Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Dragon

Azért bizonyos korlátok kellenek, mielõtt teljesen elvadul a fórum.
Ez szerintem még az egyik legszabadabb fórum, minimális kötöttséggel.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

#9871
Quote from: bpka000Azért bizonyos korlátok kellenek, mielõtt teljesen elvadul a fórum.
Ez szerintem még az egyik legszabadabb fórum, minimális kötöttséggel.
de kezd nem az lenni... egyetértek Djinn-nel. :)

Na jó, persze nem olyan vészes a helyzet, én is problémáztam a chat-elõk ellen, de kis mennyiségben még nem zavaró, manapság meg már azért is moderálás van kilátásba helyezve. Meg ez a bad reputation osztogatás... talán még az elején adtam 1 embernek, de azt is megbántam. Nem igazán látom szükségesnek ezek osztogatását továbbra se. Szóval peace és sztem azért próbáljunk meg minél több embert befogadni kicsiny birodalmunkba.  :)

Ramiz

Vettem a lapot, és nem sértõdtem meg. :) De azért harmad oldalnál többet sosem chat-eltünk (mert értettünk a finomabb jelzésekbõl). De a negatív rep-ezésnek még mindig ellene vagyok. Biztos, hogy egy csomó sértõdésre adna okot. Névvel konkrét személyek közt, névtelenül meg még rosszabb, mert gyanúsítgatásra ad lehetõséget. Persze amíg tényleg nagyon indokolt az a bad rep (amilyet én még alig láttam), addig talán a kapó személy elfogadja, de túl könnyû kiosztani.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

#9873
Quote from: Shiroi(...) És pontosan ezért nem tetszik.
Ezt kifejtenéd bõvebben, mert jómagam semmiféle negatívumot nem tudtam felfedezni benne egy jó öt perces gondolkodás után sem.(mondjuk, lehet, hogy én túl optimista és/vagy naiv vagyok ehez...) Ja és még annyit, hgy a "több oldalnyi visszalapozás szüséges a pár értelmes post kihámozására" is túlzás a javából(és megint csak Djinn kolleginához csatlakozva megjegyzem, hogy az Offtopicnak nincsen igazi témája, mindenki irogat bele, és mindenkit más érdekel, ez kikerülhetetlen szvsz, de engem egyáltalán nem zavar, még más chat-szerû beszélgetése sem).

A forummal kapcsolatban pedig annyit tennék, hozzá, hogy azért nincsen olyan sok ilyen-olyan post szvsz, hogy zavarná a forum mûködését. Fõleg nem itt az offtopicban(nna már csak magamat ismételgetem,... inkább leállok), nomeg én is azért regeltem erre a fórumra, mert itt mindenki elmondhatja amit akar és azt tiszteletben tartják(attól még törölhetik, elmondhatják róla a véleményüket, de tiszteletben tartják).
Nna ennyi.
Remélem nem lett naggyon idegesítõ(ha az akkor sry :D ).

Edit: ja és én sem szeretem a bad repezést, de mondjuk nekem nyugodtan adhattok én senkire sem fogok megsértõdni és érteni fogok a figyelmeztetésbõl ++++ LOVE & PEACE!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Shiroi nem az a kifejezetten liberális gondolkodású ember, de elfogadjuk ilyennek, mert mindent elfogadunk, ld. Djinn dogmateremtõ postja :) , meg azért a moderátorság bizonyos terheket rak az ember vállára, abba is gondoljatok bele, nem is lehet olyan könnyû összeegyeztetni (gondolom, de lehet, hogy ez nem így van).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Nna én megmondtam: LOVE & PEACE! :tezsvir:  :angyali:  :zen:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Pont te mondod... te "warmonger" (Hellsing 4.)... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

1. A pontozás:adott a rendszer, hát használjuk. Én legfõképp az írások, és a rajzokért adtam plusszt. De a rendszerben benne van a negatív adásának lehetõsége is, amit a postért adunk, ergó, ez jelzés lehet az illetõnek. Nem a személyt pontozzuk le, hanem a hozzászólást. És ha valaki csak egy negatívot kap, az nem jelent semmit, hameg tizet...
2. nekem sem az 1-2 offal van a bajom, hanem amikor 10-12 ilyen hozzászólás van egymás után. Zavaró. De pontozás helyett lehet jelezni a moderátornak is az offért, és akkor törli majd a postot....
3. Én sem szeretnék negatív repet adni, de szerintem senki nem hal bele, ha jelezzük neki, hogy vmit túlzásba visz. Aki meg ezt személyeskedésnek fogja fel, az meg is érdemli!

Djinn

Quote from: ShiroiNekem ez egy kicsit amolyan "mindenkit fogadjunk el olyannak, amilyen - mert mindenki egyéniség és mindenki megérdemel mindent..." - gondolkodásnak tûnik. És pontosan ezért nem tetszik.
Hmm. Na most vagy elfogadod olyannak az embereket, amilyenek, vagy egész életedben dühöngeni fogsz, ugyanis mindenkit nem változtathatsz meg. (Az elfogadás, nem azt jelenti, hogy mindenkit szeretni kell) A közvetlen környezetet nevelgesse az ember erõteljesen, másoknak max mondja el a véleményét, vagy a tanácsát. És ennyi.
Azonkivül szvsz itt mindenki megérdemel annyit, mint az összes többi fórum tag!!  A mindent megérdemelni az már túl filozófikus, hogy itt kifejtsem a nézetem róla  :haha:  
Azt hiszem mindenkire lehet jót és rosszat is mondani (igen rám is és még rád is :hehe: ).
 :zen:

Ja és még csak annyi, hogy felõlem nyugodtan lehet negatív rep-et osztogatni, engem nem zavar. Egyszerûen csak megosztottam a a dologgal kapcsolatos nézetemet veletek  :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

HVp213

#9879
Én még nagyon fiatal vagyok itt remélem nem veszi senki pofátlanságnak, hogy "beleszólok" a FÓRUM életébe! (ha igen elnézést)
Quote from: Damnatus1. A pontozás:(...) De pontozás helyett lehet jelezni a moderátornak is az offért, és akkor törli majd a postot....
Szerintem még moderátorra sincs szükség, értelmes embereket "ismertem" itt meg! Mindenki felfogja, ha megkérik törölje ki a chatelését (mivel azt a célszemély már úgyis olvasta), felesleges megmaradnia az utókornak... Én legalábbis, chat szerû szöveget írok, azt nem mindenkinek szánom valószínûleg (megértem ha valakit zavar az én pár postos halandzsám)! De nekem jobban esne ha az írna akit zavar, s ne a moderátorhoz rohangálna "árulkodni", hogy HVp-nek 25 OFF Topic-ja van! (le fogom szedni ha szólnak)
Quote from: Damnatus3. Én sem szeretnék negatív repet adni, de szerintem senki nem hal bele, ha jelezzük neki, hogy vmit túlzásba visz. Aki meg ezt személyeskedésnek fogja fel, az meg is érdemli!
Egyetértek, mivel ahhogy már feljebb mondták, én se a post v. rep-számból ítélek meg valakit! Ha valakinek már minuszba vannak a rep-jei (ha ez egyáltalán lehetséges) az se zavar, ha a chat-elései mellett olyan dolgot is ír ami érdekel!

A moderátoroknak is igazuk van, hogy nem akarják "felesleges" félszavakkal terhelni az adott thread-et! (amit csak a "beszélgetõk" értékelnek általába)! De szinte lehetetlen, hogyha ketten épp a FÓRUM-on vannak tudnak egymásnak válaszolni szinte azonnal, folyamatosan komoly és velõs szövegeket írjanak! (ha ilyen történik sztem az is megoldás lenne ha szeméyek a beszélgetés után "takarítanának" maguk után, ha úgy gondolják, hogy tartalmatlan OFF Topicot zúditottak a Threadbe.)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Evil Blimp

Tudom ez most hülyeség, és vszleg le leszek szídva mod-ok által hogy csak ezért létrehoztam egy új account-ot, de kíváncsiságból szeretném, ha minél több bad reputation-t kapna ez az account-om, kíváncsi vagyok a hatásaira (akinek van kedve, akár magyarázatot is adhat hozzá, tessék használni a fantáziátokat :haha: )  :__devil:
Köszönöm együttmûködésüket :zen:

Ramiz

Quote from: Damnatus3. Én sem szeretnék negatív repet adni, de szerintem senki nem hal bele, ha jelezzük neki, hogy vmit túlzásba visz. Aki meg ezt személyeskedésnek fogja fel, az meg is érdemli!
A személyeskedést?... Biztos...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Chronos

Quote from: HVp213Szerintem még moderátorra sincs szükség
Ez olyan, mintha az autópályára nem raknánk táblákat, mert úgyis mindenki betartja az adott sebességet és ismeri a szabályokat... :)

CHRONOS

Mattanja

Quote from: ChronosEz olyan, mintha az autópályára nem raknánk táblákat, mert úgyis mindenki betartja az adott sebességet és ismeri a szabályokat... :)
:lol:
Quote from: HVp213Mindenki felfogja, ha megkérik törölje ki a chatelését (mivel azt a célszemély már úgyis olvasta), felesleges megmaradnia az utókornak...
Bár így lenne, de sajnos nem igaz. :(
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Damnatus

Aki felveszi személyeskedésnek, az tegye azt!

Úgy lehet a saját postomat törölni, hogy kitörlök minden szöveget?
Egyébként a chat asszem még mûködik, aki nagyon csetelni akar.
Azzal, hogy pörög a topic, akár 2 ember által is, azzal nincs baj.

Ramiz

A chat attól chat, hogy valósidõs. Ha 10-15 perces idõközök vannak a hozzászólások között, akkor az már nem chat, ugye?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Quote from: DamnatusÚgy lehet a saját postomat törölni, hogy kitörlök minden szöveget?.
Edit -> Delete Message.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

HVp213

Quote from: ChronosEz olyan, mintha az autópályára nem raknánk táblákat, mert úgyis mindenki betartja az adott sebességet és ismeri a szabályokat... :)

CHRONOS
Elnézést kérek! Szerintem értetted, hogy az adott helyzetre gondolok ezért volt ott a végén: :) smile-id! (csak a magyar 3-as érettségivel eddig jutott a fogalmazásom) Természetesen nem a mod-ok munkanélkülivé tételérõl beszéltem! MÉGEGYSZER ELNÉZÉST KÉREK CHRONOS-TÓL ÉS AZ ÖSSZES TÖBBI MODERATOR-TÓL!
Quote from: ShiroiBár így lenne, de sajnos nem igaz. :(
Azt meg a "korom" miatt nem tudhattam...
Akkor azt mondod, ha egy nem mod kérne meg valakit, hogy ritkitsa meg a postolásait, az magasról ****** az illetõre? Nekem úgy tûnt korrekt emberek vannak itt, (lehet naiv vagyok v csak rosszul látok (Avatar :p )) de eddig így tûnt!
Quote from: RamizA chat attól chat, hogy valósidõs. Ha 10-15 perces idõközök vannak a hozzászólások között, akkor az már nem chat, ugye?
Ha nekem szólt akkor: Jogos! Feljebb a chat-szerû beszélgetés kifejezés volt asszem, kényelembõl nem írtam így bocs. De szerintem az se jobb, a szövegstílusa megegyezik a chat-ével! (rövid üzenetek kevés tartalom (amit úgy szeretnek a kötözködõk :p(elnézést)))!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Mattanja

Quote from: HVp213Akkor azt mondod, ha egy nem mod kérne meg valakit, hogy ritkitsa meg a postolásait, az magasról ****** az illetõre?
Ugyan, megtörténik ez akkor is, ha moderator szól. Kibírja 1-2 napig, aztán folytatja, ahol abbahagyta. :rolleyes:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Chronos

Quote from: HVp213Elnézést kérek! Szerintem értetted, hogy az adott helyzetre gondolok ezért volt ott a végén: :) smile-id! (csak a magyar 3-as érettségivel eddig jutott a fogalmazásom) Természetesen nem a mod-ok munkanélkülivé tételérõl beszéltem! MÉGEGYSZER ELNÉZÉST KÉREK CHRONOS-TÓL ÉS AZ ÖSSZES TÖBBI MODERATOR-TÓL!
Semmi probléma, természetesen mi is értettük a dolgot... :haha:

CHRONOS

Chronos

Bocsánatot kérek a mostanában sok új szabály/egyebek létrehozásáért, de ezt most muszály volt létrehoznom, igérem most már leállok egy kicsit... :)

Szóval a Rep pontok használatának leírása elkészült, megtekinthetõ az aláírásomban, vagy itt...

CHRONOS

Itachi

Én úgy vagyok ezzel, hogy igenis, hasznos a rep dolog.Engem pl. marhára idegesít, hogy vannak olyanok akik veszik a fáradtságot, és ha van írni valójuk azt szépen részletesen, velõsen leírják, és vannak oanok akik ha kell  ha nem, post olnak, mert job dolguk nincs.(és persze ezen post ok mérete max egy rövid mondat, vagy csak pár szó)Én úgy érzem, azok közé tartozom, akik igenis nem trasht post olnak.Legalább is irományaim mérete, sohasem kicsi. :rolleyes: Ha ez elfogadott akkor én is fogok negatív rep eket, osztani.Ha ezzel esetleg ellenségeket csinálok magamnak, hát legyen, de nekem a rendes fórum mindennél fontosabb.Mert ugye egy röhej, mikor vmilyen témához hozzászólók, és- amit bpka000 is mondot- oldalakat kell vissza mennem, mert annyi semmitmondó chat színtû jópofizos párszavas trash post van. :G
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

ArchElf

Quote from: ChronosBocsánatot kérek a mostanában sok új szabály/egyebek létrehozásáért, de ezt most muszály volt létrehoznom, igérem most már leállok egy kicsit... :)

Szóval a Rep pontok használatának leírása elkészült, megtekinthetõ az aláírásomban, vagy itt...

CHRONOS
Hmm, ennyi erõvel szinte az egész "Gratulációk" topic törölhetõ lenne, vagy osztogatható lehetne a -REP az ilyen beszólásokra (kb a teljes thread 75%-a):
Quote:)
Quote:jee:
Quote:hail:
IMHO

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Kvikveg

Engem ket helyen egyaltalan nem idegesitenek a fent emlitett postok: Offtopic, Gratulaciok. A tobbi helyen kicsit zavaroak, de azert vilaghaborut ne kezdjunk. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

#9894
Quote from: ShiroiUgyan, megtörténik ez akkor is, ha moderator szól. Kibírja 1-2 napig
Megint egy félreértés, itt az lenne a lényeg, hogy ne kelljen, minden csip-csup ügyért mod-ot hívni (akinek szintén van élete máshol is nem biztos, hogy ráér), amíg meg nem oldódik, "köpkölõdés" van a threadben. (azok is OFF Topicol-nak akik szóltak az illetõnek és így tovább - és így tovább)!

Quote from: Shiroiaztán folytatja, ahol abbahagyta. :rolleyes:
Lehet félreértem a fogalmazást: "aztán folytatja", hiszen beszélget (ha épp a chat-rõl van szó s nem vmi más "gonoszságról" :p), ezért kell kitöröltetni a chat-es részt (v fogja össze 1 tömbbe, ha az útókornak is akar hátragyni valamit (a modok által lerágott csontjain kívül :__devil: ) (hisz így is csökkene a mérete))
Quote from: 'ArchElf[HUN']Hmm, ennyi erõvel szinte az egész "Gratulációk" topic törölhetõ lenne, vagy osztogatható lehetne a -REP az ilyen beszólásokra (kb a teljes thread 75%-a):
Bocs nem tudom mellette vagy ellene vagy a "Gratulációk" topic-nak?
Akit nem érdekelnek bizonyos Threadek azokat ne nyissa meg (nem neked szól), felesleges azért hogy megnézze van ott chat, v 1 smile-s köszönés, esetleg gratuláció Csak azért , hogy aztán írhassa: ez bezony nagy OFF Topic volt! (Mert szerintem vannak ilyenek is a világba! Csak azért írnak, hogy a bizonyost megkavarják, miközbe akik ált-ba oda szoktak írni nem zavar-ja az OFF esetleg)

Quote from: KvikvegEzt haromszor kellett elolvasnom, hogy kozelitoleg felfogjam. Legkozelebb legyszi kicsit erthetobben, jo? Koszi! :D
Valasz:
12es (...)
edit: szerintem huzzunk at vmi masik topicba
Köszönöm, valóban igazad van:
1. kicsit kusza lett a mondat szerkesztés valóban :p
2. megérdemli mert ha abba sorolták a mesét rakja ki (nem tudtam milyen büntit kapott érte)

Kérdés: Végül Megértetted v teljesen írjam le máshogy (nem hiszem hogy most érthetõen ki tudnám fejezni magam---> kérlek v próbáld meg megérteni v "hazudd" azt h érted PLEASE :p)
Quote from: KvikvegEngem ket helyen egyaltalan nem idegesitenek a fent emlitett postok: Offtopic, Gratulaciok. A tobbi helyen kicsit zavaroak, de azert vilaghaborut ne kezdjunk. :mad:
Egyetértek! Csináljanak "Chat" Topicot ahhol kiélhetjük maguknat.(Dühöngõt :p)

(A LOL-ba már mi is kezdtünk nagyon OFF lenni és errõl beszéltem---> nem szándékosan köpünk a szabályra de elszalad az emberrel a paci... :p)

Quote from: XipeEgy szulo vallajon aktiv szerepet kolke neveleseben es ne mast hibaztasson, ha O maga nem figyel oda ra.
Na errõl van szó! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: HVp213Kérdés: Végül Megértetted v teljesen írjam le máshogy (nem hiszem hogy most érthetõen ki tudnám fejezni magam---> kérlek v próbáld meg megérteni v "hazudd" azt h érted PLEASE :p)
Megertettem nagyjabol. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

ArchElf

Quote from: HVp213Bocs nem tudom mellette vagy ellene vagy a "Gratulációk" topic-nak?
Akit nem érdekelnek bizonyos Threadek azokat ne nyissa meg (nem neked szól), felesleges azért hogy megnézze van ott chat, v 1 smile-s köszönés, esetleg gratuláció Csak azért , hogy aztán írhassa: ez bezony nagy OFF Topic volt! (Mert szerintem vannak ilyenek is a világba! Csak azért írnak, hogy a bizonyost megkavarják, miközbe akik ált-ba oda szoktak írni nem zavar-ja az OFF esetleg)
Nem mondtál újdonságot,
amúgy meg ez is csak post-növelés... :p

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Tyrael

szerintem egy offtopic/offtopic topicba elfer, vagy nem?

Tyrael

Moha

Jujj, szép kis háború készül itt...
A Gratulációk thread egy más kérdés szerintem. Az direkt az ilyen rövid "grat-köszi" postoknak van dedikálva, másrészt viszont ott tuti nem lapoz vissza senki 2-3 oldalnál többet.
Chronos már egyszer törölni is akarta a tartalmát, csak nem sikerült.
Mindenesetre ott és itt az offtopicban még elmegy az ilyen post. Ramiz debil beszólásai tényleg viccesek tudnak pl. lenni. :)
Mondjuk szerintem mindenkinek írható a számlájára pár értelmetlen post, szóval azért ne ássuk ki feltétlen a csatabárdot!

Xipe

Holgyeim es Uraim.
Chat-re ott van az irc csatorna.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_