Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: MohaTippelj, kik lobbiznak az ügy érdekében... :rolleyes:
Az ilyenek miatt utálom nagyon az amcsikat! A saját országukat úgy teszik tönkre, ahogy akarják, de vazze minek szólnak bele folyton olyan dolgokba, amiez az ég világon SEMMI közük? :mad:
mert mi is egész komoly felvevõpiac vagyunk, ill. komoly konkurrencia különben... kíváncsi lennék, hogy az open-source, freeware szoftver-eket illetõen egyes kontinensek/országok hány százalékban képviseltetik magukat...

Moha

Quote from: Blimpmert mi is egész komoly felvevõpiac vagyunk, ill. komoly konkurrencia különben...
Hát és *pják már be! Mi sose mondtuk nekik, hogy "légyszi, hozzatok már egy ilyen törvényt, mert az nekünk olyan jó volna" - akkor õk mit pattognak?
Quotekíváncsi lennék, hogy az open-source, freeware szoftver-eket illetõen egyes kontinensek/országok hány százalékban képviseltetik magukat...
Na látod erre én is. :) De szerintem itt Európában is bõven vannak fejlesztõk. Ha belegondolsz: a Linux is Finnországból indult. ;)

Xipe

Quote from: MohaTippelj, kik lobbiznak az ügy érdekében... :rolleyes:
Az ilyenek miatt utálom nagyon az amcsikat! A saját országukat úgy teszik tönkre, ahogy akarják, de vazze minek szólnak bele folyton olyan dolgokba, amiez az ég világon SEMMI közük? :mad:

nem az amerikaiak tehetnek errol, hanem barmely orszag dusgazdag CEO emberkei akik igy akarnak meg tobb penzt keresni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: katzPontosan.  
Ha én haragszom rád azt nem abból veszed észre, h azt mondom "Ezért meghalsz!" (a la Xipe), hanem abból, ahogy a késemrõl az ruhádba törlöm a véred
:eeek:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

roderick

Quote from: bpka000Ez tök jó, én levédetem az összeadást, és mivel minden digitális eszköz erre vezet vissza minden mûveletet, rommá keresem magam... gondolj bele, minden összeadás 1 cent, az átlag lebegõpontos mûveletben van egy pár belõle, így egy néhány GFLOPS-os processzor pár óra alatt több pénzt hoz össze, mint amit billy fiú valaha is birtokolt :D

De viccet félretéve, ez tényleg nagyon gáz, ha ez bejön, akkor itt Európában is gyökerében elfoljtanak minden jövõbeli fejlesztést. Nem elég, hogy az amcsik már vécére sem mehetnek anélkül hogy valamilyen szerzõijogi törvénybe ne ütközzenek, most ezt akarják az egész világon.

De amúgy ez tényleg nem vicc... amerikában pl. le van védve a duplakattintás, meg az internetes boltoknál a bevásárlókosár, így eddig csak a cégesek jóindulatán múlik, hogy nem kell "megvenned" a jogot ahhoz, hogy egy programban használhasd a "hatalmas innovatív erejü, sok kutató 10000 éves munkájával kifejlesztett technológiájukat" a NAGY duplakattintást a saját programjaidban... ráadásul szvsz. a jogvédések 99%nak nincs köze a tényleges fel/kitalálóhoz, hanem aki kapja marja alapon.... vráh...
asszem én jogvédetni fogom az "éhezést" mint olyat és milliókat kaszálok az afrikaiaktól, majd persze bövítem a cégem profilját, mondjuk "az aidsben meghalás, mert nem gyárthatunk olcsóbb gyógyszert, mint az amcsiké" dolgot is és akkor majd építek nektek egy mozit, ahol végtelensok animét lehet majd nézni, hogy lássátok azért nem vagyok annyira gonosz
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

"And I say to myself,
What a Wonderful Word..."

:D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Stitistopi, levédem az e betût, azt használják a legtöbbször :D Hmm... inkább levédem az egész ABC-t kapásból :D

Xipe

Quote from: BonciStitistopi, levédem az e betût, azt használják a legtöbbször :D Hmm... inkább levédem az egész ABC-t kapásból :D

jo, en levedem barmely nyelv irott,beszelt vagy mutogatott hasznalatat.
emelette a legzest is.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipejo, en levedem barmely nyelv irott,beszelt vagy mutogatott hasznalatat.
emelette a legzest is.
Levédem a Xipe nevet :hehe:

Xipe

Quote from: BonciLevédem a Xipe nevet :hehe:

mar megtettem.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Levédem az életet és a halált.... mindenképpen fizetni fogtok  :__devil:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Meske

Én pedig levédem Keitarot(LH), hogy csak az enyém legyen! (Pápá, Naru! :p)
Sõt levédem Daisuke-t, Darkot(D.N.Angel), és Kyota Kamikurata-t (Aquarian age), és így már lesz egy kis szép "férfiháremem"! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Manu

Quote from: MeskeÉn pedig levédem Keitarot(LH), hogy csak az enyém legyen! (Pápá, Naru! :p)
Sõt levédem Daisuke-t, Darkot(D.N.Angel), és Kyota Kamikurata-t (Aquarian age), és így már lesz egy kis szép "férfiháremem"! :D

Akkor én meg a férfi és nõ közti intim nemi kapcsolatot :__devil:  Sõt a nõ-nõ és férfi-férfi köztit is. Kezemben a jövõ :D

Meske

Quote from: ManuAkkor én meg a férfi és nõ közti intim nemi kapcsolatot :__devil:  Sõt a nõ-nõ és férfi-férfi köztit is. Kezemben a jövõ :D
óóó, te gonosz! Ez nem ér!! :bruhuhu:

Azér' a jövõ még nincs teljesen elveszve, hiszen az állatok még ott vannak! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Ha már mindenki nagyon véd....
Én meg levédem a levédést :D És akkor azt engedek meg, amit akarok... :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Jó persze, el lehet hülyéskedni vele, csak az a gond, hogy ha tényleg bevezetik ezt az EU-ban is, az komolyan visszavetheti a programok fejlõdését.
A Microsoft és társai továbbra is lassan és xar programokat fognak gyártani, az opensource programok száma pedig mecsappanhat.
Ez egy hatalmas nagy baromság, mert így puszta ÖTLETEKET védhetnének le, nem csak a konkrét megvalósítást. És ha pl a Micorsops elcsesz valamit, akkor sem írhatod meg magadnak a 0-ról, mert az ötlet is jogdíjas... :ejj:
Quote from: ShiroiFeldin, ha eddig nem szeretted az avatar-cserés embereket, akkor ettõl biztosan kinyúlsz majd:
Kekonu avatar  vs Kvikveg avatar !
Szóval ezért tûnt úgy, hogy Kvikveg már egyszer berakta ezt az avatart. :)

Kvikveg

Quote from: ShiroiFeldin, ha eddig nem szeretted az avatar-cserés embereket, akkor ettõl biztosan kinyúlsz majd:
Kekonu avatar  vs Kvikveg avatar !
Hummm. Eloszor azt hittem, nincsen kulonbseg. Aztan rajottem, hogy megis van.
Az enyem szaja csukva van, es jobb fogkremet hasznal! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: RamizKezdtek komolytalanok lenni, fiúk.
Miért is? Akkor is ezt fogod mondani, amikor a gyomrodból húzom ki a kést?
Quote from: RamizBár ha tényleg megölnétek, akkor se nyûgöznétek le.
Nem azért teszem azt amit, h ezzel lenyûgözzek vkit is!!!
Quote from: RamizMire jó játszani a keményfiút? :hehe:
Én nem vagyok kemény. Nekem bõven elegendõ, ha 4 dolog elég kemény
Quote from: ManuAkkor én meg a férfi és nõ közti intim nemi kapcsolatot :__devil: Kezemben a jövõ :D
Az enyémben meg a stukker és gondolom a szánalmas életedért cserébe szívesen átendednéd a jogokat
Quote from: ManuSõt a nõ-nõ és férfi-férfi köztit is.
Ez elsõt felejtsd el a második mehet.  A sok buzi majd mind téged fog ostromolni :lul:
Quote from: DjinnHa már mindenki nagyon véd....
Én meg levédem a levédést :D És akkor azt engedek meg, amit akarok... :rolleyes:
Én meg kirobbantok egy háborút ami után teljes anarchia lesz a földön és akkor nem lesznek jogaitok, onnantól már azt véttek le amit akartok, senkit sem fog érdekelni.
Quote from: KvikvegAz enyem szaja csukva van, es jobb fogkremet hasznal! :D
A tiédnek sokkal egészségesebb színe van :D

Ramiz

Quote from: katzMiért is? Akkor is ezt fogod mondani, amikor a gyomrodból húzom ki a kést? (...) Nem azért teszem azt amit, h ezzel lenyûgözzek vkit is!!! (...) Az enyémben meg a stukker és gondolom a szánalmas életedért cserébe szívesen átendednéd a jogokat.

No comment.
(Xipe elrabolta az agyadat?)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizNo comment.
(Xipe elrabolta az agyadat?)
aha :D

Egy fenét, túl sok Berserket olvastam, ráadásul mostanában szinte csak AvP képregényeket olvasgatok, lesz ebbõl majd olyan álom  :rolleyes:

Ramiz

Kezdek aggódni a lelki fejlõdésedért... :D
Olvass inkább Love Hinát! :haha: :cool:

katz

Quote from: RamizOlvass inkább Love Hinát! :haha: :cool:
Már olvastam. Az a kedvencem

Xipe

Quote from: katzaha :D

Egy fenét, túl sok Berserket olvastam, ráadásul mostanában szinte csak AvP képregényeket olvasgatok, lesz ebbõl majd olyan álom  :rolleyes:

nem tudom te hogy vagy vele de nekem a regiek jobban tetszettek.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipenem tudom te hogy vagy vele de nekem a regiek jobban tetszettek.
Még sehol nem tartok. Nemrég kezdtem leszedni az aliensonline tartalmát és eleddig el tudtam olvasni 1 komplett Avp-s történetet (röpke 170mega) a többi folyamatban van.
Régi alatt mit értesz, mikori?

Ramiz

A két kése meg a két pisztolya. :D :lol: :hehe:

katz

Quote from: Shiroi
Quote from: katzÉn nem vagyok kemény. Nekem bõven elegendõ, ha 4 dolog elég kemény
Pontosan mik is? Mondjuk vannak tippjeim, csak jobb szeretném tõled hallani...
Az acélbetét a bakancsomban, a késem, a pisztolyom, és a legnemesebb szervem, ha egy szép lánnyal vagyok
Quote from: RamizA két kése meg a két pisztolya. :D :lol: :hehe:
Van 2 pisztolyom, 2 kardom, 7 késem, 3 bicskám és egy elektromos sokkolom (anyának vettem önvédelmi eszköz gyanánt) ez neked LOL?

katz

Quote from: ShiroiAkkor ebbõl másfelet találtam el... :rolleyes:
bicska + ?

Ramiz

Nem, ez így már ultramegaLOL!
Az elsõ lépcsõ a puszta tény.
A második az, hogy így számon tartod.
A harmadik az, hogy dicsekedsz vele.
(A negyedik az lenne, ha komolyan is gondolnád, az ötödik meg, ha bevallanád. Úgyhogy hagyjuk abba. :hehe:)
((Az egyértelmûség kedvéért: én nem veszem magam komolyan. Csak azért nem írom rá a homlokomra, hogy :lol: , mert úgyis nyilvánvaló. :D  :lazza: ))

Djinn

Quote from: ShiroiÉn ezt átírnám a helyedben, mert úgy is értelmezhetõ, hogy: "én csak egy kis idétlen hülye vagyok ... hihi ... haha ... hehe ...", és gondolom nem kell neked, hogy ezt gondolják rólad. ;) Vagy most túl komolyan vettem, amit írtál?
Mit nem veszel te komolyan?  :p

Djinn

Quote from: ShiroiVajon honnan tudtam, hogy ez biztosan tartalma lesz a postodnak, amikor láttam, hogy "Replying to thread"... :haha:
Nem tudom. Honnan? :angyali: