a kettő közötti külömbség? :) Ja és mi a teendő akkor ha 1st stage outlaw lettem, de nem akartam az lenni?

Hogy kik jáccanak rajta. :D Nekem úgy tünt a Maya-n leginkább németek vannak, míg a Wigle-n angolok, spanyolok (brr), nomeg mi. :hopp: Elvileg ha nem bántasz több ártatlant (rossz ignus, rossz :p), egy idő után elmúlik. ;)

Chronos

Quote from: Xagahabár nem tudom igazából mi lenne a feladatat amiért napi 1h-t kéne karbantartani.
Szerintem az sql adatbázisról készíteni egy biztonsági másolatot... :)

CHRONOS

TriumpH BanE

nah tehát az van kész a szerver hehe mármint ha lenne host menne majd a beta után hivatalosan is megnyitom ha minden jólmegy......

Magyar version is készül ha mintden igaz és ku*** nagy szerencsénk lesz mire megnyitom a gammot addigra kész is lesz  :lol:

az átlag szerverek p3 800 256 ram-on mennek
annyi a szép hogy d: meghajtón kell neki lennie a proginak hehe és ott is kell kb 1mb windows page file lol.... Nálam megy a szerver szal üzeneteket még mindig várom miket szeretnétek és hogy

muonline@primposta.com

Feldin

Quote from: TriumpH BanEnah tehát az van kész a szerver hehe mármint ha lenne host menne majd a beta után hivatalosan is megnyitom ha minden jólmegy......

Magyar version is készül ha mintden igaz és ku*** nagy szerencsénk lesz mire megnyitom a gammot addigra kész is lesz  :lol:

az átlag szerverek p3 800 256 ram-on mennek
annyi a szép hogy d: meghajtón kell neki lennie a proginak hehe és ott is kell kb 1mb windows page file lol.... Nálam megy a szerver szal üzeneteket még mindig várom miket szeretnétek és hogy

muonline@primposta.com

Saját jó kis magyar server?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

TriumpH BanE

jah olvass vissza ott vannak a dolgok mi kellene már csak a szerver gép kell lol
mert nekem még menne de 10 játékosnál többet nem bírna a netem

Xaga

Quote from: FeldinSaját jó kis magyar server?

Hát igen van aki megengedheti magának hogy saját Mu servere legyen :D:D

Vóbert

Quote from: TriumpH BanEjah olvass vissza ott vannak a dolgok mi kellene már csak a szerver gép kell lol
mert nekem még menne de 10 játékosnál többet nem bírna a netem

Ezek szerint neked már csak a vas kellene... o_O nem rossz... :) ügyi vagy... egyébként a muonline.uw.hu készül, vagy már mennie kellene? mert még nem látok ott semmit...

Ja és mondj valamit, hogy mire vársz konkrétan ötleteket, mert fogalmam sincs, hogy mire gondolsz... őszintén szólva nekem csak arra lenne szükségem, hogy legyen egy hely, ahol lehet minden hacker nélkül jáccani... és már a globális game feltételei is jók lennének... semmi extrára nincs szükség... a lényeg a nagy lag nélküli, killerek nélküli, mindenféle hackerkedés nélküli tiszta játék... lehessen normálisan kereskedni, normálisan harcolni, esetleg duel... (bár még nemtom, hogy a duel-nek mi a lényege) ennyi ami számomra fontos... a többi már csak hab lenne a tortán ;)

TriumpH BanE

khmmm jah a vas kell máe csak Lol
PONTOSÍTOK A NET A nem jó mert lagos meg fos a szolgáltató most is ien 3-4 kb-vel megy lol aminek pedig menni kéne 70-80-al lol

az oldal most készül hehe majd lesz belőle valami XD csak idő kellene aki ebben tud segíteni design vagy akár el is vállalja annak hálás lennék :-) mert nem nagyon érek most rá lol (sok a munka kevés a szabadidő)

Chronos

Quote from: VóbertEzek szerint neked már csak a vas kellene... o_O nem rossz... :) ügyi vagy... egyébként a muonline.uw.hu készül, vagy már mennie kellene? mert még nem látok ott semmit...

Ja és mondj valamit, hogy mire vársz konkrétan ötleteket, mert fogalmam sincs, hogy mire gondolsz... őszintén szólva nekem csak arra lenne szükségem, hogy legyen egy hely, ahol lehet minden hacker nélkül jáccani... és már a globális game feltételei is jók lennének... semmi extrára nincs szükség... a lényeg a nagy lag nélküli, killerek nélküli, mindenféle hackerkedés nélküli tiszta játék... lehessen normálisan kereskedni, normálisan harcolni, esetleg duel... (bár még nemtom, hogy a duel-nek mi a lényege) ennyi ami számomra fontos... a többi már csak hab lenne a tortán ;)
Nekem elég lenne "csak" annyi, hogy a legjobb tárgyak a boltokban vannak...:)

CHRONOS