Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Necrid^

Egyetártek.föleg most amikor folytatják a FMP "the second Raid" :)

Kérdés: Amugy a 7-ik résznek a RAW változat jelent már-e?
Edit: megvan.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Quote from: White SeeDNincs.

Az FMA egy alkimistatestvérpárról szól, akik vissza akarják kapni a testüket. A mûfaja meg dráma/vígjáték/akció

Az FMP pedig egy meches akció/vígjáték/mech kategóriájjú nagyonjó kis sorozat.
Az FMP2 Fumoffu pedig egy eszméletlenjó vígjáték. :jee:

De mindegyiket nagyon ajánlom.:)
Thx.

FMA-t már nézem csak gondoltam az FMP esetleg azt folytatja, mert abba nem néztem még bele, és lusta voltam utánakeresni.

animoni

Quote from: White SeeDAz FMP pedig egy meches akció/vígjáték/mech kategóriájjú nagyonjó kis sorozat.
Az FMP2 Fumoffu pedig egy eszméletlenjó vígjáték. :jee:
De mindegyiket nagyon ajánlom.:)
Az FMP2 nem az FMP folytatása? Mert én azt hallottam!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Alkyra

Quote from: LythisThx.

FMA-t már nézem csak gondoltam az FMP esetleg azt folytatja, mert abba nem néztem még bele, és lusta voltam utánakeresni.

Az fma-ból kijött a movie, de még nem subbolták s nem rakták fel netre.
EGyb. ha nagyon tettszik akkor olvasdf a mangát. A mangának csak az eleje hasonló a folytatása teljesen más. Fontos karakterek akik az animében fõszerepet játszottak meghalnak, vagy meg se jelennek, helyette az fma világ egy másik résézt mutatja be.
Az fma-t én nagyon ajánlom, mert nagyon jó egy anime! :jee:

gr33n

Hi!

Vlk tudna nekem ajálani Anime-t?Olyat keresek mint pl Ai Yori Aoshi,Love Hina,Chobits,NGE,Elfen Lied.....-hez hasonlókat.

És legyen hozzá angol dub.....

Elõre is köszi! :haha:

.Attila

Quote from: gr33nÉs legyen hozzá angol dub.....
:ejj:
Nemtom mennyire illik ide, de kellemes vígjáték kis romantikával: Ultra Maniac.
Romantikus vígjáték (nagyon sok komoly mondanivalóval): Kareshi Kanojo no Jijou
És NE nézd õket angol szinkronnal, PLZ!

Necrid^

Quote from: BonciÉs NE nézd õket angol szinkronnal, PLZ!
Egyetértek.

gr33n

Ok megnézem és köszi! :haha:

Manu

Quote from: zolan43WannabeFansubs kiadta a 23. epizódot. :jee:

Uh vazz! Nem siették el! Ilyen tempóban meglesz a 2006-os karácsonyi ajándékom... :D

Ramiz

Quote from: LythisEgyébként ez az Ergo Proxy mikor jön ki elõreláthatólag? (trailer alapján ez egy must see anime lesz naon)
Én nem találtam semmit a neten. Ha valahol, akkor a hivatalos oldalon kéne legyen valami, de se ott, se máshol sem találtam.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Laughing Man Fansubs kiadta a GITS 2nd GIG 24. epizódját.

Ramiz

Quote from: zolan43Laughing Man Fansubs kiadta a GITS 2nd GIG 24. epizódját.
Nemrég kezdtem el a sorozatot, de lassan nézem, hogy mire odaérek, kész legyen. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Project_2501

Quote from: zolan43Laughing Man Fansubs kiadta a GITS 2nd GIG 24. epizódját.
Thx az infót  :)
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

Moha

Hi,

Szerintetek érdemes csak magában az FMP Fumoffu-t megnézni, vagy mindenképpen kell hozzá a season 1?
A mecha-ért annyira nem rajongok, de a Fumoffu érdekelne, mert sokan mondták, hogy király vígjáték.

.Attila

Quote from: MohaHi,

Szerintetek érdemes csak magában az FMP Fumoffu-t megnézni, vagy mindenképpen kell hozzá a season 1?
A mecha-ért annyira nem rajongok, de a Fumoffu érdekelne, mert sokan mondták, hogy király vígjáték.
Nézd meg bátran a 1st seasont is szerintem.

Ready2

Monster-t latta valaki? leirasok alapjan elegjonak tunik, de vkinek a velemenyere is kivancsi lennek aki latta.

Ramiz

Quote from: MohaSzerintetek érdemes csak magában az FMP Fumoffu-t megnézni, vagy mindenképpen kell hozzá a season 1?
Ne nézd meg a Season 1-et szerintem, amennyi kell, annyit megértesz a Fumoffuból is (röviden: a katonai kiképzést kapott military-mániás srácnak vigyáznia kell a lányra, akinek tulajdonképpen szimpatikus, de idegesíti is - azt, hogy miért kell vigyáznia rá, nem fontos tudni, nem is teljesen derült ki a season 1-bõl sem).

roderick

Quote from: Ready2Monster-t latta valaki? leirasok alapjan elegjonak tunik, de vkinek a velemenyere is kivancsi lennek aki latta.

Monster nagyon jó, legalábbis ha az ember szereti a régi módi thriller-eket. Egyetlen baj vele, hogy nagyon hosszú, így az animét megnézni kész öngyilkosság (hetvenvalahány részes lesz asszem) én kb. a felénél áttértem a mangára, mert azt gyorsabban lehet fogyasztani:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Necrid^

Quote from: MohaHi,

sztem nézd meg nyugotan. de azé sztem ne hagyd ki season 1 ill the second Raid.

.Attila

Quote from: RamizNe nézd meg a Season 1-et szerintem, amennyi kell, annyit megértesz a Fumoffuból is (röviden: a katonai kiképzést kapott military-mániás srácnak vigyáznia kell a lányra, akinek tulajdonképpen szimpatikus, de idegesíti is - azt, hogy miért kell vigyáznia rá, nem fontos tudni, nem is teljesen derült ki a season 1-bõl sem).
Már nem azért, de a season 1-ben ismeri meg Sagara Chidorit, és szerintem a season 1-ben sokkal jobb poénok vannak, mint a Fumoffu-ban, és az akció sem rossz, csak ti NGE-t vártok attól, ami nem az.

Necrid^

Quote from: BonciMár nem azért, de a season 1-ben ismeri meg Sagara Chidorit, és szerintem a season 1-ben sokkal jobb poénok vannak, mint a Fumoffu-ban, és az akció sem rossz, csak ti NGE-t vártok attól, ami nem az.
Azzal egyértek. bár nem tudom míért mindenki dicseli az NGE?!? nekem FMP jóbban tetszett. föleg most amikor megy a folytatás.

Manu

Szerintem csak félig nézd meg az FMP S1-et, mert az elje vicces, a vége akció, és az utóbbi elég silány (fürészélû késsel kommandózó robotok rulez  :lul: );)

SaiyaGin

Quote from: Manu(fürészélû késsel kommandózó robotok rulez  :lul: );)

Egyedi. :) Nekem Borosta Bácsi kezdett egy idõ után az idegeimre menni. De persze az lehet, hogy macska. :haha:
Szerintem nem árt, ha Moha megnézi az 1-et. ;)

Ramiz

Quote from: BonciMár nem azért, de a season 1-ben ismeri meg Sagara Chidorit, és szerintem a season 1-ben sokkal jobb poénok vannak, mint a Fumoffu-ban, és az akció sem rossz, csak ti NGE-t vártok attól, ami nem az.
Tényleg akkor ismeri meg, de erre mondtam, hogy érteni fogja anélkül is (érteni fogja, hogy ismerik egymást :D ), a poénok milyensége pedig ízlés dolga, és én is odaírtam, hogy "szerintem". (Szerintem a FMP1-beli poénok közül csak kevés az igazán jó, és sok a sablonos (pl. a szõke katonával kapcsolatosak)), míg a Fumoffuban több a poén, és érdekesebbek. Az akció viszont tényleg nagyon keveseknek jön be (ezért is nem örülök annyira, hogy visszahozták). Ha nem látványos, akkor már eleve kevésbé izgalmas, plusz a legtöbb jelenet vontatott és kiszámítható volt számomra.

Necrid^

Chobits mennyire jó? tud vki adni egy kis infot?

katz

Quote from: NecridChobits mennyire jó? tud vki adni egy kis infot?
Leirás

A legtöbb embernek teccik. Romantikus vigjáték és van benne egy nagycsöcsû csaj is. ;)

De az anime szvsz egy robotkurvás szemét 1-2 vicces résszel és közepes mondanivalóval/történettel.

Necrid^

Quote from: katzLeirás

A legtöbb embernek teccik. Romantikus vigjáték és van benne egy nagycsöcsû csaj is. ;)

De az anime szvsz egy robotkurvás szemét 1-2 vicces résszel és közepes mondanivalóval/történettel.
Érdekes lehet. :merci: az infot.

Necrid^

Kérdés : A FMP TSR hetente szokott kijónni?

Fazék

Quote from: NecridKérdés : A FMP TSR hetente szokott kijónni?
Itt le van írva az összes rész sugárzási idõpontja. 15-én jön a következõ rész.

Necrid^

Quote from: FazékItt le van írva az összes rész sugárzási idõpontja. 15-én jön a következõ rész.
Thx az infot.