Verekedõs játékok

Started by Itachi, 2003-11-15, 01:20:29

Previous topic - Next topic

Itachi

Quote from: phr0zenMelty Blood sorozat.Ebből én csak a Tsukihimét láttam,azon leginkább némi Capcom esetleg kis GGX hatás érződik.A karik gusztustalan módon pixelesek,de a hátterek nem csúnyák.1 nap alatt kivégezhető.Full japán ofkóz. :)
Ugye milyen gusztustalanok a low res karakterek??? :grrr:  A játék maga pedig elég cool. :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Végre kétnapnyi szenvedés után lehúztam az emule ról az Inuyasha game et.Nagyon szép ,hangulatos , és a harcrendszere is teccik.Még tag mód is van benne.A karakterek hangjai az eredeti seiyuu kkal van. :)  A story mód nagyon pofás meg úgy az egész.Jácható karakterek: Inuyasha,Koga,Kagome,Miroku,Sango,Kikyou,Kagura,Sesshoumaru  :)  ,Naraku,Shippou.Rejtett karakterek: Dai Youkai Inuyasha, Totosai. :)  Értelemszerűen én Sesshoumaru val vagyok. :rolleyes:  :)  :lazza:  :zen:

Vikunya

Quote from: LorenorVégre kétnapnyi szenvedés után lehúztam az emule ról az Inuyasha game et.Nagyon szép ,hangulatos , és a harcrendszere is teccik.Még tag mód is van benne.A karakterek hangjai az eredeti seiyuu kkal van. :)  A story mód nagyon pofás meg úgy az egész.Jácható karakterek: Inuyasha,Koga,Kagome,Miroku,Sango,Kikyou,Kagura,Sesshoumaru  :)  ,Naraku,Shippou.Rejtett karakterek: Dai Youkai Inuyasha, Totosai. :)  Értelemszerűen én Sesshoumaru val vagyok. :rolleyes:  :)  :lazza:  :zen:

[Nyálcsorgatva olvas] Nincs mese, tényleg be kell szereznem egy PS2-t.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

.Attila

Quote from: Vikunya[Nyálcsorgatva olvas] Nincs mese, tényleg be kell szereznem egy PS2-t.
Amit most mondott, az nem PS2-es, hanem PC-s ;)

Vikunya

Quote from: TriviAmit most mondott, az nem PS2-es, hanem PC-s ;)

:confused: Van pc-n Inuyasha game?

Shadowolf

Quote from: TriviAmit most mondott, az nem PS2-es, hanem PC-s ;)

Nem PC-s, hanem PSX-es de mindegy...:D PC-re talán a Guilty Gear volt az uccsó verekedös játék az utóbbi idökben.

Shadowolf

Quote from: Vikunya:confused: Van pc-n Inuyasha game?

Nincs, és nem hinném hogy valaha is lesz...

.Attila

Quote from: ShadowolfNem PC-s, hanem PSX-es de mindegy...:D PC-re talán a Guilty Gear volt az uccsó verekedös játék az utóbbi idökben.
E-mule-lal töltötte le. Valóban PS-es, de -> EMULÁTOR RULZ!!! :D

Vikunya

Quote from: ShadowolfNem PC-s, hanem PSX-es de mindegy...:D PC-re talán a Guilty Gear volt az uccsó verekedös játék az utóbbi idökben.

Igen, ezért gondolkodom erősen egy konzol beszerzésén...

Trivi: Ja hogy PS1-es? Akkor valóban emulátor rulz :D Már vadászom is!

Vikunya

Az ePSXe valóban remek. Annyira, hogy beszereztem egy original Tekken3-at :D Meg kipróbáltam pár fighting iso-t. Nemrég lett meg az első Guilty Gear, és életemben először zavartak a low res karakterek, a GGX után nagyon gyengének tűnt a game kinézete. Legalább a játékmenet rendben van, bár egyik másik ellenfél kellőképpen nehéz, a végén Justice igen sokat etetett.

Feldin

Quote from: LorenorHát igen...Most hétvégén tuti nem ,mert: 1. influenzás vagyok. :(  2. hétfőn háztartáskultúra ZH lesz,amire semmit nem tanultam még. Hát vagy találunk a ZH k és vizsgák közt egy időpontot vagy marad a nyár. :zen:
Engem ilyenből kihagynátok???????????????? :beken:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Ja!
Vikunya!!!
A The Last Blade szupi!!!!!!!!!
nincs hozzá egy teljes mozgás listád?
A 2-ben a jobb felső emberkével megyek, az a kedvenc!!!
Te?

A final-öd készül, Xaga csüt hozza nekem hogy leírjam.

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Damnatus

Hali!

Szvsz a legjobb verekedős játék a Double Dragon 1-2 (c64 :) ).
Ha 10-szer nem vittem végig akkor egyszer sem. Na meg a Street Fighter 2
Jaj, bárcsak még élne a c64-em!

Feldin

Quote from: DamnatusHali!

Nekem még él!!!!! Az a legjobb gép!!!
Archon RULEZ!!!
(Nincs meg vkinek a pc-s?)
Az a karatés volt ugye?

topok:

Damnatus

Hali!

Quote from: FeldinNekem még él!!!!! Az a legjobb gép!!!
Archon RULEZ!!!
(Nincs meg vkinek a pc-s?)
Az a karatés volt ugye?

Mármint az archon volt-e karatés? mert az nem. az sakk szerű volt, de nem úgy ütötted le az egységet, hogy a mezőre léptél, hanem akkor még párbajozni kellett a lényeknek.

.Attila

Nekem is él még :)
Mellesleg vannak c64 emuk.

Damnatus

Hali!

Quote from: TriviNekem is él még :)
Mellesleg vannak c64 emuk.

Nekem sose jötek be az emulátorok. vagy el sem indultak a játékok, vagy az emulátor se, vagy szétszedte a windowsomat.

Vikunya

Quote from: FeldinJa!
Vikunya!!!
A The Last Blade szupi!!!!!!!!!
nincs hozzá egy teljes mozgás listád?
A 2-ben a jobb felső emberkével megyek, az a kedvenc!!!
Te?

A final-öd készül, Xaga csüt hozza nekem hogy leírjam.

Szokás szerint: //www.gamefaqs.com de ha gondolod, el is küldhetem a listát.
Várom a csomagot! :D

Last Bladeben a kedvenceim: Yuki (ő inkább az 1-ben), Moriya (asszem rá gondoltál, mint "jobb felsőre"), Zantetsu (ninjas rock! :) )

Vikunya

Nekem sose jötek be az emulátorok. vagy el sem indultak a játékok, vagy az emulátor se, vagy szétszedte a windowsomat.

:confused: Melyikkel jártál így? Nekem egészen jó tapasztalataim vannak, manapság az esetek 90%-ban valamilyen emulált progival játszom.
Double Dragon  :whoah: Street Fighter 2 meg persze alapmű, asszem nálam szerényen minden idők legjobb játéka :D

Feldin

Mármint az archon volt-e karatés? mert az nem. az sakk szerű volt, de nem úgy ütötted le az egységet, hogy a mezőre léptél, hanem akkor még párbajozni kellett a lényeknek.

Jaj nem dehogy!
Most megsértettél egy ős Archonost!!!!!
:)
A Dragon az volt a karatés nem?

topok:

Feldin

Quote from: VikunyaSzokás szerint: //www.gamefaqs.com de ha gondolod, el is küldhetem a listát.
Várom a csomagot! :D

Last Bladeben a kedvenceim: Yuki (ő inkább az 1-ben), Moriya (asszem rá gondoltál, mint "jobb felsőre"), Zantetsu (ninjas rock! :) )
Hát ha lehet akkor úgy gondolnám! :)
Yuki?
Az a varázsló csaj vagy a lándzsás?
A varázslócsajtól meg a pecás apótól idegrohamot tudok kapni!!!
Tegnap végre végignyomtam!!!!!!
A vége felé nagyon bedurvul!!!!
volt vagy 2-3 óra meg vagy 25 credtit :hopp:

topok:

Itachi

Quote from: FeldinHát ha lehet akkor úgy gondolnám! :)
Yuki?
Az a varázsló csaj vagy a lándzsás?
A varázslócsajtól meg a pecás apótól idegrohamot tudok kapni!!!
Tegnap végre végignyomtam!!!!!!
A vége felé nagyon bedurvul!!!!
volt vagy 2-3 óra meg vagy 25 credtit :hopp:
Yuki a jeges-lándzsás. Az meg nem varázsló hanem szentszar. Amolyan miko.Engebb a legjobban Mukuro (az élőhalott tud kikészíteni...).ÉN eddig 3 szor vittem végig, Hibiki vel , Setsuna val és Kojiro val. Mindegyik kb. 12 perc volt normál fokozaton. nem lehet ,hogy te hard on nyomtad? :rolleyes:  :zen:

Damnatus

Hali!

Quote from: FeldinJaj nem dehogy!
Most megsértettél egy ős Archonost!!!!!
:)
A Dragon az volt a karatés nem?

Pardon, archont én is sokat nyomtam mindkét féllel

A dragon az kétszemélyes volt, balról jobbra kellett menni és verni közösen az ellent. egyes tárgyakat fel lehetett szedni, használni/eldobni.

Shadowolf

Quote from: DamnatusA dragon az kétszemélyes volt, balról jobbra kellett menni és verni közösen az ellent. egyes tárgyakat fel lehetett szedni, használni/eldobni.

Ja. Feldin: ha ki akarod próbálni, akkor javaslom a GBA verziót amit nemrég (pár hónapja) adtak ki. ;)

Feldin

Quote from: LorenorYuki a jeges-lándzsás. Az meg nem varázsló hanem szentszar. Amolyan miko.Engebb a legjobban Mukuro (az élőhalott tud kikészíteni...).ÉN eddig 3 szor vittem végig, Hibiki vel , Setsuna val és Kojiro val. Mindegyik kb. 12 perc volt normál fokozaton. nem lehet ,hogy te hard on nyomtad? :rolleyes:  :zen:
Hm. Lehet fokozatot váltani?
Akitől idegrohamot kapok az az élőhalott a varázslócsaj meg a szurkálós szamuráj.
Lorenor! Meg mindenki. Vmikor kéne csinálni egy nagy gamét!
Szétverni egymást :hopp:

topok:

Feldin

Quote from: ShadowolfJa. Feldin: ha ki akarod próbálni, akkor javaslom a GBA verziót amit nemrég (pár hónapja) adtak ki. ;)
Ok. Mekkora?
Hozd el meetre lemezen!

topok:

Itachi

Quote from: FeldinHm. Lehet fokozatot váltani?
Akitől idegrohamot kapok az az élőhalott a varázslócsaj meg a szurkálós szamuráj.
Lorenor! Meg mindenki. Vmikor kéne csinálni egy nagy gamét!
Szétverni egymást :hopp:
Hmm..Ja.Csak nem most vizsgaidőszakban mert szerintem mindenki "enyhén" überbeschäftigt.... :rolleyes:  Utána max. :zen:

Feldin

Én is így gondoltam.

topok:

Vikunya

Quote from: FeldinHm. Lehet fokozatot váltani?

Lehet ugyan fokozatot váltani, de ez az arcade változat, amit küldtem alapból normalon van... mondjuk az 1. szerintem sokkal könnyebb, mint a 2. Ha begyakorlod a fontos mozgásokat (Super cancel, miegymás), akkor könnyebben végig fogod vinni.

Feldin

Én igyekszem. A mega táp szuper cuccok hogy jönnek be?
Meg mi a különbség a speed meg a power között?

topok: