Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

nem akarja valaki veletlenul megmondani az OTP kartyam PIN szamat?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Manu

Quote from: Xipenem akarja valaki veletlenul megmondani az OTP kartyam PIN szamat?

666?

Kvikveg

Quote from: ManuNekem is ADSL-em van, 512-es és ráadásul töltök is mellette, de én nem érzek lassulást, meg akadást.
Ha a kepernyore kerul, a cpu hasznalat az egekbe szokik a feladatkezeloben... Gyonyoruen latszik. Hmm... Mi a francot csinaljak... :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: Manu666?

barcsak az lenne.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Manu

Quote from: KvikvegHa a kepernyore kerul, a cpu hasznalat az egekbe szokik a feladatkezeloben... Gyonyoruen latszik. Hmm... Mi a francot csinaljak... :eeek:
Ha csak az enyémnél csinálja ezt, akkor szívesen kiveszem a te kedvedért :). Hüp-hüp, pedig annyira megszerettem.

Kvikveg

Quote from: ManuHa csak az enyémnél csinálja ezt, akkor szívesen kiveszem a te kedvedért :). Hüp-hüp, pedig annyira megszerettem.
Legyszilegyszilegysziiii!!! Megprobalom kicsinyiteni, hatha osszejon, es akkor neked is jo, nekem is jo...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Nézelõdtem animenfo-n, és kíváncsi voltam, hogy a népszerû anime-kre (méltán népszerûekre, nem EL :)) milyen negatív vélemények vannak.
Ami mellbevágott, az egy Rurouni Kenshin OVA értékelés, amit már-már majdnem a nagyon lolba raktam:

Average 1.0
Animation 1
Sound 1
Story 1
Character 1
Value 1
Enjoyment 1

Alright,

This is one of the most overrated animes of all time. I gave it a chance because it was at the top of the top 200 list and was extremely put down.

Animation:

I just don't like how this anime looks. The characters are drawn in a way that makes their faces look kind of like they have down syndrome. The backgrounds look strange and the colors are too bright. Also for some reason there are scenes that show a campfire that looks like it was taped in real life instead of animated. It looked very out of place.

Sound:

The songs from this anime are completely unmemorable and flat. They did not contribute to the mood in anyway and were forgotten before they even finished.

Story:

The story is completely unbelievable and stupid. It is completely impossible for a person to slaughter as many people as they say Kenshin did. And then a woman who's husband he killed falls in love with him? Yeah right. Also the attempts at emotion were forced and didn't come out right.

Character:

The characters in this anime were completely unlikable and unbelievable. The two main characters are a murderer who we are supposed to believe has fallen in love, and a woman who betrays her husband who was murdered by our "hero" and falls in love with him. Ridiculous.

Value:

There is absolutely nothing to gain from this anime. The emotion in it is forced and fake. There is nothing to think about or ponder. The only thing to do upon finishing it is to forget it as fast as possible.

Enjoyment:

This anime is completely unenjoyable. The characters are evil and unlikable the story is terrible, the animation style ugly, and the music is also terrible. There are a million ways to better spend your time...it shouldn't be difficult to find one.

Tyrael

Quote from: Raggie GordonDe nem fanart, mert nem rajongók csinálták, hanem a kiadó, csak nem a filmhez, vagy a sorozathoz tarozik, hanem kiegészítõ anyag!
rendben, ezt kerdeztem :)

Quote from: KvikvegHa a kepernyore kerul, a cpu hasznalat az egekbe szokik a feladatkezeloben... Gyonyoruen latszik. Hmm... Mi a francot csinaljak... :eeek:

probald meg masik bongeszovel.

Tyrael

Kvikveg

Quote from: Tyraelprobald meg masik bongeszovel.
Ok. Ugyis ki akartam probalni a Firefoxot. Majd 22.e utan.

Manu

Remélem az új signature már rendben van, már csak 128.333 Kb :). Meg jobban is tetszik.

Tyrael

Quote from: ManuRemélem az új signature már rendben van, már csak 128.333 Kb :). Meg jobban is tetszik.
nekem az elozovel sem volt gondom :)

Tyrael

HVp213

Quote from: ManuRemélem az új signature már rendben van, már csak 128.333 Kb :). Meg jobban is tetszik.
Nem kellett volna lecserélned... (most már csak én lehetek célpont az 500K-s aláirásom miatt :p)

edit: Összedobtunk Raggievel és Ramizzal 1 mini meet-et. Bazz ez a Ramiz mennyit tud beszélni :lol:, hogy nem szárad ki a szája... Bár biztos ezért borogatja olyan sûrûn sörrel és némi Unicummal:p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Tyrael

Quote from: HVp213Nem kellett volna lecserélned... (most már csak én lehetek célpont az 500K-s aláirásom miatt :p)
elmeletileg max ket kep, es max 512kbyte a szabaly az alairasra
szal belefersz

Tyrael

HVp213

Quote from: Tyraelelmeletileg max ket kep, es max 512kbyte a szabaly az alairasra
szal belefersz

Tyrael
az enyim 530 191 bájt = 517 KB amit asszem már irtál v vki irt is...
Szal nagyobb!  :lazza:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

Quote from: HVp213edit: Összedobtunk Raggievel és Ramizzal 1 mini meet-et. Bazz ez a Ramiz mennyit tud beszélni :lol:, hogy nem szárad ki a szája... Bár biztos ezért borogatja olyan sûrûn sörrel és némi Unicummal:p
Jóóóó is volt!! :jee:

A feltevésed igaz lehet, de szvsz nem azért locsolgatja, csak szereti! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonJóóóó is volt!! :jee:

A feltevésed igaz lehet, de szvsz nem azért locsolgatja, csak szereti! :D
Erre a beszólásra neki kellett volna válaszolnia...

Ramiz

Quote from: HVp213edit: Összedobtunk Raggievel és Ramizzal 1 mini meet-et. Bazz ez a Ramiz mennyit tud beszélni :lol:, hogy nem szárad ki a szája... Bár biztos ezért borogatja olyan sûrûn sörrel és némi Unicummal:p

A meet király volt, az almás dohány finom a nargilébe, annak is ajánlom, aki nem dohányzik, mert lágy és gyenge az íze.
Vili furcsa emberke: egyáltalán nem hajlik a laza, könnyed, oldott társalgásra. Izgatottan, félénken pislogott ki szemüvege mögül, rémült és hûvös válaszokat adott, valamint végig úgy viselkedett, mintha mi földönkívüliek lennénk. Ja, és egy megfelelõ nevet sem tudott mondani, ahogy lehet szólítani (most már maradok a Vilinél, mert annál zöldült el a legkevésbé).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Meg is tette Vili! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: BonciNézelõdtem animenfo-n, és kíváncsi voltam, hogy a népszerû anime-kre (méltán népszerûekre, nem EL :)) milyen negatív vélemények vannak.
Ami mellbevágott, az egy Rurouni Kenshin OVA értékelés, amit már-már majdnem a nagyon lolba raktam:
Az ilyen embereknél szoktam az "other reviews by this user" gombra kattintani, és jópár anime-t kihúzhatok a listámról, amire csupa 10-est adott... :rolleyes:

Raggie

Quote from: BlimpAz ilyen embereknél szoktam az "other reviews by this user" gombra kattintani, és jópár anime-t kihúzhatok a listámról, amire csupa 10-est adott... :rolleyes:
De egyébként érdemes ilyen helyekre járni? Mármint ilyen oldalakat nézni? Mer én még nem nézegettem ilyesmiket, és mindenki mondogatja, hogy milyen hülyeségeket értékelnek, de ugyanakkor mégis sokan járnak oda.
Adjon tanácsot egy ilyen téren valamivel tapasztaltabb egyén! Mármint légyszi! :)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Bõven elég ide, az usteam-re járni.
Szívesen. :lazza: (Gondolom rám gondoltál. :) )

Raggie

Quote from: RamizBõven elég ide, az usteam-re járni.
Szívesen. :lazza: (Gondolom rám gondoltál. :) )
1: :D jó, tudom, de azért mégis!
2: ha tudni akarod nem! ;) :__devil:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

1: nincs mégis.
2: nem akarom tudni. :)

.Attila

Quote from: Raggie GordonDe egyébként érdemes ilyen helyekre járni? Mármint ilyen oldalakat nézni? Mer én még nem nézegettem ilyesmiket, és mindenki mondogatja, hogy milyen hülyeségeket értékelnek, de ugyanakkor mégis sokan járnak oda.
Adjon tanácsot egy ilyen téren valamivel tapasztaltabb egyén! Mármint légyszi! :)
Ha máshonnan nem tudsz, akkor érdemes innen ötletet szerezni. Én is szoktam, aztán vagy bejön, vagy nem, mindig belefut az ember egy-két selejtbe.

Raggie

Quote from: BonciHa máshonnan nem tudsz, akkor érdemes innen ötletet szerezni. Én is szoktam, aztán vagy bejön, vagy nem, mindig belefut az ember egy-két selejtbe.
Jó, de én itt a forumon mindíg csak azt hallom, hogy ilyan hülyék, meg olynahülyék. Ennek ellenére érdemes? :eeek:

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Tyraelugy ertettem hogy kozvetve, hogy piacot csinal neki.
azzal hogy nezed, vasarloi igenyt generalsz, ami ugye serkenti a termelest.
ha senki sem elne drogokkal, nem is termelnek/termesztenek.

Tyrael
Tudom, hogy nem arra gondoltál, mégha most nem is hiszed... ;)
A "de ha milennébõl" túl sok van a világon! Ilyen beteg emberek sajnos mindig lesznek! Drogosok is lesznek amíg van drog és lesz drog amig van drogos! Ez meg egy örödögi kör! Nem ugyanaz a kettõ szerintem!

Djinn

Quote from: RamizEz is bók?
Gyönyörû meggy-ajkú, bûvölõ pilléjû álomszép tündér-kisasszonyok!
A "büvölõ pilléjû" az mire vonatkozik? A szem akar lenni a pille? Ezt még nem halottam.  I'm  :lame:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Quote from: Raggie GordonJó, de én itt a forumon mindíg csak azt hallom, hogy ilyan hülyék, meg olynahülyék. Ennek ellenére érdemes? :eeek:
Nézd meg, mik vannak az Animenfo top200-as lista elején. Ebbõl az Elfen Lied vitatott, a többi pedig tényleg odavaló szvsz. Elsõ helyen: Rurouni Kenshin OVA. A ti kedvencetek, a CB a 10. helyen. Szóval általában lehet rá támaszkodni, de ha belegondolsz, akkor az itt elhangzott vélemények sincsenek mindig összhangban egymással. Mindig az adott egyéntõl függ, hogy jó-e az anime.

Tyrael

Quote from: HVp213Tudom, hogy nem arra gondoltál, mégha most nem is hiszed... ;)
A "de ha milennébõl" túl sok van a világon! Ilyen beteg emberek sajnos mindig lesznek! Drogosok is lesznek amíg van drog és lesz drog amig van drogos! Ez meg egy örödögi kör! Nem ugyanaz a kettõ szerintem!

a mondandod elejet nemertem, a vegere pedig: ha kereslet nem lenne, nem lenne kinalat sem.
viszont amig van kereslet (amit akar maga az aru termeloje general reklammal, vagy pl. drogoknal az ingyenes raszoktatas), addig lesz kinalat is, hiaba uldozod tuzzel vassal.
az emberi termeszetbol fakad a kapzsisag
viszont kereslet is lesz meg joideig, szal tenyleg csak elmeleti fejtegetes.

Tyrael