Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Raggie

Jó nem is azért mondtam, csak szivatom!  :__devil: :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Igaz, hogy én "subtitle"-vel kerestem, gondolván botor módon, hogy angol nyelvre több oldalt csinálnak. :rolleyes:
Zsaminet bezárásáról én is hallottam, pedig klufi kis oldal volt.

Quote from: Raggie GordonJó nem is azért mondtam, csak szivatom!  :__devil: :D
Nyugi, ismerünk jól, Sir Agresszív Mazsom! (SAM) :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Miiii? :eeek: Bezárták a zsaminetet?? Bazze akkor honnan szerzek én jó kis dvdborítókat?
Ja m46u5 épp most írt egy párat! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Német vígjáték. Minek csinálnak a németek vígjátékot? Miért nem elégednek meg a dokumentum és történelmi filmekkel? Be kéne tiltani az ilyet. Ocska SW paródia...

Kvikveg

Azert van jo nemet vigatek is. Barmennyire hihetetlen.
Ezt eppen nem lattam, de a kritikak alapjan nem tul jo.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegAzert van jo nemet vigatek is. Barmennyire hihetetlen.
Ezt eppen nem lattam, de a kritikak alapjan nem tul jo.
Melyikre gondolsz?
Ezt ne nézd meg. Elég kevés, és gyatra poénok vannak benne...

Kvikveg

Quote from: katzMelyikre gondolsz?
Ezt ne nézd meg. Elég kevés, és gyatra poénok vannak benne...
Megegyeztunk. :)
imdb keres-keres
Das Superweib - A szuperno
Der Bewegte Mann - ebbol nekem a kepregeny van meg es szenne rohogtem magam rajta. A filmen meg a csalad, de en meg nem lattam, nem tudom miert. De azt mondtak jo.
Volt meg egy, de annak nem tudom a cimet, talan Feketen-feheren? Adott egy nemet, aki kiakad, mert a szomszedba feketek koltoznek. Aztan valami borbetegsegtol egyre nagyobb folton lesz fekete. O kisse kiakad ettol es a kornyezet reakciojatol. De lehet, hogy francia?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: KvikvegMegegyeztunk. :)
imdb keres-keres
Das Superweib - A szuperno
Der Bewegte Mann - ...
Még nem láttam egyett se, de a német humorra (filmben) csak egyetlen példát tudok mondani: a Werner rajzfilmeket. Német adón láttam és fetrengtem a röhögéstõl rajta. A tipikus német típusok vannak benne sarkított formában ábrázolva. Kegyetlen jó. Nincs meg valakinek? Ha lehet németül?
Quote from: KvikvegVolt meg egy, de annak nem tudom a cimet, talan Feketen-feheren? Adott egy nemet, aki kiakad, mert a szomszedba feketek koltoznek. Aztan valami borbetegsegtol egyre nagyobb folton lesz fekete. O kisse kiakad ettol es a kornyezet reakciojatol. De lehet, hogy francia?!
Ez ismerõs, és ha jól emlékszem akkor francia volt...

Kvikveg

Quote from: katzMég nem láttam egyett se, de a német humorra (filmben) csak egyetlen példát tudok mondani: a Werner rajzfilmeket. Német adón láttam és fetrengtem a röhögéstõl rajta. A tipikus német típusok vannak benne sarkított formában ábrázolva. Kegyetlen jó. Nincs meg valakinek? Ha lehet németül?

Ez ismerõs, és ha jól emlékszem akkor francia volt...
Ezek szerint francia. Nomindegy.
A Werner-ek nekem nem jottek be valahogy.
A Superweib-ot viszont gatlas nelkul tudom ajanlani, teljesen jo. :D
Most, hogy mondod, sok igazan humorosat en se lattam. A Manitu bocskora hatareset volt, az eredeti filmek dobtak rajta. Egyszer talan nezheto. Es nemetul jobb, mert az felejthetetlen, amikor jo kis akcentussal szolal meg "Old Shatterhand", hogy "Servus"! :lul:

m46u5

Quote from: katzMég nem láttam egyett se, de a német humorra (filmben) csak egyetlen példát tudok mondani: a Werner rajzfilmeket. Német adón láttam és fetrengtem a röhögéstõl rajta. A tipikus német típusok vannak benne sarkított formában ábrázolva. Kegyetlen jó. Nincs meg valakinek? Ha lehet németül?
WERNER - isten az a rajzfilm  :jee:
Nálunk gimibe, a németórán a tanár bejön, s mondja, ma "film"nézéssel kezdjük az ismerkedés. Mit ad isten, hát nem a Werner - Beinhart részét mutatja be. Mondanom sem kell, ez megadta a 4 év alaphangulatát a németóráknak :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

m46u5

ja, bocs elõbb le felejtettem a linkeket (donkey):

ed2k://|file|Werner 1 - Beinhart.avi|738608640|fca1be5d5f927ce380fe41092021bd76|
ed2k://|file|Werner 2 - Dasmuss Kesseln.avi|730517504|0b9d74f2574748aa63f0a27dccc619fe|

de jó, hogy említetted, mert már be is raktam letöltésre :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

katz

Quote from: m46u5ja, bocs elõbb le felejtettem a linkeket (donkey):

ed2k://|file|Werner 1 - Beinhart.avi|738608640|fca1be5d5f927ce380fe41092021bd76|
ed2k://|file|Werner 2 - Dasmuss Kesseln.avi|730517504|0b9d74f2574748aa63f0a27dccc619fe|

de jó, hogy említetted, mert már be is raktam letöltésre :)
koliból autoban jár p2p-ért :(
Majd szólj ha lejött ;) Elérhetõségem ld a nevemre kattintva

Manu

Quote from: Ramiz:merci: Nem is tudom, ezt miért nem találta meg a google, csak a sok fizetõs oldalt... :rolleyes: (Azaz indokolt a smiley mérges arckifejezése: :G ).

Vazz, nem mintha már nem adtam volna meg a fenti linket. Na midegy :D

Ramiz

Quote from: ManuVazz, nem mintha már nem adtam volna meg a fenti linket. Na midegy :D
Tudom, hogy megadtad, ezért is nem mertem pm-ben kérni. :) Meg ezért is szidtam a hülye feledékeny fejemet. :rolleyes:  :__devil:

Fazék

A film (szinte) tökéletes. Még így hogy komoly elvárásokkal mentem oda is fölülteljesítette õket. Nálam egyértelmûen az év egyik legjobb filmje és rövidesen most már nyugodt szívvel elolvasom a képregényeket is, és talán enélkül is megelõlegezhetõ neki a legjobb képregény-adaptáció díj is.
Kötelezõ film. :)

Ramiz

Megnyugodtam. Egy komoly embernek is tetszik, nemcsak nekünk, debileknek. :)
Majd a képregényrõl valahol (akár itt) ejtsd el plz egy-két szót, hogy milyen, mert engem is érdekel.

Fazék

Quote from: RamizMegnyugodtam. Egy komoly embernek is tetszik, nemcsak nekünk, debileknek. :)
Idióta! Bár tudom hogy ezt úgyis dícséretnek veszed :haha:

Amúgy a filmet akinek van lehetõsége rá a Mûvész moziban tessék megnézni, mert csak ott adják feliratosan és én elhiszem, hogy jó a szinkron, de mint szinte minden, ez is eredeti hanggal a legjobb sztem. :)

Tyrael

Quote from: BlimpA film (szinte) tökéletes. Még így hogy komoly elvárásokkal mentem oda is fölülteljesítette õket. Nálam egyértelmûen az év egyik legjobb filmje és rövidesen most már nyugodt szívvel elolvasom a képregényeket is, és talán enélkül is megelõlegezhetõ neki a legjobb képregény-adaptáció díj is.
Kötelezõ film. :)
Megneztem ma, illetve tegnap Constantine-t, utobbi nekem jobban bejott, Sin City-nek nem nagyon ertettem a 3 story kozotti osszefuggest, volt par szinesz aki mindegyik reszben feltunt, de nem volt 1 foszereplo, az introban outrobal feltuno bergyilkosrol nem vagtam kicsoda, inkabb egy "vilagbemutatas"-nak tunt, mint egy egyseges tortenetnek

Tyrael

Ramiz

Quote from: BlimpAmúgy a filmet akinek van lehetõsége rá a Mûvész moziban tessék megnézni, mert csak ott adják feliratosan és én elhiszem, hogy jó a szinkron, de mint szinte minden, ez is eredeti hanggal a legjobb sztem. :)
Nem tudom, milyen a szinkron, de az eredeti hang nagyon passzol.
Tyrael: csak lazán függnek össze a szálak, de ez más filmben is elõfordul. Világbemutatás is, 3 rövidebb történet is.

Tyrael

Quote from: RamizNem tudom, milyen a szinkron, de az eredeti hang nagyon passzol.
Tyrael: csak lazán függnek össze a szálak, de ez más filmben is elõfordul. Világbemutatás is, 3 rövidebb történet is.
jo, csak ez inkabb mini series volt, mint egy egesz estes mozifilm :)

Tyrael

Ramiz

Miért, két és fél óra nem egész estés? :rolleyes:

Fazék

Quote from: RamizMiért, két és fél óra nem egész estés? :rolleyes:
Én már a Constantine-nal való 1 mondatban említést se igazán értem, az csak egy közepes látványfilm. A Sin City pedig egy vizuális orgazmus! Nagyon nincs egy súlycsoportban a kettõ szvsz! :rolleyes: :)

Manu

Quote from: BlimpA Sin City pedig egy vizuális orgazmus!

Akkor végre ma este lesz egy kis szex... :D

Raggie

Nemtom, a Constantine-t nem láttam, de a Sin City-t tényleg nagyon eltelálta ez a Rodrigez fickó(meg persze a képregényíró is, mint társrendezõ). Az meg pláne nem zavart, hogy nem függtek össze a kisebb sztorik, mivel így mégjobban kijött a bemutatni kívánt világ szétesõ, züllött természete(ráadásul azért az mindenképpen összefûzi õket, hogy ugyanabban a városban, sõt kb ugyanazokon a helyeken játszódik!) szvsz ebben is pont beletrafáltak az arany középútba!

Az egyetlen negatívum, amit a filmel kapcsolatban tapasztaltam, hogy most nézte meg egy-két osztálytársam és úgy jöttek be a terembe, hogy "hûûûû ez mekkora tutkó film, mindenkit halálra mészárolnak, fröcsög a vér, f*szokat tépkednek, meg minden!" Mondjuk ez sem igazán a film hibája, hanem a retardált közönségé!...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Miért, akkor neked mi tetszett benne? :__devil: :lul: - Bocs.

Raggie

Quote from: RamizMiért, akkor neked mi tetszett benne? :__devil: :lul: - Bocs.
Nincs bocs! :__devil:  Legközelebbi találkozásunkkor naggyon vigyázz a hasad védelmére!

Egyébként a keserû világbemutatás az, ami legjobban megfogott! :lazza:

Well, do ya, punk?"

RE@L

Quote from: Raggie GordonNincs bocs! :__devil:  Legközelebbi találkozásunkkor naggyon vigyázz a hasad védelmére!

Egyébként a keserû világbemutatás az, ami legjobban megfogott! :lazza:

És akkor miért mondja Ramiz hogy nem noir a story?
Pl. detective story Animatrix ból azis noir, vagy Különvélemény Spielbergtõl azis noir....
Jaj lekellszedjem Sin City -t csak mikor lesz idõm megnézni.......

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Tyrael

Quote from: BlimpÉn már a Constantine-nal való 1 mondatban említést se igazán értem, az csak egy közepes látványfilm. A Sin City pedig egy vizuális orgazmus! Nagyon nincs egy súlycsoportban a kettõ szvsz! :rolleyes: :)
ugy tudom az is kepregenyadaptacio, azert irtam egy mondatba, ide kivankozik meg Hellboy is.
Sin City nekem nem jott be annyira, ez van, nem rossz film, csak nem az en mufajom. Constantine tetszett, de nekem Keanu Reeves minden filmet el tudna adni :)

Tyrael

Raggie

Quote from: RE@LÉs akkor miért mondja Ramiz hogy nem noir a story?
Pl. detective story Animatrix ból azis noir, vagy Különvélemény Spielbergtõl azis noir....
Jaj lekellszedjem Sin City -t csak mikor lesz idõm megnézni.......
Hááát... azért a noir nem pontosan ezt jelenti. Mármint ha a film noir-ról beszélünk. Mert magában a noir szó feketét jelent franciául, de egyéb jelentésérõl nem tudok :confused: . A film noir meg egy kicsit más, mint a fentebb említett dolgok, mert az egy filmstílust jelent, ahol komor, szomorkás, de nyugodt, komoly elõadásban láthatunk(általában fekete-fehéren) krimiket, vagy egyéb komolyabb sztorikat(tehát nem szerelmi történeteket, bár biztos arra is van példa). Szóval azért annak van egy olyan kissé... nemistudom... olyan Humphry Bogart-os hangulata.( :) ) Azért ez már nem nagyon illik a Sin Cityre. De feltétlen nézd meg mert tényleg jó film!

Well, do ya, punk?"