Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

roderick

Quote from: sirtomiHali!

Az Appleseed 2004 az micsoda? Most vettem észre a szerveren.
Az Appleseed-et már régóta le szeretném tölteni, ez a 2004-es változat milyen? Valaki tud mondani róla valamit?

Ha ugyanaz, csak egy kicsit szebb vagy ilyesmi, akkor inkább ezt szedném le.

Az Appleseed OVA-t nem láttam, de ez asszem attól független feldolgozása a Shirow mangának, persze mivel az nincs befejezve, meg hosszú is ezért eléggé eltér töle... amúgy egy CGben túltengö, egész elviselhetö akciófilm soksok Shirow féle filozofálgatással...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Manu

Röpke két hónap után folytatódik a Samurai Champloo! Kijött a 18. ep.  :hopp:

Ramiz

Én ezzel nem fogom kínozni magam, majd ha vége, egyben megnézem...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizÉn ezzel nem fogom kínozni magam, majd ha vége, egyben megnézem...
én is pont így vagyok vele, nagyon örülök hogy nem kezdtem el, ez a 3(!) hónap szünet a 17-es és a 18-as rész között megõrjített volna biztosan :rolleyes:

Fazék

Quote from: ManuRöpke két hónap után folytatódik a Samurai Champloo! Kijött a 18. ep.  :hopp:
és most már a fansub is kijött belõle! csak gondoltam szólok, hogy rámozdulhasson aki fel tudja majd tölteni ftp-re, vagy érdekli, vagy mindkettõ :)

daniel151

Légyszíves, segítsetek!
Inuyasha filmet szeretnék letölteni felirattal, vagy ha létezik ilyen, akkor szinkronnal, kérlek írjatok egy címet, ahol le lehet tölteni!

100000hála, Dan :merci:

UfoZ

Quote from: RamizÉn ezzel nem fogom kínozni magam, majd ha vége, egyben megnézem...

Én meg pont hogy nem bírtam már várni, és már a raw-t is leszedtem. :)

(persze a 80%át nem értettem de nem baj)

daniel151

Tudnátok segíteni?
Feliratos, vagy ha van ilyen, szinkronos Inuyasha filmet keresek.
Légyszi írjatok címet, ahonnan letölthetem:D .
                                                                Köszi :merci: .Dani

Marfy

Quote from: daniel151Tudnátok segíteni?
Feliratos, vagy ha van ilyen, szinkronos Inuyasha filmet keresek.
Légyszi írjatok címet, ahonnan letölthetem:D .
                                                                Köszi :merci: .Dani
Feliratosat max angolt találsz magyart nem hiszem, de ezen az oldalon megtalálhatod azokat a részeket magyar szinkronnal amik a Rtlklub-on mentek.

daniel151

:) Köszi NOKI!
Tényleg nagyon köszönöm, de ha megtudnád, hogy mégis honnan lehet letölteni , vagy emailozni akarsz írj a szi-ezt 2x medo@freemail.hu-ra!
 :merci:
                      Dani

szaszaxp

Dc-n néz körbe az elsõ 39-rész megvan szinkronosan jó minõségben, az elsõ 3 moviehoz meg van magyar felirat.

A 4. movie még nincsen fent a neten, sem kamerásban, fõleg nem dvd-rip ben , talán majd augusztusra :(
Felirat meg jövõre...
Fibernet Kaze no Kizu

Inu Yasha Movie 4.-t akarok!!!!

"A jövönk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is.." by Korcs
-=Youkai hub=- : youkai.redirectme.net:23

Marfy

Quote from: daniel151:) Köszi NOKI!
Tényleg nagyon köszönöm, de ha megtudnád, hogy mégis honnan lehet letölteni , vagy emailozni akarsz írj a szi-ezt 2x medo@freemail.hu-ra!
 :merci:
                      Dani
Hát arról az oldalról le lehet tölteni, igaz nem a legjobb minõségben :(.
Vagy az egész sorozat kellene neked?

sirtomi

Tudna valaki a Trigun -ról mondani valamit?

Olvastam róla, de egy AMV miatt lett igazán kedvem hozzá.
De nem igzaán tudom milyen stílusú. Az AMV alapján elég akciódúsnak tûnt.

Xipe

Quote from: sirtomiTudna valaki a Trigun -ról mondani valamit?

Olvastam róla, de egy AMV miatt lett igazán kedvem hozzá.
De nem igzaán tudom milyen stílusú. Az AMV alapján elég akciódúsnak tûnt.

akciodus is es vicces is.
a fohos retardalt egy piciket.
viszont ha komolyra fordulnak a dolgok hasonlit Spike-ra a Cowboy Bebop-bol.
ajanlom nezz meg par reszt mindkettobol.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Xipeakciodus is es vicces is.
A Cowboy Bebop is tervbe van véve, csak most nincs elég helyem.
Meg még jó pár anime tervbe van véve, de egyszerre ennyit nem tudok megnézni. :beken:

katz

Quote from: Xipe
Quote from: sirtomiTudna valaki a Trigun -ról mondani valamit?
akciodus is es vicces is.
Röviden: a fõhõs olyan egy kicsit mint Baldy, viszont ha komolyra fordulnak a dolgok hasonlit Xipe-re (legalábbis arra aminek mutatni szeretné magát :D)

Jó nagy ökörködés az egész, idõnként (fõleg a vége felé) pedig megkomolyodik. Mit is mondhatnék még: "Love & Peace"
Mászt szí kategória

sirtomi

Quote from: katzRöviden: a fõhõs olyan egy kicsit mint Baldy, viszont ha komolyra fordulnak a dolgok hasonlit Xipe-re (legalábbis arra aminek mutatni szeretné magát :D)

Jó nagy ökörködés az egész, idõnként (fõleg a vége felé) pedig megkomolyodik. Mit is mondhatnék még: "Love & Peace"
Mászt szí kategória
Már töltöm is, hamár ennyire azt mondjátok, hogy jó. :D

Xipe

Quote from: katzRöviden: a fõhõs olyan egy kicsit mint Baldy, viszont ha komolyra fordulnak a dolgok hasonlit Xipe-re (legalábbis arra aminek mutatni szeretné magát :D)

Mászt szí kategória

mutatni szeretnem magam?
vicces kedvedben vagy mi te mosolygos predator ivadek?
majd meglatjuk.
maaaaaaaaaaaaaaaajd meglatjuk ki nevet ki teteme folott a vegen.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipemutatni szeretnem magam?
vicces kedvedben vagy mi te mosolygos predator ivadek?
majd meglatjuk.
maaaaaaaaaaaaaaaajd meglatjuk ki nevet ki teteme folott a vegen.
Khm. Na igen, erre gondoltam :D

Xipe

Quote from: katzKhm. Na igen, erre gondoltam :D

hehe, mi minden topicban offolunk eleg rendesen.
majd shadow mindjart rank szol.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: katzRöviden: a fõhõs olyan egy kicsit mint Baldy, viszont ha komolyra fordulnak a dolgok hasonlit Xipe-re (legalábbis arra aminek mutatni szeretné magát :D
Jézusom :eeek: Ilyeneket ne írj, mert a végén magam elé képzelem :D
A fõhõs amolyan futurisztikus cowboy. Az anime elsõ fele poénkodós, egy-két komolyabb jelenettel, a 2. fele viszont akció, és dráma, szinte teljesen eltûnnek a poénok. Nagyon jó anime, a legjobbak között van.

Titkos

A Trigun-t én is csak ajánlani tudom, Vash egy hatalmas egyéniség. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Shadowolf

Quote from: Xipehehe, mi minden topicban offolunk eleg rendesen.
majd shadow mindjart rank szol.

Meglásd az lesz a vége hogy a felére fogom redukálni a postjaitok számát. :rolleyes:

Kvikveg

Samurai Champloo 17 reszes? Ugy ertem nekem kicsit befejezetlen bizonyos szempontbol. Mas szempontbol persze van ertelme, de akkor is kicsit megkukultam a vegen.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Quote from: Xipeakciodus is es vicces is.
Mmm, mar latom mit nezek meg legkozelebb!  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: KvikvegSamurai Champloo 17 reszes? Ugy ertem nekem kicsit befejezetlen bizonyos szempontbol. Mas szempontbol persze van ertelme, de akkor is kicsit megkukultam a vegen.
Nincs még vége, csak nagyon lassan rajzolják. Pár napja jött ki a 18. rész.

edit: szeretted a CB-t, de még nem láttad a Trigun-t? :eeek: :wtf: Akkor már kezdheted is, mert a Trigun :cool: :jee: :kiraly:

Kvikveg

Quote from: TriviNincs még vége, csak nagyon lassan rajzolják. Pár napja jött ki a 18. rész.
:eeek: Ááááá! Ezt akartam elkerülni, hogy turelmetlensegtol remegve varjam a kovetkezo reszt! No sebaj. Megtanulok turelmesnek lenni. :wtf:  

edit: addig meg Trigun es meg sokan masok.:rotflol:
Megj: ez gyors volt...

Manu

Nem tudom mennyi köze lesz a hack-hez, de találtam egy ilyet -> Tsubasa Chronicles . Gyakorlatilag csak a karakter tervezõ, meg a stúdió egyezik meg, de ez már nem olyan rossz elõjel szerintem.

Manu

Milyen az a Sukisyo c. sorozat? Nézi/nézte valaki?

Djinn

Látta valaki az Aishiteruze Baby címû amine-t? Milyen? Érdemes megnézni? Leírás alapján nagyon tetszik.  :haha:
És nem tudjátok honnan lehet letölteni? (Torrent is jó). Az ftp-n nics fenn. Vagy csak nem találtam  :rolleyes: AnimeHQ meg nem enged fel :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"