Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Selmo

Azt írták, vissza lett vonva a törvény.

A tökéletesség unalmas.

motifator

Ezt jó hallani.  :merci: Le vagyok kicsit maradva ebben a témában, bevallom.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Fazék

Quote from: Fazék on 2012-01-16, 18:32:11
Quote from: Nakedape on 2012-01-16, 18:15:27
contact us live help?
ja, éppen az van soron, de az a "live help" az azt jelenti, hogy kitöltök form-ot, aztán majd válaszolnak e-mail-ben, ha odáig jutnak :haha:
és megjött a magyarázat:

Chinese New Year - Spring Festival

szóval jan 17-től 28-ig Kínában a fű se nő :)

Kvikveg

Most voltam etteremben, ceg allta  :w00t: - La Pampa Aachen.... nyammmmmmmmmmmm! 10/10
Nagyon jol fuszereznek, ha nem 15-20EUR per kaja lenne mindennap mennek. De azert ennyi mert cserebe kivalo. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

>Elég kemény félév
>minden tárgy ötös, a legegyszerűbbnek várom az eredményét.
>négyes
>1 ponttal az 5ös alatt

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Két hármasom volt csak egész egyetem alatt, nagyrészt 5ös, itt-ott 4esek.
Felvettem egy szabadon választható tárgyat, csak úgy.
2es lett.

Darkstar

Kuss, tata.  :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Heh, most látom, hogy az FBI kinyírta a Megaupload-ot.  :zomg:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2012-01-20, 01:59:50
Heh, most látom, hogy az FBI kinyírta a Megaupload-ot.  :zomg:
HE??!

chilip

átestem életem első (és nagyon remélem utolsó) MR vizsgálatán ::)

[spoiler][/spoiler]

Cloud

Ezek szerint túlélted. ÉN még nem voltam ilyenen, milyen volt?

chilip

a koponyám vizsgálták, így a fejem rögzítve volt egy keretbe és egy csőbe voltam benn legalább deréktól felfele (többet nem érzékeltem :D ) => mozogni nem tucc és teljesen körbe vagy zárva. emellett marha hangos és olyan hangokat ad ki mintha nem vizsgálna téged hanem szórakozna veled az a szar

és az a 20 perc egy örökkévalóság amíg tart, de ki lehet bírni (főként csukott szemmel azt képzelve hogy otthon az ágyadban fekszel :P )

érdekesség hogy mikor rétegesen vizsgálta az agyam folyamatosan éreztem hogy hol tart egy bizsergető hullám képében ami lemezszerűen ment az agyamon  :zomg:

Xzone

Mai adag FAIL:

Kimentem cigizni, és nem azt a kabátomat vettem fel, amelyikben a kulcsom volt éppen. Ott álltam rövidgatyában és papucsban a körfolyosón (és még öngyújtóm sem volt)... Becsöngettem, és hamar rá kellett jönnöm, hogy nincs itthon rajtam kívül senki. A szomszéd laptopjáról kellett facebookon segítséget kérnem, és szerencsére az egyik lakótársam a barátnőjével még itt volt a közelben, így sikerült visszajutnom a lakásba.

Azért ez elég közel volt. Már csak ez az egy lakótársam volt Pesten. :eek:

Cloud

Végül is ha  nincs ott már senki, akkor hívsz egy szerelőt aki szétbarmolja neked a zárat. :D

Próféta

Quote from: chilip on 2012-01-21, 09:37:42
átestem életem első (és nagyon remélem utolsó) MR vizsgálatán ::)
Szabad szelíden érdeklődni, hogy erre miért volt szükség?
Gondolom nem azért vágtál bele, mert kerested az új élményeket.

Quote from: Xzone on 2012-01-21, 13:53:19
Mai adag FAIL:
Tanulság: szokj le.
Ja nem. Tanulság: már rég be kellett volna tiltani az olyan halálcsapda ajtókat, amelyeknek pontosan egyik oldala nyitható kulcs nélkül.

Cloud

Aki hekkkert akar játszani. :D

http://hackertyper.com/

Random írjatok be akármit.

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kraivan

Ha van időtök érdemes elolvasni. Szerintem a vád elég jogos. A magyar jogi útvesztőben várom az eredményt.

Mondjuk én csak megerősíteni tudom azt, h amikor fel kellett vennem a hitelt, és megkérdeztem h lehet-e frankban törleszteni, akkor azt mondták h nem. ha frankom van, akkor azt átváltják forintra, majd onnan vissza frankra, tehát nem éri meg.

Íme a cikk:
http://www.magyaresz.hu/jogsegely/jogsegely/145-szaz-milliardokat-kell-visszafizessenek-a-bankok-a-devizahiteleseknek

Illetve kicsit hosszabban: http://kaslerarpad.hu/

Kicsit hozzákapcsolódóan:
http://hvg.hu/gazdasag/20120120_kozszfera_kamattamogatas_arfolyamgat

/cheer

Cobra

Az a baj, hogy ez csak elsőfokú ítélet, aminek jelenleg Magyarországon semmilyen jelentősége nincsen.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Quote from: Cobra on 2012-01-22, 22:37:34
Az a baj, hogy ez csak elsőfokú ítélet, aminek jelenleg Magyarországon semmilyen jelentősége nincsen.
pontosan.

elsőként nekünk is meghozta az ítéletet a bíróság, hogy a jogtalanul, mindenféle engedély nélkül közös telken felhúzott épitményét el kell bontania kedves tulajdonostársunknak, aztán másodfokon semmissé tették az ítéletet, mert kiderült, hogy a helyi Önkormányzat által kiküldött hivatalnokok második kivonulásukkor a jegyzőkönyv mellé elfelejtettek fényképet készíteni a házról, így nem bizonyítható, hogy akkor is állt, vagyis az épület megmaradhat.

éljen a magyar jog! éljen! éljen!

persze fellebbezünk, de most meg azzal próbálnak lerázni minket, hogy ezzel már sajnos túl vagyok az akárhány éven, már elévült az ügy.

no comment.

de persze drukkolok a svájci frankos kezelési költségeseknek, hogy másodfokon is győzzenek, stb, stb és jogerőre lépjen az egész.
persze kitalálnának vmit cserébe a bankok, hogy akkor megszopatnak mindenkit cserébe még nagyobb díjakkal erősebb kutya baszik alapon...

Próféta

Quote from: Fazék on 2012-01-23, 00:06:39
persze fellebbezünk, de most meg azzal próbálnak lerázni minket, hogy ezzel már sajnos túl vagyok az akárhány éven, már elévült az ügy.
no comment.
IANAL de szvsz ez bullshit, mert:
Quote327. § (1) A követelés teljesítésére irányuló írásbeli felszólítás, a követelés bírósági úton való érvényesítése, továbbá megegyezéssel való módosítása - ideértve az egyezséget is -, végül a tartozásnak a kötelezett részéről való elismerése megszakítja az elévülést.
Szóval ha az eredeti perbefogás idején még nem évült el, és azóta folyamatosan perben álltok, akkor értelmezésem szerint továbbra sincs elévülve.

de persze drukkolok a svájci frankos kezelési költségeseknek, hogy másodfokon is győzzenek, stb, stb és jogerőre lépjen az egész.
persze kitalálnának vmit cserébe a bankok, hogy akkor megszopatnak mindenkit cserébe még nagyobb díjakkal erősebb kutya baszik alapon...
De legalább annyi előnye lehetne, hogy az a bank, amelyik az eladási/vételi árfolyam felcserélésével, vagy menet közben bevezetett és a kamattal összehasonlítható mértékű kezelési költséggel megtévesztette az ügyfeleit, ne kerüljön így versenyelőnybe azzal a (talán csak hipotetikus?) bankkal szemben, amelyik tisztességes volt és eleve ráírta a valódi kamatot az ajánlatára. Mert amíg ez nincs így, addig elég nagy nyomás lesz minden bankon, hogy ügyeskedjen.

Fazék

Quote from: Próféta on 2012-01-23, 00:48:46
no comment.
IANAL de szvsz ez bullshit, mert:
Quote327. § (1) A követelés teljesítésére irányuló írásbeli felszólítás, a követelés bírósági úton való érvényesítése, továbbá megegyezéssel való módosítása - ideértve az egyezséget is -, végül a tartozásnak a kötelezett részéről való elismerése megszakítja az elévülést.
Szóval ha az eredeti perbefogás idején még nem évült el, és azóta folyamatosan perben álltok, akkor értelmezésem szerint továbbra sincs elévülve.
tiszta sor, saját ismereteim szerint is így áll a dolog, ismét fellebbeztünk, és vszleg perújrafelvétel lesz, de szimplán az egész csak attól bűzlik rohadtul, hogy az illegálisan építkező gátlástalanul pénzeli a megfelelő személyeket, akik aztán ott tesznek be nekünk, ahol csak tudnak, mert mi olyan idióták vagyunk, hogy azt hisszük, hogy attól mert igazunk van, még jog szerint is megillet minket az igazság, ő pedig közben csak röhög a markába és halál nyugodtan lakik az építményében, miközben mi semmi egyebet nem csinálhatunk a teleppel közben. engedélyekre semmi esélyünk, kínunkban már vettünk oda egy lakókocsit (ami mobilizálható bármikor, mert persze különben ez is illegális lenne), harmadik telektárs meg néha lemegy sátrazni...

Darkstar

QuoteMegaupload – Closed
Fileserve – Stopped filesharing. You can only download your own files.
Deleting multiple files. Banning Premium accounts. Closed Affiliate Program.
Filesonic – Stopped filesharing. You can only download your own files.
Closed Affiliate Program. Changed server location Jan 22, 2012. Taken down it's Facebook page
Now using Digital fingerprinting. Files are being deleted as soon as uploaded (as Hotfile did).
VideoBB – Closed Affiliate Program.
Filepost – Started suspending accounts with infringing material (as Hotfile did)
Uploaded.t... – Blocked U.S. access.
Videozer – Closed Affiliate Program.
Filejungle – Owned by Fileserve (same as above). Testing USA IP addresses blocking.
Uploadstation – Owned by Fileserve (same as above). Testing USA IP addresses blocking.
4Shared – Deleting multiple files
EnterUpload - Down (Redirect)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2012-01-23, 13:21:19
QuoteMegaupload – Closed
Fileserve – Stopped filesharing. You can only download your own files.
Deleting multiple files. Banning Premium accounts. Closed Affiliate Program.
Filesonic – Stopped filesharing. You can only download your own files.
Closed Affiliate Program. Changed server location Jan 22, 2012. Taken down it's Facebook page
Now using Digital fingerprinting. Files are being deleted as soon as uploaded (as Hotfile did).
VideoBB – Closed Affiliate Program.
Filepost – Started suspending accounts with infringing material (as Hotfile did)
Uploaded.t... – Blocked U.S. access.
Videozer – Closed Affiliate Program.
Filejungle – Owned by Fileserve (same as above). Testing USA IP addresses blocking.
Uploadstation – Owned by Fileserve (same as above). Testing USA IP addresses blocking.
4Shared – Deleting multiple files
EnterUpload - Down (Redirect)

Call me when mediafire dies. [spoiler]That day I will cry.[/spoiler]

Darkstar

Állítólag ők is vadul törölnek...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

ez az amcsi IP blocking ez jól hangzik :D vicces lenne ha nem lenne elérhető amerikában a legfontosabb netes funkciók, sorra zárná ki őket mindenki

NLZ

És még anno nem értettem, hogy minek indul a Bayfiles oldal. :D
[reserved]