Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Tényleg röhejes :D , vagy inkább siralmas :bruhuhu: , hogy milyen kõkorszaki viszonyok uralkodnak kis hazánkban. "Kedvencem" (baromira felidegeltem magam rajta): útjavítás. Hogy néz ki ez Ausztriában? Este felverik az utat, reggelre már szárad az új. De minimum egy nap alatt elkészül. Mi van nálunk, még a fõutakkal is? Felverik az utat, kitesznek egypár piros kúpizét, egy hét múlva meg nekiállnak a munkának... ja, és nem ám egy munkáscsoport, hanem 2-3 ember.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizTényleg röhejes :D , vagy inkább siralmas :bruhuhu: , hogy milyen kõkorszaki viszonyok uralkodnak kis hazánkban. "Kedvencem" (baromira felidegeltem magam rajta): útjavítás. Hogy néz ki ez Ausztriában? Este felverik az utat, reggelre már szárad az új. De minimum egy nap alatt elkészül. Mi van nálunk, még a fõutakkal is? Felverik az utat, kitesznek egypár piros kúpizét, egy hét múlva meg nekiállnak a munkának... ja, és nem ám egy munkáscsoport, hanem 2-3 ember.
Akkor hadd ábrándítsalak ki egy kicsit... kb havi egyszer kellett kimennem Milano-ba. Az osztrákoknál mindig volt legalább egy 20-30 km-es szakasz, ami éppen felbontás alatt volt, és emiatt általában még késõ este (szóval a 22-tõl 05-ig tartó idõszakban) is torlódás volt a sztrádán. Volt hogy le kellett menni egy sima fõútra és úgy kellett kerülni a sztráda következõ csatlakozási pontjáig... És fura módon a sokkal hosszabb olasz szakaszon csak nagyritkán akadtunk útfelbontásba, és akkor is általában csak lassítani kellett egy rövid idõre... Továbbá a rábafüzesi határátkelõ utáni elsõ osztrák faluban vagy egy hónapig csinálták a fõutat... Szóval egy "kicsit" túlzás, hogy ott azonnal megcsinálnak mindent, de az tény, hogy minõségibbre csinálják meg, ha már pénzt és idõt ölnek bele. Nálunk itt van a hiba, hogy csak a helyzet pillanatnyi megoldása a cél, nem hogy minél tovább használható legyen...

Xipe

Quote from: BlimpAkkor hadd ábrándítsalak ki egy kicsit... kb havi egyszer kellett kimennem Milano-ba. Az osztrákoknál mindig volt legalább egy 20-30 km-es szakasz, ami éppen felbontás alatt volt, és emiatt általában még késõ este (szóval a 22-tõl 05-ig tartó idõszakban) is torlódás volt a sztrádán. Volt hogy le kellett menni egy sima fõútra és úgy kellett kerülni a sztráda következõ csatlakozási pontjáig... És fura módon a sokkal hosszabb olasz szakaszon csak nagyritkán akadtunk útfelbontásba, és akkor is általában csak lassítani kellett egy rövid idõre... Továbbá a rábafüzesi határátkelõ utáni elsõ osztrák faluban vagy egy hónapig csinálták a fõutat... Szóval egy "kicsit" túlzás, hogy ott azonnal megcsinálnak mindent, de az tény, hogy minõségibbre csinálják meg, ha már pénzt és idõt ölnek bele. Nálunk itt van a hiba, hogy csak a helyzet pillanatnyi megoldása a cél, nem hogy minél tovább használható legyen...

vicesebb, ha itthon is ugyanannyi penzt koltenenek ra mint mashol(persze itthon is annyit kernek erte) akkor ugyanolyan utaink lennenek.
Gondolom mindenhol latni itthon is hogy jo nemet es osztrak cegek csinaljak utainkat.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Rounin...

(tegnap reggel egy 7éves forma kislány olyan ékeset káromkodott elõttem elhaladva (rohadt strigó a **** ******* ** ***** * ****** szintûen), hogy megállt a számban a falat. Aztán hátrafordul, rámnéz (10éveskörüli testvére (szvsz) szólt neki) és kiböki, hogy qvára nem érdekli az egész és _én_ is bekaphatom o.O :eek: )

Most éppen felépülõben vagyok :]
Uhh... :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zelgadis

Quote from: katz:eeek: Te azt mered mondani, hogy a hagyjam el a több ezer éves hagyományainkat. Alantas préda :grrr:

Gyere, vadássz :D :D :D

Nem minden "préda" olyan szánalmas, mint a marine-ek nagy része, öccskös  :lazza:
 ;)

Zelgadis

Quote from: Rounin(tegnap reggel egy 7éves forma kislány olyan ékeset káromkodott elõttem elhaladva (rohadt strigó a **** ******* ** ***** * ****** szintûen), hogy megállt a számban a falat. Aztán hátrafordul, rámnéz (10éveskörüli testvére (szvsz) szólt neki) és kiböki, hogy qvára nem érdekli az egész és _én_ is bekaphatom o.O :eek: )

Háát, még jó, hogy nem mi is éppen most vagyunk 7 évesek, és azt tanuljuk, hogy így kell viselkedni....

A legszörnyûbb az egészben, hogy nem is tudnánk róla, hogy mennyire igénytelenek és deviánsak vagyunk (mert nem is lennénk azok az átlaghoz viszonyítva ... :beken: )

Miura

Quote from: RouninBahh.. ez újabb súlyos csapás volt maradék naívságomnak :( Majd lesz egy szebb világ... csak várjuk ki a bombákat.
Én már csak azért sem fogok fizetni :morci:

(tegnap reggel egy 7éves forma kislány olyan ékeset káromkodott elõttem elhaladva (rohadt strigó a **** ******* ** ***** * ****** szintûen), hogy megállt a számban a falat. Aztán hátrafordul, rámnéz (10éveskörüli testvére (szvsz) szólt neki) és kiböki, hogy qvára nem érdekli az egész és _én_ is bekaphatom o.O :eek: )

hát...ez szörnyû..csak az a gáz,hogy valószínûleg otthon hallja ezeket,aztán átveszi..
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Ramiz

Quote from: BlimpAkkor hadd ábrándítsalak ki egy kicsit... kb havi egyszer kellett kimennem Milano-ba. Az osztrákoknál mindig volt legalább egy 20-30 km-es szakasz, ami éppen felbontás alatt volt, és emiatt általában még késõ este (szóval a 22-tõl 05-ig tartó idõszakban) is torlódás volt a sztrádán. Volt hogy le kellett menni egy sima fõútra és úgy kellett kerülni a sztráda következõ csatlakozási pontjáig... És fura módon a sokkal hosszabb olasz szakaszon csak nagyritkán akadtunk útfelbontásba, és akkor is általában csak lassítani kellett egy rövid idõre... Továbbá a rábafüzesi határátkelõ utáni elsõ osztrák faluban vagy egy hónapig csinálták a fõutat... Szóval egy "kicsit" túlzás, hogy ott azonnal megcsinálnak mindent, de az tény, hogy minõségibbre csinálják meg, ha már pénzt és idõt ölnek bele. Nálunk itt van a hiba, hogy csak a helyzet pillanatnyi megoldása a cél, nem hogy minél tovább használható legyen...
Akkor, úgy látszik, tapasztalataink eltérnek. :)
Amúgy mindegy, milyen cég, ha a dolgozói magyarok, akkor a munkájuk is olyan lesz.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dragon

Quote from: ZelgadisHáát, még jó, hogy nem mi is éppen most vagyunk 7 évesek, és azt tanuljuk, hogy így kell viselkedni....

A legszörnyûbb az egészben, hogy nem is tudnánk róla, hogy mennyire igénytelenek és deviánsak vagyunk (mert nem is lennénk azok az átlaghoz viszonyítva ... :beken: )
A vicc, hogy mi mindig is azt hittük magunkról hogy mi milyen vagányok és deviánsak vagyuk, sõt a szüleink is azt hitték magukról, most meg itt nyavajgunk mert pár kiskölök leelõz minket...
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Zelgadis

Quote from: bpka000A vicc, hogy mi mindig is azt hittük magunkról hogy mi milyen vagányok és deviánsak vagyuk, sõt a szüleink is azt hitték magukról, most meg itt nyavajgunk mert pár kiskölök leelõz minket...

Én soha nem hittem magamról, hogy vagány vagyok ^^"
És most sem hiszem azt ;)
Mert nem vagyok az :P

Dragon

Quote from: ZelgadisÉn soha nem hittem magamról, hogy vagány vagyok ^^"
És most sem hiszem azt ;)
Mert nem vagyok az :P
Mii? Te nem voltál kamasz? Itt nem lehet jó eredménnyel átugrani egy osztályt  :ejnye:  :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Zelgadis

Quote from: bpka000Mii? Te nem voltál kamasz? Itt nem lehet jó eredménnyel átugrani egy osztályt  :ejnye:  :D

Én sokkal nyugibb kamasz voltam, mint mindenki körülöttem :)
Sokan piszkáltak is érte, hogy miért nem csinálok soha semmit, amit õk :)
Én mindig úgy elvoltam magamban, visszahúzódva a saját kis világomba, és másokra hagytam a világ meghódítását ^^""
Ilyen sértõdékeny kis izé voltam sokáig, mindenki csináljon amit akar, csak engem hagyjanak békén :beken: ó hol voltam én a "vagány"tól...
Amikor meg megváltoztam, akkor meg úgy éreztem lemaradtam mindenrõl, és semmi kedvem vagánynak mutatni magamat, amikor úgy érzem közel sem vagyok az :)
Különbség csak annyi, hogy hozzászoktam ahhoz, hogy emberek vesznek körül, és már nem félek tõlük annyira :) De ha valaki azt gondolja, vagánynak tartom magam, hát gomen, de kiröhögöm  :haha:

Miura

Quote from: ZelgadisÉn sokkal nyugibb kamasz voltam, mint mindenki körülöttem :)
Sokan piszkáltak is érte, hogy miért nem csinálok soha semmit, amit õk :)
Én mindig úgy elvoltam magamban, visszahúzódva a saját kis világomba, és másokra hagytam a világ meghódítását ^^""
Ilyen sértõdékeny kis izé voltam sokáig, mindenki csináljon amit akar, csak engem hagyjanak békén :beken: ó hol voltam én a "vagány"tól...
Amikor meg megváltoztam, akkor meg úgy éreztem lemaradtam mindenrõl, és semmi kedvem vagánynak mutatni magamat, amikor úgy érzem közel sem vagyok az :)
Különbség csak annyi, hogy hozzászoktam ahhoz, hogy emberek vesznek körül, és már nem félek tõlük annyira :) De ha valaki azt gondolja, vagánynak tartom magam, hát gomen, de kiröhögöm  :haha:
jéé én is ilyen kamasz voltam ;)
csak azzal a különbséggel,hogy nem én tehettem róla,hanem kedves anyukám,aki nem engdett el senkivel sehová....
az a fura,hogy most amikor meg már lehetne mindenhová menni,már én nem akarok ;) jól meg vagyok a saját kis világomban
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Djinn

Quote from: Raggie GordonTényleg elég parás!(de azért nem annyira, mint Djinn Sandokánja :) )
Te meg Ramiz úgy keveritek a neveket, mint más a kártyát :eeek:  :D
Sandokan Kvikvegé, bár az biztos, hogy irigy vagyok rá... :rolleyes:

edit: na ez az, most se figyeltek.. :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Én nem tudom, milyen kamasz voltam. Sose figyeltem oda igazán.

Raggie

Quote from: DjinnTe meg Ramiz úgy keveritek a neveket, mint más a kártyát :eeek:  :D
Bazz... ekkora láma legyek! Bocsesz!  :lame:

Nna mindegy, az a lényeg, hogy én sztem kamasznak lenni nem rossz, ha az ember maga az, de ha egy másik kamaszról van szó akkor csak a sok idegesítõ dolgot látod benne! :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: DjinnTe meg Ramiz úgy keveritek a neveket, mint más a kártyát :eeek:  :D
Nekem van mentségem. Hülye vagyok. Ich melde Herr Oberlautnant gehorsam, dass ich wirklich blöd bin.*

Quote from: MeskeWOW! Ez valami iszonyat jó!!!!!! :jee:
Kösz. *elpirul* Megírom végig, ha így tetszik.

Quote from:  ... én már nem merek tippelni... de valami köze van a csodalámpáshoz...Azt látom. Ravasz. Nagggyon ravasz! :lazza:
"Maga még nem ismer! De majd megismer!"

----
* : Svejk

Ramiz

--------------------------
USTEAM-es szózat

Az USTEAMnek rendületlenûl
Légy híve, oh taku,
Fórumod az s nagy szerver is,
Mely ápol s jót akar.

Anime-fan, e kívûl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt fórumoznod kell.

Ez a fórum, mellyen annyiszor
Az ASVA vére folyt;
Ez, melyhez minden usernevet
Rengeteg post csatolt.

Itt küzdtenek animéért
Vad otakuk hadai;
Itt törtek össze offot
Bõsz modik karjai.

Anime! Itten hordozák
Rajzolt zászlóidat,
S felgyûltek legjobbjaik
A sok nézés alatt.

És annyi balszerencse közt,
Sok szerver-omlás után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Animézünk lazán.

S anime hazája, nagy Japán!
Hozzád egy fórum kiált:
"Egy ezrednyi animés
Kér új részt vagy halált!"

Az nem lehet, hogy Alucard
Hiába onta vért,
S keservben annyi hû kebel
Rebeg új OVA-ért.

Az nem lehet, hogy ész, erõ,
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy áramszünet alatt.

Még jõni kell, még jõni fog
Egy jobb kor, mely után
Anime megy egész nap
Milliók monitorán.

A meet jönni fog, eljönni kell,
Vasárnap este vár,
Hol a társasjátékok fölött
Djinn büszke mosollyal áll.

S a sírt, hol zenetévé sûlyed el,
Otakuk veszik körûl,
S mikor az A+ adni kezd,
Szemükben öröm ül.

Az USTEAMnek rendületlenûl
Légy híve, oh taku,
Fórumod az s nagy szerver is,
Mely ápol s jót akar.

Anime-fan, e kívûl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt fórumoznod kell.

-------------------------------
Ui.: Lehet szórni a repeket, ha tetszik. :lazza: Ha nem, hallgatni kell. :D

Zelgadis

És micsinájjak, ha "nem adthatsz repet a Ramiznak, mer már az elõbb adtál"-t vág a pofámba? ^__^

Ramiz

Küldj pozitív sugárzást. Vagy egy tevekaravánnyi aranyat. :)
(Inkább az elõbbi. Félek a tevéktõl.)

Zelgadis

hmmmm
Ra-Tilt eléggé pozitív sugárzás? (hé, csak a monsztákat bántja mit paráztok úgy ?...)
Íme a potizív sugárzás képi megjelenítése:  :jee:  :jee:  :jee:  :jee:  :jee:  :jee:  :jee:  :jee:

Ramiz

Áááá, köszi... megyek, rásegítek az Unicummal, és ma éjjel végre nem monszterekkel meg démonokkal álmodok. (Phû...) Köszi, Zel! :D

Meske

Még mindig azt mondom: NAAAAAAAAAAGYON JÓÓÓ! :jee:

Ment is a rep! :) (természetesen negatív  :__devil: Na jó, nem is... :p)

Mostantól ez lesz a hivatalos USTEAM szózat, s kötelezõ elhangoznia minden egyes találkozón! :haha:
Na jó, lehet, hogy mégse. De a nyári táborra hótziher, hogy megtanulom, és így fogok köszönteni mindenkit! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

OK. Aladinn fog örülni, hogy olyan sokszor elhangzik a neve a társasos résznél. (Azért is tettem bele, hogy kiengeszteljem, amiért mindig eltévesztem a nevét.)

.Attila

Ki az az Aladinn? :lame:

Djinn

Quote from: RamizOK. Aladinn fog örülni, hogy olyan sokszor elhangzik a neve a társasos résznél. (Azért is tettem bele, hogy kiengeszteljem, amiért mindig eltévesztem a nevét.)
Köszi Vörösmarty Ramiz Mihály! :D Nem haragudtam, egyszerûen csak szóltam.  :)
 Egyébként tényleg  :cool: lett a költemény!!

edit: asszem én vagyok Aladinn  :)
edit2: Aladinn is adott rep-et, pedig nem szokása  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Kvikveg

Quote from: Miurajéé én is ilyen kamasz voltam ;)
csak azzal a különbséggel,hogy nem én tehettem róla,hanem kedves anyukám,aki nem engdett el senkivel sehová....
az a fura,hogy most amikor meg már lehetne mindenhová menni,már én nem akarok ;) jól meg vagyok a saját kis világomban
Detto, azzal a kulonbseggel, hogy nalunk mindig is az "itthon maradsz" uralkodott. Nyaron meg 2 honap Borzsony, az ures hegyen. Es ugye erdobe setalni sem szabad, mert az is k*szottul veszelyes. Szoval otthon reggel-delben-este. Rohadtul utaltam.

edit: na ez az, most se figyeltek.. :haha:
Koszi! :D

Ramiz, ez egyszeruen kiraly! :jee: +Rep ment.

Honnan jott az Djinnes beszolas? Tarsasos? Mi?
edit: jo, elolvastam kicsit figyelmesebben... :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: MeskeDe a nyári táborra hótziher, hogy megtanulom, és így fogok köszönteni mindenkit! :D
Rendben, csak könyörgöm, hogy ne énekelve!  :3x3:

Ramiz, te meg valld be, hogy a sok rep reményében írtad. :p  :__devil:
(Nem kell félreérteni, nekem is tetszett)

Fazék

Dögöljön meg a rohadt Axelero a T-Online-jával együtt!!! Elegem van belõlük! Jelenleg valami érthetetlen okból kifolyólag nem hajlandó belépni az átkozott web-es e-mail felületre, vagyis nem tudok elküldeni egy rohadt üzleti levelet, és emiatt föl kell majd kelnem reggel 6-kor, hogy megpróbáljam elküldeni mégegyszer a levelet, hátha már hajlandóak a bu*ik*r*ák kijavítani a hibát, hogy tudjak levelet küldeni! (mert már holnap mikor leülnek a géphez mindenképpen oda kéne érnie a levélnek) elegem van az Axelero-ból (és utódjaiból) és a mérhetetlen mértékû töketlenkedéseikbõl! :linsux:  :b+:  :fuk-u:

edit:mostanában fog lejárni a 2-éves szerzõdés, és arra gondoltam, hogy áá ugyan minek szenvedni a máshova áttéréssel, de kezdem nagyon úgy érezni hogy megérné a szenvedést...

edit2: telefonos ügyfélszolgálaton legalább normálisan tudott segíteni egy srác, kb negyed óra alatt, kihoztuk hogy inkább az klub.axelero akármin keresztül lépjek be, mert a honlapcenter-es belépés úgy néz ki jelenleg nem mûködik, fel is jegyezte a hibát, és mihamarabb megpróbálnak tenni ellene, és ez így korrekt is lenne, de még mindig ott van a dolog, hogy más (Interware, Datanet) elõfizetéseknél sokkal kevesebb hasonló problémával találkoztam eddig és ott rendszerint értesítenek az esetleges leállásokról is napokkal elõtte e-mail-ben...

Tyrael

Quote from: BlimpDögöljön meg a rohadt Axelero a T-Online-jával együtt!!! Elegem van belõlük! Jelenleg valami érthetetlen okból kifolyólag nem hajlandó belépni az átkozott web-es e-mail felületre, vagyis nem tudok elküldeni egy rohadt üzleti levelet, és emiatt föl kell majd kelnem reggel 6-kor, hogy megpróbáljam elküldeni mégegyszer a levelet, hátha már hajlandóak a bu*ik*r*ák kijavítani a hibát, hogy tudjak levelet küldeni! (mert már holnap mikor leülnek a géphez mindenképpen oda kéne érnie a levélnek) elegem van az Axelero-ból (és utódjaiból) és a mérhetetlen mértékû töketlenkedéseikbõl! :linsux:  :b+:  :fuk-u:

edit:mostanában fog lejárni a 2-éves szerzõdés, és arra gondoltam, hogy áá ugyan minek szenvedni a máshova áttéréssel, de kezdem nagyon úgy érezni hogy megérné a szenvedést...

edit2: telefonos ügyfélszolgálaton legalább normálisan tudott segíteni egy srác, kb negyed óra alatt, kihoztuk hogy inkább az klub.axelero akármin keresztül lépjek be, mert a honlapcenter-es belépés úgy néz ki jelenleg nem mûködik, fel is jegyezte a hibát, és mihamarabb megpróbálnak tenni ellene, és ez így korrekt is lenne, de még mindig ott van a dolog, hogy más (Interware, Datanet) elõfizetéseknél sokkal kevesebb hasonló problémával találkoztam eddig és ott rendszerint értesítenek az esetleges leállásokról is napokkal elõtte e-mail-ben...
hat en ezert hasznalok levelezoprogramot :)
ott nem lehet webes problema

Tyrael