Ismeri valaki a(z) ... animét?

Started by Ramiz, 2003-12-05, 10:53:51

Previous topic - Next topic

noriko

QuoteOriginally posted by Ramiz
Köszönjük... és mi a címe? :rolleyes: :D
nyomozás még folyamatban. bár a téma miatt nagyon kell ám ügyelnem milyen oldalakat nyitok meg!:p
"I wish I could, but I don't want to."

noriko

ééés igen! megvan! jelentem, tagja lettem a hentai game fórumnak egy post erejéig:D
satyis kislány: a Princess Holiday nevű játék karaktere, neve Silfi Cloud,
a játékról egy oldal:
Princess Holiday

tök jó! megvan!:D

Feldin

Mármint a játék???
Kérem!!!
Küldök neked pm-et.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Soridan

QuoteOriginally posted by noriko
a játékról egy oldal:
Princess Holiday

tök jó! megvan!:D

Tök jó, de a képeket és rendszerkövetelméynt leszámítva számomra nem túl olvasmányos :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Ramiz

Tök jó! Én majd lenyúlom Feldintől! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

noriko

ajaj, ezt jól elrontottam... szóval mielőtt lestoppolnátok a játékot, el kell hogy szomorítsalak titeket, mert nincs meg!!:(  A "megvan" alatt a csaj kilétére gondoltam..:rolleyes:
gomen fiúk!

Xellos

Hallottam egy Kite nevű animeról. Sajna nem tudok róla semmi többet igazán, csak azt, hogy eléggé véres egy szerzemény. Kíváncsi lennék rá, ha valaki ismeri esetleg, és tud valami helyet, ahonnan megszerezhetem, az nyugodtan szóljon.:hopp:
I'm Xellos, the tricker priest^_^

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Feldin

Ramiz!!!

Nem tudnád letölteni???
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Raggie

Quote from: XellosHallottam egy Kite nevű animeról. Sajna nem tudok róla semmi többet igazán, csak azt, hogy eléggé véres egy szerzemény. Kíváncsi lennék rá, ha valaki ismeri esetleg, és tud valami helyet, ahonnan megszerezhetem, az nyugodtan szóljon.:hopp:
Rendben: nekem megvan de nem valami eltalált darab! Ha Valamelyik meetet megeszéljük el is tudom vinni!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

A Kite tényleg sz...rossz.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

AngelHunter

tud vki ajanlani vmi Lain-hez hasonlo animet? marmint olyat amin a vegeig nem tudod h mi tortenik es a vegen is csak sejted... :)

.Attila

Quote from: AngelHuntertud vki ajanlani vmi Lain-hez hasonlo animet? marmint olyat amin a vegeig nem tudod h mi tortenik es a vegen is csak sejted... :)
Nem láttam a Laint, nem tudom, mennyire sejtelmes, de a Noir-nál sem lehet nagyon előre tudni az eseményeket, sőt, filozofálgatások mennek a végignézése után is, mert egy-két dolog még így is sejtelmes marad (de vmire van magyarázat, csak jó füle kell, hogy legyen az embernek).

roderick

Quote from: AngelHuntertud vki ajanlani vmi Lain-hez hasonlo animet? marmint olyat amin a vegeig nem tudod h mi tortenik es a vegen is csak sejted... :)
Van pölö a Texhnolyze, nagyrészt ugyanazok csinálták mint a Laint, habár sokkal durvább... meg eléggé beszerezhetetlen még meg az utsó rész ki se jött...
Meg újabbak közül van még a Gilgamesh... ennek a rendezôje ügyködöt a Lain-ben.
Más most így hirtelen nem jut az eszembe, talán még a Wolf's Rain...

De ha nagyon nem akarod érteni mir?l van szó akkor a BLAME!-t nézd meg... habár ott tényleg esélytelen rájönni a teljes sztorira, hisz csak kis illusztráció féleségek a mangából..
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Ez jól hangzik. A Blame!-t honnan lehet megszerezni??? (Mangát ismerem és az király, bár azt sem értem teljesen :D )

Trivi meg nem ajánl rosszat, bár igaz, hogy ő bármilyen kérdésre a Noir-t ajánlja... ^_^

roderick

Quote from: RamizEz jól hangzik. A Blame!-t honnan lehet megszerezni??? (Mangát ismerem és az király, bár azt sem értem teljesen :D )

Trivi meg nem ajánl rosszat, bár igaz, hogy ? bármilyen kérdésre a Noir-t ajánlja... ^_^

Blame! megvan a Magyarmangánál magyar subbal ráadásul (animeHQ-ra kell fellépni user és pass: mmanga), de a Wizzu-tól is le lehet szedni.. csupán 6x6 perc az egész...

.Attila

Quote from: RamizTrivi meg nem ajánl rosszat, bár igaz, hogy ő bármilyen kérdésre a Noir-t ajánlja... ^_^
Nem iiiiis :rolleyes: :zen:
Azért vígjátéknak biztosan nem ezt ajánlanám, mert egy csöpp humor sincs benne.
Vígjáték? -> Tenchi Muyo OVA
Legyen "kicsit" beteges? -> Excel Saga
Romantikus vígjáték legyen? -> Love Hina, Ultra Maniac (még nincs fent, de remélem nemsokára remélem meglesz a wlan kártyám, és akkor felkerül)

AngelHunter

roderick: koszi szepen :)
trivi: Noir az egyik kedvenc sorozatom ;)

.Attila

Quote from: AngelHuntertrivi: Noir az egyik kedvenc sorozatom ;)
:zen: mélységesen megértelek :)

Ramiz

Na tessék... :D Ezek legalább egymásra találtak...

.Attila

Látta már vki a Maison Ikkoku-t? Én el kezdtem letölteni DC-ről. Csak egy részt néztem meg, de nekem gondjaim vannak a 80-as évek anime stílusával, meg az első rész nem is meggyőző (tudom, pár részből nem kéne következtetni), ezért kérdezem, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Tudom, hogy Rumiko Takahashi, de azért ez még nem garancia. Mellesleg Akemi érdekes módon nagyon hasonlít a girly Ranma-ra, vagy inkább fordítva, mert ez volt előbb. A főszereplő csaj (Kyoko) is sok hasonlóságot mutat Akane-val.

Bloodstephan

Sziasztok:)

Új emberke vagyok, és afelől kíváncsiskodnék, van-e a Berserknek vhol folytatása?Remélem, nem csak azeredeti 25 része van meg... jó ez az anime :)

roderick

Csak mangangában van folytatása, ott viszont jóóóóóó sok...

Bloodstephan

:_piszka:
És figyu, mennyire olvasható az a manga?
Megkeresem:)
A másik:
Nem tudod, mikor lesz itt elérhető a GITS2?
Most töltöttem le az előzetesét, az is naon jó :rolleyes:

Ramiz

Tudjátok, mi zavar egy kissé a Noirban (ha már ennyit emlegettük mostanában)? Az, hogy lebecsüli az emberi életet. Nem vagy csak nagyon nehezen tudok szimpatizálni a főhősökkel (vagy együttérezni velük, amikor meghal az a festegető katona - pedig bírtam azt a fickót), mert így is lepuffantanak részenként húsz "ellent", legyen az Soldatsos vagy csak egy testőre a célszemélynek. És a sorozat elején a "nem okoz fájdalmat az ölés, és ez zavar" - kérdés ott lett hagyva. Fene tudja... ez minden bérgyilkosos filmnek-sorozatnak a buktatója: lehet-e szimpatikus egy gyilkológép. Általában úgy oldják meg a kérdést, hogy a célszemélyek is "rosszak", és így nem erkölcsi probláma kiirtani őket. A Noir nem él ezzel az egyszerű trükkel, de így (legalábbis számomra) elveszti a főhősekkel való szimpátiát.
Na mindegy, lehet, hogy elkalandoztam. De végül is kapcsolódik az animéhez. :D

.Attila

Quote from: RamizÉs a sorozat elején a "nem okoz fájdalmat az ölés, és ez zavar" - kérdés ott lett hagyva.
Nem lett otthagyva. Ott a végén azért volt még valami (régen láttam, kicsit kihagy már a memóriám, annyi anime-t láttam az elmúlt időben, de arra emlékszem, hogy ott van a válasz).
A katonáról meg annyit, hogy nem szívesen ölte meg, sőt, az szerintem fájt Kirikanak, csak ezt nem mondja ki. Hogy az arcán nem látni? Ilyen Kirika, nem látni az arcán. A katonát meg kellett ölni, ha nem teszik, nem folytatódik a történet, nem haladhatnak céljuk felé, de ezt félretéve, hogy ne eszközként emlegessem a katona halálát: a katonának a múltja miatt kellett meghalnia, és ezt ő maga is tudta, ezért semmiféle ellenállást nen tanusított. Igen, ott maradtak az emberek a katona halála miatt segítség nélkül, ez Kirikat is bizonytalanná tette, de meg kellett tennie.

(elnézést, hogy ide írtam)

Titkos®

Quote from: TriviLátta már vki a Maison Ikkoku-t? Én el kezdtem letölteni DC-ről. Csak egy részt néztem meg, de nekem gondjaim vannak a 80-as évek anime stílusával, meg az első rész nem is meggyőző (tudom, pár részből nem kéne következtetni), ezért kérdezem, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Tudom, hogy Rumiko Takahashi, de azért ez még nem garancia. Mellesleg Akemi érdekes módon nagyon hasonlít a girly Ranma-ra, vagy inkább fordítva, mert ez volt előbb. A főszereplő csaj (Kyoko) is sok hasonlóságot mutat Akane-val.

Hát, hazudni nem akarok, a 4 fő mangája (Ranma, Inu Yasha, Urusei Yatsura, Maison Ikkoku) közül nekem is ez jött be a legkevésbé, bár ez egyrészt annak tudható be, hogy a mangát még nem olvastam el teljesen, csak itt-ott belenéztem, másfelől pedig a 4 sorozat közül ez a "leghétköznapibb" (értsd: a harc pl. teljesen hiányzik belőle, bár láttam már olyat is, akinek pont emiatt jött be). Ugyanakkor nekem tetszett és biztosíthatlak, hogy a Takahashi féle poénok itt is rendesen megvannak, nem is szólva ugyabár az elmaradhatatlan romantikáról és a különböző fiú-lány kínos helyzetekről. :D  Az első rész alapján pedig tényleg ne ítélj, később jobb lesz (szerintem a Ranma is úgy a 8.-10. résztől kezdett el beindúlni, bár ezt szinte minden animénél így látom). A hasonlóságokkal pedig egyetértek, az Inu Yashában is van jónéhány olyan szereplő, akik erősen hasonlítanak a Ranma beliekre... Szóval szerintem bátran nézd tovább a sorozatot, remélem tetszeni fog! :)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

.Attila

A Ranma nekem már az első résztől kezdve tetszett. :)
A Maison Ikkoku-t meg későbbre rakom, most nincs kedvem kísérletezni. Amúgyis jön a Tenchi Muyo GXP gőzerővel a DC-ről, az jobban érdekel. Kérdés: ftp-n nincs fent, felrakjam majd?

Xaga

Ismeri vki a Galaxy Fraulein Yuna animét? Honnan lehet leszedni?? eMule-on jön 2 része de az egyik nem teljes a másik az istenért sem akarna lejönni:(

Titkos®

Quote from: TriviA Ranma nekem már az első résztől kezdve tetszett. :)
A Maison Ikkoku-t meg későbbre rakom, most nincs kedvem kísérletezni. Amúgyis jön a Tenchi Muyo GXP gőzerővel a DC-ről, az jobban érdekel. Kérdés: ftp-n nincs fent, felrakjam majd?

Szerintem rakd fel, Tenchi Muyo GXP-t is szeressük! :)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^