Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

m46u5

Hohó, elõbb szóba került a kincslopó szó, mindenkine (korhatár nélkül) ajánlom az 1995-ös Kincsvadászok c. (tini)filmet. Egy csipet csapat, egy kincses térkép, a gonosz néne és bandája. Összességében egy nagyon aranyos, és nagyon jó kalandfilm, némi poénnal színezve.
http://www.imdb.com/title/tt0089218/
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Kvikveg

Quote from: Manu...Kvikveg: Vazz te aztán keményvonalas Kabir Badista vagy :D :D  :lul:
Mindensetre jól kijöttünk volna ovodában, mert ott meg én voltam Sandokán :D (persze csak akkor, ha nem volt ott haverom, mert akkor én voltam a jó mellékszereplõ, aki hõsi halált hal).
Francba, hogy nem ugyanabba az oviba jartunk! Bar amilyen fius voltam, biztos bealltam volna kaloztarsnak! Jol neztem volna ki: gondor haju szoszi egszinkek szemekkel marcona kalozruciban!  :lul:
Na befejezesul: Sandokaaan log a faaan, tuuruu ruururu ruururu ruuruu.  :lul:
(Na, end of nosztalgia, kinottuk... de azert most elokapartam a kazettat :D)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Suszi

Láttam az elõzetesét.
EGYSZERÛEN ÉSZBONTÓ!
Minden dark rajongónak ajánlom (WOD-osok elõnyben:D)
edit: a hivatalos honlapja
kritika a filmrõl

Ramiz

#603
Quote from: RE@La Sin City-re nagyon kíváncsi vagyok mert imádom a film noir-t :jee:
Hát az egyáltalán nem film noir, de azért nézd meg. ;)

Quote from: roderickSajnos, számomra eléggé elásta magát a faszi amúgy a kémkölykökkel. Akármilyen jó rendezö is, emberileg ez BÜÜN!!! én inkább levágnám a kezem, minthogy ilyet rendezzek... dehát valamiböl meg kell élni, azt nem vitatom. :)
Errõl van szó. :) Bár lehet, hogy még élvezte is. :rolleyes:

Quote from: roderickNa befejezesul: Sandokaaan log a faaan, tuuruu ruururu ruururu ruuruu. :lul:
Végre valaki felakasztotta! :__devil:

Desperado: na akkor leírom a panaszaimat.
Banderas egy 0 színészi képességgel "megáldott" fickó. (Kb mint Bruce Willis. Csak míg BW-nek az 1 darab arckifejezését szeretem, Banderas-tól hányingert kapok.) Aztán: vagányra vett, de gagyi jelenetek (gyónásjelenet... na ott majdnem felálltam... csak akkor még osztottam a nagyfater hozzáállását, miszerint minden filmet befejez, ha egyszer leül elé). Ótvar poénok. Kötelezõ szexjelenet, gagyin elõadva (ócska romantika). Kiszámítható befejezés, de elõtte még egy siralmasan gyenge harcjelenet (Banderas a kislányt menti, haverja meghal). Rohadt béna slusszpoén. Szóval minden vacak benne.

Night Watch: ez hány részes lesz?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

üdv

Legutóbb moziban, Jarmuschtól szerencsém volt a kávé és cigarettához, iszonyatosan jól szórakoztam 13 fekete-fehér rövid film, tele Nevekkel, jutalomjátékokkal, még lehet, hogy értelme is volt, de vhogy nem mindegy? :)
jóra számítottam, de még így is meglepett, pedig pont ugyanannyiszor cigiztem ,mint ahányszor kávét ittam (1-1  :haha:  )ha vkinek békés kikapcsolodás kelltudom javasolni.
sokjót

a sin city-t meg nagyon várom, de e se olvastam mit írtatok róla, mert igyekszem minél kevesebb elõzetes infóval látni a szélesvásznon ;)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Quote from: NakedapeLegutóbb moziban, Jarmuschtól szerencsém volt a kávé és cigarettához, iszonyatosan jól szórakoztam 13 fekete-fehér rövid film, tele Nevekkel, jutalomjátékokkal, még lehet, hogy értelme is volt, de vhogy nem mindegy? :)
jóra számítottam, de még így is meglepett, pedig pont ugyanannyiszor cigiztem ,mint ahányszor kávét ittam (1-1  :haha:  )ha vkinek békés kikapcsolodás kelltudom javasolni.
Én a Szellemkutyát láttam tõle (4-szer), nagyon szerettem, a Kávé és cigaretta is nagyon bejött, az Éjszaka a Földön meg itt csücsül a gépemen és egy nyugodt estére vár (nappal nem lehet megnézni azt a filmet :) ). várom az új filmjét is (Törött virágok).
Amúgy a Kávé és cigaretta után megittunk két kávét és elszívtunk egy csomó cigarettát... Nagyon hangulatba hoz. :) (Mint pl a Casablanca vagy Az ember, aki ott sem volt vagy a 101 Reykjavik.)
Azt is dvd-n majd meg kell szereznem valahonnan... tékában persze nem lesz. :bruhuhu:

Quote from: Nakedapea sin city-t meg nagyon várom, de e se olvastam mit írtatok róla, mert igyekszem minél kevesebb elõzetes infóval látni a szélesvásznon ;)
Oké, de utólag tessék elolvasni a sok bölcsességünket!  :rolleyes: :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: RamizÉn a Szellemkutyát láttam tõle (4-szer), nagyon szerettem, a Kávé és cigaretta is nagyon bejött, az Éjszaka a Földön meg itt csücsül a ...
Pont az Ejszaka a Foldon jutott eszembe, az kiraly egy film! Egyszeruen kiraly! Ezekutan meg kell neznem a kave&cigarettat, bar ha jol lattam, annyira nem osszefogott.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Szellemkutya szerintem is jó volt!!  Nekem még a Dead Man is nagyon tetszett.  :jee:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

roderick

Quote from: KvikvegPont az Ejszaka a Foldon jutott eszembe, az kiraly egy film! Egyszeruen kiraly! Ezekutan meg kell neznem a kave&cigarettat, bar ha jol lattam, annyira nem osszefogott.

Több rövidfilmböl áll, amiket más forgatások alatt csinált az évek során, így elég vegyesek. Mondjuk van pár ami tetszett, pl. az Unokatestvérek?
Szerintem nagyrészt amúgy azt a fajta humort hozza a filmbe, ami pl. a Szellemkutyában a francia csávóval való jelenetekben volt... nem rossz film, de én nem is estem töle hanyatt
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Nakedape

Quote from: DjinnSzellemkutya szerintem is jó volt!!  Nekem még a Dead Man is nagyon tetszett.  :jee:

csatlakoznám!
most, hogy így tudatosult bennem, hogy mennyire teccettek a látott filmjei, asszem ideje lenne megnéznem az éjszaka a földönt is.

kávééscigaretta: az elsõ három rövid rész a régi ( 86, 89, 93 ) a többi tudtommal 2003-as egybe, tény, hogy nem hanyattvágos, de nagyon kellemes, pozitív értelemben,
hanyattvágós max az, hogy hány színészt, énekest (pl Bill murray, Iggy Pop Wu-tang-Clan-osok, Molina, Blanchet stb stb..) vett rá, hogy kávézzon s hülye képeket vágjon:)

talán tényleg a két unokatestvéres voltak a legjobbak.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

#610
Miért kéne hanyattvágódni egy filmen? :confused: Akinek az hiányzik, várja ki a telet és menjen a Mûjégre. :D A film az meg jó. Élvezetes. Érdekes. Stb.

Dead Man valakinek megvan? Ill a Szellemkutya is kéne avi formátumban.

Lehet, hogy már zaklattalak vele titeket: nem tudtok nagy felirat-gyûjteményt a neten?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Quote from: Blimpútállak titeket SW3 imádókat, már csak azért is, mert ti részesültetek abban, amibõl egy cseppnyi se jött át nekem a film megtekintése közben :morci: de miért nem?!? :bruhuhu:
Mert nem jó a film. Ilyen egyszerû.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Raggie GordonHát, minegy. Mostmár nem fog senki meggyõzni, hogy szar film volt. :)

Ja és még valami, nemtudom, hogy pozitív vagy nagatív élménynek vagyem, de pont az SWIII elõtt láttam a Galaxis Utikalauz Stopposoknak film elõzetesét. Hááát.... nemistom. Eggyáltalán nem voltam tõle elragadtatva, de sajnos nem fogom tudni megállni, hogy ne nézzem meg.... gyenge vagyok.
Áttekertem a Gus filmet. Egy nagy rakás....................
A régi sorozat viszont szuper jó!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Djinn

Quote from: RamizLehet, hogy már zaklattalak vele titeket: nem tudtok nagy felirat-gyûjteményt a neten?
http://www.feliratok.hu/
http://pre.kiccsaj.hu/ <-- ez általában mûködik
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Huh ennyi postot, naszóval:
-Kávé és Cigaretta: szerintem naggyon kellemes kis film! Ez is olyasmi, ami nem szól egy adott dologról, de van benne egy valami ami mégis összefogja az egészet(összeset), a kávén és cigarettán kívül. Már régebben is írtam róla, de most is mondom, hogy volt dohányosok csak naggyon nagy elhatározottsággal üljenek be megnézni, mivel szinte lehetetlen megállni, hogy az ember ne üljön le egy kávé melletti kis cigire utána az elsõ kávézóban... :)
A rendezõt nem ismerem különösebben(csak ezt az egyet láttam tõle, és a Ká.&Ci. sorozatból is csak ezt a mostani legújabbat, ja és még a Szellemkutyát Ramizzal és nekem is naggyon tetszett :jee: ), de a kis filmecskékbõl olyan személyiség sugárzott, hogy nagyon bejött. Ha lesz rá alkalmam és lehetõségem tuti, hogy fogok még tõle filmeket nézni és mindenkinek ajánlom! :jee:
-4 szoba: már régóta ajánlotta nekem Ramiz kolléga, és meg is akartam nézni, de soha nem jutott rá idõm. Mostmár egyre jobban kiváncsivá tesztek, ugyhogy lassan megnézem! :)
-Sin City: mindenki nézze meg egyszer, aztán majd eldönti, hogy tetszett-e neki, vagy nem. Én csak ajánlani tudom.
Nna ennyi...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Djinnhttp://www.feliratok.hu/
http://pre.kiccsaj.hu/ <-- ez általában mûködik

:merci: Nem is tudom, ezt miért nem találta meg a google, csak a sok fizetõs oldalt... :rolleyes: (Azaz indokolt a smiley mérges arckifejezése: :G ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizNem is tudom, ezt miért nem találta meg a google, csak a sok fizetõs oldalt...
Mert LÁMA vagy! :lame:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ez is egy lehetséges opció... de akkor próbáld meg te megtalálni :_google: -val! :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

m46u5

Quote from: Raggie GordonMert LÁMA vagy! :lame:
Én azért ezt nem mondanám ilyen elhamarkodottan. Tény, hogy ez az oldal az alapmûveltséghez hozzátartozik (filmgyûjtõ körökben), de aki nem ismerné, tényleg neheze(bb)n talál rá. Bár mivel én a google-n ugyebár film feliratokat keresnék, alapból a feliratok szóra már jó eredményt hoz ki, ráadásul elsõre, de ha netán úgy keresi az ember, hogy "film feliratok" már bajban van :(
Tényleg, ha már az ilyen hasznos oldalak szóba jöttek tudtok ajánlani valami igazán mérvadót (tök mindegy milyet, de filmes témába vágót).
Én mondjuk ezeket ajánlanám:
cd/dvdborítók: cdcovers.cc, vagy borito.zsaminet.hu - bár sajnos ez utóbbi is problémákkal küzd, mint anno az usteam :(, bár feltalálta magát :jee:
feliratok: feliratok.hu (ez már ugyan szóbakerült)
szerkesztéssel kapcsolatban: digital-digest.com, azon belül is a divx-digest.com-ot ajánlom.
Részemrõl kb ennyi.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Raggie

Jó nem is azért mondtam, csak szivatom!  :__devil: :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Igaz, hogy én "subtitle"-vel kerestem, gondolván botor módon, hogy angol nyelvre több oldalt csinálnak. :rolleyes:
Zsaminet bezárásáról én is hallottam, pedig klufi kis oldal volt.

Quote from: Raggie GordonJó nem is azért mondtam, csak szivatom!  :__devil: :D
Nyugi, ismerünk jól, Sir Agresszív Mazsom! (SAM) :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Miiii? :eeek: Bezárták a zsaminetet?? Bazze akkor honnan szerzek én jó kis dvdborítókat?
Ja m46u5 épp most írt egy párat! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Német vígjáték. Minek csinálnak a németek vígjátékot? Miért nem elégednek meg a dokumentum és történelmi filmekkel? Be kéne tiltani az ilyet. Ocska SW paródia...

Kvikveg

Azert van jo nemet vigatek is. Barmennyire hihetetlen.
Ezt eppen nem lattam, de a kritikak alapjan nem tul jo.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegAzert van jo nemet vigatek is. Barmennyire hihetetlen.
Ezt eppen nem lattam, de a kritikak alapjan nem tul jo.
Melyikre gondolsz?
Ezt ne nézd meg. Elég kevés, és gyatra poénok vannak benne...

Kvikveg

Quote from: katzMelyikre gondolsz?
Ezt ne nézd meg. Elég kevés, és gyatra poénok vannak benne...
Megegyeztunk. :)
imdb keres-keres
Das Superweib - A szuperno
Der Bewegte Mann - ebbol nekem a kepregeny van meg es szenne rohogtem magam rajta. A filmen meg a csalad, de en meg nem lattam, nem tudom miert. De azt mondtak jo.
Volt meg egy, de annak nem tudom a cimet, talan Feketen-feheren? Adott egy nemet, aki kiakad, mert a szomszedba feketek koltoznek. Aztan valami borbetegsegtol egyre nagyobb folton lesz fekete. O kisse kiakad ettol es a kornyezet reakciojatol. De lehet, hogy francia?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: KvikvegMegegyeztunk. :)
imdb keres-keres
Das Superweib - A szuperno
Der Bewegte Mann - ...
Még nem láttam egyett se, de a német humorra (filmben) csak egyetlen példát tudok mondani: a Werner rajzfilmeket. Német adón láttam és fetrengtem a röhögéstõl rajta. A tipikus német típusok vannak benne sarkított formában ábrázolva. Kegyetlen jó. Nincs meg valakinek? Ha lehet németül?
Quote from: KvikvegVolt meg egy, de annak nem tudom a cimet, talan Feketen-feheren? Adott egy nemet, aki kiakad, mert a szomszedba feketek koltoznek. Aztan valami borbetegsegtol egyre nagyobb folton lesz fekete. O kisse kiakad ettol es a kornyezet reakciojatol. De lehet, hogy francia?!
Ez ismerõs, és ha jól emlékszem akkor francia volt...

Kvikveg

Quote from: katzMég nem láttam egyett se, de a német humorra (filmben) csak egyetlen példát tudok mondani: a Werner rajzfilmeket. Német adón láttam és fetrengtem a röhögéstõl rajta. A tipikus német típusok vannak benne sarkított formában ábrázolva. Kegyetlen jó. Nincs meg valakinek? Ha lehet németül?

Ez ismerõs, és ha jól emlékszem akkor francia volt...
Ezek szerint francia. Nomindegy.
A Werner-ek nekem nem jottek be valahogy.
A Superweib-ot viszont gatlas nelkul tudom ajanlani, teljesen jo. :D
Most, hogy mondod, sok igazan humorosat en se lattam. A Manitu bocskora hatareset volt, az eredeti filmek dobtak rajta. Egyszer talan nezheto. Es nemetul jobb, mert az felejthetetlen, amikor jo kis akcentussal szolal meg "Old Shatterhand", hogy "Servus"! :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

m46u5

Quote from: katzMég nem láttam egyett se, de a német humorra (filmben) csak egyetlen példát tudok mondani: a Werner rajzfilmeket. Német adón láttam és fetrengtem a röhögéstõl rajta. A tipikus német típusok vannak benne sarkított formában ábrázolva. Kegyetlen jó. Nincs meg valakinek? Ha lehet németül?
WERNER - isten az a rajzfilm  :jee:
Nálunk gimibe, a németórán a tanár bejön, s mondja, ma "film"nézéssel kezdjük az ismerkedés. Mit ad isten, hát nem a Werner - Beinhart részét mutatja be. Mondanom sem kell, ez megadta a 4 év alaphangulatát a németóráknak :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."