Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Member


Tartalmas, lényegretörő és kellően átadja az érzéseidet. :appl:

kelvor

Quote from: motifator on 2009-07-03, 21:50:32
Koukyoushihen: Eureka Seven - Pocket ga Niji de Ippai

A legjobb, amit tehetek, hogy próbálom mihamarabb elfelejteni az egészet.

Ha már 1 órán keresztül kódolta át a gépem psp-re, csak azért is megnézem. Max kettétöröm a végén.  :smile:

Fatal

Quote from: motifator on 2009-07-03, 21:50:32
megerőszakolták az összes karaktert
Hmm... Nem tetszett az Euréka 7, de ezt lehet megnézem. :haha:

ON: Busou Renkin: Fasza kis shounen, a Bleach és az FMA házassága kb. A romantikus szál is okés volt. 7.5/10
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

NLZ

Quote from: motifator on 2009-07-03, 21:50:32
Koukyoushihen: Eureka Seven - Pocket ga Niji de Ippai

Bazz, úgy vártam ezt a filmet. De egy katasztrófa lett. Akinek kicsit is tetszett a sorozat, inkább ne nézze meg. Komolyan. Óriási csalódás volt, kicsavarták, megerőszakolták az összes karaktert, egy zavaros, zagyva, érthetetlen történetet basztak elénk telenyomva nyálas, túljátszott, hiteltelen, hatásvadász romantikával. Ugyan szépen van meganimálva, de ez szart sem ér. Komolyan, számoltam vissza a perceket, hogy vége legyen, mielőtt kibaszom a laptopot az ablakon.
Hú, pár másodpercig azt hittem, hogy az eredeti Eureka7-ről írsz. :angyali:
[reserved]

frozenstein

One Outs
Akagi és Kaiji féle gambling + profi baseball = WIN!
9/10, mert nincs rendes befejezés.

Selmo

#7055
Hand Maid May (10+1 rész): Hárem anime ecchi beütéssel. Nem egy mai darab, de a szokásos hétköznapi élet adja el inkább. Egyszeri kikapcsolódára jó. A főhősünk kap egy speciális lemezet, mely a gépbe helyezve kissé furán kezd viselkedni, s miután nagy nehezen követi az utasításokat, máris csöngetnek és megkapja a rendelt csomagját, ami nem más, mint egy 1/6-od méretű cselédrobot, May. A kiszállító pedig eltűnik, mielőtt aláírná a papírokat. :D Aki rövid szórakozásra vágyik az nézze meg nyugodtan, romantikus is kissé, a végén szokásos drámával. A special inkább viccesre sikeredett.

Kishin Houkou Demonbane (12 rész): Szokásos superpowa megbolondítva a Ctulhu mítosszal. Mechek, amiket varázskönyvekkel szerződésbe lépett boszorkánymesterek vezetnek. Szépen meg van kavarva és jó sok CGI is került bele, de csak a szokásos jó-gonosz párharca az egész. Látványos, de egyszeri mű. NGE utóérzet.

A tökéletesség unalmas.

Cobra

Demonbane-ben NGE? Én ilyenre ne memlékszem, csak a sok agyatlan ökörködésre (ami kikapcsolódásnak jó) :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

Witchblade (24 rész): Első pár rész alapján Blood stílusú, agyatlan, látványos hentelést vártam, de egész érdekes lett, ahhoz képest, hogy végülis rohadtul nem derül ki, hogy mi is a Witchblade és hogyan került oda. Végül kapunk egy látványos akcióval teli sorozatot, amibe mégis beleszőtték, hogy a szülők mit meg nem tesznek a gyerekükért. :jee:

A tökéletesség unalmas.

Junchi

Natsu no Arashi

Amit korábban is írtam róla, az ugyanúgy igaz most is...

A mangája után az anime sem okozott csalódást, ergo, pont azt kaptam tőle, amit vártam. Kissé egyszerű volt, meg minden, valamint a karadesign is sokkalta visszafogottabb lett a mangához képest, de azért így is az idei év egyik legjobb próbálkozásának könyvelem el. Ősszel jön a folytatás, amit meg tárt karokkal várok. ^^

8,5/10


Zen

A Duke Nukem paródia faszi benne volt?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

na kijött az xxxHolic Shunmuki második része is. Eléggé sefüle-sefarka volt, nemtom mit akartak ezzel. Ráadásul megjelenítették a CLAMP univerzum tekervényes kereszteződését, amit ha jól tudom, hanyagoltak az animéből eddig jócskán. Asszem elkezdek mangázni.
[reserved]

Member

Quote from: Zen on 2009-07-10, 19:28:48
A Duke Nukem paródia faszi benne volt?
Volt valami homokos szőkeség, aki a farkából lőtt.

Zen

Quote from: Member on 2009-07-10, 20:08:38
Quote from: Zen on 2009-07-10, 19:28:48
A Duke Nukem paródia faszi benne volt?
Volt valami homokos szőkeség, aki a farkából lőtt.
Azaz.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Én nem ismertem fel benne Duke-ot, ahhoz minimum egy Let's Rock kellett volna. :)

Selmo

Lovely Complex (24 rész): Tiszta School Rumble. De ezt legalább befejezték. Egyszer nézhető eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjttttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt szerelmi komédia.

A tökéletesség unalmas.

Rounin


NLZ

[reserved]

Selmo


A tökéletesség unalmas.

motifator

Szerintem meg nem elnyújtott, csak shoujo. A School Rumble meg tipikus shounen, szal én se igazán értem az összehasonlítást. Annyiban hasonló, hogy középiskolás, meg vicces, de ennyi erővel az animék 70%-a tiszta School Rumble :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Selmo

Meg sokrészen keresztül szenvednek benne, hogy kinyögjék a dolgokat. Tudom ez általános fogás és 70% ebből él, de pont ezért nem fogok ilyeneket nézni a jövőben, ennyi elég volt belőlük.

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Pedig még a lovely complex tűrhető darab. Láttam már sokkalta borzalmasabbat is.
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-07-12, 18:06:06
Láttam már sokkalta borzalmasabbat is.

+1

LC kiemelkedő a többi átlagszarhoz képest ebben a műfajban.

Member

Quote from: motifator on 2009-07-12, 15:30:17
de ennyi erővel az animék 70%-a tiszta School Rumble :)
Nem mondassz hülyeséget, 45% SR, 45% moe moe girls és 10% egyéb. :p

Selmo

Shikabane Hime (25 rész): A halál az élet velejárója, de vannak emberek, akik nem tudják ezt elfogadni, valami ideköti őket, valami, ami olyan erős, hogy túlmutat a halálon. Belőlük lesznek a Shikabanék. Halottat pedig csak halott ölhet meg, így egy papi rend létrehozta a halottak leölőit, ők a Shikabane Himék. AZ ő harcukról szól ez az anime. Néhol Claymore, néhol Shana köszönt vissza benne, de mindezek ellenére, jóra sikeredett. :jee:

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Ouran High School Host Club
Comedy, Shoujo, Gender Bender, High School, Bishounen


Mókás vígjáték egy szuperelit gimnázium klubbjáról, aminek nem más a célja, mint hivatásszerűen lányokat szédíteni.

[spoiler=az első részről, csak ha nagyon kell a bíztatás]
A sztori úgy indul, hogy legfőbb szereplőnk véletlenül betéved a klubbszobába, mire mire félreértik és azt hiszik, hogy ő egy homó. Ekkor ő ijedtében lever egy antik vázát, aminek milliós nagyságrendű értéke van. Mivel ő nem egy milliomos csemete, hanem kiválló tanulmányi eredménnyel került be, így kénytelen a klubbot szolgálni. De rájönnek, hogy nem csúnya gyerek ő, sőt simán beillik közéjük, így ő is aktív tagja lehet a klubbnak. De egy idő után minden tagnak leesik a tantusz, hogy az új jövevén biza lány. Mégis tag marad, játszva tovább a fiú szerepet.
[/spoiler]

Az anime végig a klubbról szól, az általa szervezett eseményekről, meg közben szép lassan bemutatja a klubbtagok jellemét és múltját. Senki se egy idegesítő köcsög bishi, felfogható ez akár paródiának is. Nincsenek kellemetlen poénok se, ellenben idióták azok rendesen. Végén van persze egy kis dráma és a kötelező happy end, de végig élvezni lehetett, úgyhogy bátran adok rá egy
Fukken Epic/10 értékelést.
[reserved]

SaiyaGin

Igazából már a nyaralás előtti napon befejeztem a Macross Frontiert, de valahogy az utóbbi napokban nem kedvem írni róla. Végül úgy döntöttem, mégis megpróbálok összeütni róla pár sort.
A történet röviden: az emberiség űrbeli terjeszkedésének részeként a Frontier űrhajóflotta (lakosokkal és őket védő katonasággal) is a galaxisban utazgat. Egy szép napon egy másik flottáról a Frontierre érkezik a híres popsztár, Sheryl Nome, akinek koncertjén a hangulatot emelő jetpackes repülőshowban részt vesz főhősünk, Alto is. A koncertet Sheryl nagy rajongója, Ranka a nézők között éli át. A sorozat hármuk megpróbáltatásairól, barátságáról, szerelmi háromszögéről szól alapvetően, helyenként kevesebb, helyenként több mechaharccal.
Az első 7-8 résznél még a "nem rossz, de nem vagyok elájulva tőle" érzés jött elő, de utána egyre jobban tetszett. Az animáció gyönyörű volt, főleg a tájképeknél meg a koncerteknél, de több résznek el kellett telnie ahhoz, hogy a CG-mechákat megszokjam. (Tudom, hogy haladni kell a korral meg minden, de azért a "hagyományos" mechákat még mindig jobban szeretem.)
A sorozat háttérzenéi bejöttek, többször a Star Wars jutott az eszembe róluk, viszont... említettem ugye a koncerteket: az Engrish zavaró méreteket öltött a J-Pop számok alatt.
Szereplők: senki nem volt, akit igazán utáltam volna, de olyan se, akit nagyon megkedveltem volna, talán Sherylt nevezném meg kedvenc szereplőként.
Az utolsó részig tetszett, azt viszont elsietettnek éreztem. Szép volt, hangulatos volt, de valahogy túl egyszerűen nyomták le a főgonoszt. Elég jelentős kérdések sem derültek ki. [spoiler]"A Galaxy a valódi ellenség!" :wtf: Birla akkor tkp. ki is volt és mit is akart? Michel nővérét még elfelejtették.[/spoiler]
A szerelmi szálakat lezárásával se vagyok megelégedve...
[spoiler]Michel & Klan? ...
Sheryl & Alto & Ranka? Nem dőlt el.
Luca & Nanase? Annál azért több időt kapott a dolog, hogy 3 másodpercig mutassák, ahogy magához tér. [/spoiler]
Ha nem 25 hanem 26 részes lett volna, az jót tett volna a sorozatnak.
7/10

katz

Black lagoon: The Second Barrage
12 resz
Mig az elso 12 resz egy akciovigjatek volt bena dramai megoldasokkal, a masodikban a vigjatek helyet pusztan drama maradt.
Igy a Haibane Renmei utan egy eleg kozepes drama. Amolyan B kategorias halivudi mozi
7/10

Member

Trinity Blood
Aki kitalálja, hogy mi bajom volt vele, az két zacskó mileritborsót nyer. Csak még elő kell túrnom a fagyóból.

Zen

Hülye akcentussal mondták a Gyulát?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1