Main Menu

Anime ZENE

Started by .Attila, 2003-12-10, 20:58:04

Previous topic - Next topic

CaptainBalu

Üdv Lányok/Fiúk/Megamitakartok

Nekem lenne egy hatalmas hasfájásom: Nem tudjátok véletlenül a Wolf's Rain második OST-ját hol lehet megtalálni? Ugyanis az elsõ album, amit kb. folyamatosan hallgatok, és a másodikért hiába túrtam fel az internetet. :( Egyébként meg tessék Hack-et hallgatni!!!
(UI: Ha esetleg volt már errõl a fórumon szó, pls ne tessék leszúrni, mert végignéztem search threadben, de ilyet nem találtam. Sorry)
(UI: Nem hittem volna, hogy a WR Gravity-re képesek 3 számot felpakolni. LOL)

Shadowolf

Quote from: CaptainBaluÜdv Lányok/Fiúk/Megamitakartok

Nekem lenne egy hatalmas hasfájásom: Nem tudjátok véletlenül a Wolf's Rain második OST-ját hol lehet megtalálni?

Torrent megfelel?

roderick

Quote from: CaptainBaluÜdv Lányok/Fiúk/Megamitakartok

Nekem lenne egy hatalmas hasfájásom: Nem tudjátok véletlenül a Wolf's Rain második OST-ját hol lehet megtalálni? Ugyanis az elsõ album, amit kb. folyamatosan hallgatok, és a másodikért hiába túrtam fel az internetet. :( Egyébként meg tessék Hack-et hallgatni!!!
(UI: Ha esetleg volt már errõl a fórumon szó, pls ne tessék leszúrni, mert végignéztem search threadben, de ilyet nem találtam. Sorry)
(UI: Nem hittem volna, hogy a WR Gravity-re képesek 3 számot felpakolni. LOL)

AnimeHQ-n fent van...
Gravity meg kislemez, azért...
általában OP és ED-et kiszokták adni kislemezen, mert híresebb zenekarok csinálják, meg különben is el lehet adni, még akkor is amikor még az OST el sem készült
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

CaptainBalu

Ezer Hála!!  :merci:  Nagyon köszönöm, a torrentet sajnos hanyagolom, de a HQ-ról már töltöm is. Fura, hogy ez eszembe sem jutott. Egyébként köszönöm a felvilágosítást a single-lel kapcsolatban, igazad van, csak nékem egy csöppet furcsa volt, hogy a mappájában csak három szám szomorkodik.  :rotflol: Na mindegy, a Baaku Amsterdam akkor is jó. Majd belejövök.  :rolleyes:

Fazék

és igen!
pár nappal ezelõtt rákerestem a Onna no Ko Otoko no Ko c. számra, mely a School Rumble záródala és valami rohadtul aranyos sztem. úgy néz ki szerencsére nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel, mert ma végre megjelent torrent-ként maga a záróklipp ill. külön a kislemez :) ha van igény rá, feltöltöm mindkettõt.

ugyanakkor ajánlanám mindenki figyelmébe a Mahoromatic-ból a Mahoro de Mambo-t, mely az ftp-n is megtalálható, és jelenleg az egyik kedvenc záródalom :)

Damnatus

Hali!

Tedd fel!
Köszi!

Fazék

na ezért szoktam csak azután post-olni valamit, hogy már lejött... sajnos a video, egy élõszereplõs klippje az elõadó csajnak, vagyis eléggé gagyi, de egy nevetésre jó :) - inkább kivágom az egyik RAW sorozatrész végérõl, úgyis ideje tanulni egy kis videószerkesztést

de a kislemezt MP3-ban azért természetesen feltöltöm

Maron

Le Portrait de Petit Cossette OST... :whoah:  :jee:

Isi101

Lejött végre a (2004) Howl's Moving Castle (Image Album) [MPC]
Érdekel valakit?

sirtomi

Sziasztok!

Most néztem meg az Angel Sanctuary-t és kéne a zenéje, de nem találom a szerveren.
Valaki tudja honnan lehetne letölteni?

sirtomi

Quote from: PirulaNekem a Jin-Roh zenéje az ami nagyon bejön, amikor elõször hallgattam itthon anyám megkérdezte hogy ki halt meg az ismerõseim közül hogy ilyen gyászzenét hallgatok?
A Lainnek a Duvet mix albuma tetszik, meg az eredeti. A Cyberiás mixet is meghallgattam de az már elég távol áll tõlem.
Meg a Hellsing az ami üt, nekem kicsit ugyan bizarr, de nagyon bejön.
Ezek mind nagyon jó zenék.
A Hellsing zenéje tényleg üt. Nagyon bírom.

Nem sok anime-t láttam még, de szinte mindnek tetszett a zenéje.

A Haibane Renmei is nagyon jó szerintem.

sirtomi

Quote from: ShiroiPedig ott van. Angel Sanctuary Drama OST.
Jó hogy nem szúrja ki a szemem.
 :merci:

Pedig háromszor is megnéztem.

Köszi.

Rounin

Quote from: ShiroiPedig ott van. Angel Sanctuary Drama OST.

Ehhem...de ez NEM az a zene :) Opening, ending nincs meg pölö. :rolleyes:

Ramiz

Wolf's Rain zenéje: jobbra számítottam.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

anatole

nálam kedvencek: .hack//Sign, Hellsing, Angel Sanctuary Drama OST (vki megmondhatná mi ez, mert marhajó...  :hopp: ), és bár nem japánok csinálták, de Animatrix (pölö Death In Vegas azóta nagy kedvenc, pedig vmi telefonreklámban is van...)
Az animeben nagy kedvenc Evangelionnak is kellemes a zenéje, de a Cruel Angel's Thesis és a Komm, Süsser Tod (thx zsozso :hehe: ) kivételével nem ütnek nagyot. A .hackben meg vannak olyan részek amik egyenesen a zenére vannak kihegyezve, ergo semmi nem történik csak nézed a képet és hallgatod a zenét és nagyonjoooo)
Lainben a Duvet tetszik még nagyon, az az intro örök kedvenc, meg a Ragnarok The Animationbõl a We're Yourneying To The Stars ha ez a címe ... na az egy olyan szám h sokkal több van benne mint amit elõször kihallasz... pedig már a játékban is hallottam párszor, de csak az animeben ütött be :)

.Attila

Jé, nézzenek oda, ki jött át a hunro fórumról :)
Még az avatar is ugyanaz :)

anatole

Quote from: TriviJé, nézzenek oda, ki jött át a hunro fórumról :)
Még az avatar is ugyanaz :)
hehe majd ittis offolunk szépeket :D
az a vicc h kb fél éve regelve vok ezen a fórumon és nem is emlékeztem h ez volt az avatárom  :rotflol:

noriko

Na, jöttem égni :o
Van egy dallam, ami már napok óta nem megy ki a fejembõl, de nem tudom miben volt...
Csak abban vagyok biztos hogy animébõl van. Ez tuti.
Nos, szuper õstehetség furulyatudásomat elõvéve ( :rotflol: ) rögzítettem a dallamot:MIBÕL VAN???
Remélem valaki felismeri!! Help!!!
"I wish I could, but I don't want to."

Cobra

A legelejét leszámítva meglepõen jó lett  :)  Kicsit gyakorolsz, és lecserélheted az X intrójának a zenéjét ;)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

noriko

Tééényleg! Köszönöm!! :)
és örülök hogy fel lehetett ismerni! :p

Quote from: CobraA legelejét leszámítva meglepõen jó lett  :)
Mér mi baj az elejével?? :hehe:  és miaz hogy "meglepõen" jó?? ez csak természetes!írtam hogy õstehetség vagyok furulya terén!  :rotflol:

Mostani kedvenc zenéim:
Wolf's Rain- Mouth on fire (egy kicsit görögös és íres egyben, szerintem) Cloud9, Heaven's not enough (ennek fõleg a vége tetszik, amúgy eléggé Jamie Winchesteres..)
hack//sign- bear (kicsit olyan mint a Csokoládé c. film zenéje) , to nowhere
Kiki- If I've been enveloped
Fruits Basket- intro
CowboyBebop- Ask DNA
Scrapped Princess- Little Wing

köszi Ramiz hogy emlegetted a Wolf's Rain zenéjét, ismét meghallgattam, és így fedeztem fel a második OST-n a fent említett kedvenceket :)

kérdés: a Kiki's Delivery Service-ben amikor az elején a seprûn hallgatja a rádiót, az alatt milyen szám megy? angolul volt ha jól emlékszem.. OST-k között nem találtam
EDIT: ...:o puff most lebuktam! angolul néztem a Kikit. és ott más volt a zene is! hát így nehezebb lesz..szóval ha akad mégegy elvetemült aki angolul látta, és emlékszik arra a zenére, az szóljon! :)
EDIT2: szörcsöltem:p Sydney Forest az elõadó és a szám címe: I'm gonna fly. Ezt keresem!! Ha valaki látja valahol, feltétlenül szóljon!!!thx!

UPDATE:megtaláltam! ezt is meg ami tényleg az alatt a rész alatt megy, a Soaring címût is! Tanulság: az interneten tényleg minden megtalálható! csak nem szabad feladni a keresést! ;)
"I wish I could, but I don't want to."

roderick

1x: Ha a Hellsing zenéje nem jazz akkor mi? elöre bocsájtom hogy közel analfabéta vagyok a témában. Egyszer amikor kérdezték tölem, hogy ez mi, akkor azt mondtam jobb híján hogy NewJazz és akkor mindeki boldog volt mert azt senki se tudta igazából mint jelent... még én se, de ha valaki jobban ért hozzá akkor homályosítson fel.

2x: Cosette OST-jét végre letöltöttem és azt kell mondanom hogy jó. Ami nem meglepö hisz Yuki Kajiura. De azértén úgy érzem hogy fejlödik valamennyire, mert a régebbi OST-ok eléggé olyan szintetizátor alap és valami dallam voltak (és még így is zseniális hangulatot tudtak teremteni), de most már néha több szólam is van. Na inkább abbahagyom, mert csak gonoszkodom, miközben ajánlani akartam volna:)

anatole

Quote from: roderick1x: Ha a Hellsing zenéje nem jazz akkor mi? elöre bocsájtom hogy közel analfabéta vagyok a témában. Egyszer amikor kérdezték tölem, hogy ez mi, akkor azt mondtam jobb híján hogy NewJazz és akkor mindeki boldog volt mert azt senki se tudta igazából mint jelent... még én se, de ha valaki jobban ért hozzá akkor homályosítson fel.

2x: Cosette OST-jét végre letöltöttem és azt kell mondanom hogy jó. Ami nem meglepö hisz Yuki Kajiura. De azértén úgy érzem hogy fejlödik valamennyire, mert a régebbi OST-ok eléggé olyan szintetizátor alap és valami dallam voltak (és még így is zseniális hangulatot tudtak teremteni), de most már néha több szólam is van. Na inkább abbahagyom, mert csak gonoszkodom, miközben ajánlani akartam volna:)

leginkább jazz, ja. van még benne jó adag funk rock meg aor, egyiket sem tom mit jelent de ezt mondták szal véleményeket errõl a kérdésrõl még :D na, valaki mondja meg mihez készült az az angel sanctuary drama ost, köszönöm

Ramiz

Jó, tudom, a jazz nem egy egzakt fogalom, de azért a Hellsing zenéjében kicsit sok a gitártépés, viszont kevés a jazz-es harmónia, a dallam variálása stb... de legyen nektek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

anatole

Quote from: RamizJó, tudom, a jazz nem egy egzakt fogalom, de azért a Hellsing zenéjében kicsit sok a gitártépés, viszont kevés a jazz-es harmónia, a dallam variálása stb... de legyen nektek.
rengeteg jammelõs jazzes rész van benne, de nyilván nemcsakaz. de mondd még h mi minden van benne mert én sem tom teljesen  :)

roderick

Quote from: anatolena, valaki mondja meg mihez készült az az angel sanctuary drama ost, köszönöm

Hát lehet én vagyok szimpla gondolkodású, de leginkább az Angel Sanctuary-hoz készülhetett:)
Azt viszont, hogy miért drama OST azt nemtom, mert sztem az OVA zenéje... de igaz készült dráma cd vagy miafene (szinészek eljátszották a hangjukkal a történetet, meg azért biztos valaki narrált mellé), írdogált róla a kötetek végén...

Moha

Hello!

Segítenétek beazonosítani az alábbi 2 zene eredetét?

Elsõ
Második

Egy flash játékban voltak és valami anime zene lehet mindkettõ (ugyanebben a flashben benne volt még a Love Hina endingje és az NGE introja)

Elõre is köszi.
Moha

Manu

Quote from: MohaHello!

Segítenétek beazonosítani az alábbi 2 zene eredetét?

Elsõ
Második

Egy flash játékban voltak és valami anime zene lehet mindkettõ (ugyanebben a flashben benne volt még a Love Hina endingje és az NGE introja)

Elõre is köszi.
Moha

A második egy Pizzicato 5  nevq együttes valamelyik albumáról (talán a Happy End Of The World-rQl, vagy a Playboy, Playgirl-rQl) való. Érdemes tölük meghalgatni pár albumot, mert nagyon jók!

Edit: megvan:
Pizzicato 5 - Made in USA: Twiggy Twiggy

Moha

Köszi a segítséget! A Pizzicato five-rõl már hallottam amúgy, meg is van pár szám tõlük és tényleg jók. Azon csodálkoztam, hogy még itthon is ismerik õket.

Az elsõrõl nem tud valaki infót?

Manu

A Pizzicato 5-ról jut eszembe, hogy a Chobitsban vannak olyan zenék, amiket az említett banda játszik néha... csak mondjuk ök poénra veszik, mivel szerintem ez a '80-as évek beli jpop lehet. Parodizálnak. Én mindenesetre szeretem az eredetit, ill. a paródiát is. Emellett a Chobits zenéjét nagyon profi banda játszotta fel, zeneileg, tudásban sokkal magasabb szinten vannak, mint azt ez a stílus igényelné és ez nagyon lejön. Ehhez párosul a nagyon jól sikerült jelenet-zene párosítás. Szóval szerintem nagyon igényes munka.