Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: DjinnTudom, hogy semmi köze a vitához, de nem bírom ki.
Szerintem a Totoronál nincs ártatlanabb! Tartsatok gyerekesnek, de engem pont az ártatlansága fogott meg.  :p :angyali:  :)
1000% egyetértek! :tezsvir: Nekem is az tetszett benne, hogy totál aranyos és ártatlan. Ha mást nem, legalább ezt behozhatnák a Ghibik közül. Aki ebben bármi olyat talál, ami nem való gyereknek, az nem is tudom, micsoda... :rolleyes:

Ramiz

Quote from: CobraMost néztem a Ragnarok 16-20 részeit és  :eeek:
Az elsõ felét a sorozatnak talán még 12-es karika nélkül is le lehetne ithon adni, de a 18. résztõl legalább 16-ossal engednék csak, MIUTÁN megvágták! Fõleg a 18. rész kezdése volt elég... khm éérdekes  :rolleyes:  , de a 19. rész vége is egy az egyben ki lenne vágva a magyar verzióból :)
Na megyek vissza nézni a maradékot  :D

Cobra: miért, erõszakos vagy ecchis?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: ZelgadisHonnét veszed hogy 14 évesek?
Középiskola 3. osztály :D
Én 14 évesen még javába' 8.os voltam :)
Hmm ...Nem is tudom..Még anno vhol olvastam.Asszem a manga elírásnál.Persze lehet, hogy tévedek. :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Fazék

Quote from: ItachiHmm ...Nem is tudom..Még anno vhol olvastam.Asszem a manga elírásnál.Persze lehet, hogy tévedek. :rolleyes:
a GTO-ban a diákok lazán 17-18 éves gimnazisták már... :)

ON: legutóbb megnéztem újból az FMP 1. sorozatot, és pár gyengébb elemtõl eltekintve, még mindig nagyon jó sorozatnak tartom, továbbá mostanában elkezdtem újranézni az Azumanga-t, ami még mindig az abszolút gyõztes, és amint lesz egy kis sávszélem/idõm leszedem mondjuk a Hi no tori-t, Kikuchiyo ajánlása meggyõzött :)

Dragon

Quote from: RamizCobra: miért, erõszakos vagy ecchis?
Ecchis, de ennyiben ki is merül minden jó abban a sorozatban.
Legalábbis olyannak, aki játszott magával a játékkal is.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

A 4 rész alatt azért több a véres, mint ecchi jelenet  :)
A sorozatnak legalább a második felét érdemes megnézni, az ne mannyira gyerekes (bár vannak zavaró részletek, pl: amikor a szörnyek megtámadják Albertát, Mayanak meg fel se tûnik, hogy ég a város )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baldy

Ragnarok

Elõször a játékkal ismerkedtem meg, és azon felbudulva döntöttem amellett, hogy megnézem a sorozatot is... sajnos. Végignéztem, és mit mondjak: idõpazarlás volt csak. Az egyetlen dolog, ami még az elején talán megfogott, hogy felismertem a szörnyeket, és mindenkinek a job-ját. De ennyivel ki is futott az egészbõl a szusz. Röviden és tömören: csak annak ajánlom, akkor nagyon értelmetlenül kivánja eltölteni a szabadidejét...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Baldy

Quote from: RamizAkkor mondj egy jó ecchis cuccot!

Mouse.
Gyér kis anime, rövid és a sztori is szar, de van pár szép jelenet benne, emlékeim szerint :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Manu

Nem tudom a Girls Bravo milyen, de én éppen most szedem. Holnap többet tudok majd mondani.

Zelgadis

Quote from: Moha1000% egyetértek! :tezsvir: Nekem is az tetszett benne, hogy totál aranyos és ártatlan. Ha mást nem, legalább ezt behozhatnák a Ghibik közül. Aki ebben bármi olyat talál, ami nem való gyereknek, az nem is tudom, micsoda... :rolleyes:

TOTORO Rulez ! :) Nekem is nagyon tetszett, hiába vagyok 22 éves :P

És mi az a Ghibi? ^^""

Djinn

Quote from: ZelgadisTOTORO Rulez ! :) Nekem is nagyon tetszett, hiába vagyok 22 éves :P
Én 26 vagyok és mégis  imádom! És Animal is. Szerintem ez kortalan!  :p   :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Marfy

Green Green :jee:.
Zelgadis: A Totoro nagyon jó, kedvencem.

Ramiz

A Green Green az nem olyan Excel Saga-szerû marhaság?

Baldy

Tényleg ennyire jó lenne a Totoro? :eeek:
Amugy annyi jó hírem van, hogy anyámmal megnézettük Chihirot, és tetszett neki :)

Marfy

Quote from: RamizA Green Green az nem olyan Excel Saga-szerû marhaság?
De Ecchi van benne bõven :).

Djinn

Quote from: BaldyTényleg ennyire jó lenne a Totoro? :eeek:
Mikor mi megnéztük a Totorot utánna nem tudtunk rájönni, hogy mi fogott meg benne annyira. Aztán rájöttem: Az, hogy nincsenek benne negatív szereplõk.  :eeek:  Nem is tudom, azelõtt láttam-e ilyet. Ahogy már írtam egyszerûen ártatlan. És iszonyat aranyos!  :)
Tele van olyan jelenetekkel, amik men bírnak semmi jelentéssel, de életszerûbbé teszik az egészet. Pl. Mikor mutatják, hogy alszanak, a párnát már rég kiturták a fejük alól. Vagy az esernyõ "fejjel megtartása"...
Na jó, nem fejtegetem tovább. Biztos mindenki tudja, mirõl beszélek.
Nekem a szívem (egyik) csücske Totoro  :p

Rounin

Quote from: Shiroi:eeek: Még mindig nagyon tetszik!
[....]
A végén még nekiállok csinálni egy fansubot hozzá...  :rolleyes:
Szóval a lényeg: aki eddig nem látta, az vágjon bele, mert nagyon :jee: !

Engem ki ne hagyj :) Ha más nem, akkor ellenõrként :bsd: mert ugye ezt sokak elmulasztják, vagy csak odaírják, nekem meg a hajam ezerfelé mered a "super" nyelvi megoldásoktól :bsd:

Xipe

most nezem a Gunslinger Girl-t es nekem kifejezetten tetszik.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Manu

Air TV ep.1.

Az elsõ 10 perc nagyon fellelkesített, a második már kevésbé, egy-két szereplõ eröltetetnek tûnt. Mindenesetre igényes dolognak látszik.

Girls Bravo S 1 ep. 1.

Bár tényleg sablonos, az elsõ rész még tetszett, fõleg a rajzolás. Majd meglátjuk...

Jinki: Extend ep. 1.

Ezzel sem lenne semmi gond rajzolásügyileg, de nem szeretem a mechákat (kivéve NGE), de ezek ráadásul nagyon '80-as évek kocka transformerei. Mondjuk ez az elsõ film, amit 1024x768-ban láttam.

Nem tudtok valami új sorozatot, aminek a leírása nem így kezdõdik: "XY was a normal high school student, but...". Kezd csömöröm lenni. :(

Alucat

Ööö Yu Yu Hakusho -ban így kezdõdne a leírás de mégsem mert nem az a klisé jófiu a fõszereplõ hanem egy iskola kerülõ vagány és az elsõ részben meghal :D

Igen, lehet egy kicsit már YYH fanatikus vagyok... kicsit nagyon...
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

.Attila

Quote from: ManuNem tudtok valami új sorozatot, aminek a leírása nem így kezdõdik: "XY was a normal high school student, but...". Kezd csömöröm lenni. :(
Maria-sama ga Miteru: 1. epizód alapján erõsen Shoujo Ai-nak tûnik :/ Megnézek még pár részt, de félek, hogy kb. arra jutok, mint a Fafner in the Azure-nál.

Djinn

Eddig 2 részt néztünk meg, de már most biztos, hogy mindketten nagy rajongók leszünk!!!   :jee:  
Chiyo-chan :angyali: Egybõl fûltõl fülig szalad a szám, ha meglátom.  :haha:

Moha

Quote from: DjinnEddig 2 részt néztünk meg, de már most biztos, hogy mindketten nagy rajongók leszünk!!!   :jee:  
Chiyo-chan :angyali: Egybõl fûltõl fülig szalad a szám, ha meglátom.  :haha:
Na, ennek Feldin örülni fog! :)
Helyes, nézzétek meg az egészet. Szerintem is nagyon jó kis anime!
Nekem mondjuk Osaka a kedvencem, de Chiyo-chan is aranyos. Tsukurimasho! :D:D:D

Fazék

én is AniDB-n akadtam rá, kb 2 héttel ezelõtt, majd SysOP XXL beszámolójának pár részletét elolvasva el is kezdtem letölteni. közben Kikuchiyo kollega is értékelte a HW-n így már nagyobb bátorsággal ugrottam neki és nem is csalódtam benne.

nekem nagyon tetszett a képi világa, korábban hasonlót láthattunk a Waking Life c. szintén elgondolkodtató filmnél és már ott is nagyon bejött. pl hogy utólagos engedelmével Kikuchiyo kollégát idézzem: " Változatos technikákat alkalmaztak, pl. közeli képeknél gyakran rámontírozták a szinkronszínészek arcát a figurákra (a la Waking life), és sokszor meglepõ módon használnak 3D-s effekteket. "
már az elsõ percektõl érezni lehet, hogy mire megy ki a játék és mint ahogy SysOP is mondta, hogy a szemfülesebbeknek már az elején feltûnhet a felirat több helyen is. igazából nem akarok különösebben spoiler-kedni, inkább nézze meg, akit érdekelnek a kicsit kilógó, egyedi stílusú anime-k és szeret gondolkodni is rajtuk. sztem egy nagyon jó filmet láthatnak a vállalkozóbb szellemûek :) habár a film különcsége miatt várhatóan sokaknak nem fog tetszeni, de hátha mégis pár ember kedvet kapva hozzá, egy élménnyel lesz gazdagabb :)

Moha

Na, most már tényleg kíváncsi vagyok rá. A torrent megvan, leszedem én is. :)

Fazék

Quote from: MohaNa, most már tényleg kíváncsi vagyok rá. A torrent megvan, leszedem én is. :)
de aztán csak kíméletesen tessék földbe gyalázni a véleményemet :D

Dragon

Quote from: TriviMaria-sama ga Miteru: 1. epizód alapján erõsen Shoujo Ai-nak tûnik :/ Megnézek még pár részt, de félek, hogy kb. arra jutok, mint a Fafner in the Azure-nál.
Még mindig jobb, mint a shonen-ai ;)

Quote from: Xipemost nezem a Gunslinger Girl-t es nekem kifejezetten tetszik.
hát itt megint csak ismételni tudom magam:
Quote from: bpka000Ugye mondtam, hogy jó, ugye? Ugye?
Bezzeg senki sem akart rám hallgatni. :p
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

MamaSaid

Quote from: AlucatÖöö Yu Yu Hakusho -ban így kezdõdne a leírás de mégsem mert nem az a klisé jófiu a fõszereplõ hanem egy iskola kerülõ vagány és az elsõ részben meghal :D

Igen, lehet egy kicsit már YYH fanatikus vagyok... kicsit nagyon...

Hamarosan jön a Yu Yu Hakusho. Mit kell tudni errõl a sorozatról azon kívül, hogy elég hosszú?