Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Mattanja

Quote from: Xipetermeszetesen minden este elalvas elott felolvasok belole.
Az az ember, aki saját bevallása szerint "veszélyes", és ráadásul "emberi szenvedés okozó"? Funny.
Quote from: Xipepontosabban egyszer kiolvastam ezt is meg a Qoran-t is osszehasonlitas vegett.
Sejtem, mi lett utána a véleményed a Koránról...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Xipe

Quote from: ShiroiAz az ember, aki saját bevallása szerint "veszélyes", és ráadásul "emberi szenvedés okozó"? Funny.

Sejtem, mi lett utána a véleményed a Koránról...

az elso sort poennak szantam.

a Koranrol ugyanaz a velemenyem mint a bibliarol.
szep tortenet, de meg nem tortent tortenet.

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: MohaXipe, amúgy látom szórjátok a postokat itt az offtopic-ban... így nem lesz nehéz beérni Trivi-t. :D:D:D
Jaja, lassacskán chat lesz a fórumból ;)
Arra eredetileg az irc-et szánta zsozso, a fõoldalról elérhetõ.

Xipe

Quote from: TriviJaja, lassacskán chat lesz a fórumból ;)
Arra eredetileg az irc-et szánta zsozso, a fõoldalról elérhetõ.

baj hogy itt beszelunk?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Mattanja

Quote from: Xipeaz elso sort poennak szantam.
Ezért írtam, hogy "Funny"! :)
Quote from: Xipea Koranrol ugyanaz a velemenyem mint a bibliarol.
szep tortenet, de meg nem tortent tortenet.
Eltekintve attól, hogy mi az igazság, nem kis koppintás (lehet) a Korán. De nem akarok hülyeséget mondani, elõbb inkább majd elolvasom. Addig is hiszek a nálam olvasottabb embereknek.
Ja, még valami. Innen majd irány a Vallás,... , ha folytatni akarja valaki, mert a végén még magamra kell szólnom, hogy :_off:...
8]]=((

Xipe

Quote from: ShiroiEzért írtam, hogy "Funny"! :)

Eltekintve attól, hogy mi az igazság, nem kis koppintás (lehet) a Korán. De nem akarok hülyeséget mondani, elõbb inkább majd elolvasom. Addig is hiszek a nálam olvasottabb embereknek.
Ja, még valami. Innen majd irány a Vallás,... , ha folytatni akarja valaki, mert a végén még magamra kell szólnom, hogy :_off:...

rendben, de reszemrol a temat lezarhatjuk, majd szemelyesen eldumalhatunk rola ha akarod.
es mondjuk nem ertem,hogy az Offtopic-ban hogy lehet valami offtopic. :wtf:
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipebaj hogy itt beszelunk?
Nem, csak kezd kicsit átláthatatlan lenni a thread. Mostanság jórészt párbeszédek folynak. Én pl. már követni sem tudom, mert egynapi post adagért is sokszor 2 oldalt is vissza kell menni. :)

Edit: Mondjuk itt semmi sem offtopic, csak azért azt tartsátok szem elõtt, hogy a privát párbeszédekre ott van a PM. Ez most téged is érint Shiroi. Azért ne vegyétek  :_piszka:-nak, csak megemlítettem.

Mattanja

Quote from: Xiperendben, de reszemrol a temat lezarhatjuk, majd szemelyesen eldumalhatunk rola ha akarod.
We'll see.
Quote from: Xipees mondjuk nem ertem,hogy az Offtopic-ban hogy lehet valami offtopic. :wtf:
Igazából nem az, de ha oda illik jobban, akkor inkább ott legyen.
EDIT:
És csúnya a kereszted.
8]]=((

Xipe

Quote from: MohaNem, csak kezd kicsit átláthatatlan lenni a thread. Mostanság jórészt párbeszédek folynak. Én pl. már követni sem tudom, mert egynapi post adagért is sokszor 2 oldalt is vissza kell menni. :)

jobb mintha kihalna a forum.

Shiroi, i understand.

Edit: nem tetszhet mindenkinek, de ha kell kiveszem.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Mohacsak azért azt tartsátok szem elõtt, hogy a privát párbeszédekre ott van a PM. Ez most téged is érint Shiroi. Azért ne vegyétek  :_piszka:-nak, csak megemlítettem.
Ezt már próbáltam finoman megemlíteni de.... :rolleyes:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Mattanja

Szóval ti úgy gondoljátok, hogy a Berserk-es, Berserk feliratozós, és a vallásos témáinkba nem szálhatott volna be bárki? Mi tehetünk róla, hogy az éppen fent lévõk között senki nem szólt hozzá?
Szóval nem veszem veszem  :_piszka: -nak, csak azt hittem rájöttök, hogy miért nem pm-elek. Szép lenne, ha pont én akarnék itt chat-elni. Sok értelme volna...
8]]=((

Dragon

Nem rólad van szó.
Inkább arról, amikor Xipe és mondjuk Baldy, vagy Xipe és bárki más ennyike postokat ír:
Igen?
Nem.
Tényleg?
Hát ja.
Na, majd meglátjuk.
Meglátod?
Lehet?
Lehet??
Igen, nem biztos.
Miért?
Csak.

És még nekem is kitesz 1-2 oldalt, pedig nekem 50-esre van állítva a posts/page
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Djinn

Quote from: bpka000Nem rólad van szó.
Inkább arról, amikor Xipe és mondjuk Baldy, vagy Xipe és bárki más ennyike postokat ír:
...
És még nekem is kitesz 1-2 oldalt, pedig nekem 50-esre van állítva a posts/page
Gondolom ez rám is vonatjozik. Annyi önbizalmam azért van, hogy a "bárki"-be beleképzeljem magam  :rolleyes:
Sajnálom. Elnézést. Bocsánat. Nem akartam rosszalkodni.  :o
Ez biztos azért történt, mert Xipe olyan magával-ragadó egyéniség  És mi ezért szeretjük, nem? :p  :)

Hozzáteszem, hogy ehhez  a Berserk-es meg vallásos témához szerintem is bárki hozzászolhatott volna. Persze ez csak magánvélemény.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: DjinnHozzáteszem, hogy ehhez  a Berserk-es meg vallásos témához szerintem is bárki hozzászolhatott volna. Persze ez csak magánvélemény.
ezekhez sztem is hozzá lehetett volna szólni, de sztem õ is inkább az elõzõ pár napi post-mennyiségrõl beszélt... pl igaz, hogy 4-5 napig nem voltam, de akkor se voltam felkészülve tizenX oldal átolvasára... inkább ugrottam a topic-ot, annak ellenére, hogy elképzelhetõ hogy számomra is volt köztük üzenet :rolleyes: de engem ez nem zavar, mert ez tényleg az offtopic és itt miért ne lehetne hasonlókat, csak én pl lusta vagyok ennyit átolvasgatni :)

Xipe

Quote from: Blimpezekhez sztem is hozzá lehetett volna szólni, de sztem õ is inkább az elõzõ pár napi post-mennyiségrõl beszélt... pl igaz, hogy 4-5 napig nem voltam, de akkor se voltam felkészülve tizenX oldal átolvasára... inkább ugrottam a topic-ot, annak ellenére, hogy elképzelhetõ hogy számomra is volt köztük üzenet :rolleyes: de engem ez nem zavar, mert ez tényleg az offtopic és itt miért ne lehetne hasonlókat, csak én pl lusta vagyok ennyit átolvasgatni :)

hozzaszolni hozza lehetett volna,ugyan kicsit keson irogattunk mar.
Shiroi mondta is hogy fejezzuk be vagy folytassuk a Vallas topicban.
na mindegy, kiszallok a Forumbol.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipehozzaszolni hozza lehetett volna,ugyan kicsit keson irogattunk mar.
Shiroi mondta is hogy fejezzuk be vagy folytassuk a Vallas topicban.
na mindegy, kiszallok a Forumbol.
bocs de ugye nem sértõdsz meg ha lehülyézlek? (persze csak olyan fejbekólintós módon :)) mondtam hogy felõlem teljesen nyugodtan postmonster-kedhettek, csak ha valaki rám vonatkozó dolgot is írna, az küldje el PM-ben, mert nagy valószínûséggel átsiklok felette, mert nem tudok mindent elolvasni. sztem ennyi az egész. a moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:

.Attila

Quote from: Blimpa moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:
Na nehogymá a nyúl vigye a vadászpuskát :rolleyes: :D

Xipe

Quote from: Blimpbocs de ugye nem sértõdsz meg ha lehülyézlek? (persze csak olyan fejbekólintós módon :)) mondtam hogy felõlem teljesen nyugodtan postmonster-kedhettek, csak ha valaki rám vonatkozó dolgot is írna, az küldje el PM-ben, mert nagy valószínûséggel átsiklok felette, mert nem tudok mindent elolvasni. sztem ennyi az egész. a moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:

hat persze hogy megsertodom, rogvest megyek es elsirom magam anyukam oleben.
el sem tudom kepezlni mi keztethette eme embert ilyen gyalazatos tettre.

ez ertheto valasz volt blimp?
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipehat persze hogy megsertodom, rogvest megyek es elsirom magam anyukam oleben.
el sem tudom kepezlni mi keztethette eme embert ilyen gyalazatos tettre.

ez ertheto valasz volt blimp?
hát nyelvtanból 3-as voltam, de szeretném úgy értelmezni, hogy nincs semmi gond, és továbbra is megtisztelsz minket.

Xipe

Quote from: Blimphát nyelvtanból 3-as voltam, de szeretném úgy értelmezni, hogy nincs semmi gond, és továbbra is megtisztelsz minket.

szerintem megerdemelted volna a 4-est is.
_(๏̯͡๏)_

Mattanja

Quote from: bpka000Nem rólad van szó.
Akkor jó. De Moha azt mondta:
Quote from: MohaEz most téged is érint Shiroi.
Erre mondtam, hogy  :wtf: ?! Engem miért? De mindegy, majd pm-ben megbeszélem vele (csak hogy mindenki boldog legyen)...
Quote from: Blimpa moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:
:) De miért is?
8]]=((

Shadowolf

Na akkor majd átolvasom pár ember utóbbi pár tucat postját és törlöm az offokat (természetesen nem ebbõl a threadbõl) mert nekem úgy tünik (persze lehet hogy tévedek) egyesek kezdenek nagyon elkanászodni. :)

Fazék

Quote from: Shiroi:) De miért is?
na jó egyefene, maradhattok, de csak ha nem bántjátok szegény notórius "offtopic-ban off-olókat" :D jajj nee, ne büntessetek meg...

Moha

/me úgy érzi, hogy már megint rosszul fogott hozzá valamihez. Elnézést kér az érintettektõl, és inkább befogja a száját...
Jelentem, Blimp-et követem én is. Nincs bajom senkivel a fórumon, csak mostanában nem tudom végigolvasni a teljes postmennyiséget. Szóval én is megkérnék mindenkit, aki ide válaszol nekem, dobjon egy PM-et, hogy biztosan elolvassam.

Xipe

Quote from: ShadowolfNa akkor majd átolvasom pár ember utóbbi pár tucat postját és törlöm az offokat (természetesen nem ebbõl a threadbõl) mert nekem úgy tünik (persze lehet hogy tévedek) egyesek kezdenek nagyon elkanászodni. :)

inkabb ne.
maradjunk annyiban,hogy ezentul csak az Offtopicba fogunk psotolni offtopic dolgokat.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Trivi... viszont ez a többkulcsos rendszer rendelkezik azzal az elõnnyel, hogy lehet támogatni egyes termékcsoportok vásárlását, nem véletlenül van csak 5% ÁFA a könyveken.
Én nem tudtam, hogy a könyveken 5%-van.  :eeek:
Ettõl függetlenül marha drágák a könyvek.  Amúgy is elég gyér az olvasóközönség, de a drága könyvek nem segítik az embert a kultúrálódásban  :(
Sajnos azt el kell ismernem viszont, hogy nem az ár az igazi ok arra, hogy ennyire nem olvasnak az emberek (max. Story magazint). :ejj:

Moha

Quote from: DjinnÉn nem tudtam, hogy a könyveken 5%-van.  :eeek:
Ettõl függetlenül marha drágák a könyvek.
Igen, mert a jórészét a kiadó teszi zsebre és neki ugye keresni kell... :rolleyes: Sokszor a könyv szerzõje elég keveset kap egy-egy eladott példány után.
Quotenem az ár az igazi ok arra, hogy ennyire nem olvasnak az emberek. :ejj:
Persze, inkább az, hogy ebben a rohanó világban alig van idõ bármire...

Djinn

Quote from: MohaPersze, inkább az, hogy ebben a rohanó világban alig van idõ bármire...
Öööö.. Hát én inkánbb az emberek szellemi szintjére céloztam.
Persze te szebben fogalmaztad meg  :hehe:

Moha

Quote from: DjinnÖööö.. Hát én inkánbb az emberek szellemi szintjére céloztam.
Persze te szebben fogalmaztad meg  :hehe:
Pedig én nem is vagyok hülye (annyira) :)
Mentségemre szóljon, hogy Story magazint nem olvasok és abszolút hidegen hagynak a sztárok ügyes-bajos dolgai. :)