Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Necrid a Q4 min gépkövetelményérõl nem tudzs valamit, ha már játszol vele?
Érdekelne, hogy mi kell neki minimum, neten nem sok infot találtam errõl.

Necrid^

Quote from: sirtomiNecrid a Q4 min gépkövetelményéről nem tudzs valamit, ha már játszol vele?
Érdekelne, hogy mi kell neki minimum, neten nem sok infot találtam erről.
Pill, utána nézek.

Edit:

#  Microsoft Windows 2000/XP OS
  # Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon XP 2000+ CPU
  # 512MB of RAM
  # 8x speed CD-ROM optical disc drive and latest drivers
  # 2.8GB of uncompressed, free hard disk drive space available (plus 400MB for a Windows swap file)
  # 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card with latest drivers
  # 100% Windows 2000/XP compatible mouse, keyboard, and latest drivers
  # 3D hardware accelerator card required
  # 100% DirectX 9.0c compatible 64MB hardware accelerated video card and the latest drivers

Supported graphics cards:

-ATi Radeon 9500/9700/9800 series
    -ATi Radeon X300/X550/X600/X700/X800/X850/X1300/X1600/X1800 series
    -nVidia GeForce 3/Ti/4/Ti series
    -nVidia GeForce FX/6/7 series

Minimum:
P4 1.5GHz CPU (or equivalent).
384MB of RAM.
64MB graphics card.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: NecridTeljes miértékben igazad van.

Edit:
most probátam. High Quailty 1024*768 stabil 150 ;> csak meg mindig furcsálom hogy ultra Qualityn ennyire eset le az fps. nem látok sõk grafikai külõnbséget.

Az ultra quality csak parasztvakítás imo :D Amúgy 30fps szerintem játszható, fõleg, ha elõtte 14-17hez szoktál ;)

sirtomi

Quote from: NecridEdit:
most probátam. High Quailty 1024*768 stabil 150 ;> csak meg mindig furcsálom hogy ultra Qualityn ennyire eset le az fps. nem látok sõk grafikai külõnbséget.
Az Ultra Quality lehet hogy csak valami vakítás, hogy vedd meg a legújabb hardvereket hogy ne akadjon :)

Manu

A ruszkik meglepetésszerûen 2003-ban elfoglalják az USA-t. Egyike vagy azoknak a szabadságharcosoknak, akik az új rezsim ellen küzdenek. Annyira debil ez a sztori, hogy már jó. Third person shooter, egy csipetnyi stratégiával, ami nagyon jól jön neki. Jól el lehet vele szórakozni pár órát :)

sirtomi

Quote from: ManuA ruszkik meglepetésszerûen 2003-ban elfoglalják az USA-t. Egyike vagy azoknak a szabadságharcosoknak, akik az új rezsim ellen küzdenek. Annyira debil ez a sztori, hogy már jó. Third person shooter, egy csipetnyi stratégiával, ami nagyon jól jön neki. Jól el lehet vele szórakozni pár órát :)
Szerintem nagyon jó játék :jee:
Alig bírtam abbahagyni néha, nagyon jól szórakoztam vele :D

Ramiz

Quote from: NecridTeljes miértékben igazad van.
Edit:
Ahhoz képest állandóan a felbontás, FPS stb. értékekkel jössz. :haha:
Apropó FPS (mint frame per sec): mi a szörnysûrûség mértékegysége az FPS (mint first person shooter ^^) játékokban? (Hát a [COLOR="LemonChiffon"]rém-rate[/COLOR]! :D)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: ManuA ruszkik meglepetésszerûen 2003-ban elfoglalják az USA-t.
:rolleyes:
Esetleg Albánia hirtelen lerohanja Amerikát a következõ részben? :haha:

sirtomi

Quote from: Kuro_Tenshi:rolleyes:
Esetleg Albánia hirtelen lerohanja Amerikát a következõ részben? :haha:
Lehet :haha:
Tök poén ez a játék, vízvezetékszerelõként leszünk az ellenállás vezetõi :jee:

Rounin

Quote from: sirtomiÉn is így vagyok :jee:

Necrid szerintem csak egy kicsit vegyél vissza Q4 grafikájából és máris jó lesz. Még nem próbáltam, de biztos elég részletesen lehet állítgatni mindent, és fel sem fog tûnni grafikailag a változás :)

Abszolút nem komfigurálhatósági tényezõjérõl lesz híres ez a játék :D

Más.

Spider Elite.. izé, Sniper Elite.
Leszedtem, kipróbáltam. Woah. Persze ez a játék is igazán maximum nehézségen az igazi, de már közepes szinten is nagyon élvezetes vele játszani. Ha igazán bele akarjuk magunkat élni, tessék felcsavarni vérprofira mindent :__devil:
Igazán át lehet élni a magányos mesterlövész szerepét, akinél elég egy hiba és BUMM! vége. Nem mellékesen hihetetlen nagy fun 107 méterrõl futó célpontot fejbelõni (eddig ez a legjobbam.. meg a 152m long range covert) a szobád biztonságában >:]

Necrid^

Quote from: Rounin.
Spider Elite.. izé, Sniper Elite.
Leszedtem, kipróbáltam. Woah. Persze ez a játék is igazán maximum nehézségen az igazi, de már közepes szinten is nagyon élvezetes vele játszani. Ha igazán bele akarjuk magunkat élni, tessék felcsavarni vérprofira mindent :__devil:
Igazán át lehet élni a magányos mesterlövész szerepét, akinél elég egy hiba és BUMM! vége. Nem mellékesen hihetetlen nagy fun 107 méterről futó célpontot fejbelőni (eddig ez a legjobbam.. meg a 152m long range covert) a szobád biztonságában >:]
Komolynak hangzik. most keztem tölteni a xboxra :D

Rounin

Komoly is. Lásd m46u5 postját: http://usteam.hu/forum/showpost.php?p=120260&postcount=1103

Plussz, mint késõbb írta, széllel, heves szívveréssel, gravitációval is kell foglalkozni (felfelé célzáskor az esõ elhomályosítja a lencsét ^^)
Sajna a környezet nem rombolható, de a scriptelt tüzérség azért ad kis hangulatot >:]

Silent Storm motorját kellene FPS-é felturbózni. Micsoda rombolás lenne (fõleg multiban ^^)!!

Slayer_Ace

Age of Empires III
Rosszul indult az egész...vagyis inkább nem indult:3x3:
Annak ellenére, hogy fennt van a legújabb directx és catalyst, indulás elõtt elszállt azzal a hibával, hogy hiányzik egy directx-es fájl (d3dx9_25.dll, File description: Microsoft DirectX for Windows, v. 9.6.168.0), végülis nem volt nagy gond beszerezni a fájlt, de nem szeretem, ha így mutatkozik be egy játék:wtf:
A játék maga az újvilág felfedezésérõl/gyarmatosításáról szól (visszasírom a Sid Meyer's Colonisation-t, az volt az igazi:jee: ), válsztható népek: spanyol, angol, francia, orosz, török, portugál, holland, német
A grafika egész jó, bár ha valaki mindent maximumra akar tenni akkor az sürgõsen szerezzen be valami NASA-s számítógépet:rolleyes:
A játékmenetet talán egy kicsit túlbonyolították (bár, akkor mit szóljak a Master of Orion 3-hoz...)
Aki szereti az RTS-eket az mindenképp próbálja ki

Rounin

Quote from: Slayer_AceAge of Empires III
A játékmenetet talán egy kicsit túlbonyolították (bár, akkor mit szóljak a Master of Orion 3-hoz...)
Aki szereti az RTS-eket az mindenképp próbálja ki

Nekem semmivel nem tûnt ki az eddigi Age-ekhez képest:

10 train 200 fighting units
20 attack
30 if attack=fail go to 10
40 end

A tech-fa annyira másodlagosnak hat :| Hiányzik a Masters of Magic és a Masters of Orion 2 :(

Necrid^

Quote from: RouninMicsoda rombolás lenne (fõleg multiban ^^)!!
Majd Most. most fog majd meg jeleni a Black cimú játék. :D

Necrid^

Quote from: Slayer_Acebár ha valaki mindent maximumra akar tenni akkor az sürgõsen szerezzen be valami NASA-s számítógépet:rolleyes:
Nem kell NASA gép. nálam max grafikán megy pedig csicska gépem van :>

Slayer_Ace

QuoteOriginally Posted by Rounin
Hiányzik a Masters of Magic és a Masters of Orion 2
Az elsõt nem ismerem, de a MoO2 nagyon jóóó, építettem egy olyan Doomstart ami egymaga 20 ellenséges Titánnal elbánt :lazza:

Slayer_Ace

QuoteOriginally Posted by Necrid
Nem kell NASA gép. nálam max grafikán megy pedig csicska gépem van :>
Azért azt nem mondanám:rolleyes:

ReLax18

Call of Duty 2
Nem sok FPS-t viszek végig, de úgy gondoltam, hogy ezt érdemes végigvinni. 2. vh-témájú blabla az egész, de nagyon durva jelenetekkel. Egyik legjobb dolog benne a füsteffekt, nagyon meggyõzõ:jee:. Viszont elég hamar beleun az ember, mert a küldetések a vége felé nem hoznak újat. A látványt meg megszokod. És 10 óra alatt biztos végig lehet játszani. De multiba biztos jó...azt nem sikerült kipróbálni...

Egyébként még a Civilization 4-gyel játszok. Na ez az év legjobb stratégiai játéka:jee:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Rounin

Necrid: csicska, persze :p Go home and get yourself sober ;> Kicsit überebb, mint az enyém :/ Na majd most..beruházok kicsit :D

Blacket ismerem, várom is rendesen. Meggyõzõ, bár az effekteket néha már kicsit túlzásba vitték (füst, szikrák)

Aki CIV4-el játszik, az gonosz :beken: Nekem windóz hibát generál és nem indul :beken:

Slayer_Ace : master of magic^^ Alapjáték, körökre osztott fantasy stratégia, a civilization és masters of orion keveréke. Nagyon JÓ keveréke. Több mágus közül választhatunk, rengeteg mágia, fajok, egységek garmadája.. Ah. Mászthev ;>

Necrid^

Quote from: RouninNecrid: csicska, persze :p Go home and get yourself sober ;> Kicsit überebb, mint az enyém :/ Na majd most..beruházok kicsit :D
Miért milyen géped van? ahogy tudom neked is 3200+. :>
Ja is CIV4 :cool:

Rounin

Quote from: NecridMiért milyen géped van? ahogy tudom neked is 3200+. :>
Ja is CIV4 :cool:

CPU típusa   Intel Celeron D, 2866 MHz (21 x 136)
CPU alias   Prescott-256
Alaplap neve   Abit IS7-E2  (5 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, LAN)
Rendszer memória   512 MB  (DDR SDRAM) (2x256Mb dual megoldás)
Videokártya   NVIDIA GeForce FX 5700LE  (256 MB)

A lényegesebb adatok ezek.

Most akarok cserélni egy amd MSI K8N platinum alaplapra, prescott 3200+ (vagy 3400+) procira és egy GF6600GT kártyára.

Edit: CIV4 miatt még számolunk :morci: :D

Slayer_Ace

QuoteOriginally Posted by Rounin
master of magic^^ Alapjáték, körökre osztott fantasy stratégia, a civilization és masters of orion keveréke. Nagyon JÓ keveréke. Több mágus közül választhatunk, rengeteg mágia, fajok, egységek garmadája.. Ah. Mászthev ;>
két nagyon jó játék keveréke, és én nem ismerem...de:lame: vagyok, muszály megszereznem:rolleyes:
 a körökre osztott fantasyk közül nekem a HoMM3 jön be nagyon...a 4-et nem találták el olyan jól
Edit: nem is tudom hogyan hagyhattam ki: Disciples2 RULEZ

Necrid^

Quote from: RouninCPU típusa   Intel Celeron D, 2866 MHz (21 x 136)
CPU alias   Prescott-256
Alaplap neve   Abit IS7-E2  (5 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, LAN)
Rendszer memória   512 MB  (DDR SDRAM) (2x256Mb dual megoldás)
Videokártya   NVIDIA GeForce FX 5700LE  (256 MB)

A lényegesebb adatok ezek.

Most akarok cserélni egy amd MSI K8N platinum alaplapra, prescott 3200+ (vagy 3400+) procira és egy GF6600GT kártyára.

Edit: CIV4 miatt még számolunk :morci: :D
GF6600GT az ott van. elején én is azt akartam venni. csak nemtom vhogy haver rá vett Ati-ra.

Darkstar

Quote from: NecridGF6600GT az ott van. elején én is azt akartam venni. csak nemtom vhogy haver rá vett Ati-ra.
Én meg azt is vettem. Nem bántam meg. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

roderick

Ha a Civ4-nek az a hibája, hogy "Failed to initialize blabla", akkor vagy frissítened kell a videókártya driverjét vagypedig a 2k studios honlapján a support szekcióban van valahol elrejtve valami megoldás, hogy ki kell csomagolni egy adatfájlt és akkor megy állítólag, elég sok videokártyával föleg az ATI-kal baja van.
edit: mondjuk látom neked nem is olyan van

Master of Magic meg a világ legjobb játéka volt!!! Semmi sem pótolja a mai csili-vili játékokban azt a hangulatot, amikor feldühödött, éhező HOBBIT(!!!) seregemmel elfoglaltam a világot, meg az übertáp hösömmel egy nyíllövéssel öltem sárkányokat:). Nekem rémlik valami mintha felrebbentek volna hírek a remake-röl? vagycsak álmodtam?

edit: amúgymeg civ4-et ne sajnáld, meg kimondottan GONOSZ egy játék, ki kell törölnöm a fejemböl minden régi civ2-es taktikát, hogy egyáltalán túléljek és nehezebb fokozatokban már nagyon nem packáznak az ellenfelek... ráadásul ha rossz helyen kezded akkor el vagy veszve:) szóval emebres kihívás ami pár agyvérzést még okozni fog nekem a közeljövöben. Viszont régen volt olyan játék amitöl hajnali 3kor is még a gép elött ülök és eljátszom a "csak még egy kör effektust", olyan 6-ig:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Quote from: roderickMaster of Magic meg a világ legjobb játéka volt!!! Semmi sem pótolja a mai csili-vili játékokban azt a hangulatot, amikor feldühödött, éhező HOBBIT(!!!) seregemmel elfoglaltam a világot, meg az übertáp hösömmel egy nyíllövéssel öltem sárkányokat:). Nekem rémlik valami mintha felrebbentek volna hírek a remake-röl? vagycsak álmodtam?
én továbbra is azt vallom, hogy fölösleges remake, mert már van Age of Wonders (1,2,SM) címmel :) sztem olyan komoly a hasonlóság, hogy mellette fölösleges lenne kiadni egy újabb MoM-ot, csak rontani lehetne rajta hozzá képest. Aki mai grafikát akar és élvezetes játékot, annak sztem jó lesz az AoW ;) Akárki akármit mond, én csak ezért nem veszem elő a MoM-ot időről-időre, mert sztem az AoW:SM méltó utódja :) sajnos ezt pl nem lehet elmondani az UFO: Enemy Unknown-ról, melynek sztem azóta se született méltó utódja és évente legalább egyszer újból végig is játszom :) (btw tudtátok, hogy azért olyan egyszerű Superhuman fokozatban az alaprész, javítás nélkül, mert az első visszatöltéskor átáll automatikusan a nehézségi fokozat Beginner-rel? :) szóval érdemes fölrakni hozzá a patch-et ;))

Rounin

AoW!! Ez az amit még be kell szereznem. Anno sok pozitívumot véltem felfedezni a leírásaiban.
Civ 4 meg majd megy új gépen, újratelepített vinyózzal >:] Jobban teszi ;>

Most éppen a CoD2-t nyomom.. auch. Nagyon irreális, nagyon intenzív, iszonyat fílinges.

Necrid^

Quote from: RouninMost éppen a CoD2-t nyomom.. auch. Nagyon irreális, nagyon intenzív, iszonyat fílinges.
Most jón le pc-re. ugyanis xboxon szép meg minden. de irányitása vhogy naon csicskán megvan oldva.

Fazék

Quote from: RouninAoW!! Ez az amit még be kell szereznem. Anno sok pozitívumot véltem felfedezni a leírásaiban.
Civ 4 meg majd megy új gépen, újratelepített vinyózzal >:] Jobban teszi ;>

Most éppen a CoD2-t nyomom.. auch. Nagyon irreális, nagyon intenzív, iszonyat fílinges.
nekem megvan az AoW2 és az AoW:Shadow Magic is. ha gondolod vmelyik meet-re magammal tudom vinni