Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: TurboKHol élsz? Gyöngyösön még mindig 512/128.
Budapest.
Letöltés: 127 kB/s
Feltöltés: 20 kB/s

Moha

Quote from: TriviFeltöltés: 20 kB/s
He? Az nem lassú egy kicsit a letöltéshez képest?

.Attila

Quote from: MohaHe? Az nem lassú egy kicsit a letöltéshez képest?
Dehogynem. Míg a letöltést 100%-kal növelték, addig a feltöltést csak 25%-kal. Bár én a feltöltéseket amúgy a BME wlan-ján keresztül csinálom nagy részt, csak amv-ket töltök fel itthonról :)

TurboK

20k feltöltés?

CSEZDMEG

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

zsozso

Quote from: ShiroiCsak arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy ha használja valaki a Reputation-t, akkor írja oda legalább a nevét, csak hogy tudja az illetõ (címzett) : ki szereti ennyire?!  :)

Edit: még valami. Nem lehet azt megoldani, hogy ne csak az utolsó Reputation-t lássam, hanem többet is?
Nem csak 1 et latsz, hanem 5 ot. Sajnos csak kevesen hasznaljak.
Death is the only redemption

Moha

Quote from: zsozsoNem csak 1 et latsz, hanem 5 ot. Sajnos csak kevesen hasznaljak.
Legtöbbször annyit ír ki, hogy "You must spread some Reputation around before giving it to xy again." - Gondolom ez azért van, hogy ne lehessen egy ember olyan könnyen lehúzni, vagy felmagasztalni. De hogy is van ez pontosan?
Amúgy ez a reputation nem rosz dolog, csak még szerintem bele kell rázódnia a társaságnak.

Kalibur

Quote from: MohaLegtöbbször annyit ír ki, hogy "You must spread some Reputation around before giving it to xy again." - Gondolom ez azért van, hogy ne lehessen egy ember olyan könnyen lehúzni, vagy felmagasztalni. De hogy is van ez pontosan?
Amúgy ez a reputation nem rosz dolog, csak még szerintem bele kell rázódnia a társaságnak.
Mennyire leszek ciki, ha azt kérdezem, mi is az tk?? Most hallok (olvasok) róla tk elõször... láccik mennyit nézem a user részleget...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

zsozso

Quote from: MohaLegtöbbször annyit ír ki, hogy "You must spread some Reputation around before giving it to xy again." - Gondolom ez azért van, hogy ne lehessen egy ember olyan könnyen lehúzni, vagy felmagasztalni. De hogy is van ez pontosan?
10 reputation pontot kell elszorjal ahhoz hogy ugyanannak az embernek adhass meg1et.

.Attila

Quote from: ShiroiHa jól látom, akkor a Members List-en lévõ "rangsor" csak az összes rep-et nézi, nem tényleges értéket - mert különben nem lennék a nyolcadik: összesen eddíg 12-m van, de a Rep Power-em csak 1... Valakik nagyon nem szeretnek, csak azt nem mondták még el, hogy miért... :wtf:

Edit: és akkor hogyan is lehet, hogy én csak az utolsó kapott reputation-t látom, és nem az utolsó 5-öt? Nem hiszem, hogy mind a 12 arra ment.
Én nem osztottam rep-et még, tehát nem én.
Biztos az Azumanga miatt van ;) Egyébként passz.

.Attila

Ez a repution number hogy adódik? Mit jelent a szám?

zsozso

Quote from: TriviEz a repution number hogy adódik? Mit jelent a szám?
A reputation power mas mint a reputation. Minnel nagyobb a reputation powered annal nagyobb a szavad a reputation pontok kiosztasanal. A reputation no pl az evek szamatol a postok szamatol sot bizonyos mertekben meg azis noveli ha sok a reputation pontod :p

Moha

Quote from: ShiroiEgyébként tévedtem, nem néz az a rangsor Rep Power-t. Mert te,Trivi rajta sem vagy a 6-os Rep Power-rel az elsõ oldalon, mások meg 0 postos létükre igen...
A kérdéseim ugyanazok, mint fentebb.
Igen, ezt én is furcsálltam. Elõször azt hittem, hogy az elsõ x emberke az, akinek már van rep pontja, a többi meg 0 rep ponttal jön abc rendben, de nem, mert jópár aktív tag rajta sincs az elsõ oldalon, pedig nekik már tuti van rep pontjuk.

Edit: Ha jól értem, akkor akinek pl 4 a reputation power-e, az egy postnál 4 rep pontot ad az illetõnek, vagy mindig mindenki csak 1-et?

zsozso

Quote from: MohaIgen, ezt én is furcsálltam. Elõször azt hittem, hogy az elsõ x emberke az, akinek már van rep pontja, a többi meg 0 rep ponttal jön abc rendben, de nem, mert jópár aktív tag rajta sincs az elsõ oldalon, pedig nekik már tuti van rep pontjuk.
Alapbol 10 mindenkinek a reputationje pl trivinek 22 a bonuszai miatt, a 2 modnak meg 50/50.

Marfy

Én még mindig nem értem :eeek: , de nembaj úgysem fogom használni :).

Marfy

Álltalában én a suliban szoktam tölteni és nem tudjátok véletlenül hogy az iskolákban is bõvül a sávszélesség mert most 512 van ez elég gyász egy sulinak.
Jó lenne ha itt is növekedne :).

Lord AO

Hát ismét egy új dolgot tanultam meg. ezentúl jobban fogok figyelni a kis ikonokra amik el vannak szórva. :D

Feldin

Quote from: TriviÉn nem osztottam rep-et még, tehát nem én.
Biztos az Azumanga miatt van ;) Egyébként passz.
Mi van az Azu miatt?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

TurboK

lenne egy olyan kérésem hogy 500k körüli anigifeket ne tegyünk szignóba, mert - adsl ide vagy oda - baromi lassú.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Cobra

Most olvastam, hogy a Matávkábelen is emelik a sávszélességet  :cool:
Igaz, csak azt írták, hogy a letöltés lesz a duplája, hogy a feltöltéssel mi van, azt nem tudom.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Feldin

Quote from: ShiroiAz, hogy bár 12 reputation-öm van, a Rep Power-em csak 1. És mielõtt zsozso elmondta volna, hogy ez hogyan mûködik, azt hittem, hogy ugyanannian húztak engem le, mint ahányan plusszt is adtak - csak valami miatt mégis egyes maradt a Rep Power. De már kiderült, hogy nem errõl van szó.
Majd elmagyarázod a repet. Van nálam egy üresed Regie-tõl.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Marfy

Quote from: TurboKlenne egy olyan kérésem hogy 500k körüli anigifeket ne tegyünk szignóba, mert - adsl ide vagy oda - baromi lassú.

Ezzel rám céloztál ugye?
Bocsi de nem tudtam kissebre csinálni.

TurboK

Noki: igen, rád, meg úgy amúgy is. egy többszáz k-s szig nagyon zavaró, akármilyen szép, ezt még akkor tanultam meg amikor ISDNen nyomultam és azóta is ugyanaz a véleményem, vszeg akkor is ez lenne ha T3 lenne itt otthon (mert ugye attól függetlenül lehetnek olyanok akik még mindig modemen szenvednek).

Marfy

Amúgy nekem is modemem van úgyhogy legjobban én sírhatnék de majd hétvégén otthon leszek és megpróbálok valamit csinálni a méretével.
Ha esetleg tényleg zavaró akkor kiveszem.

Moha

Quote from: NokiAmúgy nekem is modemem van úgyhogy legjobban én sírhatnék de majd hétvégén otthon leszek és megpróbálok valamit csinálni a méretével.
Ha esetleg tényleg zavaró akkor kiveszem.
Úgy tûnik, hogy hibás is. Megpróbáltam betölteni, hogy hátha át tudom szerkeszteni kisebbre, de csonkolva van a file.

Kvikveg

Quote from: MohaÚgy tûnik, hogy hibás is. Megpróbáltam betölteni, hogy hátha át tudom szerkeszteni kisebbre, de csonkolva van a file.
Dettó  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Marfy

Nekem is  :wtf: .
Nem tudom mi történt vele.
Le sem tudom tölteni de nekem mondjuk normálisan megy.

.Attila

A modemeseknek egyébként szerintem ha ilyen problémáik vannak, most függetlenül a konkrét méretektõl, le kéne tiltaniuk az avatarokban és az aláírásokban a képeket. Ezt a User CP menüben, az Edit Options-ben meg lehet tenni.
Így mindenki jól jár, spec. nekem tetszik az az animált gif :)

Fazék

Quote from: TriviA modemeseknek egyébként szerintem ha ilyen problémáik vannak, most függetlenül a konkrét méretektõl, le kéne tiltaniuk az avatarokban és az aláírásokban a képeket. Ezt a User CP menüben, az Edit Options-ben meg lehet tenni.
Így mindenki jól jár, spec. nekem tetszik az az animált gif :)
én DSL-es vagyok, mégis letiltottam mindkettõt, mert aránytalanul lassította a fórum behozását és nekem nem ér meg ennyit... bár idõnként tény hogy sajnálom, mert így értelemszerûen lecsúszok jópár poénos aláírásról... de az a sok animált gif és féloldalas kép, ami (régebben legalábbis) volt egy csomó embernél, elvette a többitõl is a kedvemet...

Suszi

Quote from: Blimpez biztos? én úgy hallottam, hogy megduplázódnak ezek a limit-ek is...
Én így hallottam. Ha megemelik a 15GB-os korlátot vagy (ne adj isten) eltörlik, akkor tuti, hogy egyböl elõfizetek!  :)

Marfy

Az aláírásokat és avatarokat csak elõször hozza be lassan ha legközelebb is ide látogatok már simán beadja töltés nélkül.