Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: FeldinMajd adok rá vinyót. Norm install és semmi szórakozás vele? Mert akkor inkább a te félédet fogom megtartani.
nem akarlak kiábrándítani, de sztem eredeti verziója van és ha jól sejtem nem szeretné kockáztatni az õ aktiválásának az elrontását... továbbá leleményesen telerakták bug-okkal, ha valaki warez verzióval szeretne játszani (amiknek egy része console-on belül ideiglenesen megoldható, de akkoris pöcsölõs) rendszerint olyanokba botlik, hogy pl kikapcsol a gépi ellenfelek ai-ja, néhány ajtón nem lehet bemenni, satöbbi, satöbbi... vagyis a teljes játékélményért marad a megvétel lehetõsége... csak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk... én vszleg inkább rendelek majd egy külföldi dvd-s verziót... (persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))

Shadowolf

Quote from: Blimpnem akarlak kiábrándítani, de sztem eredeti verziója van és ha jól sejtem nem szeretné kockáztatni az õ aktiválásának az elrontását...

Fején találtad a szöget.

Quotecsak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk...

Ez van. Én (és a tesóm) is inkább dvd-s verziót szerettem volna. Annyi pozitívum van benne, hogy mivel bármelyik cd-t elfogadja futtatáskor, nem kell azon vitatkoznunk hogy melyikünk játszon vele...

Quote(persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))

Jól teszed, az is nagyon király játék (meg van az is eredetiben + az opposing force kiegészítõ :)).

Marfy

Shadowolf: Te már úgyis végignyomtad a HL2-t és nem volt bugos?
Ha crack-elt olyan problámék jelentkeznek hogy újratöltés útán nem lesz MI az embereknek csak egyhelyben állnak :lol:.

Meske

Quote from: BruceA tesóm két, azaz 2, tehát kettõ másodperc (igen, másodperc!!!) alatt csinálta meg, két kattintásból... naggggyon mák pályát kapott... Azóta keres egy egykattintásosat  :rolleyes:
Van egy olyan selytésem, hogy a játék tudja, hogy aki éppen játszik vele, milyen fejlett a logikája, s ahhoz képest rakja le az aknákat, ugyanis nekem még sohasem volt, hogy 1-2 kattintásos kijött volna, kivéve, ha az egyedi beállításoknál csináltam, de azt nem is jegyzi a rekordlistán.
Szóval a játék biztos azért rakott ki nekem eddig mindig nehezebb feladatokat, mert nagyon-nagyon jó a logikám, pedig már játszottam vele párezerszer. :hehe: (Igaz, mondjuk, hogy inkább a mester szinten szoktam játszani, mert azon még talán gondolkozni is kell, hogy hol lehet akna, s hol nem, de a többinél, már rutinból megy az egész). Öcsém nézett is egy nagyot, hogy honnan tudom pontosan, hogy ho van akna, s hol nincs. Ezért nekiültettem egynek, s már egy ilyennél nem tudott tovább menni:

[][][]1
[]1 1 2
[]1
1 2


( [] azt a helyet jelenti, ahol 1000000%, hogy nincs akna. Ahol meg nincs semmi, az még feltáratlan terület.)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Shadowolf

Quote from: NokiShadowolf: Te már úgyis végignyomtad a HL2-t és nem volt bugos?
Ha crack-elt olyan problémák jelentkeznek hogy újratöltés után nem lesz MI az embereknek csak egyhelyben állnak :lol:.

Én spéci nem tapasztaltam semmilyen bugot. (mondjuk nem is nagyon kerestem :))

Bruce

Quote from: MeskeVan egy olyan selytésem, hogy a játék tudja, hogy aki éppen játszik vele, milyen fejlett a logikája, s ahhoz képest rakja le az aknákat, ugyanis nekem még sohasem volt, hogy 1-2 kattintásos kijött volna, kivéve, ha az egyedi beállításoknál csináltam, de azt nem is jegyzi a rekordlistán.
Szóval a játék biztos azért rakott ki nekem eddig mindig nehezebb feladatokat, mert nagyon-nagyon jó a logikám, pedig már játszottam vele párezerszer. :hehe: (Igaz, mondjuk, hogy inkább a mester szinten szoktam játszani, mert azon még talán gondolkozni is kell, hogy hol lehet akna, s hol nem, de a többinél, már rutinból megy az egész). Öcsém nézett is egy nagyot, hogy honnan tudom pontosan, hogy ho van akna, s hol nincs. Ezért nekiültettem egynek, s már egy ilyennél nem tudott tovább menni:

[][][]1
[]1 1 2
[]1
1 2


( [] azt a helyet jelenti, ahol 1000000%, hogy nincs akna. Ahol meg nincs semmi, az még feltáratlan terület.)
Huhh... ennyire? Ajjaj... Viszont majd hétvégén megnézem, mennyi a rekord az egyes szinteken :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Meske

Quote from: BruceHuhh... ennyire? Ajjaj... Viszont majd hétvégén megnézem, mennyi a rekord az egyes szinteken :)
Na jó, talán nem ennyire, de ehhez hasonló volt a felállás. Bár lehet, hogy csak nem vette észre... :rolleyes:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

lynx655

Quote from: MohaA DOS verzió nem megy XP alatt. A Win95-ös verzióhoz viszont van egy patch, amivel vígan elfutkos XP alatt is, sõt még egypár korlátozást is fel tudsz oldani (pl 80 kocsi helyett 240 lehet a játékban, stb). Ha még segitségre van szükséged, írj PM-et vagy emailt.

Ohhh!  :beken: Olyan boldog vagyok így elõre is. :merci:

Feldin

Quote from: Blimpnem akarlak kiábrándítani, de sztem eredeti verziója van és ha jól sejtem nem szeretné kockáztatni az õ aktiválásának az elrontását... továbbá leleményesen telerakták bug-okkal, ha valaki warez verzióval szeretne játszani (amiknek egy része console-on belül ideiglenesen megoldható, de akkoris pöcsölõs) rendszerint olyanokba botlik, hogy pl kikapcsol a gépi ellenfelek ai-ja, néhány ajtón nem lehet bemenni, satöbbi, satöbbi... vagyis a teljes játékélményért marad a megvétel lehetõsége... csak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk... én vszleg inkább rendelek majd egy külföldi dvd-s verziót... (persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))
Eh. Le vagyok égve. + még kendo/jodo ruhát is kell majd vennem, és ha lesz pénzem a Bloodlinest veszem meg. Szóval máshonnan kell beszereznem :(
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Damnatus

Hali!

Kipróbáltam a WoW bétát, nagyon király. Kiváncsi vagyok mikor lesz európai szerver.

katz

Quote from: ShadowolfTegnap fejeztem be a Half-Life 2-t. :)

Én is.  :)

Quote from: ShadowolfRészletes elemzésbe nem megyek bele, annyit viszont biztosra állíthatok hogy akinek tetszett az elsõ rész annak ez is tuti bejön majd. Az egyetlen ami a játékban zavart, a pályák közti töltések (ez fõleg a vezetõs részeknél idegesített). Ettõl eltekintve egy iszonyú jó játék amire az emberek ugyanúgy vissza fognak emlékezni majd évek múlva mint anno az elõdjére.
10/10

Teljes mértékben egyetértek 10/10 Annak ellenére, h 1Gb RAM mellett is iszonyat sokáig tölt :ejj:

katz

Quote from: Blimpnem akarlak kiábrándítani, de sztem eredeti verziója van és ha jól sejtem nem szeretné kockáztatni az õ aktiválásának az elrontását...

Az a jó az egészben, h nem lehet elrontani az aktiválást :) Ahhoz, h játsz a játékkal, a fájlok egyszeri unlockkolása (szép magyar szó :) ) szükséges, utánna net sem kell. Ha vaki más játszik az accountoddal akkor te nem tudsz belépni a steamre. Ennyi, nem tilt le meg hasonlók. :hopp: Ha az illetõ kilépet akkor te be tudsz lépni. Egyik barátommal így játszunk CS:S-t, de a HL2-t tudjuk mind a ketten egyszerre nyomni.


Quote from: Blimptovábbá leleményesen telerakták bug-okkal, ha valaki warez verzióval szeretne játszani (amiknek egy része console-on belül ideiglenesen megoldható, de akkoris pöcsölõs) rendszerint olyanokba botlik, hogy pl kikapcsol a gépi ellenfelek ai-ja, néhány ajtón nem lehet bemenni, satöbbi, satöbbi... vagyis a teljes játékélményért marad a megvétel lehetõsége... csak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk... én vszleg inkább rendelek majd egy külföldi dvd-s verziót... (persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))


Az eredetiben nem sok buggal találkoztam. Tökéletes játék. Látni, h jó sokat dolgoztak vele. Megérte várni rá, ellentétben a  :uzi: Doom 3-mal.


Quote from: Blimpcsak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk... én vszleg inkább rendelek majd egy külföldi dvd-s verziót... (persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))


Nem csak azt lehet. Megveheted a neten és letöltheted Steamen keresztül is.  :)


Quote from: Blimppersze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))

A HL1-re gondolsz? Az benne van a Steames alapverzióban.

Fazék

Quote from: katzAz a jó az egészben, h nem lehet elrontani az aktiválást :) Ahhoz, h játsz a játékkal, a fájlok egyszeri unlockkolása (szép magyar szó :) ) szükséges, utánna net sem kell. Ha vaki más játszik az accountoddal akkor te nem tudsz belépni a steamre. Ennyi, nem tilt le meg hasonlók. :hopp: Ha az illetõ kilépet akkor te be tudsz lépni. Egyik barátommal így játszunk CS:S-t, de a HL2-t tudjuk mind a ketten egyszerre nyomni.
pedig én pont olyanokat hallottam, hogy minden egyes indításkor ellenõrzi magát a net-en, de vszleg ha neked így mûködött az eredeti, akkor úgy van ahogy mondod :)

megj: a Hardwired-en éppen van egy érdekes cikk, a HL2 account lezárásokról, mert aki volt olyan idióta, hogy akármilyen warez verziót kipróbált a saját accountjával, majd ua-ra az account-ra regisztrálta az eredeti HL2-jét, annak szépen törölték az account-ját - érdekes üzletpolitika, vszleg még csak nem is jogtalan az EULA miatt...

Quote from: katzAz eredetiben nem sok buggal találkoztam. Tökéletes játék.
hát igen, a bug-ok jelenleg kifejezetten a warez-osok privilégiuma :D

Quote from: katzA HL1-re gondolsz? Az benne van a Steames alapverzióban.
igen, csak tudod szégyenkezve, de bevallom, hogy még csak 1x játszottam a HL1-gyel és akkor se sokáig, mert vmiért nem tetszett... márpedig így nincs túl nagy kedvem 2 olyan játékot venni egyszerre, ami könnyen lehet, hogy továbbra se jön be a stílusa miatt. nem vagyok egy nagy FPS fan :rolleyes: (kiv multiplayer módok :))
amúgy a HL1:source tudtommal csak a Silver változatban van benne +10 dolcsiért, ami persze megéri, de inkább elõtte teszek egy gyors próbát az alapjátékkal, ha 3-4 óra után is tetszik a játék, akkor megrendelem ezt a Silver-t :) különben pedig kihagyom a 2. részt is.

katz

Quote from: Blimpamúgy a HL1:source tudtommal csak a Silver változatban van benne +10 dolcsiért, ami persze megéri, de inkább elõtte teszek egy gyors próbát az alapjátékkal, ha 3-4 óra után is tetszik a játék, akkor megrendelem ezt a Silver-t :) különben pedig kihagyom a 2. részt is.

Az alap HL1-re gondoltam. A régi cuccok (HL1, DOD, OpForce, TF) mind letölthetõek a bronz csomagban. A HL1:S tényleg csak a silverben van benne. Annak idején nekem is jobban tetszett a Soldiers of Fortune, mint a HL1 (fõleg mert a SoF-ban lehettet darabolni az ellent :__devil: ), de a HL2-t nagyon eltalálták.
Egyébként lehet upgradelni a csomagot. Ha megtetszik a játék akkor befizetsz még 10 dolcsit és máris silver csomagod van.

Alkyra

Hüpp... nekem egy NAGYON régi gépem van...(a nagyon az tényleg nagyon régit jelent)
S ilyesmi, hogy hl2 + POP:SOT, arról csak álmodozhatok..brühühühü...

Marfy

#45
Quote from: DamnatusHali!

Kipróbáltam a WoW bétát, nagyon király. Kiváncsi vagyok mikor lesz európai szerver.
Na ez engem is érdekel elvileg karácsonykor kijön a játék és úgyhallottam hogy fizetõs lesz  :beken: .
Shadowolf: A bugokat nem kellett keresni jöttek maguktól :) minden egyes pálya elején és egy konzolparancsot kell beírni hogy megmozduljanak az ellenfelek meg mindenki, persze ha eredeti a játék ilyen nem fordulhat elõ.

Fazék

Quote from: katzAz alap HL1-re gondoltam. A régi cuccok (HL1, DOD, OpForce, TF) mind letölthetõek a bronz csomagban. A HL1:S tényleg csak a silverben van benne. Annak idején nekem is jobban tetszett a Soldiers of Fortune, mint a HL1 (fõleg mert a SoF-ban lehettet darabolni az ellent :__devil: ), de a HL2-t nagyon eltalálták.
Egyébként lehet upgradelni a csomagot. Ha megtetszik a játék akkor befizetsz még 10 dolcsit és máris silver csomagod van.
akkor ezt most nagyon nem értem, a steam oldalon a bronze verzióhoz csak a HL2-t és a CS:S-t írják. ha adják hozzá az elsõ részt is automatikusan, nem hinném hogy olyan hülyék lennének, hogy ne írnák oda :confused:
de akkor pontosan mit is jelent a HL1:Source ? - mert én abban a hiszemben voltam, hogy az jelenti a HL1-et a kiegészítõkkel. elõre is köszi, üdv, én

Quote from: NokiNa ez engem is érdekel elvileg karácsonykor kijön a játék és úgyhallottam hogy fizetõs lesz .
az MMORPG-k min. 90%-a havidíjas, sztem érthetõ okokból :)

Damnatus

Hali!

a WoW béta nem volt még fizetõs, de a WoW az lesz, európai szerver talán lesz karácsonyra.

katz

#48
Quote from: Blimpakkor ezt most nagyon nem értem, a steam oldalon a bronze verzióhoz csak a HL2-t és a CS:S-t írják. ha adják hozzá az elsõ részt is automatikusan, nem hinném hogy olyan hülyék lennének, hogy ne írnák oda :confused:
de akkor pontosan mit is jelent a HL1:Source ? - mert én abban a hiszemben voltam, hogy az jelenti a HL1-et a kiegészítõkkel. elõre is köszi, üdv, én

Na akkor nézd meg ezt  Nekem ATI-s, azaz bronz csomagom van.

A HL1:S azt jelenti, h ez a HL1 feljavított, Source motorra átírt változata, ugyan úgy, mint a CS:S

Fazék

Quote from: katzNa akkor nézd meg ezt  Nekem ATI-s, azaz bronz csomagom van.

A HL1:S azt jelenti, h ez a HL1 feljavított, Source motorra átírt változata, ugyan úgy, mint a CS:S
hmm és te nem is vettél semmi mást korábban, csak így adták ezeket a bronz mellé? ez így tényleg nem tûnik rossz üzletnek. ma már majdnem beraktam a kosárba egy full HL-t Opp-Force + Blue Shift (tényleg ez az utóbbi micsoda pontosan? mert ezt pl nem látom az általad szolgált képen)  6e ft-ért, de egy kicsit sokalltam, inkább elhoztam egy Beyond Good & Evil-t 2490-ért :) úgyhogy pár napon belül értékelés is várható hozzá :D
viszont ez a HL1:Source is kifejezetten jól hangzik, vszleg úgyis reklamálnék az elavult grafika miatt, ha a régi verzióval kéne játszanom :rolleyes: (érdekes hogy azokban a programokban, amiket már régebben játszottam és tetszett, ha most elõveszem se zavar a grafika, csak az olyanokban, amiket most próbálok ki elõször...) köszi még1x a segítséget

katz

Quote from: Blimphmm és te nem is vettél semmi mást korábban, csak így adták ezeket a bronz mellé? ez így tényleg nem tûnik rossz üzletnek. ma már majdnem beraktam a kosárba egy full HL-t Opp-Force + Blue Shift (tényleg ez az utóbbi micsoda pontosan? mert ezt pl nem látom az általad szolgált képen)

A Blue Shift az elsõ kiegészítõ lemez a HL-hez. Ebben egy biztonsági õrrel kell végigmenni és nem egy tudóssal. Az Opp-Force nem t'om mi, azzal nem játszottam. Azt hiszem vmi multi kiegészítõ.

Xaga

Quote from: katzA Blue Shift az elsõ kiegészítõ lemez a HL-hez. Ebben egy biztonsági õrrel kell végigmenni és nem egy tudóssal. Az Opp-Force nem t'om mi, azzal nem játszottam. Azt hiszem vmi multi kiegészítõ.

Az Opp-Force az elsõ kieg a H-Lhez és a katonaság szemszögébõl szemléli az eseményeket és full Campaign. (ha jól tudom de az biztos hogy a BS az utcsó kieg)

Bruce

Quote from: DamnatusHali!

a WoW béta nem volt még fizetõs, de a WoW az lesz, európai szerver talán lesz karácsonyra.
Mondjuk az sejteni lehetett... Hé, te honnan szedtél bétát?  :eeek: Amióta war3-at végignyomtam vártam erre a játékra... és aszondod a béta nem fizetõs, és nekem nincs meg? Mázlista vagy, tudsz róla?  :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: BruceMondjuk az sejteni lehetett... Hé, te honnan szedtél bétát?  :eeek: Amióta war3-at végignyomtam vártam erre a játékra... és aszondod a béta nem fizetõs, és nekem nincs meg? Mázlista vagy, tudsz róla?  :rolleyes:
A béta a PCguru honlapján fent van ha jól emléxem. 1.5 giga.

Bruce

Quote from: NokiA béta a PCguru honlapján fent van ha jól emléxem. 1.5 giga.
A PCGurutól elküldtek a FilePlanet honlapjára, ott meg azt írták mikor le akartam tölteni, hogy closed  :grrr:  :beken:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: BruceA PCGurutól elküldtek a FilePlanet honlapjára, ott meg azt írták mikor le akartam tölteni, hogy closed  :grrr:  :beken:
Akkor nem tudom bocsi :(.

Bruce

Quote from: NokiAkkor nem tudom bocsi :(.
Én már igen... utánanéztem, és a Blizzard honlapján az áll, hogy:
Quote from: BlizzardNovember 22, 2004
World of Warcraft's Open Beta ended with a bang (or cluck) last Thursday! The Burning Legion launched an attack on the major cities and locations of Azeroth. Fearless adventurers banded together to in a vein attempt to repel the invasion. There were also unconfirmed reports of characters and monsters suddenly and inexplicably turning into chickens!
Ennyit errõl  :beken:  :bruhuhu:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

DC-n keress rá hátha valakinek megvan.

Bruce

Quote from: NokiDC-n keress rá hátha valakinek megvan.
torrenten már megtaláltam, de ha jól értelmeztem a bétának vége... azért megpróbálom, de szerintem már hiába rakom fel már nem lehet vele játszani.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xaga

Keresel egy illegális servert biztos van.