Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Doggod

Pár napja vittem végig, fantasztikus játék, mind hangulatilag, mind grafikailag valamit játékmenetben is. Az a legjobb benne, hogy hangulatban inkább a Pitch Blackre hajaz, nem a 2. filmre, ami szerintem jó választás, mert a 2. film kevésbé tetszett, elvesztette azt a varázsát a világ, ami még a Pitch Black-ben megvolt.

A címbõl lehet következtetni, hogy Riddickkel az a feladatunk, hogy megszökjünk az egyik legõrzöttebb börtönbõl, Butchers Bay-bõl. A történet még Pitch Black elõtti idõszakban játszódik, de még mindig nem a Riddick Saga kezdete. :) Többet nem is mondok a sztoriról, a játékhoz viszont még hozzátenném, hogy (SZVSZ) sokkal jobban néz ki HL2-nél, és nem is izzasztja meg a gépemet, ami nem éppen High-end (DOOM 3 pl. eléggé beszaggat fullosan), de más gépeken is jobban fut, mint a HL2, v. DOOM3. Szerintem nagyon jól van optimalizálva, grafikailag pedig DOOM3-mal egy szinten van (talán még jobb is nála szvsz :P). Azt azért sajnálom, hogy nem kapott elég visszhangot (mivel kevesen ismerik a viágot, amiben játszódik, és kevés reklámot kapott), pedig a PC-s verzió simán felveszi a versenyt a mostani "csúcsszupermindentalázóFPS"-ekkel. Gamespot(9.3 pont) is csak annyit ír róla:
"The Chronicles of Riddick isn't a highly anticipated first-person shooter sequel, but don't let that make you assume it can't be one of the year's best action games--because it is."

Mindenkinek ajánlom, akinek Tetszett a Pitch Black (magyar alcíme:22 éve sötétség), még ha nem is jött be neki a övetkezõ film (Chronicles of Riddick).

Meske

Mostanában ezzel játszok és nekem nagyon teteszik! :cool:

Amikor elkezdtem vele játszani, elõször Chiyo-chant választottam, majd Osakat, de mindkettõjükkel 8. lettem. Ezek után mentem Tomo-val, s vele kapásból elsõ helyezett lettem. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Phoeneix

en most fejeztem be Legend of Dragoon-t, es teljesen le vok torve, hogy Rose +hallt:( kedvenc karim volt:(
Amugy maga a jatek nagyon kiraly volt
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Marfy

Quote from: DoggodSzerintem nagyon jól van optimalizálva, grafikailag pedig DOOM3-mal egy szinten van (talán még jobb is nála szvsz :P). Azt azért sajnálom, hogy nem kapott elég visszhangot (mivel kevesen ismerik a viágot, amiben játszódik, és kevés reklámot kapott), pedig a PC-s verzió simán felveszi a versenyt a mostani "csúcsszupermindentalázóFPS"-ekkel.
Valóban nem rossz játék és szerintem a Doom3 garfikája jóval alulmarad ettõl.
Viszont nekem a HL2 jobban megy mint ez.
Egyedüli hátránya a játéknak hogy nagyon rövid (Xbox-on még ennél is rövidebb) és a fõszereplõ mert nem igazán vagyok oda Vin Dízelért.
Ezek kivételével nagyszerû kikapcsolódást nyújtott és én is csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a "sötét" FPS-eket.

Feldin

Quote from: PhoeneixNekem sajna Vampire-Bloodlines nem ment, mert a vidkarim nem dx9-e, igz nem tudtam vele jaccani.
Most eppen a Legend of Dragoons-al jaccom, ami nagyon bejon, mondjuk kar hogy a moviekat nem tudom leszedni a cdrol, van 1-2 ami iszonyat tetszett(pl: mikor a sarkany szetlovi a varost, meg a legicsata a capitalnal)
Ez mi a csuda???
Még nem hallottam róla!
Blimp! Tudsz valamit a fusiban csinálgatott S&M2rõl???
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: MeskeMostanában ezzel játszok és nekem nagyon teteszik! :cool:

Amikor elkezdtem vele játszani, elõször Chiyo-chant választottam, majd Osakat, de mindkettõjükkel 8. lettem. Ezek után mentem Tomo-val, s vele kapásból elsõ helyezett lettem. :)
Hát erre mit is mondhatnék... :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Fazék

Quote from: FeldinBlimp! Tudsz valamit a fusiban csinálgatott S&M2rõl???
hát sajnos igen. ugyebár úgy volt, hogy az ígéretesnek tûnõ Vampyre Story-t is felkaroló kiadó a Bad Brain tárgyalásokat folytatott a Lucasarts-al, hogy megmentsék a nekik oly drága kalandjátéktársadalom számára a Sam & Max 2-t. De múlt hétre kiderült, hogy sajnos a Lucasarts a felajánlott korrekt pénzösszeg stb ellenére, megszakította a tárgyalásokat... na most számomra ez az egész dolog rettentõ mód bûzlik... én eleinte megbíztam a Bad Brain-ben, hogy tényleg csinál érdemben valamit, de most nagyon úgy tûnik számomra, hogy csak ingyenreklámot akart, mert egy ilyen tárgyalásból õ mindenképpen csak jól jöhetett ki:
1. lehetõség - megkapják S&M2-t, kiadják, megmentették a kalandjátékközösséget
2. lehetõség - nem kapják meg, szemét, gonosz, csúnya Lucasarts, mindenki írjon újabb petíciókat nekik és bezzeg õk a Bad Brain-nél mindent megtettek a kalandjátékosok érdekében, amit csak lehetett, hát szeressük õket... :bleh:

röviden: csalódtam a Bad Brain-ben, és most már többi felkarolt project-jükre is enyhe szkepticizmussal figyelek...

Rounin

Max Payne 2: remek történet, ímádom a sztorit, jó sötét. Az egyetlen gond, hogy rövid, de hát ezt nem is szabad nyújtani. A harcok kellemesen akciódúsak, a két szereplõ két külön szálat biztosít a történetbe (amelyek persze összefonódnak). Szóval ez a része piros pont. Nem is csúnya :) Röviden ennyi. Ja igen, meg még annyit, hogy nem tudtam letenni, elkezdtem este és hajnali fél ötre végig is vittem.

Hitman - CHronicles : eddig tetszik, iszonyú sötétnek ígérkezik az elsõ pár pálya után. Na és szeretek Silent Assassin lenni nahh...

Call of Duty : */sóhaj* Nekem nagy kedvencem a MOHAA. Ezért is ültem félve elé - vajon lesz olyan jó? Vagy mégsem? Hát lett. Sokkal jobb is. Elsõ pillantásra megszerettem, mikor az introban a szovjet zászló tûnt fel a rohamozó bakák kezében. Hoppá, mondom. Utána kiderült, hogy a 101-esek közé tartozunk... na ekkor meg nyeltem nagyokat. Persze az igazi piros pont a vörösök. Hogy szovjet oldalról is játszhatunk. Gyûlöletesen nagy hangulata van, mikor Sztálingrád ostrománál a kezünkbe nyomnak 5 darab töltényt fegyver nélkül és a komisszárokkal  a hátunkban rohamozni kell. Brrr... csak ez is rövid. Ezenkívül nincs negatívum. Hangulata van, na :)

Assassin

Quote from: RouninMax Payne 2: remek történet, ímádom a sztorit, jó sötét. Az egyetlen gond, hogy rövid, de hát ezt nem is szabad nyújtani. A harcok kellemesen akciódúsak, a két szereplõ két külön szálat biztosít a történetbe (amelyek persze összefonódnak). Szóval ez a része piros pont. Nem is csúnya :) Röviden ennyi. Ja igen, meg még annyit, hogy nem tudtam letenni, elkezdtem este és hajnali fél ötre végig is vittem.

Hitman - CHronicles : eddig tetszik, iszonyú sötétnek ígérkezik az elsõ pár pálya után. Na és szeretek Silent Assassin lenni nahh...

Call of Duty : */sóhaj* Nekem nagy kedvencem a MOHAA. Ezért is ültem félve elé - vajon lesz olyan jó? Vagy mégsem? Hát lett. Sokkal jobb is. Elsõ pillantásra megszerettem, mikor az introban a szovjet zászló tûnt fel a rohamozó bakák kezében. Hoppá, mondom. Utána kiderült, hogy a 101-esek közé tartozunk... na ekkor meg nyeltem nagyokat. Persze az igazi piros pont a vörösök. Hogy szovjet oldalról is játszhatunk. Gyûlöletesen nagy hangulata van, mikor Sztálingrád ostrománál a kezünkbe nyomnak 5 darab töltényt fegyver nélkül és a komisszárokkal  a hátunkban rohamozni kell. Brrr... csak ez is rövid. Ezenkívül nincs negatívum. Hangulata van, na :)

Nagyon jók!!!! :hopp: Mindegyiket végigvittem. Splinter Cellt ne feledd, az is ott van a TOPon :)
" There is no sin to know their sins."

Rounin

Quote from: AssassinNagyon jók!!!! :hopp: Mindegyiket végigvittem. Splinter Cellt ne feledd, az is ott van a TOPon :)

Persze, hogy ott van, de! annak csak demoival játszhattam még :(

Amit elfelejtettem mondani elõzõekkel kapcsolatban: a CoD (meg a Max Payne2) bizonyíték rá, hogy a scriptelt játékmenetnek van helye még mindig. Igenis élvezetes játékot kínál, nem kell überbrutál AI (azért az is tetszetõs dolog na)
Szóval amit kifelejtettem az az, hogy a Max Payne 2 fõ zenei motívuma, a Late Goodbye jól kitolt velem. Mindenhol ezt hallani a játékban (az egyik tisztogató is ezt játsza zongorán etc.), és másnap azon kaptam magam, hogy ezt dúdolgatom egész nap. Fehh.... :)

Assassin

Quote from: RouninPersze, hogy ott van, de! annak csak demoival játszhattam még :(

Ha kell neked mind a kettõ, csak szólj, tetszeni fognak :hopp:

Xipe

Quote from: RouninPersze, hogy ott van, de! annak csak demoival játszhattam még :(

Amit elfelejtettem mondani elõzõekkel kapcsolatban: a CoD (meg a Max Payne2) bizonyíték rá, hogy a scriptelt játékmenetnek van helye még mindig. Igenis élvezetes játékot kínál, nem kell überbrutál AI (azért az is tetszetõs dolog na)
Szóval amit kifelejtettem az az, hogy a Max Payne 2 fõ zenei motívuma, a Late Goodbye jól kitolt velem. Mindenhol ezt hallani a játékban (az egyik tisztogató is ezt játsza zongorán etc.), és másnap azon kaptam magam, hogy ezt dúdolgatom egész nap. Fehh.... :)

In our headlights, staring, bleak, beer cans, deer's eyes
On the asphalt underneath, our crushed plans and my lies
Lonely street signs, powerlines, they keep on flashing, flashing by

And we keep driving into the night
It's a late goodbye, such a late goodbye
It's a late goodbye

Your breath hot upon my cheek, and we crossed, that line
You made me strong when I was feeling weak, and we crossed, that one time
Screaming stop signs, staring wild eyes, keep on flashing, flashing by

It's a late goodbye, such a late goodbye
It's a late goodbye

The devil grins from ear to ear when he sees the hand he's dealt us
Points at your flaming hair, and then we're playing hide and seek
I can't breathe easy here, less our trail's gone cold behind us
Till' in the john mirror you stare at yourself grown old and weak

It's a late goodbye, such a late goodbye...
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Assassin

HL2, Painkiller igazi idegnyugtató, ajánlom mindenkinek, akiben túlteng a feszültség, a gyengébb idegzetûeknek inkább nem.(ezzel nem írtam semmi újat :lol: ) . Nagyon jók még a stratégiával ötvözött kommandós játékok. No ne feledjük a konzolos játékokat , fõleg a verekedõseket.... :)

Marfy

Quote from: AssassinHL2, Painkiller igazi idegnyugtató, ajánlom mindenkinek, akiben túlteng a feszültség, a gyengébb idegzetûeknek inkább nem.
A Painkiller tényleg nagyon jó igaz semmit történte nincs a játéknak de itt nem is ez a lényeg, hanem a kaszabolás :). A karóbelövõ a kedvencem :D.

Meske

Kipróbáltam ezt is! És nagyon tetszett! :jee:
Most nem sikerült nyernem Tomoval. Ugyanis elõször Chiyo-chant és Tomot választottam ki, de nem nyertem. Játszottam mégegyet, akkor Yomival voltam és Chiyo-chan apjával. Ekkor sem nyertem, végül kiválasztottam Osakat és Kagurát, de velük már nyertem. Legalábbis egy menetet...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Damnatus

Hali!

Kipróbáltam Hoi2-t.
Jobb lett, de szebb nem (mindenestre egyideig biztos el leszek vele.
WoW-on én is 29-esen voltam, törp paladinnal.
nagyon jó volt.

Fazék

WoW beta-ban én is a 29-es PVP szerveren voltam, de a Horda oldalon egy troll priest-tel és ha nem mondtam volna még akkor valami eszméletlenül szuper hangulatos kiváló mestermû tökéletes állati egy játék a WoW, továbbá rohadtul addiktív, szóval ha már nyugdíjas az ember, akkor belevághat, de más elfoglaltságokkal rendelkezõ ill. családi életet élõ egyéneknek nem ajánlom, mert ezzel fogsz játszani hátralevõ életedben :) - én pont emiatt inkább nem vettem meg, pedig annyira kedvem lett volna hozzá  :beken:

Shadowolf

Quote from: BlimpWoW beta-ban én is a 29-es PVP szerveren voltam, de a Horda oldalon egy troll priest-tel és ha nem mondtam volna még akkor valami eszméletlenül szuper hangulatos kiváló mestermû tökéletes állati egy játék a WoW, továbbá rohadtul addiktív, szóval ha már nyugdíjas az ember, akkor belevághat, de más elfoglaltságokkal rendelkezõ ill. családi életet élõ egyéneknek nem ajánlom, mert ezzel fogsz játszani hátralevõ életedben :) - én pont emiatt inkább nem vettem meg, pedig annyira kedvem lett volna hozzá  :beken:

Én annak ellenére hogy (nagyon) addiktív szívesen megvettem volna, de már a megjelenés napján elkelt az összes példány. :beken: (Nem vicc, még aznap legalább 10 üzletet felhívtam és már sehol sem volt kapható...)

Blimp, ezt akár veheted válasznak a pm-edre is. :D

Xipe

meghat ott a masik problema, hogy a jatekert fizetni is kell ha jatszani akarsz vele.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipemeghat ott a masik problema, hogy a jatekert fizetni is kell ha jatszani akarsz vele.
ez igaz, de valahol korábban már kifejtettem, hogy ha csak egy picit is utánaszámol az ember, a játékban (szórakozással) töltött idõt és a havídíjat arányaiban összevetve, máris jobb a jeányzó fekvése :) (3k havonta egy ilyen játékért sztem mindenkinek megéri aki szereti a stílust)

Fazék

Quote from: ShadowolfÉn annak ellenére hogy (nagyon) addiktív szívesen megvettem volna, de már a megjelenés napján elkelt az összes példány. :beken: (Nem vicc, még aznap legalább 10 üzletet felhívtam és már sehol sem volt kapható...)

Blimp, ezt akár veheted válasznak a pm-edre is. :D
hát részvétem :(
már napokkal elõtte is olvastam a Hardwired-en, hogy mekkora tömegek mennek a boltokhoz kora reggel, ill. nagyban folytak az elõrendelések is... sejthetõ volt, hogy délutánra már max a legeldugottab nem Budapest-környéki boltokban lehet majd kapni... pl ha jól tudom Szegeden még másnap is lehetett kapni, de a hírre, rövid idõn belül onnan is elkapkodták... aki mégis szeretné a játékot, annak esetleg tudok ajánlani pár külföldi oldalt, ahonnan akár nem is kerülne többe postai díjjal se a játék, mert Mo.-ra ha jól tudom majd csak áprilisban érkezik legközelebb szállítmány és az is limitált példányszámú lesz :( - bár akkor majd már lehet hogy én is elõrendelek egy példányt, hátha eltolom az utolsó ZH-kat és a teljes vizsgaidõszakot vele :)

Xipe

Quote from: Blimpez igaz, de valahol korábban már kifejtettem, hogy ha csak egy picit is utánaszámol az ember, a játékban (szórakozással) töltött idõt és a havídíjat arányaiban összevetve, máris jobb a jeányzó fekvése :) (3k havonta egy ilyen játékért sztem mindenkinek megéri aki szereti a stílust)

jo 3ezer forint.
akkor nezzuk ugy hogy jo a stilus tetszik, a jatek tetszik, es napi 6 orat jatszom vele, minden nap, akkor megeri.
de nem tudom hanyan vagyukn itt akik a limitalt jovedelmunkkel taplalni tudnank ezt a szenvedelyunket.
lehet en is kiprobalom vagy megvarom a Matrix Online-t utolso esetben pedig elofizetek az XBOX Live-ra.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipejo 3ezer forint.
akkor nezzuk ugy hogy jo a stilus tetszik, a jatek tetszik, es napi 6 orat jatszom vele, minden nap, akkor megeri.
de nem tudom hanyan vagyukn itt akik a limitalt jovedelmunkkel taplalni tudnank ezt a szenvedelyunket.
útálom ennek a fórumnak a keresõjét... egyszerûen nem találom azt a rohadt post-omat, amiben részletesem elmagyarázom miért is 0 az a pénz amit kérnek erre a játékra 1 havi elõfizetésért... ahhoz pedig túl fáradt vagyok, hogy újból kifejtsem...

edit: megtaláltam! hurrá! mégiscsak jó ez a motor, csak tudni kell beállítani... :rolleyes:

szóval itt található a dolog kifejtve. persze akkor egy picit (már megszokhattuk)  túl "szenvedélyesen" írtam, szóval a hangnemet ne vegyed figyelembe :)

Xaga

Earth & Beyond -ot kipróbálta már vki. Nem tudna vki adni egy kliens + server files-t???  Linket hozzá:::

És tudja vki hogy mi történt a Westwood-dal me rámegyek az oldalukra (http://www.westwood.com) és az eagames C&C-s oldalán kötök ki holott én a Nox oldalát keresem :(

Shadowolf

Quote from: XagaÉs tudja vki hogy mi történt a Westwood-dal me rámegyek az oldalukra (http://www.westwood.com) és az eagames C&C-s oldalán kötök ki holott én a Nox oldalát keresem :(

A Westwood már egy ideje megszünt...

.Attila

Mennyire rá vagytok kattanva a WoW-ra :) Csak mondom, hogy van FFXI is, és abból van a boltokban, és PC-s verziója is van ;)

Fazék

Quote from: BonciMennyire rá vagytok kattanva a WoW-ra :) Csak mondom, hogy van FFXI is, és abból van a boltokban, és PC-s verziója is van ;)
próbáld ki a WoW-ot, és el fogod felejteni, hogy létezik FFXI is... :D

Damnatus

Hali!

Ebbõl is láthatod, hogy melyik a népszerûbb!

Itachi

Quote from: BonciMennyire rá vagytok kattanva a WoW-ra :) Csak mondom, hogy van FFXI is, és abból van a boltokban, és PC-s verziója is van ;)
Akkor ezt most ideírom;A FFXI egy naaaagy trutyi.Még a Lineage 2 is jobb nála.Azt nem fejtegetem ki, miért, de ha érdekel, nézd meg a gamefaqs on.Míg mondjuk a wow a MMORPG k epitoma.És nem a grafika miatt hanem, azért mert blizzard ék foglalkoznak aktívan a játékkal, nem úgy mint NCSoft ék vagy Square ék..( ezért is nincs értelme a private serverekenek wow ban)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

most toljam le a jatszhatosagat az FFXI-nek is?
en maradok a passziansznal.
_(๏̯͡๏)_