Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moha

Na de gyerekek, hát mi ez a nagy elégedetlenség? :ejnye:
Ahogy a mondás tartja: "Szuvenír nyihaha nekukucska protko!" :lol:

Én sem lettem iszonyatosan elhalmozva cuccokkal, de a hangulat azért nem volt rossz. Sajna a DDR matrac amit kaptam nem mûxik, de hát majd ki kell cseréltetni.
Ezen kívül kaptam még egy kanjis posztert, egy rahedli ruhát (nadrág, 2db pizsama, zoknik, boxeralsók) :) És meg lett beszélve, hogy majd szülinapom környékén lesz egy kis plusz (szeretnék majd venni egy notebookot). :)

Love & peace fiúk, love & peace! :tezsvir:

sirtomi

Én sem vagyok elégedetlen :)
Kaptam egy számítógépasztalt, meg egy Jack Daniels és egy Johnnie Walker whiskey-t poharakkal :jee:

Xipe

akkor meg mindig en vezetek ajandekok temaban.


Moha:Szuvenir..., ezt tetovalni kene rad.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Danhibiki

#17583
:lol: Látom jó szent estétek volt...:rolleyes:
Én lássuk csak miket kaptam (vettem magamnak)...1. Egy Urd figura (amit L.Mole készített:jee: ) http://www.kepfeltoltes.hu/051225/urd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. Feltöltõkárty (telóhoz) 3. Egy vörös-fekete Replay farmer (fellépõruhának vettem:p) 4. Végül, pedig egy Electro Harmonix Small Clone Chorus pedált fogok majd kapni csak még megkéne érkeznie, mert külföldrõl lett rendelve:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: White SeeDMár elõre látom a születésnapom: CD lejátszó fejtisztító spré, 4 fémdoboz, 24-es cdtartó, imádom az usa-t címû könyv, meg egy Ady verseskötet. Jah és törölközõ. az sosem maradt ki még egyetlen évben sem. A múltkor sárgát kaptam, virágmintásat. Remélem most rózsaszínt kapok lila virágokkal nagy "I am a modern woman" felirattal :beken:
:lol::muhahah: Mondd nekik, hogy adjanak neked kp-t és te majd veszel magadnak ajándékot ami, hasznos és még örülsz is neki:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: White SeeDÉn mindíg mondom, hogy KP-t kérek de azt sosem kapok. Családom mottója, hogy a KP az nem ajándék.
Bezzeg mikor közlöm, hogy akkor verbatim 16 szorosan írható minuszos DVD-t, akkor elmennek a boltba, és megveszik 400Ft-ért darabját, míg én 120-ért tudok szerezni vagy, az Ai Yori Aoshi vol 8-at kérem elmennek a könyvesboltokba és kérdezõsködnek és persze hogy nincs...
Áááááááááááá :lol: Bocsi, de ez veszedelmes...:D Szerencsére nálunk, inkább rám bízzák a dolgokat, jobban szeretem magam intézni az ajándék vásárlást, mert így tuti jó lesz amit vezsek az egy dolog, hogy nem lesz meglepi, de tényleg "jó" az amit "kapok":)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Moha

Quote from: White SeeDJah és törölközõ. az sosem maradt ki még egyetlen évben sem. A múltkor sárgát kaptam, virágmintásat. Remélem most rózsaszínt kapok lila virágokkal nagy "I am a modern woman" felirattal :beken:
Szólj nekik, hogy legközelebb ilyen törölközõk kérsz. :D

Én szerencsére megúsztam a rokonokhoz mászkálást. Szüleim és Meske felmentek pénteken a nagyszülõkhöz. Nekem volt alibim: dolgoztam :D így nem mentem, helyette viszont rám és öcsémre maradt a fadíszítés.
Aztán már csak azt vártam, mikor jön haza anyám és mondja, hogy "már megint mekkora rendetlenségre kell hazajönnöm" :rolleyes:

Itachi

Quote from: White SeeDIlyeneket mutatni? Ugyan. Ha csak ezen múlna már rég ezeket mutogatnám:D

Amúgy elégé lehangoló volt tegnap a tv kinálat, meg ma is.
A+, semmi normálisat nemadott. FMP ment a szokásos dúrva hibáival, Trájgán elmarad...
A kereskedelmi csatornákon sem ment semmi jó. gagyi amerikai filmek tömkelege, ráadásúl a gagyibb fajtat.. HOL VANNAK AZ ILYENKOR SZOKÁSOS BUD SPANCER ÉS TERENCE HILL COMBÓJÚ FILMEK!!!
Legalább ezek mennének! Bunyó karácsonyig. És megint dühbe jövünk, Bûnvadászok, vagy valami.
De nem, hülye mikulásos filmek. "jaj az én apukám a mikulás" "jaj mentsük meg a rénszarvasokat" %/!=('"+%!+&@° :hogyaza:  semmi normál mulattaó mûsor. Ma is csak ilyen szmarok mennek. Talán a Shrek volt jó, de már sokadjára láttam. adhatták volna a 2-t...
Egyetértek.Szánalmas a mûsor nagyon.:mad:  Én inkább néztem 8 rész Bleach t.:)
Én amúgy általában pénzt+könyveket kapok, mivel játékot meg más dolgokat úgyse tudnak nekem venni, mert ahhoz a szüleim nagyon nem értenek....:lame:  És persze a könyveket is én választom ki.:)  Most pl. sikerült vennem egy Necronomicont.nem semmi.Arra viszont kíváncsi volnék, hogy azok akik ezeket a könyveket kiteszik a könyvesbolt polcaikra tisztában vannak vele ,hogy mit tesznek ki.....Vagy finguk sincsen és abszolút nem hisznek a mágiában(vesztükre) vagy pedig pont az a céljuk, az a két polcnyi Necronomicon t "gazdára" leljen.Remélem azért van pár ember aki érti iménti fejtegetésemet és tudja miaz a Necronomicon.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

Quote from: White SeeDRemélem most rózsaszínt kapok lila virágokkal nagy "I am a modern woman" felirattal :beken:
Én örülnék egy ilyennek. :cool: Nagyon poén! :hopp: Szívesen elcserélném rá az én most kapott egyszínû barnámat (egyszínû sz..rszínû).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: ItachiMost pl. sikerült vennem egy Necronomicont.nem semmi.Arra viszont kíváncsi volnék, hogy azok akik ezeket a könyveket kiteszik a könyvesbolt polcaikra tisztában vannak vele ,hogy mit tesznek ki.....Vagy finguk sincsen és abszolút nem hisznek a mágiában(vesztükre) vagy pedig pont az a céljuk, az a két polcnyi Necronomicon t "gazdára" leljen.Remélem azért van pár ember aki érti iménti fejtegetésemet és tudja miaz a Necronomicon.

Könyvesboltban? O.o Woahh.. bár érdekli azokat, hogy mit adnak el? Csak lóvé jöjjön :rolleyes:

Lythis.. miért nem jöttél fél órával elõbb? 1,5 órán át egyedül sznüppögtem :beken:

Ramiz

Quote from: RouninKönyvesboltban? O.o Woahh.. bár érdekli azokat, hogy mit adnak el? Csak lóvé jöjjön :rolleyes:
Bécsben full mangasorozatok megvannak nekik könyvesboltokban, és akkor sem szólnak rád, ha beülsz olvasni... :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: RouninKönyvesboltban? O.o Woahh.. bár érdekli azokat, hogy mit adnak el? Csak lóvé jöjjön :rolleyes:

Lythis.. miért nem jöttél fél órával elõbb? 1,5 órán át egyedül sznüppögtem :beken:
Jaja, a Nyugatinál az Alexandra könyvesboltban/palotában.Két polcra való volt.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

Quote from: ItachiJaja, a Nyugatinál az Alexandra könyvesboltban/palotában.Két polcra való volt.

Wah.. ez azért durva. Lehet, hogy megyek és veszek egyet :bsd: Mennyiért vesztegették? Puszta kíváncsiság^^

Ramiz, az bécs. Ez Magyarország. =( (nem szokásom ilyen negatívan szólni kicsiny hazánkról.. itt próbálj meg olvasni hosszasan (csak lopva lehet))

Itachi

Quote from: RouninWah.. ez azért durva. Lehet, hogy megyek és veszek egyet :bsd: Mennyiért vesztegették? Puszta kíváncsiság^^

Ramiz, az bécs. Ez Magyarország. =( (nem szokásom ilyen negatívan szólni kicsiny hazánkról.. itt próbálj meg olvasni hosszasan (csak lopva lehet))
2,7 k ért.Bár én asszem meg fofgok tõle szabadulni, mert körülnézve a neten nem túl szép dolgokat olvastam róla.Már a puszta olvasása elcseszi az egész karmádat.Lovecraft is innnen merített.A Sátán bibliája ha lehet így mondani.Én még nem olvastam belõle semmit, csak az elõszót szerencsére.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

Quote from: Itachi2,7 k ért.Bár én asszem meg fofgok tõle szabadulni, mert körülnézve a neten nem túl szép dolgokat olvastam róla.Már a puszta olvasása elcseszi az egész karmádat.Lovecraft is innnen merített.A Sátán bibliája ha lehet így mondani.Én még nem olvastam belõle semmit, csak az elõszót szerencsére.
Nehogy már higgyél benne! :eek: :muhahah: Én anno azt hittem, hogy Lovecraft írta valamelyiket (többféle Necronomicon is van), és úgy hivatkozik rá, mintha valódi lenne, mint ahogy sok más könyvvel is így tesz (pl a német Unaussprechlichen Kulten), de felvilágosítottak, hogy nem, õ nem írt ilyet, csak az õ sikere után utólag egyes emberek. Nyugodtan elolvashatod, ha akarod. Egyébként részletek a Külvilág/H.P Lovecraft topikban.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: RamizNehogy már higgyél benne! :eek: :muhahah: Én anno azt hittem, hogy Lovecraft írta valamelyiket (többféle Necronomicon is van), és úgy hivatkozik rá, mintha valódi lenne, mint ahogy sok más könyvvel is így tesz (pl a német Unaussprechlichen Kulten), de felvilágosítottak, hogy nem, õ nem írt ilyet, csak az õ sikere után utólag egyes emberek. Nyugodtan elolvashatod, ha akarod. Egyébként részletek a Külvilág/H.P Lovecraft topikban.
A Necronomicon nem fake.És nem Lovecraft vagy annak követõje írta.A Necronomicon ra még Crowley is hivatkozik és említí is párszor, szal az tuti nem fikció.Márpedig Crowley a modern kor legynagyobb mágusa volt.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

katz

Végere túl vagyok a karácsiny nagyán. Idén szokás szerint a kersztszüleim jöttek hozzánk ebédre. Egész délelõtt szar zene szólt a rádióban, ugyhogy most jól esik egy kis metál. Ment a nyáladzás, bejöttek a szobámba is, megbámulták a lölapokat, megtapizgattak 1-2 kést, megnézték a stukkert és inkább visszamentek a nappaliba. Nem vagyok túlzottan társasági ember, pláne ha a téma 1. a termés, 2. az idõjárás 3. kinek kije halt meg, ki kit csal meg etc körül forog. Hogy ugy fogalmazzak diplomatikusan hallgattam. Holnap megyek a megdöglött apám szüleihez. Ujabb jópofizás. Jó kör lesz, pláne, h évenete 3-4 alkalommal megyek hozzájuk...
Eddig kaptam 1 ingett, 1 pulcsit (mint minden évben, egyszer már kéne mutatni a rokonságnek a tomcatpolot...), 2 katonai gyakorlót (végre vmi hasznos), meg 1 philishave villanyborotvát, akit érdekel ez utobbi szivesen eladom, vagy elcserélném vmi hasznosabbra. Egyelõre ennyi, majd szerdán jön kedvesem és kapok vmi értelmeset is.

Ramiz

Quote from: ItachiA Necronomiconra még Crowley is hivatkozik és említi is párszor, szal az tuti nem fikció. Márpedig Crowley a modern kor legynagyobb mágusa volt.
Ha Crowley, a mágus szava neked elég biztosíték a Necronomicon létezését illetõen, akkor nincs több érvem. :) Egyébként megkeresem és bepostolom azt a részt a kedvedért, ahol Lovecraft elmeséli a Necronomicon kitalálásának és legendává válásának történetét, itt van valahol a Lovecraft Összesben. :) Majd nézz be a Lovecraft topikba, mert itt hamar elúszna.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: RamizHa Crowley, a mágus szava neked elég biztosíték a Necronomicon létezését illetõen, akkor nincs több érvem. :) Egyébként megkeresem és bepostolom azt a részt a kedvedért, ahol Lovecraft elmeséli a Necronomicon kitalálásának és legendává válásának történetét, itt van valahol a Lovecraft Összesben. :) Majd nézz be a Lovecraft topikba, mert itt hamar elúszna.
No igen ha te is hallottál vagy ismered Crowley munkásságát akkor az õ szava/írása elég bizonyíték az NM valódiságára.Lovecraft meg kamuzik.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

Átmentem a válasszal a "Vallás, filozófia, ezoteria" topikba. Kíváncsi leszek erre a beszélgetésre, hátha mást is érdekel. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: White SeeDHa gondolod tõlem kaphatsz fémdobozokat:D


milyen femdoboz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

kisvirag

#17601
nekem egesz hasznos dolgokat hozott jezuska

noveremtol garronet, poharkeszletet, meg csini csipkes tangakat, masiktol pulcsit, anyum annak ellenere hogy a iroasztal karacsonyra lett mondva, megdobott 5k konyvutalvannyal (meg jo h nem volt idejuk bemenni szegedre levasarolni, es igy azt vehetek, ami nekem tetszik...), kis penz, egyedul anyai nagymamamtol katam ismet hihetetlen mintazatu pulcsit, de ez man megszokott :)

juteszembe, nem tudtok véletlen helyet, ahol gyerekméret Pikacsus pólót lehet kapni? 3 éves unokaöcsém csak abban hajlando járni, de növérem nemigen talál neki... 116os vagy kicsivel nagyobb kene...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

SaiyaGin

Quote from: kisviragjuteszembe, nem tudtok véletlen helyet, ahol gyerekméret Pikacsus pólót lehet kapni? 3 éves unokaöcsém csak abban hajlando járni, de növérem nemigen talál neki... 116os vagy kicsivel nagyobb kene...

:eek: Még mindig van Pikachu-mániás gyerek?

SaiyaGin

Quote from: Xipemilyen femdoboz.

Olvass vissza egy kicsit! :muhahah:

SaiyaGin

#17604
Lássuk csak az én termésemet: egy könyvet (Eragon), egy hosszúujjú pólót (a régieket kinõttem), egy pulóvert (a mostaniak már eléggé lehasználtak), egy pár cipõt (eddig nem volt fekete városi cipõm), egy hátizsákot (a réginek elromlott a cipzárja), és egy nagy adag édességet+sósságot (az fogyóeszköz :lazza: ).

Xipe

Quote from: SaiyaGinOlvass vissza egy kicsit! :muhahah:


inkabb nem tennem meg, de mindegy.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Danhibiki

SaiyaGin, küldtem PM-et!!:tezsvir:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

SaiyaGin

Quote from: DanhibikiSaiyaGin, küldtem PM-et!!:tezsvir:

Megnézem. ;)

Ramiz

Quote from: SaiyaGin:eek: Még mindig van Pikachu-mániás gyerek?
Pikachu-s matrica van a diákomon. :lazza: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

van egy 100 yen-es pikachu-s kulcstartóm Fukuoka-ból:D