Mit tanultam a legutóbbi animéböl?

Started by VASH, 2003-09-25, 22:36:37

Previous topic - Next topic

Te mit tanultál a legutóbbi animéböl?

Ezen még nem gondolkodtam...
4 (4.1%)
Nem a mondanivalója miatt nézek animét...
6 (6.2%)
Volt benne valami ami megfogott...
74 (76.3%)
Az anime tíz parancsolata szerint élek...
13 (13.4%)

Total Members Voted: 67

Voting closed: 2007-01-07, 21:39:38

.Attila

Quote from: MeskeÉn pedig azt ennek alapján, hogy melyik is valójában az erõsebbik nem... :hehe: (Bár igaz, hogy nem ezt néztem meg legutóbb, de attól még ezt tanultam belõle... :p)
Ööö... melyik az erõsebbik vagy melyik az agresszívabb (Keitaro nem támadt)? ;) :zen:

Meske

Quote from: TriviÖöö... melyik az erõsebbik vagy melyik az agresszívabb (Keitaro nem támadt)? ;) :zen:
Ezt a fejtegetést inkább rád bízom... (mert úgyis belekötnél abba, amit írnék... :p)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Az az "erõsebbik nem", amikor nemcsak pofonvágja az embert az ajánlat után a lány, hanem t....ön is rúgja. (A "gyengébbik nem" pedig nem feltétlenül jelent nemet - legalábbis a "szakirodalom" ezt mondja... :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Quote from: RamizAz az "erõsebbik nem", amikor nemcsak pofonvágja az embert az ajánlat után a lány, hanem t....ön is rúgja. (A "gyengébbik nem" pedig nem feltétlenül jelent nemet - legalábbis a "szakirodalom" ezt mondja... :D )
Hogy ez milyen igaz!
Ja és hogy mit tanultam? Ha beöltözök lánynak, és egy hajón belémszeret egy harcos, hiába derül ki hogy nem is vagyok igazi lány... Ja, és a vizisárkányok hiúk :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Titkos

Quote from: BruceHogy ez milyen igaz!
Ja és hogy mit tanultam? Ha beöltözök lánynak, és egy hajón belémszeret egy harcos, hiába derül ki hogy nem is vagyok igazi lány... Ja, és a vizisárkányok hiúk :D

Sõt, ha konkrétan azt az esetet vizsgáljuk, akkor nem csak hiúk, hanem fiúk is. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

.Attila

Nem anime, de akkor is jó, szóval én ezt tanultam:
"Egy jó hónap dolgozója mindig tart egy téglát a sapkájában." :lol:

Moha

Quote from: TriviNem anime, de akkor is jó, szóval én ezt tanultam:
"Egy jó hónap dolgozója mindig tart egy téglát a sapkájában." :lol:
És ez miben volt?

.Attila

Quote from: MohaÉs ez miben volt?
Spongyabob Kockanadrág :)

Meske

Quote from: TriviSpongyabob Kockanadrág :)
ÁÁÁ! Ez most fájt....

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Feldin

Quote from: MeskeÁÁÁ! Ez most fájt....
Az a sorozat maga fáj...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Marfy

Quote from: TriviSpongyabob Kockanadrág :)
Nemértem  :eeek:  micsoda?

.Attila

Spongyabob Kockanadrág = Spongebob Squarepants
Amerikai, de nagyon jó sorozat, :lol: az egész. És a magyar szinkron jobb, mint az angol. Nemrég mutatták be az USA-ban a mozit :)
Fárasztó negatív vagy pozitív értelemben?

Moha

Quote from: TriviSpongyabob Kockanadrág = Spongebob Squarepants
Amerikai, de nagyon jó sorozat, :lol: az egész.
Én nem birom nézni. Az biztos, hogy nagyon fárasztó. Amúgy úgy egyáltalán nem nézem a Nick-et (elég, ha öcsikém lóg rajta): a Macseb-et pl nagyon rühellem.
(Uram bocsá' egy párszor a Ren & Stimpy-t megnéztem...)

On: Legutóbbi animébõl tanultam: Bonyolult az élete annak, aki földönkívülit vesz feleségül. :)

.Attila

Pedig a Spongyabob tényleg jó...

Marfy

Quote from: TriviPedig a Spongyabob tényleg jó...
Hol megy ez a TV-ben vagy honnan tölthetõ le?

Ramiz

Akkor már inkább Beavis & Butthead! Az nincs valakinek?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Marfy

Quote from: MohaLegutóbbi animébõl tanultam: Bonyolult az élete annak, aki földönkívülit vesz feleségül. :)
Melyik anime-ben van ez?

.Attila

A Spongyabob a Nickelodeon-on van, azt tudom, hogy reggel 7:30-kor van, de van máskor is.
Mellesleg szerintem igenis vannak jó sorozatok a Nick-en:
Hódító Hódok (mondjuk ezt már régebben meguntam), Rocko, Spongyabob.
És ne tessék olyanoknak lenni, mint az anime ellenesek :_piszka:

Moha

Quote from: NokiMelyik anime-ben van ez?
Onegai Teacher :D Nemrég néztem végig.
Quote from: TriviMellesleg szerintem igenis vannak jó sorozatok a Nick-en:
Hódító Hódok (mondjuk ezt már régebben meguntam), Rocko, Spongyabob.
És ne tessék olyanoknak lenni, mint az anime ellenesek  :_piszka:
Az a baj, hogy folyton ismételnek, mindig ugyanaz megy. Korábban pár rajzfilmet én is megnéztem, mert röhögni azért lehetett rajtuk, de semmi új nincs, egyszerûen unalmas.

.Attila

Jó, ez igaz... már azt hittem, hogy önmagukban rosszak.

És ez volt az utolsó :_off:-om.

Isi101

Azt tanultam, hogy Vigyázni kell a feltûnõen fehér bõrû piros szemû, színes hajú leányzókkal, mert nem épp a legnyugodtabb mellettük az élet, tehát kerüljétek az olyan lányokat, akik védõszemüveg nélkül hegesztettek, és közben rájuk borult egy vödör kék/zöld festék !

Ö... Izé.. az a csernobilos, hullámzós leányzó melyik animéban van?

Mattanja

Quote from: Isi101Azt tanultam, hogy Vigyázni kell a feltûnõen fehér bõrû piros szemû, színes hajú leányzókkal, mert nem épp a legnyugodtabb mellettük az élet, tehát kerüljétek az olyan lányokat, akik védõszemüveg nélkül hegesztettek, és közben rájuk borult egy vödör kék/zöld festék !
Ez melyik?
Quote from: Isi101Ö... Izé.. az a csernobilos, hullámzós leányzó melyik animéban van?
Azumanga Daioh! :lol:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

.Attila

Quote from: Isi101Ö... Izé.. az a csernobilos, hullámzós leányzó melyik animéban van?
Ha megnézed a (amv)_turboneko_-_azumanga_-_lets_get_down.avi AMV-t, megtudod, mirõl van szó ;)
De persze a legpraktikusabb, ha megnézed az Azumanga Daioh-t, nem fogod megbánni :)

Isi101

QuoteEz melyik?
csak összefoglalva írtam, nem konkrét animéra gondoltam,mert ha megfigyeled, azért tényleg nem a legnyugisabb körülöttük a környezet.
Pld Rei, akkor a wolf's Rainbõl a viráglány,(nem jut eszembe a neve talán Cheeza??), de sorolhatnám még, de egy biztos : csak akciós animékban fordulnak elõ, pld: romantikus és vígjáték kategóriában én még nem találkoztam velük.Szerintem ezzel a külsõvel is próbálják a rajzolók kiemelni egy karakter különleges, természetfeletti, egyéb tulajdonságát.

Titkos

Quote from: MohaBonyolult az élete annak, aki földönkívülit vesz feleségül. :)

Ez az Urusei Yatsura-ra is teljesen ráillik! :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Dragon

Quote from: Isi101Pld Rei,
Most mondd meg, mi nyugtalan történik Rei körül?  :lol:
Világvége, miegymás.. pff, elõfordul néha-néha, nem? :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Feldin

Quote from: TriviHa megnézed a (amv)_turboneko_-_azumanga_-_lets_get_down.avi AMV-t, megtudod, mirõl van szó ;)
De persze a legpraktikusabb, ha megnézed az Azumanga Daioh-t, nem fogod megbánni :)
Juj, Azu csermobilos hullámzó lány... ez fájt... :lol:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Marfy

Quote from: FeldinJuj, Azu csermobilos hullámzó lány... ez fájt... :lol:
Szerintem jó, máshol is láttam már ilyen mozgást talán Kaolla csinálta  :hopp:.

zsozso

Gyerekek nekeljen mar enis szoljak, hogy fejezzetek be az offtopic hozzaszolasokat.
Death is the only redemption

.Attila

Quote from: NokiSzerintem jó, máshol is láttam már ilyen mozgást talán Kaolla csinálta  :hopp:.
Ed a CB-bõl képes még érdekes dolgokra :)
Meg a Ranma-ból a fiúk egy nemtudomhány yen coin támadás után :D