Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Meske

Quote from: NokiGrat grat leverted Mohát! :)
Köszi!
Nem volt nehéz!(Mivel ez elõtt meg 7 másodperc volt a rekordom :p)

EDIT: a mester szinten már 213mp. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Feldin

Quote from: roderickEnnek mondjuk az a prózai oka van, hogy a toreadornak nincs uralma(Dominate), csak jelenléte(Presence) és az más dolog. :)
De hát elvileg attól ofa lesznek tõle az emberkék, és ugyebár akit imádunk annak sok mindent megteszünk...
Mik a többi klán játékbel elõnyei?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Blimpha jól tudom gõzerõvel készül hozzá a patch - bár látom te még nem panaszkodtál :)
valamiért sosem izgatott annyira a VtM világ (ezért természetesen bocsánatot kérek :D), tehát én inkább türelmesen megvárom míg jóval lejjebb nem zuhan az ára :)
Ha látod hogy kiött szólj!!!

roderick, mondtál vmit hogy vhol gond lesz a játékkal. Hol is és mikor és mit csináljak?
Segítség! Elakadtam a malkáv házikóban!!!!

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

roderick

Quote from: FeldinHa látod hogy kiött szólj!!!

roderick, mondtál vmit hogy vhol gond lesz a játékkal. Hol is és mikor és mit csináljak?
Segítség! Elakadtam a malkáv házikóban!!!!

ööö... az még nem a malkáv házban van... küldj pm-et hogy pontosan hol akadtál el és akkor segítek...
A hatalmas bug, az majd egy Leopold társaságos misszió után van, amikor elhagynád a terepet mindig kilép, ezrét csak console parnacsal lehet tovább jutni.

QuoteThe bug involves a cave, a bomb, and a boat - you will know when you are there. You will also crash to the desktop when you enter the boat.

To resolve the issue...MINOR SPOILERS AHEAD

IF you saved Johansen enter into the console...

SaveJohansen()

Then enter (unless you are a nosferatu then goto the next line).

changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

For the nosferatu...

changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

This is a quick fix until the patch is released and may cause some problems with dialogue options and missing NPCs.
So use at your own risk.

Before I forget, to use the console in the game right click on your desktop shortcut and change it so it looks like this
[/SIZE]
Amúgy klánoknál Brujah és Gangrel azért jó, mert elkenheted mindenki arcát, de kevésbé érdekes így a játék egyeseknek. Tremere dettó, csak neki varázslatai vannak, meg különleges házat kap a klánjától. Toreadorban az a jó, hogy semmire se jó, mint tapasztalhattad:), de viszont izgi, hogy még így is elég sokáig el lehet jutni vele. Nosferatou nagyon vicces, mert általában emberek elé se kerülhetsz, mert máris betesz a maszkabálnak, így maradnak a csatornák... ahol saját kis havent is kaphatsz. Ventrue a dominate miatt párbeszédekben jó (pl. TECCIK AZ ÓRÁD!ADD IDE:)).
És ami sztem a legjobb dolog a játékban az a malkáv... eleve teljesen idióták a párbeszédei, de jó módon: hol vicces, hol pedig ráérzel dolgokra elöre (pl. egy srácnak elõre tudod a nevét amitöl frászt kap:)). Ezentúl még hangokat is hall néha, ami igazán hangulatos. De ha ez sem lenne elég, akkor elég csak egy kicsit tévézni és az ember(?) máris derülhet olyan híreken, hogy "Megöltek két embert itt és itt ÉS TUDOM HOGY TE VOLTÁL" :rotflol:
Mondjuk elsö végigjátszásnak nem ajánlom, mert az ember a felét se fogja fel a dolgoknak egy angol felsöfokú és egy pszichiátriai doktori nélkül:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Marfy

katz

Quote from: Meskea mester szinten már 213mp. :)
Nekem 161 mp :hehe:

TurboK

Quote from: MeskeMegint AKNAKERESÕ!:p

Mostmár 6 másodperc az egyéni csúcsom!! :hopp: (És még Moha azt hitte a szerény kis 15 másodpercével, hogy megelõzhet... :hehe: )
francokat aknakeresõ

pasziánsz 4 life
recordom: 13505pts 54mp
1 kártya, normál pontozással.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Meske

Quote from: katzNekem 161 mp :hehe:
:grrr: Nem, baj majd úgyis legyõzlek! :hehe:

Régebben pasziánszoztam is, de nem szoktam idõre menni, csupán csak pontra.  Az ottani rekordom, ha jól emlékszem 710pont volt. De már régen játszottam vele, így nem tudom pontosan, hogy mennyi...

katz

Quote from: Meske:grrr: Nem, baj majd úgyis legyõzlek! :hehe:

Most már csak 151 mp :hopp:

.Attila

Quote from: MeskeRégebben pasziánszoztam is, de nem szoktam idõre menni, csupán csak pontra.  Az ottani rekordom, ha jól emlékszem 710pont volt. De már régen játszottam vele, így nem tudom pontosan, hogy mennyi...
A pont nagyrészt az idõtõl függ ;)
Én ilyen játékokat nem tudok idõre játszani. Egyrészt nem játszom velük, de ha mégis vmi véletlen folytán, akkor sem figyelek arra, hogy mennyi idõ, hány pont etc.

roderick

Quote from: TriviA pont nagyrészt az idõtõl függ ;)
Én ilyen játékokat nem tudok idõre játszani. Egyrészt nem játszom velük, de ha mégis vmi véletlen folytán, akkor sem figyelek arra, hogy mennyi idõ, hány pont etc.

Ja, passziánsz csak a különbözö számtech órákon kerül elö nálam, olyankor meg nem a pont/idö a lényeg, csak, hogy ne halljak meg az unalomtól :)

(Amúgy sztem botrányos az a viselkedés, hogy letörlik még a windows alapjátékokat is a rendszergazdák az egyetemi gépeken.. grrr... pedig olyan jókat flippereztem is még tavasszal... :))

Feldin

Quote from: roderickööö... az még nem a malkáv házban van... küldj pm-et hogy pontosan hol akadtál el és akkor segítek...
A hatalmas bug, az majd egy Leopold társaságos misszió után van, amikor elhagynád a terepet mindig kilép, ezrét csak console parnacsal lehet tovább jutni.

[/SIZE]
Amúgy klánoknál Brujah és Gangrel azért jó, mert elkenheted mindenki arcát, de kevésbé érdekes így a játék egyeseknek. Tremere dettó, csak neki varázslatai vannak, meg különleges házat kap a klánjától. Toreadorban az a jó, hogy semmire se jó, mint tapasztalhattad:), de viszont izgi, hogy még így is elég sokáig el lehet jutni vele. Nosferatou nagyon vicces, mert általában emberek elé se kerülhetsz, mert máris betesz a maszkabálnak, így maradnak a csatornák... ahol saját kis havent is kaphatsz. Ventrue a dominate miatt párbeszédekben jó (pl. TECCIK AZ ÓRÁD!ADD IDE:)).
És ami sztem a legjobb dolog a játékban az a malkáv... eleve teljesen idióták a párbeszédei, de jó módon: hol vicces, hol pedig ráérzel dolgokra elöre (pl. egy srácnak elõre tudod a nevét amitöl frászt kap:)). Ezentúl még hangokat is hall néha, ami igazán hangulatos. De ha ez sem lenne elég, akkor elég csak egy kicsit tévézni és az ember(?) máris derülhet olyan híreken, hogy "Megöltek két embert itt és itt ÉS TUDOM HOGY TE VOLTÁL" :rotflol:
Mondjuk elsö végigjátszásnak nem ajánlom, mert az ember a felét se fogja fel a dolgoknak egy angol felsöfokú és egy pszichiátriai doktori nélkül:)
Malkáv ház megoldva ->kandalló
Nagyban megyek tovább. A temetõt most nyilvánítottam reménytelennek.

topok:

Feldin

Quote from: ShiroiMost már mindenképpen ki kell próbálnom!
Roderick: ezek szerint neked mindkettõ megvan? :) Nekem nincs, de biztos, hogy malkavitával fogok kezdeni!!!
Feldin: Onegai! Legközelebb hozd el!
OK!

topok:

Meske

Quote from: TriviA pont nagyrészt az idõtõl függ ;)
Ez igaz, de csak akkor, ha bekapcsolod a "játék idõre" funkciót. ;)
De én ki szoktam kapcsolni, s így már teljesen mindegy, hogy mennyi idõ alatt csináltad meg... :p

roderick

Hát letöltöttem 5 napnyi szenvedés alatt a Sword of Berserk-et... azért nyilvánvaló volt számomra, hogy a játékmenet nem lesz több annál, hogy megyek és mindenkit levágok a Sárkányölvövel... de azért számomra nagy csalódás az egész... ráadásul angol dub, valamiért nem akar menteni és mindig elcsúszik a hang az átvezetö videóknál...:(

Marfy

Hl2
Én is végigvittem eme szupi játékot.
Egy-két idegesítõ bugon kívül nagyon élveztem hangulatos és a zenéje is jó volt bár nem sûrûn lehetett hallani. A bugok pedig valszeg a feltört verzió miatt jöttek elõ.
A végén kicsit meglepõdtem nem erre számítottam mintha elvágták volna a játékot, számomra ez azt sugallja hogy lesz 3. rész is :hopp:.
10/11 az én értékelésem :), régóta nem jáccottam ilyen jó FPS-t. (Na jó a Farcry se semmi.
Ha már Farcry nem tudja valaki honnan lehetne a cooperative modot letölteni hozzá mert múltkor megvolt a hálózati meghajtón de valamelyik ökör letörölte úgyhogy ha valakinek meglenne megköszönném.
Most kezdtem el Medal of honor:Pacific Assault nevû játékot ez is nagyon bejön gyönyürõ grafika hangulatos és a zenéje nagyon bejön egy negatívuma hogy japánokat kell ölni :(.
Nem tudom megérjüke valaha hogy csinálnak olyan játékot ahol az amerikaiakat kell kaszabolni.

Dragon

Quote from: NokiNem tudom megérjüke valaha hogy csinálnak olyan játékot ahol az amerikaiakat kell kaszabolni.
A BF1942 az smafu?
Vagy, ha már itt tartunk a BFV?
Vagy multiplayerben a  Vietcong?
(nincs is annál jobb, mint egy szutykospizsamájú kis vietnámival fél kilométerrõl fejbe snipe-onli a hülye amcsikat egy kalassal  :rotflol: )
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

.Attila

Quote from: Nokiegy negatívuma hogy japánokat kell ölni :(.
Nem tudom megérjüke valaha hogy csinálnak olyan játékot ahol az amerikaiakat kell kaszabolni.
:lol::lol::lol:

Marfy

Quote from: bpka000A BF1942 az smafu?
Vagy, ha már itt tartunk a BFV?
Vagy multiplayerben a  Vietcong?
(nincs is annál jobb, mint egy szutykospizsamájú kis vietnámival fél kilométerrõl fejbe snipe-onli a hülye amcsikat egy kalassal  :rotflol: )

De ezek mind multiplayer-es játékok és olyanra gondolok amiben Single-ben kell menni van történet meg minden .
Trivi:mi lol?

.Attila

Quote from: NokiTrivi:mi lol?
Miért japánokat kell ölni, miért nem amerikaiakat? ;)

Feldin

Roderik! Haverom próbálta a gyógyírt a leopoldos cucra és vhogy nagyon nem jött neki össze. Npc-k tárgyak meg fontos dolgok eltûntek. Miért?
Te hogy csináltad?

topok:

Rounin

Juhhé, végre megszereztem :)

Elsõ benyomásaim kicsit vegyesek voltak, Rosh túlságosan sztereotíp figurának tûnt, ahogy a magába zárkózó, szûkszavú fõhõs is, de késõbb azért finomult egy kicsit az összhatás. Külön pozitívum, hogy a kard végre megkapja méltó szerepét, és az egész játék folyamán szinte alig használtam más fegyvert (az is a villám névre hallgat :D ). Tetszik a nonlinearitás is, bár nem az igazi, elvégre csak a küldetések sorrendjén változtathatunk, de a választás jó és sötét oldal között ad pár plussz pontot, ahogy a háromféle fénykard (s az emiatt 5 féle harci stílus) is. A Jk2-vel ellentétben itt rengeteg fénykardos ellenféllel találkozhatunk, akik gyakran párosával (egy kardforgató+erõhasználó kombó), de néha 3-4en egyszerre támadnak, ami igen látványos csatákat eredményez :cool:
A zene szokás szerint hangulatos, illeszkedik a játékhoz, a helyszínek kellõen változatosak és szintén megvan a hangulatuk, a hangokra pedig nem igazán lehet panaszkodni, bár az élethûségüket nem tudo leellenõrizni, de legalább filmbéli hangján szólal meg minden fegyver (a fénykard búgása óriási feelinget ad)

Az egyetlen igazán szembeötlõ negatívum a rövidsége. Két délután alatt végig lehet rohanni a játékon :(

roderick

Quote from: FeldinRoderik! Haverom próbálta a gyógyírt a leopoldos cucra és vhogy nagyon nem jött neki össze. Npc-k tárgyak meg fontos dolgok eltûntek. Miért?
Te hogy csináltad?

A csónanaknál vagy neadjisten magán a csónakon kell lenni és akkor kell beírni... (amúgy ha az az NPC egy bizonyos ghoul, akkor az nem ezért tünt el, majd megtudjátok... mwuhahahaha)

Amúgymeg hétvégi betegeskedésem alatt kipróbáltam a egyrészt Pirates! remakejét. Nagyon hangulatos, aki szereti a tengert meg a kalózokat annak ajánlom, igazi csemege, hisz "ügyességi stratégiajáték kaland elemekkel" a legrövidebb jellemzés amit róla ki tudtam találni.
másrészt meg a Temple of Elemental Evil-t is megnéztem... habár tudtam elõre eléggé hack and slash a dolog, de azért legalább az igényesebb fajtából úgy tünik... sajna jönnek a félév végi zh-k uh. nem nagyon tudtok foglalkozni velük... de asszem majd bejglizabálás közben elsüllyesztek egy két spanyolt aztán meg lehentelek párezer zombit:)

Marfy

Quote from: RouninJuhhé, végre megszereztem :)

Elsõ benyomásaim kicsit vegyesek voltak, Rosh túlságosan sztereotíp figurának tûnt, ahogy a magába zárkózó, szûkszavú fõhõs is, de késõbb azért finomult egy kicsit az összhatás. Külön pozitívum, hogy a kard végre megkapja méltó szerepét, és az egész játék folyamán szinte alig használtam más fegyvert (az is a villám névre hallgat :D ). Tetszik a nonlinearitás is, bár nem az igazi, elvégre csak a küldetések sorrendjén változtathatunk, de a választás jó és sötét oldal között ad pár plussz pontot, ahogy a háromféle fénykard (s az emiatt 5 féle harci stílus) is. A Jk2-vel ellentétben itt rengeteg fénykardos ellenféllel találkozhatunk, akik gyakran párosával (egy kardforgató+erõhasználó kombó), de néha 3-4en egyszerre támadnak, ami igen látványos csatákat eredményez :cool:
A zene szokás szerint hangulatos, illeszkedik a játékhoz, a helyszínek kellõen változatosak és szintén megvan a hangulatuk, a hangokra pedig nem igazán lehet panaszkodni, bár az élethûségüket nem tudo leellenõrizni, de legalább filmbéli hangján szólal meg minden fegyver (a fénykard búgása óriási feelinget ad)

Az egyetlen igazán szembeötlõ negatívum a rövidsége. Két délután alatt végig lehet rohanni a játékon :(

Ha teccek a Star Wars univerzuma ajánlom figyelmedbe a SW:Kotor nevõ játékot ami az SW játékok gyöngyszeme.
Nem kell agódnod a rövidsége miatt közel 40 óra szórakozást biztosít.
Nem olyan mint az Akademy ez körökre osztott szerepjáték de az a szó ne riasszon el mert akció is van benne bõven. Van hozzá magyarosítás is amivel elvezhetõb ha esetleg nem igazán tucc angulul.
Letölteni nem tudom hol kell sajna 4 cd nekem megvan de nem tudom hogy birnám odaadni ha tényleg érdekelne.
Ha esteleg ismerted volna a játékot és meglenne akkor fenti soraimat semmisenk veheted :).

Feldin

Quote from: roderickA csónanaknál vagy neadjisten magán a csónakon kell lenni és akkor kell beírni... (amúgy ha az az NPC egy bizonyos ghoul, akkor az nem ezért tünt el, majd megtudjátok... mwuhahahaha)

Amúgymeg hétvégi betegeskedésem alatt kipróbáltam a egyrészt Pirates! remakejét. Nagyon hangulatos, aki szereti a tengert meg a kalózokat annak ajánlom, igazi csemege, hisz "ügyességi stratégiajáték kaland elemekkel" a legrövidebb jellemzés amit róla ki tudtam találni.
másrészt meg a Temple of Elemental Evil-t is megnéztem... habár tudtam elõre eléggé hack and slash a dolog, de azért legalább az igényesebb fajtából úgy tünik... sajna jönnek a félév végi zh-k uh. nem nagyon tudtok foglalkozni velük... de asszem majd bejglizabálás közben elsüllyesztek egy két spanyolt aztán meg lehentelek párezer zombit:)
Pirates remake!!!
Megint talizunk!!!!!
Mikor érsz rá? :)

topok:

Fazék

A Beyond Good & Evil egy szinte tökéletes játék. Még mindig nem értem a végére, mert sajnos én túl pöcsölõsen játszom, és kb 4x olyan lassan végzek egy játékkal, mint egy átlagos játékos. Szóval egy nagyon jó történetû, zseniális ötletekkel tarkított, nagyon hangulatos játék, néhány számomra zavaró ponttal. A játék tulajdonképpen egy kalandjáték, megtûzdelve még általam is viszonylag könnyedén végignyomható akciójelenetekkel. Vagy a fõszereplõvel kell mászkálni, vagy pedig egy kis hajószerûséggel, és ezek közül csak az utóbbi okozott néhány kellemetlen pillanatot, mert ahhoz már sajnos nem ártanak a jó reflexek, ügyes irányítás, de tény hogy ez fõleg csak a mellékszálakhoz kell, a fõtörténet során kevés ilyen nehéz helyzet jött elõ eddig. A "mellékszálak" kb megduplázzák, ha nem triplázzák a játékidõt, és én nagyon élvezem ezek fölfedezését, kár hogy így se fogom tudni 100%-osra megcsinálni a játékot... :( (pl minden mentéskor kapsz egy 'internet code'-ot, amit a játék oldalán regisztrálva és beütve, megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél a többiekhez képest, van toplista stb, ezt kifejezetten érdekes és ötletes kezdeményezésnek tartom. mondjuk tartok tõle, hogy az õ 2-3 órás végigjátszásaikhoz képest én az eddigi 15-20 órámmal nem fogok labdába rúgni :))
na igen, szóval a zavaró pontok: a néhány nehezebb hajós részt már mondtam. ugyan a játék feléig nem volt különösebb gondom, de néhány osonósabb ill harcolós részeknél már elõjött egy kis kamera-probléma, hogy nem mindig a legmegfelelõbb szöget adta be, de komoly baj nem volt vele. ellenben a hajós résznél, amikor szük csatornában mentem, idõnként hajlamos volt meghülyülni a kamera, az pl idegesítõ volt. de mivel a hangulat abszolút rendben van, elakadni nem igazán lehet a játékban, sztem ettõl még kaphat könnyedén egy 10/10 -es osztályozást egy picit felfelé kerekítve. :)

Fazék

közben rájöttem, hogy nem is a BGE miatt jöttem ide, hanem hogy beszámoljak egy számomra teljesen váratlanul kiváló (végre utánanéztem és már biztosan tudom, hogy rövid i-vel van :D) játékról:

Call of Duty
egyszerûen eszméletlen hangulata van a játéknak! a grafika tökéletes, az akciók hihetetlenül jól kivannak találva, egy csapattal mozogsz általában elõre, nagyon jól érezni az egységet, együtt mozogtok, értelmesen cselekdnek,de úgy hogy közben azért jelentõs szerepet töltesz be benne, az ellenségek (általában) intelligensek, elbújnak, megtudnak lepni. a történet, a küldetések nagyon jól összefûzve követik egymást. igaz eddig csak kb 3-4 küldetést nyomtam végig, de ez alapján fölkerült a "kérem szépen karácsonyra" listára, kiegészítõvel együtt. a játék már csak azért is meglepett, mert nem igazán vagyok oda a háborús játékokért, az FPS-ek is csak ritkán fognak meg, de ez valami mestermû! remélem a játék végéig megmarad ez a véleményem :) eddig 10/10, de majd csak mikor végignyomtam vastagítom meg a betût hozzá :)

Dragon

Quote from: BlimpCall of Duty
Hát, ha haragudni akarsz a játékra, akkor ajánlom Hard fokozaton a Pavlov-os pályát. Beletelik egy kis idõbe, mire azt megcsinálja az ember :D

Egyébként ha majd belemelegedtál, akkor várunk a haverjaimmal egy kis sniper-partyra a neten  ;)
Csak még meg kell szereznem valami újabb versiont.

Ja, és kötelezõ a játékhoz megnézni az "Enemy at the gates" c. filmet!
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

katz

Quote from: bpka000Hát, ha haragudni akarsz a játékra, akkor ajánlom Hard fokozaton a Pavlov-os pályát. Beletelik egy kis idõbe, mire azt megcsinálja az ember :D
Piha. 5x nyomtam végig a játékot Harddon!  :hehe: Egyedül a Veterán fokozat fogott ki rajtam :beken: Elég durva Medipackok nélkül nyomni :)
Quote from: bpka000Egyébként ha majd belemelegedtál, akkor várunk a haverjaimmal egy kis sniper-partyra a neten  ;)
Csak még meg kell szereznem valami újabb versiont.
Gyere te CS-zni :hehe:
Quote from: bpka000Ja, és kötelezõ a játékhoz megnézni az "Enemy at the gates" c. filmet!
Tökéletesen egyetértek. Az orosz részek mintha a filmben játszódnának.  :hopp:
A mostani II. vhs FPS-ek közül ez jött be a legjobban. A kiegészítõje is nagyon király. Azt is lenyomtam 3x.
Sokkal jobb mint a MOHAA, Wolf, BF1942 és társaik.