AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Rounin

Ühm... meg tudja mondani nekem valaki, hogy a History of anime AMVben közvetlenül az Angel sanctuary jelenet elõtt (1997-2000 felirat elõtt azt hiszem) melyik animébõl van jelenet? Én az Escaflownéra tippelek, de nem tudom... mintha két óriás robot lenne egy nagy arénában... ha jól rémlik ^^"

Elõre is kösz (vagy nem kösz, attól függ :p )

.Attila

Quote from: RelunxAnime: GunSmith Cats
Zene: Knight Rider filmzenéje
Csak annyit, hogy itt-ott egy kis NGE is van benne :)

Shadowolf

Quote from: RouninÉn az Escaflownéra tippelek

Bingó! :)

Rounin

Quote from: ShiroiNekem is nagyon annak tûnik (a felirat amúgy 1997-2001  :_piszka:  :) )...
De ha már itt tartunk, akkor össze lehetne írni sorban az összes animét, ami az AMV-ben van. HMMM??? Vagy csak engem érdekel?
Edit: shoot, Shadowolf megelõzött... :)

Azért írtam hogy azt hiszem :p

Yeay, pedig nem is láttam az Esca-t :D Arigatou Shadowolf, Shiroi (bár a :_piszka: levon a segítség értékébõl :p )

lynx655

Quote from: Shiroi[Koop] Damaged Rei-mix
[TAC Studios] Fighting Dreamers
The World She Knows - XVID - HQ - 640x480

:angyali: Ezeket én tettem fel USTEAMre...

Hoshi no koe fanoknak ajánlom még

[Koop] Trough Time Trough Space (RVP)

Moha

Quote from: ShiroiThe World She Knows - XVID - HQ - 640x480   azt hiszem tudom, hogy ki lesz a kedvencem a Love Hina-ban... :rolleyes:
Yees! Egy újabb Shinobu-fan született! :D:D:D
Én amúgy még most láttam elõször ezt az AMV-t, de :kiraly:

lynx655

Quote from: ShiroiAkár csak az Evanescence zenéjével készített Hoshi-klippet, ezt sem merem megnézni, amíg magát az animét nem néztem meg. Sajnálom a szívemet...

Ez az sztem, mivel a My immortalra készült...

.Attila

Quote from: MohaYees! Egy újabb Shinobu-fan született! :D:D:D
Még csak az AMV-t látta :ejnye:

.Attila

Err... tudom, ez már mániákus, de a
Play Excel Play!
nem tetszett?

Dragon

"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

tres

:teccik:

tres

Quote from: bpka000Egyik kedvencem egyébként az
NGE EoE / Nightwish - End of all hope
kombináció

jaja azt naon jol vagtak ossze :) meg hat a Nightwish...  :eeek:
:teccik:

Kilteh

Az utóbbi egy hetem hangulatát megpróbáltam összefoglalni, röviden de tömören... Ninja Scroll TVbõl...  :bsd:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Marfy

Kikis-Let me fly away-nekem teccik igaz a film is teccett meg Enya-t is szeretem.
All_the_thing_lain_said egy kis kedvcsináló a filmhez és a zene is :cool:
Escaflowne - Souls :jee:
Lodoss-Wind of Change inkább csak a zene miatt teccik az összevágások nem igazán profi munka.
Evangelion-Menthos  :lol:
AMW- Variuos-Gabrielle-Dreams hangulatos és a zenéje is teccik (thx Moha :))
AMV - Love Hina - Toybox - Tarzan And Jane Ezt a zenét nem igazán szeretem de negyon illik ehhez az AMV-hez és így már nagyon bejön :)

Bruce

Quote from: NokiLodoss-Wind of Change inkább csak a zene miatt teccik az összevágások nem igazán profi munka.
Ez honnan van? Lehet, hogy csak év vagyok vak, de nem látom sehol (se USTeam, se animehq) Csak a Way of the sword-osat...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: BruceEz honnan van? Lehet, hogy csak év vagyok vak, de nem látom sehol (se USTeam, se animehq) Csak a Way of the sword-osat...

Innen töltöttem le.
Ha regisztrálva vagy akkor csak keress rá.
Ez a pontos címe: Wind Of Change - FF.mpg

Bruce

Quote from: NokiInnen töltöttem le.
Ha regisztrálva vagy akkor csak keress rá.
Ez a pontos címe: Wind Of Change - FF.mpg
De hü... feledékeny vagyok! Hogy nem gondoltam rá... Pedig már egy ideje tag vagyok... :rolleyes: Onnan szedtem le a JB_LodossWars_TheDestinyOfDarkness.avi címû Lodossos AMV-t is... Akkor vált 1000%-osan a kedvencemmé Ashram :) Ha elfogadsz egy tanácsot, arra meg te keresel rá ;)

Feldin

Ha láttok animeban bicajos jelenetet írjátok meg nekem pm-ben hogy melyik anime hányadik rész! Köszi!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Karma XXL

Quote from: FeldinHa láttok animeban bicajos jelenetet írjátok meg nekem pm-ben hogy melyik anime hányadik rész! Köszi!!!

Golden Boy, bármelyik rész. A motoros részben (asszem 5.) teker a legtöbbet.

Bruce

Quote from: FeldinHa láttok animeban bicajos jelenetet írjátok meg nekem pm-ben hogy melyik anime hányadik rész! Köszi!!!
Queen: Bicycle Race?
X-ben is van pár jelenetben, de nem tudom pontosan melyikekben... Hoppá! Inu Yasha! Abban bizti van pár!

Manu

Megnéztem a Shiroi által említett Aluminium Studios - Closer c. amv-jét, és ritka nagy élmény volt. Nem mai gyerek lehet már, mivel a Downward Spiral a Nine Inch Nails-tQl még akkor jöt ki, mikor még gimis voltam, és szerettem nagyon azt az albumot. Akkor kezdtem anime-t is nézni, s a Key is akkörül készült, úgyhogy jó nagy nosztalgiahullám söpört végig rajtam. ElQjött a nihilista/dekadens énem ;) :bsd: . Az amv emellett tényleg jó, a vágás - a zene - rendezés összhatás, meg tetszett az a filter, amit az egészre húztak. Persze ez azért rétegklip, úgy mint a zene, meg az anime is amibQl készült, úgyhogy szvsz csak toleránsabb embereknek való, mielQtt kapnék a fejemre.

Fazék

Quote from: ManuMegnéztem a Shiroi által említett Aluminium Studios - Closer c. amv-jét, és ritka nagy élmény volt. Nem mai gyerek lehet már...
2001 júliusában készült a video, a többit szépen összefoglaltad, nekem is a kedvenceim között van :)

Marfy

Quote from: BruceDe hü... feledékeny vagyok! Hogy nem gondoltam rá... Pedig már egy ideje tag vagyok... :rolleyes: Onnan szedtem le a JB_LodossWars_TheDestinyOfDarkness.avi címû Lodossos AMV-t is... Akkor vált 1000%-osan a kedvencemmé Ashram :) Ha elfogadsz egy tanácsot, arra meg te keresel rá ;)
OK leszedem :), amúgy Ashram nekem is kedvencem a sorozatban.
Feldin: Azumanga 1 részében van bicajos jelenet de ezt nem kell mondanom ugye? ;)

Feldin

Quote from: NokiOK leszedem :), amúgy Ashram nekem is kedvencem a sorozatban.
Feldin: Azumanga 1 részében van bicajos jelenet de ezt nem kell mondanom ugye? ;)
Bizony nem :)
Köszönöm az eddigi ötleteket és várom a továbbiakat!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moha

Ezt most néztem meg:
[A-F].[Zarxrax].Fanservice.2.[HQ].avi (make my boobies one more size)
Röviden:  :muhahah:
Valami eszméletlen! Egyszerre Anime és Britney paródia, szuper lipsync, minden. Ja, és a legvégén az "arányigazítás" :lol:
Csak mondjuk a minõsége lehetne jobb. (Bár a tömörítése nem rossz, inkább egyes snittek vannak gyenge forrásból)
Én az amv.org-ról szedtem, ha van rá igény, majd feltöltöm.

SoulReaver

Engem érdekel, Moha. :) Tedd fel. Biztos nem olyan nagy file. Max ha mégsem olyan jó, akkor majd törlik. :beeee:  Legalább röhögünk egy jót. :rotflol:
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

SoulReaver

Apropó, AnimeHQ. Ott is vannak ingyenes anime cuccok, amiket lehet tölteni? Hogy lehet oda benézni? Én már vagy 3-szor próbáltam hozzájuk belépni TotalCommander-es Ftp-n keresztül, de mikor belép, akkor az egész mappájuk tök üres. Ez mitõl lehet? Essetleg mégis csak fizetni kell valamit, hogy beléphessek?
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

.Attila

Quote from: MohaEzt most néztem meg:
[A-F].[Zarxrax].Fanservice.2.[HQ].avi (make my boobies one more size)
Röviden:  :muhahah:
Valami eszméletlen! Egyszerre Anime és Britney paródia, szuper lipsync, minden. Ja, és a legvégén az "arányigazítás" :lol:
Csak mondjuk a minõsége lehetne jobb. (Bár a tömörítése nem rossz, inkább egyes snittek vannak gyenge forrásból)
Én az amv.org-ról szedtem, ha van rá igény, majd feltöltöm.
Már fent van Zanime - Fanservice címmel réges rég.

Fazék

aqstud(scintilla)-evabebop.avi

ezt mindenképpen nézzétek meg! abszolút profi munka, CB nyitódala a NGE-re átalakítva!

tomengler

Hali!
Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy Kare Karos amv-t honnan tudnék szedni?
Kösz everybody
He has really swung the bat!