Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Darkstar

Egysterû. Beírod ide, hogy mit kérsz (innen ). Nem baj, ha nem vagy pesti, bár a cuccokért tuti fel kell jönnöd (vagy eljösz a táborba).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

akkor ezek kellenének:
2* X (Japan) - Best (2004, DVD) 10.89$
1* Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Paine - Japanese 9.99$
és 1* Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Rikku - Japanese 14.99$ (hogy mért van 5$ különbség a 2 között az nekem rejtély)

ami így össz 46,76$ + a szállítási költség(+ hogy felmenjek érte)
valaki megtudná mondani, hogy hány HUF(nem az indián szó, mert az UF, hanem szép gyenge magyar forint), mert nemtdom az árfolyamot

katz

Quote from: thrallami így össz 46,76$ + a szállítási költség(+ hogy felmenjek érte)
valaki megtudná mondani, hogy hány HUF?
így össz 46,76$ +  ~20$ (+ hogy felmenjek érte)
~ 1200HUF

DVD-ket és mangákat késõbb akarok rendelni. Nem ér rá akkor?

Feldin

http://www.japanimation.com/j-store/shop.cgi?link=&page=/jstore/video/details/s428-dvd737e.html&cart_id=8638102.4930
Most biztos nem de legközelebb a fentibe lehet h benne lennék. mennyi lenne ez postakölcséggel ft-ban?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

katz

Quote from: FeldinMost biztos nem de legközelebb a fentibe lehet h benne lennék. mennyi lenne ez postakölcséggel ft-ban?
max 2-3000 HUF

.Attila

Quote from: Feldinhttp://www.japanimation.com/j-store/shop.cgi?link=&page=/jstore/video/details/s428-dvd737e.html&cart_id=8638102.4930
Ez azért elég gyanúsnak tûnik. 26 rész 3 lemezre, 0-ás régiókód... pont olyan, mint egy hkdvd.

katz

Quote from: BonciEz azért elég gyanúsnak tûnik. 26 rész 3 lemezre, 0-ás régiókód... pont olyan, mint egy hkdvd.
Nekem már rögtön a kínai felirat szemet szurt (az összes imported ilyen)

.Attila

Quote from: katzNekem már rögtön a kínai felirat szemet szurt (az összes imported ilyen)
Az japán felirat ;)
Azumanga hiraganával, Daioh kanjival.

thrall

Quote from: katzDVD-ket és mangákat késõbb akarok rendelni. Nem ér rá akkor?
Nekem jó lenne, csak annyi, hogy az egyiket nem magamnak rendelem(hanem valaki másnak  :lul: , mert ajándéknak jó ;)), de nekem mind1, szal ha a úgyvan akkor ráér késõbb is

katz

Bonci: 1 WS CB GE1589 27,98$/2 ?
Darkstar: 1 pénztárca 615-BNERVR Black $15,99/2 + 1 polo NERV logo Black XL 16,5$
Kvikveg: 1 WS GitS GE1501 9,90$ + 1 pénztárca 615-HELLSI $15,99/2
Ramiz: ?
Quote from: BonciAz japán felirat ;)
English/Chinese <= ez japi? :confused:
Quote from: thrallNekem jó lenne, csak annyi, hogy az egyiket nem magamnak rendelem(hanem valaki másnak  :lul: , mert ajándéknak jó ;)), de nekem mind1, szal ha a úgyvan akkor ráér késõbb is
A késõbb vmikor szeptember-oktoberi idõpontot takar.
Quote from: thrall(hanem valaki másnak  :lul: , mert ajándéknak jó ;))
Ebben mi a vicces?

.Attila

Quote from: katzEnglish/Chinese <= ez japi? :confused:
Ja hopsz, elnéztem, azt hittem a DVD borítóján lévõ írásjelekre gondolsz.

thrall

Quote from: katzA késõbb vmikor szeptember-oktoberi idõpontot takar.

Ebben mi a vicces?
1. az nemjó, túl messze van(hogy miért az meg otvan a második pontban)
2. ez egy hosszú dolog(közeli ismerõseim tudják) annyi az egész, hogy a barátnõmet nem szeretem kimondani rokonoknak, ezért mndíg azt mondom, hogy valaki, ezért ez nekem vicces :P
most egy kicsit sz.tem OFF leszek, de nemtudjátok, hogy lengyelországban van valahol anime bolt?

Moha

Quote from: BonciEz azért elég gyanúsnak tûnik. 26 rész 3 lemezre, 0-ás régiókód... pont olyan, mint egy hkdvd.
Jaja, nekem is ez a gyanúm. A japánok nem szoktak ennyit rázsúfolni egy DVD-re (de az amcsik sem). 3 lemez az egész sorozat, régiófüggetlen, angol/kínai felirat... mindhárom jellemzõ a HKDVD-re.  :3x3:

Én holnap tudok nyilatkozni a rendelésrõl. Az átutalás nem gond, de várhatóan leghamarabb 5-én tudom megtenni.

Apropó: az "ea" szerintem az "each" rövidítése lenne, vagyis a darabonkénti árat jelöli. ;)

thrall

Quote from: thrallakkor ezek kellenének:
2* X (Japan) - Best (2004, DVD) 10.89$
1* Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Paine - Japanese 9.99$
és 1* Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Rikku - Japanese 14.99$ (hogy mért van 5$ különbség a 2 között az nekem rejtély)
Egy kicsit megváltoztatom: A DVD-k sajnos maradnak(annyi kivétellel, hogy õõ máshol néztem, és amit itt találtam az jobban megtetszett igaz ez 23$ de nembaj), mert kellenek, de a két keychain helyett egy Final Fantasy X-2:
Paine Emblem (Silver lighter) kell(ene) kerek 16.00$

katz

Quote from: thrallEgy kicsit megváltoztatom: A DVD-k sajnos maradnak, mert kellenek, de a kát keychain helyett egy Final Fantasy X-2:
Paine Emblem (Silver lighter) kell(ene) kerek 16.00$
Meg még lesz valami kulcstartó, vagy valami egyéb, csak még nemtudom, hogy mien, majd holnap hozzáírom még(a nembaj)
Nekem mindegy. Te fizeted.
Quote from: MohaÉn holnap tudok nyilatkozni a rendelésrõl. Az átutalás nem gond, de várhatóan leghamarabb 5-én tudom megtenni.
Ha nem rendelsz sokat meg tudom hitelezni, csak föl tudjam adni minél elõbb a rendelést ;)

Feldin

Quote from: BonciAz japán felirat ;)
:(
szomoritjatok a szívem :(
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: Feldin:(
szomoritjatok a szívem :(
Inkább most, miután megvetted ;)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=617&item=6410786765&rd=1&ssPageName=WDVW
Sajnos csak amerikába szállít. Ha vkinek van amerikai ismerõse, akkor küldhetik neki, és õ postázhatná neked.

edit: ha jobban belegondolok, nekem is kell :) Vkinek van amerikai ismerõse, aki ki tud segíteni?

Ramiz

Quote from: RamizOké, ilyen árak mellett vállalom mindhárom tételt.
Aszittem, ez egyértelmû. ;) De még egyszer: két Spike-os (!!!) öngyújtó (képet belinkeltem az elõzõ oldalra vhol) és a Cowboy Bebop: Sunrise artbook. Ez utóbbi (pénzügyi okokból) csak akkor, ha arányosan oszlik meg a szállítási költség (a wallscrollok száll. költsége jóval drágább, ezért szerintem így illik, de ha nem, akkor is beszállok a 2 gyújtóval).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Darkstar: 1 pénztárca 615-BNERVR Black $15,99/2 + 1 polo NERV logo Black XL 16,5$
???????? thrall: 2db X (Japan) - Best (2004, DVD) 10.89$ + Final Fantasy X-2:
Paine Emblem (Silver lighter) kerek 16.00$ + 1db Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Paine - Japanese 9.99$ + 1db Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Rikku - Japanese 14.99$ ????????????????
Ramiz: 2 öngyujtó ?
Moha: ?
Quote from: RamizAszittem, ez egyértelmû. ;) De még egyszer: két Spike-os (!!!) öngyújtó (képet belinkeltem az elõzõ oldalra vhol) és a Cowboy Bebop: Sunrise artbook. Ez utóbbi (pénzügyi okokból) csak akkor, ha arányosan oszlik meg a szállítási költség (a wallscrollok száll. költsége jóval drágább, ezért szerintem így illik, de ha nem, akkor is beszállok a 2 gyújtóval).
Irtam, h konkrét rendelési számot kérnék, az esetleges félreértések elkerülése érdekében ld. eddigi rendelések.
Quote from: Ramiza Cowboy Bebop: Sunrise artbook. Ez utóbbi (pénzügyi okokból) csak akkor, ha arányosan oszlik meg a szállítási költség (a wallscrollok száll. költsége jóval drágább, ezért szerintem így illik, de ha nem, akkor is beszállok a 2 gyújtóval).
Én csak a végösszeget és a tárgyak árát látom. Nincs tételeses elszámolva a kettõ különbsége: a szállítási költség.

thrall: a DVD hol a francban van, mert én nem találom? FF X2-es kulcstartók elfogytak. (SOLD OUT! nem elég egyértelmû?)
Final Fantasy X-2:
Paine Emblem (Silver lighter) kerek 16.00$ <= ez milyen kategiria? Hol van?

Ramiz

Oké, katz:
2 x "Cowboy Bebop: Spike" lighter : 28 $ (a kettõ együtt)
Átutalás helyett kézbe adnám neked a pénzt.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Ramiz: 2 db "Cowboy Bebop: Spike" lighter : 28 $
???????? thrall: 2db X (Japan) - Best (2004, DVD) 10.89$ + Final Fantasy X-2:
Paine Emblem (Silver lighter) kerek 16.00$ + 1db Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Paine - Japanese 9.99$ + 1db Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Rikku - Japanese 14.99$ ????????????????
Quote from: RamizÁtutalás helyett kézbe adnám neked a pénzt.
Rendben. Egyuttal hozol DVD/CD-t is a Satoshi Urushihara collectionnak? Kung-fu Hrustle DVD kell még?

thrall

õõõ..ahogy mondtam ezek nemkellenek--> //1db Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Paine - Japanese 9.99$ + 1db Final Fantasy X-2 Keychain Figure - Rikku - Japanese 14.99$//  (úgy már sok lenne, örülök, hogy van annyi, ami a 2 DVD, emg a lighter(ha annyi a $ amennyit mondtak nekem  :eeek: )

Kvikveg

Quote from: katz...
Rendben. Egyuttal hozol DVD/CD-t is a Satoshi Urushihara collectionnak? Kung-fu Hrustle DVD kell még?
katz, ha jossz most meetre, akkor en is most odaadnam a penzt.
edit: ahm, latom nem jossz. pm tali idopont megbeszeles, jo?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Bonci: 1 WS CB GE1589 16,50$
thrall: Final Fantasy X-2:Paine Emblem (Silver lighter) kerek 16.00$ + ???2db X (Japan) - Best (2004, DVD) 10.89$ ???
Quote from: thrallami a 2 DVD, emg a lighter(ha annyi a $ amennyit mondtak nekem  :eeek: )
Olyan névvel én nem láttam ott DVD-t. Nézd meg még 1x. Öngyujtó felirva (ez az?).

Moha. Fogsz rendelni?

thrall

Quote from: katzOlyan névvel én nem láttam ott DVD-t. Nézd meg még 1x. Öngyujtó felirva (ez az?).
Igen, az az öngyûjtó
és az, DVD és CD mindjárt megmondom hogy hol...Na (itt )

katz

Bonci: 1 WS CB GE1589 16,50$
thrall: Final Fantasy X-2:Paine Emblem (Silver lighter) kerek 16.00$ + ???2db X (Japan) - Best (2004, DVD) 10.89$ ???
Quote from: thrallIgen, az az öngyûjtó
és az, DVD és CD mindjárt megmondom hogy hol...Na (itt )
áá zene, aszittem video. Ebbõl kell 2 db? 2x 22,98$ ?

thrall

Quote from: katzáá zene, aszittem video. Ebbõl kell 2 db?
Nem csak egy, és most kiskancsó(köcsög) leszek, mert azért kell csak 1, mert kell egy Final Fantasy X-2 Wallet $15.99  :lul:
Ja és bocs, de én mindíg ilyen vagyok, hogy ezkell, de nem, mert ez, nem, mert inkább ez, de...áá ez nemjó, inkább az kell, emrt csak és a végén egy teljesen mást veszek :D (étteremben szüleim már verik a fejüket a falba, mire kiválasztom a kaját, ezért nem járunk sokat ilyen helyekre  :lul: )...rosszabb vagyok, mint egy lány :/

Edit: Ha mégegyszer megváltoztatom a véleményem, lõjjetek le!!!

Kvikveg

Quote from: thrallNem csak egy, és most kiskancsó(köcsög) leszek, mert azért kell csak 1, mert kell egy Final Fantasy X-2 Wallet $15.99  :lul:
Ja és bocs, de én mindíg ilyen vagyok, hogy ezkell, de nem, mert ez, nem, mert inkább ez, de...áá ez nemjó, inkább az kell, emrt csak és a végén egy teljesen mást veszek :D (étteremben szüleim már verik a fejüket a falba, mire kiválasztom a kaját, ezért nem járunk sokat ilyen helyekre  :lul: )...rosszabb vagyok, mint egy lány :/

Edit: Ha mégegyszer megváltoztatom a véleményem, lõjjetek le!!!
Remeljuk katz turelmes... Nagyon turelmes... Foleg, hogy kodokat kert toled, meg mindenkitol... Mikor is lesz a megrendeles ideje? Jovo het kozepe?  :hehe: :D

Hahhaaaa, most latom az edit sort! Nyeheheeee!  :__devil:  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

thrall

Quote from: KvikvegRemeljuk katz turelmes... Nagyon turelmes... Foleg, hogy kodokat kert toled, meg mindenkitol... Mikor is lesz a megrendeles ideje? Jovo het kozepe?  :hehe: :D

Hahhaaaa, most latom az edit sort! Nyeheheeee!  :__devil:  :lul:
1. mit? :D
2. hogykell
3. jövõhét közepe? Akkor még van idõm   :lul:   :__devil:

Kvikveg

Quote from: thrall1. mit? :D
2. hogykell
3. jövõhét közepe? Akkor még van idõm   :lul:   :__devil:
Pl: itt a masodik posztert akarom, akkor ezt irom:
GE1501 $9.90 Ghost in the Shell poszter link
Ennyi. A GE1501 a kodja, utana az ara azert nem art, meg hogy micsoda is okelme, esetleg hany db kell belole. Igy a legegyszerubb katznak. Igy nem neki kell keresgelnie, meg rakerdeznie, hogy biztos arra gondoltal-e, stb-stb. Linket is jo irni hozza. Ugy mar olyan gyonyoru, hogy csak na. :D
Jovo het kozepet csak tippeltem az atutalasi ido alapjan, amugy gozom sincs.