Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: ShiroiNe is mert a végén rajtam próbálja ki, és nem kell 2 hónapra biztosított fekhely az urológián/sebészeten... :rolleyes:

[/SIZE]

szerintem nem kell felni kaliburtol.
mostmar legalabb odafigyelsz ha kozelit feled.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeszerintem nem kell felni kaliburtol.
mostmar legalabb odafigyelsz ha kozelit feled.

Nem kell félni Kaliburtól,
nem harap csak belédkóstól :)

Ámen.

Xipe

Quote from: RouninNem kell félni Kaliburtól,
nem harap csak belédkóstól :)

Ámen.

ugyan csak egyszer lattam, akkor is nagyon jol viselkedett kalibur.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeugyan csak egyszer lattam, akkor is nagyon jol viselkedett kalibur.

Én ezt nem is vitattam :] De szóban megadom neki az idõsebbnek (Vampire, szigorúan) kijáró tiszteletteljes "tartok-tõle" viselkedést. Vagymi.

Xipe

Quote from: RouninÉn ezt nem is vitattam :] De szóban megadom neki az idõsebbnek (Vampire, szigorúan) kijáró tiszteletteljes "tartok-tõle" viselkedést. Vagymi.

thin blood.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipethin blood.

Pffff... shebaj, lényeg a látszat :rolleyes: :) Amúgy érdekes, mennyivel jobban jár az ember, ha magáról nem ír semmit. Csak úgy eszembe jutott. Megspórolhat magának 3000+ karaktert :)

Djinn

Az elöbb voltak itt vevõk a lakásra. Volt velük egy 8 éves forma kislány. Megkérdezte tõlem, Animalra mutatva, hogy "õ az apukád"??  :hopp:
Szegény most romokban hever. :D
Most vagy  õnéz ki nagyon öregnek, vagy én nagyon zsengének :rolleyes:
De az is lehet, hogy egy gyerek még nem tesz különbséget...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnAz elöbb voltak itt vevõk a lakásra. Volt velük egy 8 éves forma kislány. Megkérdezte tõlem, Animalra mutatva, hogy "õ az apukád"??  :hopp:

szegeny animal.
emlekeztesd a 3:0:0-as Catanra, maris jobban lesz.
_(๏̯͡๏)_

Animal

Quote from: Xipeszegeny animal.
emlekeztesd a 3:0:0-as Catanra, maris jobban lesz.

Köszi Xipe, tudtam, hogy benned bízhatok!  :merci:
Készen állok bármikor megismételni... :haha:

Xipe

Quote from: AnimalKöszi Xipe, tudtam, hogy benned bízhatok!  :merci:
Készen állok bármikor megismételni... :haha:

pontok alapjan en akkor is a masodik lettem, ez nekem mar gyozelem a kislanyod felett.
_(๏̯͡๏)_

Animal

Quote from: Xipe...ez nekem mar gyozelem a kislanyod felett.

Hát ez nagyon  :lol:

Xipe

Quote from: AnimalHát ez nagyon  :lol:

koszonom,koszonom.
egesz heten itt vagyok.
tovabbi hasonlo poenok meg jonnek.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: DjinnAz elöbb voltak itt vevõk a lakásra. Volt velük egy 8 éves forma kislány. Megkérdezte tõlem, Animalra mutatva, hogy "õ az apukád"??  :hopp:

Állítólag a ygerekek látják az ember auráját. A sugaraitokban lehet a hiba :p :D

Djinn

Quote from: RouninÁllítólag a ygerekek látják az ember auráját. A sugaraitokban lehet a hiba :p :D
Aura? Erre most valaki, akivel nemrég az aurákról beszélgettem azt mondaná, hogy véletlenek nincsenek...  :)

Xipe

Quote from: ShiroiÉs még nekem mondják, hogy pedofil... :rolleyes:

miert?
mondta valaki hogy pedofil?
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipemiert?
mondta valaki hogy pedofil?
Igen miért? Mondott ilyet valaki?  :eeek:

Xipe

Quote from: ShiroiItt még nem. Csak kíváncsi voltam, hogy hármótok közül figyel-e majd valaki. De mivel ti nem (;)) tudjátok, hogy pontosan mirõl beszélek, ezért psszt.
Edit: na jó, ha már Djinn is édeklõdik: Õ már mondta. :lol: Ez persze csak poén volt és nem komoly, azért tartom magam is viccesnek. :haha:

ja, most akkor eloadom suket-nema karakteremet.
_(๏̯͡๏)_

Meske

Most megváltoztattam az oldalamon lévõ alapszíneket. Így már jobb?
Amúgy én simán el tudtam olvasni a fekete szöveget a zöld hátteren! Most vagy ezért, mert nekem nagyon jó a szemem, vagy pedig azért, mert nektek nem valami jó! :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Quote from: MeskeMost megváltoztattam az oldalamon lévõ alapszíneket. Így már jobb?
Amúgy én simán el tudtam olvasni a fekete szöveget a zöld hátteren! Most vagy ezért, mert nekem nagyon jó a szemem, vagy pedig azért, mert nektek nem valami jó! :p
Szerintem sokkal olvashatóbb így.  :)
Alapból a legolvashatóbb a világos háttér elött sötét betû. A szemet ez fársztja  a legkevésbé.

Meske

Quote from: DjinnSzerintem sokkal olvashatóbb így.  :)
Alapból a legolvashatóbb a világos háttér elött sötét betû. A szemet ez fársztja  a legkevésbé.
Ok. Akkor így hagyom. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

katz

Quote from: DjinnSzerintem sokkal olvashatóbb így.  :)
Olvasni valóban az a legjobb, de ami legkevésbé fáraszt az a sötét háttér elõtti világos, színes karekterek, rajzok. Legalábbis én aligha bírnék jó pár órát rajzolgatni egy mûszaki rajzot a gépen, fehér háttérrel...

Djinn

Quote from: katzOlvasni valóban az a legjobb, de ami legkevésbé fáraszt az a sötét háttér elõtti világos, színes karekterek, rajzok. Legalábbis én aligha bírnék jó pár órát rajzolgatni egy mûszaki rajzot a gépen, fehér háttérrel...
ebben biztos van valami. Animal csodaprogramjai is ilyenek.  De ha ilyet kell olvasni elég hamar kifolyik az ember szeme. Mondjuk én egész nap kódot bámulok, tehát nekem fõleg az olvasás/olvashatóség rész a lényeg.

De az is lehet, hogy emberfüggõ. Nekem fehér háttér, fekete betû a legjobb. Lejjebb kell venni a fényerõt és akkor nem ég ki az ember szeme a fehér fénytõl.  :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: Pirula...
"És Dávid kihegyezé hüvelykjének körmét és megmélyeszté vala azt az Filiszteusnak nyaka húsában. A Filiszteus pediglen térdre borula vala és testének minden vérével öntözé Izráel földjét, mígnem teljesen kiszikkadt vala, akár a teveszõr tömlõ az aratás havában."
:lul:  Az esti viditom megvolt! koszi!  :lul:  :haha: Kegyetlen...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Még egy-két pozitív post e témában és felcsapok veretes nyelvezetû kéziratok újrastilizálásának. :)

Animal

Quote from: PirulaMég egy-két pozitív post e témában és felcsapok veretes nyelvezetû kéziratok újrastilizálásának. :)

Ezen ne múljon! Személy szerint mindenképpen javaslom.  :jee:  Asszem' a Gyalog Galopp-os szent kézigránát történet méltó ellenfélre talált.  :haha:

Pirula

Quote from: AnimalEzen ne múljon! Személy szerint mindenképpen javaslom.  :jee:  Asszem' a Gyalog Galopp-os szent kézigránát történet méltó ellenfélre talált.  :haha:
Na most aztán kell egy hangárkapu a szobám falára hogy ki tudjam vinni rajta az egómat. :D

Dragon

Quote from: PirulaNa most aztán kell egy hangárkapu a szobám falára hogy ki tudjam vinni rajta az egómat. :D
:p nekem nagyobb van :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Quote from: bpka000:p nekem nagyobb van :D
Huzatos lehet... :)
edit: Vagy most nem a kapuról van szó??? :D

Dragon

Quote from: PirulaHuzatos lehet... :)
edit: Vagy most nem a kapuról van szó??? :D
nem, a falról...
izé, a szobáról,
vagyishogy a kitudjamról

na, beszélek itt félre... tudod te azt :)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!
Quote from: PirulaNa most aztán kell egy hangárkapu a szobám falára hogy ki tudjam vinni rajta az egómat. :D
Akkor segítek: nem volt annyira jó mint a Szent Kézigránát! most már kifér az ajtón is?